collage melkunie

Dat Yannick en ik van lekker eten houden, dat is voor jullie vast geen nieuwtje. We zijn dol op lekkers, vinden het heerlijk om uit eten te gaan maar kunnen er ook zo van genieten om samen te koken en thuis aan tafel als gezin te eten. Nu Lana ook met ons mee eet is dat alleen maar leuker geworden. Toen we gevraagd werden of we de nieuwe Melkunie vla toetjes wilden uitproberen hoefden we geen moment te twijfelen. Dit is echt een opdracht voor ons. We hebben een week lang iedere dag twee smaken geproefd als toetje en we keken onze ogen (en smaakpapillen!) uit. Gevulde koek vla, stroopwafelvla of appel kaneel vla? Dat klinkt als muziek in de oren.

melkunie2

We waren allebei het meest nieuwsgierig naar de ‘koek’ vla varianten. Vooral stroopwafelvla en gevulde koek vla vonden we interessant. Na het avondeten kwamen de schaaltjes aan tafel en de pakken vla. Een echt familie ritueel dat ik van huis uit heb meegekregen. We proefden van elkaars bakjes en waren allebei erg verbaast, wat is dat lekker! Het proeft heel lekker en niet te zoet, iets wat ik erg fijn vind. De gevulde koekvla en stroopwafelvla zijn blijvertjes! Voor wie mij al wat beter kennen, ik ben dol op slagroom. Het liefst doe ik het in mijn koffie, op cake, in chocomel, vla, yoghurt, i love it. Een geniale ontdekking was dat Melkunie slagroom in een potje verkoopt. Ik wist niet dat dit bestond en ging dit geniale idee door what’s appen naar vriendinnen en zij vertelden mij dit al veel langer ontdekt te hebben. Het is echt zo’n slagroom zoals die in Bosche Bollen of tompoucen zit, deze moest over mijn vla heen natuurlijk!

melkunie3

Twinkeloogjes!

De appelkaneelvla kende ik al en dit is echt zo’n winterse klassieker. Deze valt wat lichter en is daarom ook lekker als tussendoortje. De stracciatella yoghurt vond ik ook heel lekker maar Yannick was hier niet zo’n fan van. Helemaal niet erg, want zo had ik dat pak voor mij alleen.

melkunie4

Yannick is het type ‘ik speel met mijn eten’ en mixte de citroenvla met de chocoladevla. Ik vond de chocoladevla erg lekker maar ik ben geen fan van citroenvla. Yannick vond dit een goede combinatie dus die mocht hij lekker zelf opeten van mij. Eerlijk zullen we alles verdelen ;).

melkunie5

Zijn creatie!

We vonden het allebei erg leuk om deze nieuwe soorten vla te proberen en willen het toetjesmoment aan tafel na het avondeten er graag inhouden. Hebben jullie de nieuwe smaken van Melkunie al geproefd? Welke is jullie favoriet of welke zou je het liefst willen proeven? Laat het me weten in de comments.

Liefs Kelly en Yannick.
Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

26 gedachten over “Toetjes proeven met Kelly en Yannick”

 1. Dat klinkt fantastisch! Vooral de stroopwafelvariant lijkt mij lekker. Ik heb zo’n 20 jaar door omstandigheden geen toetjes kunnen eten en ik ben net begonnen met iedere dag een nieuwe uit te proberen. Deze gaan zeker langs komen bij mij. Jullie zijn wel een stelletje mazzelaars zeg! Beetje de hele week toetjes testen …
  Marion onlangs geplaatst…Photochallenge week 42: TuinkatMy Profile

 2. Ik ben niet zo van de toetjes. Een keer in de zoveel tijd neem ik zo’n bakje met cheesecake, dat vind ik wel erg lekker. Mijn man neemt in de avond standaard een schaaltje vanille vla met ijs er doorheen en slagroom.
  Diana onlangs geplaatst…10 frustraties van Diana CarltonMy Profile

 3. Ik kan jammer genoeg erg slecht tegen melkproducten, vooral van combinaties. Yoghurt en melk gaat als ik er niet teveel van gebruik maar van vla enzo word ik na een paar happen en gigantisch misselijk. Geen melkunie toetjes voor mij
  Angelique onlangs geplaatst…Pinspiratie | TrappenMy Profile

 4. Hmm lekker zeg! Die slagroom uit zo een potje is inderdaad zo lekker! Maar jij had vast en zeker niet genoeg aan 1 potje voor alle die pakken vla?! Hihi

  Ik heb al wel de hele week zin in roze koeken, misschien dat ik van de week eens voor die vla ga!
  Shimmer-Pie onlangs geplaatst…WATCHED MOVIESMy Profile

 5. Leuk stukje! Alleen tip voor de volgende keer: meer overzichtelijk maken qua smaken en wat jullie ervan vonden, vond het een beetje chaotisch lezen zo.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.