Unboxing goodiebag en perspakketje – Mama lifestyle

unboxing still

Zoals ik in de vlog van het mamablogger on board event al belooft had zou ik een unboxing video delen waarin ik de goodies uit de goodiebag aan jullie laat zien. Ik was erg te spreken over de nieuwtjes die ik daar ontvangen heb en de bijbehorende producten en ik vind het erg leuk om hier meer over te vertellen aan jullie. Omdat ik vaker perspakketjes ontvang en het leuk is om hier meer over te delen aan jullie heb ik hier een soort verzamel unboxing met goodies uit perspakketjes van de afgelopen twee weken van gemaakt met producten waar ik enthousiast over ben. Ik ben benieuwd of jullie zulk soort product video’s leuk vinden! Kijken jullie mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Wat vonden jullie van deze unboxing video? En wat vonden jullie van de producten die ik voorbij liet komen? Kenden jullie een aantal van deze items al of zijn een aantal voor jullie nieuw? Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen, mening en wat jullie hierover willen delen. Laat het me weten in de comments van dit artikel. Een hele fijne zaterdag allemaal!

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

16 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.