Tijd voor de winter garderobe

Vandaag klets ik met jullie bij over aankomend seizoen en het shoppen daarvoor. Het is bijna herfst en de winter volgt daarna dus dan is het fijn om weer te shoppen. Ik ga sowieso een nieuw paar sneakers scoren. Ben jij ook dol op sneakers? Ik vind het heel tof om iemand te zien lopen op high heels, pumps eb laarzen met bijvoorbeeld een sleehak, sinds ik moeder ben van 3 meisjes  vind ik het toch wel heerlijk om platte comfy schoenen aan te trekken zoals een fijne paar sneakers. Gelukkig zijn die ook erg trendy en is het geen must meer om qua mode op high heels te lopen, dat scheelt een hoop en loopt een stuk makkelijker. Sneakers zijn wat dat betreft het beste van 2 werelden: heerlijke comfy schoenen die overdag hip te dragen zijn en eigenlijk net zo lekker zitten als mijn sportschoenen (win-win situatie). Gelukkig zijn sneakers momenteel ook helemaal in de mode, dus daar hoeven we ze niet voor te laten. Er zijn zoveel verschillende sneakers dat er altijd wel een paar is dat perfect bij je outfit past. Om je te inspireren geef ik je hieronder een paar leuke ideetjes van outfits met sneakers.

De herfst is in aantocht dus ook willen we weer nieuwe schoenen gaan shoppen. Voor de meisjes ben ik al geslaagd voor nieuwe winter laarzen en nu ben ik nog voor mezelf inspiratie aan het opdoen. Ik let er dan altijd wel op dat het goed past bij mijn favoriete outfits en de kleuren die ik graag draag. Ik vind zelf deze Philippe Model schoenen erg leuk om naar te kijken voor komende herfst/winter. Of wat dacht je bijvoorbeeld van het merk Hogan.  Er zitten enorm leuke modelletjes tussen zodat je deze winter er trendy en comfy bij loopt. Vooral de sneakers spreken me hier erg van aan. Sowieso is deze site een aanrader om wat ideetjes op te doen voor komend winter seizoen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je man, je kinderen, je moeder, naja eigenlijk kun je er voor iedereen  wel leuke schoenen scoren.

 

Hoe leuk zijn deze sneaker wedges?! Deze trend is al een tijdje in het leven maar ik blijf hem gewoon heel erg tof vinden.  Dit zijn laarsjes met een sleehak waardoor je toch het comfort hebt van sneakers, met het elegante van de plateau hak. Daarnaast zorgt het ervoor dat ik met mijn 1.65 meter lang, een stuk meer de hoogte in ga, ideaal om te dragen met flared pants of met toffe maxi dresses die ik anders niet aan kan. Hoe draag jij sneakers eigenlijk het liefste? Ik combineer ze graag op allerlei outfits. Van een fijn zittende jeans met een losse top, tot aan een broekpak met blazer. Ook vind ik ze erg leuk te combineren op jurkjes en rokken. Tegenwoordig kun je er wel elke kant mee op merk ik.

Het wordt weer tijd om de garderobe te gaan shoppen voor deze herfst/winter en ik vind Van Assem daar wel een hele fijne winkel voor. Daarnaast shop ik mijn kleding graag bij winkels als Zara, H&M, Wehkamp en Zalando. Ik maak dan het liefst vooraf lookbooks om zo inspiratie op te doen voor de gewenste looks. Die maak ik dan via Pinterest aan, heel makkelijk.

Wat vinden jullie van deze sneaker trend en de combinaties in kleding die ik hierboven heb aangegeven? Zouden jullie dit zelf dragen of zijn jullie trouw aan de pumps en high heels in je kast? Hoe combineer jij de ideale sneakers? Wat zijn jouw favoriete paar schoenen? Laat het me weten in de comments van dit artikel. Ik kijk uit naar jullie reacties.

Follow my blog with Bloglovin’

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

5 reacties

 • thebeautyassistant
  11 augustus 2013

  Ik vind de sneakers erg leuk staan! Ik combineer sneakers vaak met een skinny en een simpel shirtje erop. De isabel marant sneakers staan nog op mijn wishlist. En anders de hele goede look a like er van!

 • Robin
  11 augustus 2013

  Ik hou van sneakers!

 • Lidewij
  11 augustus 2013

  Ik heb geen sneakers, maar deze outfits vind ik wel leuk 😉 vooral die Isabel Marant varianten zijn heel tof 🙂

 • kelly
  11 augustus 2013

  Ik vind die isabel marent sneakers ook echt prachtig!

 • kelly
  11 augustus 2013

  Ideaal te combineren inderdaad met met een skinny jeans en zit heel erg prettig 🙂

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.