Outfit of the day: Life is blue!

P2270325

Hihi ik moest zelf een beetje lachen om mezelf in bovenstaande foto. Een overbelichte kleine oogjes foto!. Ik ben outfit foto’s gaan maken met de zelfontspanner van mijn camera en dat levert soms vreemde taferelen op. Ik werd er zelf een beetje melig van het dat resulteerde in bovenstaande foto. Toch wilde ik deze delen omdat ik zo ook laat zien wie ik ben, soms gewoon heel gek. De outfit die ik hier draag past bij wie ik ben en mijn kledingstijl. Lekker meisjes-achtig maar de spijkerbroek maakt het toch wat meer casual.

P2270322Poseren is niet mijn beste kwaliteit! Ik draag hier een kanten truitje van Primark over een basic lichtblauwe longsleeve van Vero Moda heen. Daarboven op draag ik mijn fijne jeans hesje. Ook van Primark. Ik combineer deze outfit met de basic spijkerbroek van de h&m. Ik maak het af met mijn roze gouden Michael Kors horloge en een roze gouden munten ketting.

P2270324

P2270337Wat een duckface foto hierboven haha en mijn ogen staan nog niet helemaal naar wakker. Wel geeft het de outfit een beetje gedetailleerder aan. Ik vind het een fijne outfit omdat deze warm genoeg is in deze tijd van het jaar door de vele laagjes, maar het geeft me niet het dik ingepakt aangekleed zijn gevoel. Ideale outfit om in te studeren of te werken.

War vinden jullie van deze outfit? En van de gekke foto’s haha! Ik als amateur fotograaf vind, dat de outfit in ieder geval duidelijk op de foto staat haha. Laat jullie reactie op deze outfit weten in de comments, dat vind ik leuk!

Follow my blog with Bloglovin’

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

10 reacties

 • curlycreative
  10 maart 2013

  Ziet er tof uit, ik houd van kant <3

 • Nadia
  10 maart 2013

  Ik vind het echt een hele leuke outfit! Heb je dat kanten truitje en het jeanshesje pas gekocht? Dan ga ik ook even bij Primark kijken.

 • Suzanne
  10 maart 2013

  Ik vind je outfit erg leuk!

 • kelly
  10 maart 2013

  Dankjewel! Ja is denk ik 3 weekjes geleden geweest 🙂 succes~!

 • kelly
  10 maart 2013

  dankjewel Suzanne!

 • Life of Simone
  10 maart 2013

  Staat je super leuk!

 • iliveformydreams
  10 maart 2013

  Ziet er leuk uit!

 • Bianca
  10 maart 2013

  leuke outfit!

 • danique
  10 maart 2013

  wat een leuke outfit ! staat je oko heel leuk,ik vind je top vooral leuk (:
  xoxo

 • Elma
  12 maart 2013

  Leuke outfit! Vind je kanten top erg gaaf! x

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.