Toetjes proeven met Kelly en Yannick

collage melkunie

Dat Yannick en ik van lekker eten houden, dat is voor jullie vast geen nieuwtje. We zijn dol op lekkers, vinden het heerlijk om uit eten te gaan maar kunnen er ook zo van genieten om samen te koken en thuis aan tafel als gezin te eten. Nu Lana ook met ons mee eet is dat alleen maar leuker geworden. Toen we gevraagd werden of we de nieuwe Melkunie vla toetjes wilden uitproberen hoefden we geen moment te twijfelen. Dit is echt een opdracht voor ons. We hebben een week lang iedere dag twee smaken geproefd als toetje en we keken onze ogen (en smaakpapillen!) uit. Gevulde koek vla, stroopwafelvla of appel kaneel vla? Dat klinkt als muziek in de oren.

melkunie2

We waren allebei het meest nieuwsgierig naar de ‘koek’ vla varianten. Vooral stroopwafelvla en gevulde koek vla vonden we interessant. Na het avondeten kwamen de schaaltjes aan tafel en de pakken vla. Een echt familie ritueel dat ik van huis uit heb meegekregen. We proefden van elkaars bakjes en waren allebei erg verbaast, wat is dat lekker! Het proeft heel lekker en niet te zoet, iets wat ik erg fijn vind. De gevulde koekvla en stroopwafelvla zijn blijvertjes! Voor wie mij al wat beter kennen, ik ben dol op slagroom. Het liefst doe ik het in mijn koffie, op cake, in chocomel, vla, yoghurt, i love it. Een geniale ontdekking was dat Melkunie slagroom in een potje verkoopt. Ik wist niet dat dit bestond en ging dit geniale idee door what’s appen naar vriendinnen en zij vertelden mij dit al veel langer ontdekt te hebben. Het is echt zo’n slagroom zoals die in Bosche Bollen of tompoucen zit, deze moest over mijn vla heen natuurlijk!

melkunie3

Twinkeloogjes!

De appelkaneelvla kende ik al en dit is echt zo’n winterse klassieker. Deze valt wat lichter en is daarom ook lekker als tussendoortje. De stracciatella yoghurt vond ik ook heel lekker maar Yannick was hier niet zo’n fan van. Helemaal niet erg, want zo had ik dat pak voor mij alleen.

melkunie4

Yannick is het type ‘ik speel met mijn eten’ en mixte de citroenvla met de chocoladevla. Ik vond de chocoladevla erg lekker maar ik ben geen fan van citroenvla. Yannick vond dit een goede combinatie dus die mocht hij lekker zelf opeten van mij. Eerlijk zullen we alles verdelen ;).

melkunie5

Zijn creatie!

We vonden het allebei erg leuk om deze nieuwe soorten vla te proberen en willen het toetjesmoment aan tafel na het avondeten er graag inhouden. Hebben jullie de nieuwe smaken van Melkunie al geproefd? Welke is jullie favoriet of welke zou je het liefst willen proeven? Laat het me weten in de comments.

Liefs Kelly en Yannick.
Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

26 reacties

 • Marion
  19 oktober 2014

  Dat klinkt fantastisch! Vooral de stroopwafelvariant lijkt mij lekker. Ik heb zo’n 20 jaar door omstandigheden geen toetjes kunnen eten en ik ben net begonnen met iedere dag een nieuwe uit te proberen. Deze gaan zeker langs komen bij mij. Jullie zijn wel een stelletje mazzelaars zeg! Beetje de hele week toetjes testen …
  Marion onlangs geplaatst…Photochallenge week 42: TuinkatMy Profile

 • Geertje
  19 oktober 2014

  Ik heb alleen de chocolade vla en de citroen vla nog niet op. De rest is hier allemaal al een keer op tafel gezet na het eten!
  Geertje onlangs geplaatst…Je weet dat het een lange dag is geweest als……My Profile

 • Seline
  19 oktober 2014

  zo! dat klinkt enorm lekker! Ik heb het nog niet geproefd, maar ben best wel een citroen fan, dus die ga ik zeker proberen!
  Seline onlangs geplaatst…Auw! Mijn lichaam doet het niet.My Profile

 • Dita
  19 oktober 2014

  Dat klinkt heerlijk! Ik ben dol op toetjes en de meeste lust ik ook wel.
  Dita onlangs geplaatst…Recept: ZandkoekjesMy Profile

 • Koalabeautymama
  19 oktober 2014

  Hahaha dat gezicht van Yannick! Lekker waren ze hè? 😉 Wij vonden de slagroom super lekker en de vla met stukjes gevulde koek erin. Hmmm
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Daddy Sunday 9: YOLO met Mike hahaMy Profile

 • Anneleen
  19 oktober 2014

  Die appel kaneel vla en stroopwafeltjes vla lijken me heel erg lekker!

