Unboxing Mama Swap met Elise Joanne

Dia1Vandaag heb ik een super leuke video voor jullie in samenwerking met mede zwangere beautyblogger Elise Joanne. Een jaar geleden deden we al eens een christmas box swap video samen en nu we samen zwanger zijn (hoogzwanger zelfs) dachten we dat het leuk was om dit nu weer te doen, maar dan een box vol goodies voor onze aanstaande kindjes. We zijn een tijd geleden samen uitgebreid gaan babyshoppen (shoplog) en vandaag kun je de video’s bij ons zien waarin we live op video de cadeauboxen die wij elkaar gestuurd hebben openen. Ik kan alvast verklappen dat ik echt geweldig leuke items heb mogen ontvangen dus kijk zeker mee naar deze enthousiaste video.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je te abonneren op mijn youtubekanaal en klik hier voor het kanaal van Elise Joanne. Bekijk ook zeker haar video waarin zij de box opent die zij van mij ontvangen heeft voor ‘Pinda’, de schuilnaam voor de zoon in haar buik. Ik zie vandaag ook pas voor het eerst wat ze van mijn cadeaubox vindt dus ik ben zelf ook heel nieuwsgierig.

Ik ben zelf zo blij met de items die ik van Elise mocht ontvangen, ik vind vooral de poezen items zo leuk! En ook het boekje voor het kraambezoek! Helemaal passend bij ons, dankjewel Elise! Ik vond het erg leuk om deze Mama Swap samen te doen, zo kun je elkaar op een hele leuke manier verrassen.

Wat vinden jullie van mijn video en de gekregen items? Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

52 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.