Vakantie Frankrijk VLOG: Weekendje weg!

Wij gingen met ons gezinnetje een heerlijk lang weekendje weg naar Frankrijk. Een mini vakantie bij het nieuwe Centerparks park Les Trois Forêts en natuurlijk delen we daar weer geen gezellige vakantie vlog van. Want hoe gaat dat, op autovakantie met een achterbank gevuld met inmiddels drie meisjes? Hoe is de lange autorit gegaan? Wat hebben we allemaal gedaan? Kijk gezellig met ons mee! 🙂


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van deze mini vakantie vlog vonden. In de video leg ik in samenwerking met Maxi-Cosi uit wat voor auto wij hebben en dan vooral hoe wij drie autostoeltjes op een veilige manier passend kregen op de achterbank. Ik heb van hen de juiste voorlichting gekregen voor onze auto en gezien ik hier zoveel vragen van krijg van mama’s die een derde kindje krijgen of wensen, vind ik het erg leuk om dit met jullie te kunnen delen. Ik ben erg blij dat het allemaal past op onze achterbank en we er dus geen nieuwe auto voor hoefden aan te schaffen.

De autorit is heel goed gegaan gelukkig en we hebben enorm genoten van een heerlijke mini vakantie. Even helemaal weg 🙂
Laat je reactie op deze vlog achter bij de comments.

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

9 reacties

 • Ymke
  29 november 2017

  Aah wat fijn zo’n weekendje weg!! Deze center parcs had ik ook al gezien, wij zijn vorig jaar in het Duitse park Hochsauerland geweest (ook een aanrader!!). Maar door jou wil ik nu ook naar dit park (dat bad!) haha.
  Leuke badjas trouwens! ?

 • rachel
  29 november 2017

  heerlijk meis en heb lekker mee zitten genieten 😀 ben geneigd om nu mijn bikini te pakken en naar een zwembad te rijden hihih xxx

 • Caroline Minderhoud
  29 november 2017

  Mijn zoontje (3,5) vond Yannick helemaal het einde toen hij Who let the dogs out!! deed. Hij zei: wat doet die gek, papa doet ook vaak gek. ?

 • Kelly Caresse
  29 november 2017

  Hahah geweldig!!

 • Essma
  29 november 2017

  Hele leuke vlog! Geeft een goed beeld weer van hoe die huisjes zijn! Wij zitten in december in een kindercottage van CP en heb er zo’n zin in! ?

 • Stephanie
  30 november 2017

  Wat een leuke vlog weer! Het park ziet er ook super op, die komt op mijn lijstje!

  Mag ik je wat vragen? Ik zag dat jullie pas om 19.00 uur gingen eten met de kindjes. Mijn zoontje is niet veel jongern dan Aimy, nu bijna 18 maanden, maar met hem zou dat niet lukken. Rond 19.00-19.30 is het bedtijd voor hem en langer ophouden zou traantjes worden hoor! Lukt dat met Aimy wel zo makkelijk? Lijkt me meer dan ideaal!

  Liefs

 • Kelly Caresse
  30 november 2017

  He Stephanie, dat kan wel als we rond 16u fruithapje of een andere snack geven 🙂 of een koekje of iets

 • Stephanie
  30 november 2017

  Wat fijn!

  Het later eten zou hier ook geen probleem zijn, we zitten nu toch in de fase waarin meneertje gaan avondeten blieft haha. Maar het later naar bed gaan.. dat zou hier niet goed gaan. Moe is hier moe en moe betekend voor hem dan ook: ik wil NU naar bed haha. Ik hoop dat dit ooit overgaat.

 • Stephanie
  30 november 2017

  Wat fijn!

  Het later eten zou hier ook geen probleem zijn, we zitten nu toch in de fase waarin meneertje gaan avondeten blieft haha. Maar het later naar bed gaan.. dat zou hier niet goed gaan. Moe is hier moe en moe betekend voor hem dan ook: ik wil NU naar bed haha. Ik hoop dat dit ooit overgaat.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.