 • beautydiarynl
  19 oktober 2014

  Mmm, lekker!
  beautydiarynl onlangs geplaatst…Favorieten september & oktober 2014My Profile

 • Miranda
  19 oktober 2014

  Haha! Leuke foto’s:) wat een leuke ‘opdracht’ lijkt me haha! Die gevulde koek vla klinkt heel interessant;)
  Miranda onlangs geplaatst…Meesterlijk brood; boekpresentatieMy Profile

 • Vanessa
  19 oktober 2014

  Haha, leuke foto’s. Lijkt me lekker!
  Vanessa onlangs geplaatst…Hema Strawberry Scrub MaskMy Profile

 • Manon
  19 oktober 2014

  Aaaah lekker!!!! Ik heb laatst een keer de rozekoekvla gekocht, die vond ik ook erg lekker! En citroenvla klinkt ook erg goed…
  Manon onlangs geplaatst…FILMPJE: Zwangerschapsoutfit InspiratieMy Profile

 • Paola
  19 oktober 2014

  Ik probeer ik ook veel verschillende toetjes soorten uit. De roze koek vla is ook erg lekker!
  Paola onlangs geplaatst…Herfst tagMy Profile

 • Dagmar
  19 oktober 2014

  Aaaah zo lekker! Sounds delicious, nu ga ik gauw wat eten wat ik krijg trek van je heerlijke artikel haha <3
  Dagmar onlangs geplaatst…Behind the scenes #60 – Opening H&M, Texas party en PraagMy Profile

 • Petra
  19 oktober 2014

  Ik ben zelf niet zo’n toetjes mens. Al zeg ik geen nee tegen ijs…met slagroom.
  Petra onlangs geplaatst…Ik word tanteMy Profile

 • Diana
  19 oktober 2014

  Ik ben niet zo van de toetjes. Een keer in de zoveel tijd neem ik zo’n bakje met cheesecake, dat vind ik wel erg lekker. Mijn man neemt in de avond standaard een schaaltje vanille vla met ijs er doorheen en slagroom.
  Diana onlangs geplaatst…10 frustraties van Diana CarltonMy Profile

 • Elize
  19 oktober 2014

  Leuke foto’s! En het lijkt me een heerlijke opdracht haha!
  Elize onlangs geplaatst…Bijkletsblog: deadlinestress, bachelordiploma en herfstigheidMy Profile

 • Angelique
  19 oktober 2014

  Ik kan jammer genoeg erg slecht tegen melkproducten, vooral van combinaties. Yoghurt en melk gaat als ik er niet teveel van gebruik maar van vla enzo word ik na een paar happen en gigantisch misselijk. Geen melkunie toetjes voor mij
  Angelique onlangs geplaatst…Pinspiratie | TrappenMy Profile

 • simone
  19 oktober 2014

  Super leuk artikel ! Ik ben ook gek op toetjes en de roze koek vla is mijn favoriet haha!

 • Shimmer-Pie
  19 oktober 2014

  Hmm lekker zeg! Die slagroom uit zo een potje is inderdaad zo lekker! Maar jij had vast en zeker niet genoeg aan 1 potje voor alle die pakken vla?! Hihi

  Ik heb al wel de hele week zin in roze koeken, misschien dat ik van de week eens voor die vla ga!
  Shimmer-Pie onlangs geplaatst…WATCHED MOVIESMy Profile

 • Jessica
  19 oktober 2014

  Ik haat stukjes in mijn pap, al vanaf kinds af aan. Maar chocoladevla vind ik heel erg lekker en ik wil graag de citroenvariant eens proberen!
  Jessica onlangs geplaatst…The soundtrack of my life!My Profile

 • Janske
  19 oktober 2014

  I loovvveeee toetjes, en dan vooral ijsjes of Mona toetjes 🙂 hihi…deze vind ik trouwens ook allemaal lekker…ben benieuwd naar die slagroom 🙂
  Janske onlangs geplaatst…Een brief aan mijn dochter – Lieve Lola – 5 maandenMy Profile

 • Mirne
  19 oktober 2014

  Ze hebben ook roze koek toch? Die lijkt mij erg lekker.
  Mirne onlangs geplaatst…Robèrt van Beckhoven: Meesterlijk broodMy Profile

 • Anneke
  19 oktober 2014

  Leuk stukje! Alleen tip voor de volgende keer: meer overzichtelijk maken qua smaken en wat jullie ervan vonden, vond het een beetje chaotisch lezen zo.

 • Jessica
  19 oktober 2014

  Leuk stukje!
  Jessica onlangs geplaatst…Boekreview – De waarheid over de zaak Harry QuebertMy Profile

 • Rowdy Groothedde
  19 oktober 2014

  Haha, ik ga voor de stroopwafel variant!!
  Rowdy Groothedde onlangs geplaatst…Blogtips: praktische tips voor (startende) bloggersMy Profile

 • Odile
  19 oktober 2014

  Citroenvla?! Het kan mij niet zuur genoeg zijn dus ik ben benieuwd en ga hem bisnnenkort eens proberen!
  Odile onlangs geplaatst…De studerende mama: de eerste maandMy Profile

 • Tamara
  20 oktober 2014

  alle smaken behalve de ouderwetse chocoladevla spreken mij niet echt aan. Jullie hebben in ieder geval een week lang lekker kunnen genieten.
  Tamara onlangs geplaatst…Toeleven naar momentenMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.