Outfit of the day: Teddy gilet

Deze outfit of the day is gemaakt nadat ik geshopt had bij de Primark opening en we daarna even op het terras gezeten hadden. Nicole had haar mooie spiegelreflexcamera bij zich en wilde wel een outfit of the day van mij schieten. Super leuk en lief natuurlijk! Ik ben zelf wel wat onzeker of de outfit mooi matcht maar ik wilde hem wel graag plaatsen. Ik draag een fijn basic longsleeve van Vero moda en mijn teddy gilet dit ik kocht bij Jola Mode. Een typische comfy Kelly outfit, kijken jullie mee naar de foto’s?

Als ik op pad ga zonder Lana dan draag ik het liefste mijn leren Celine look a like bag van Mynewbag. Hier kan namelijk onwijs veel in, hij is lekker stevig en matcht bij bijna alle outfits wel. Het is echt mijn favoriete tas. Verder draag ik mijn welbekende H&M jeans en de Van Haren enkellaarsjes. Mijn Michael Kors horloge en een statement ketting van Primark. Dankjewel Nicole voor het maken van de outfit foto’s, ik vind je echt een talent op het gebied van fotografie! Jammer dat je niet zo dicht bij me in de buurt woont ;).

Wat vinden jullie van de outfit? Laat het me weten in de comments van dit artikel.
Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

30 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.