In een vorig artikel over mijn travel memories had ik het over de steden waar ik geweest ben die mij de mooiste herinneringen hebben gegeven. In dit artikel ga ik het hebben over mijn travel wishlist en dan gericht op de steden waar ik dol graag naar toe zou willen. Ik heb gewoon iets met grote steden, de gebouwen, de mensen, de cultuur, de vele winkels, ik voel me heerlijk in grote steden! Ondanks dat ik zelf mijn hele leven in een dorpje gewoond heb en dat nog steeds met plezier doe.

Amerika: 

Op nummer 1 van mijn travel wishlist city style staat absoluut New York city! Wat lijkt me dat een geweldig gave stad. Zo immens groot, zoveel mensen, zoveel culturen en zoveel te beleven! *Muziekje van Alicia Keys*

Las Vegas! Daar wil ik ook dolgraag nog eens naar toe! Lijkt me zo bizar hoe zo’n stad midden in de woestijn gebouwd kan zijn! Beautylab schrijft momenteel over haar reis in Las Vegas, zo inspirerend! Ik en mijn vriend houden erg van casino’s dus daarom willen we hier graag geweest zijn! We hebben de wens om deze zomer een auto rondreis door de westkust van Amerika te maken. Dan zullen we Las Vegas zeker niet overslaan!

Binnen Europa:

Absoluut London! Bijna vreemd dat ik daar nog nooit geweest ben haha! Wat lijkt me dat ook een geweldige stad! Een beetje het New York city van Europa maar dan op de Engelse stijl. Wie weet ga ik dit jaar nog wel met vriendlief een tripje London maken want het is maar een uurtje vliegen natuurlijk! (Primark, Victoria Secret, forever21 here i come! haha!)

Lissabon! Lijkt me een hele mooie culturele en authentieke stad! Jesdiny maakt momenteel een reisje in Lissabon en heeft er al mooie dingen over geschreven op haar blog. Heel inspirerend ook! Dus ik zet Lissabon zeker op mijn travel wishlist city style!

Sint-Petersburg, een stad in Rusland die me erg interessant lijkt! Ik heb een soort interesse of fascinatie met Rusland. Het volk, de cultuur, ik weet niet wat het is maar ik wil er dolgraag eens naar toe!

Kopenhagen! Heb ik hele leuke en mooie verhalen over gehoord ook. Waarom precies wil ik daar gaan ontdekken!

Stockholm, Zweden!. Ik heb ook een soort fascinatie met Zweden, ik vind de taal heel erg tof, veel populaire bloggers wereldwijd komen uit Zweden. Er wonen blijkbaar ook veel licht-blondjes in Zweden dus wellicht dat ik me daar thuis kan voelen haha! Als ik Zweden dan toch wil bezoeken dan kies ik gelijk voor de hoofdstad Stockholm.

Zijn jullie al in een van deze steden geweest en hebben jullie goede tips voor mij? Of zouden jullie deze steden ook graag bezoeken? Hebben jullie nog meer city wishlist tips die ik kan toevoegen aan mijn lijstje? Laat het me weten in de comments

 Follow my blog with Bloglovin’  

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

9 gedachten over “Travel wishlist: City style”

  1. Lissabon lijkt mij ook zo gaaf! Ik ben zelf in Stockholm geweest, en ik kan aanraden om daar niet in het winterseizoen heen te gaan:) het is dan best stil, maar verder is het wel een mooie stad!

  2. Het is net of ik m’n eigen lijstje lees! In Londen ben ik al geweest, en ik hoop komende zomer Lissabon af te vinken. Verder lijkt het me geweldig om eens naar Rusland te gaan, naar Moskou bijvoorbeeld of inderdaad Sint-Petersburg. Het lijkt me echt een interessant land, maar wel een beetje koud wellicht. 🙂

  3. Wat een leuk lijstje!! Er komen van de week weer blogjes over Lissabon online!! Stockhold, Kopenhagen en St. Petersburg staan ook hoog op mijn lijstje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.