Vlog #23 Thuisblijfdag met Lana

Dia1Vandaag heb ik een echte random vlog voor jullie van een thuisblijfdag met Lana. Dit keer geen vlog van leuke events of afspraken buiten de deur, maar een typisch mama dagje. Thuis aanrommelen, werken aan de blog, met Lana leuke dingen doen en huishoudelijke taken uitvoeren. Dat soort dagen komen vaker voor dan de dagen die je meestal in vlogs zit. Toch zijn het dagen waar ik echt van kan genieten, heerlijk met mijn meisje continue om mij heen. Benieuwd naar de vlog? Klik dan verder.

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wat vonden jullie van deze video? Ik ben heel benieuwd, ik ben van plan ook vaker dit soort vlogs op te nemen om gewoon een kijkje in mijn leven als moeder te geven. Ik ben benieuwd wat jullie daarvan vinden. Laat je reactie achter in de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

20 reacties

 • Nicole
  5 december 2014

  Ik heb lekker samen met Fay zitten kijken. Ze vindt het erg leuk en moest de hele tijd tegen je lachen haha.. Dus je vlog is goedgekeurd 😉
  Nicole onlangs geplaatst…Eetdagboek baby 9 maandenMy Profile

 • Eline
  5 december 2014

  Leuk om te zien! Ik vind het leuk dat je wat vaker vlogt tegenwoordig!
  Eline onlangs geplaatst…WIN! Whey protein powder!My Profile

 • Dita
  5 december 2014

  Wat een leuke vlog! 🙂 Lana is echt een schatje..
  Dita onlangs geplaatst…My Life – December 2014 #1My Profile

 • Andrea
  5 december 2014

  Leuk om te zien! Heeft Lana het niet koud in de wagen zo zonder voetenzak?

 • Linda
  5 december 2014

  Gezellige vlog! Ook wel eens leuk om zo’n gewone dag uit je leven te zien 🙂
  Linda onlangs geplaatst…‘Kleine’ sinterklaascadeautjes.My Profile

 • overthuis.nl
  5 december 2014

  Leuk zo’n dagje! Lekker hoor zuurkool!
  overthuis.nl onlangs geplaatst…5 dingen die je nog niet wist over de Amish deel 1My Profile

 • angelique
  5 december 2014

  Leuk om ook eens zo’n dag van je te zien
  angelique onlangs geplaatst…Shoplog | KerstMy Profile

 • Lifesabout
  5 december 2014

  Vond het heel leuk een randomdag van je te zien! En een goede tip om de zuurkool op te warmen zonder dat je hele huis stinkt (het is heerlijk, maar die lucht haha). Gewoon in de zak laten! En een eitje erbij kende ik niet, zal het eens proberen.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Lifestyle. (A)sociale mediaMy Profile

 • Annemijn
  5 december 2014

  Leuk om eens een ander soort vlog te zien!
  Annemijn onlangs geplaatst…Spam je blogMy Profile

 • Marion
  5 december 2014

  Haaaaahahahaha de hutspottrui!!! Ik heb het niet meer!
  Marion onlangs geplaatst…Ik zing weer!My Profile

 • Marloes
  5 december 2014

  Leuke vlog om te zien !
  Marloes onlangs geplaatst…Sans Soucis Glamorous Seduction Fall/Winter 2014My Profile

 • Deisy
  5 december 2014

  Wat een leuke vlog: mag je zeker vaker doen… Lana is echt een schatje, daar val je echt als een blok voor 😉 X
  Deisy onlangs geplaatst…Fouten maken in het leven: “ja het mag!”My Profile

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  5 december 2014

  Super lief! Leuk om ook zo een dag mee te maken.

  Misschien moet ik ook maar een keer vloggen, want de fase waar junior nu in zit is zoooo leuk ‘I’m the king of the world and shall not opruimen’ haha.

  Leuk gedaan!!
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Facetime Nesrin & Armani (Luminous Silk Foundation)My Profile

 • Milou
  5 december 2014

  Oh wat heerlijk! Ik merk dat ik zo een vlog veel leuker vind om te zien dan een vlog met een event! (Die ik ook erg leuk vind, hoor!) Dit is gewoon zo lekker… huiselijk, ofzo? Een fijn, nostalgisch gevoel krijg ik hiervan.
  Milou onlangs geplaatst…Vlog: recept chocoladesnacks. Smullen met sint!My Profile

 • Anneleen
  5 december 2014

  Gezellige vlog! Fijn dat Yannick je voetjes terug leren warm maakt 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…Tag: gewoon BelgischMy Profile

 • marieke
  5 december 2014

  Ik vond dit juist een hele leuke video! Moest ook echt even lachen om Lana met haar maandverbandje haha. Doet me denken aan mijn zusje die er ook een keer een gevonden had en het als hangmat gebruikte voor haar barbies, super grappig!
  marieke onlangs geplaatst…sinterklaas cadeautjesMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  5 december 2014

  Leuk om gewoon een dagje uit je leven te zien! Bloggen combineren met het zorgen voor je kleine meid lijkt me niet eenvoudig! Wat ziet Lana er lief uit, ik vind het zo jammer dat we Lana haar gezichtje nooit zien. Maar ik begrijp je keuze wel hoor.
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Bloggers Battle: 4 outfits om het nieuwe jaar glamoureus mee in te zetten!My Profile

 • Vanessa
  5 december 2014

  Wat een heerlijke vlog! Ik moet zeggen dat ik heel erg heb genoten van dit filmpje. Een lekker rustig dagje thuis… Het hoeft zeker niet altijd een drukke vlog te zijn. Oh, lief dat Yannick je voeten verwarmt. Ik heb ‘s avonds ook altijd koude voeten en ben dan ook blij dat mijn vriend er is 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Vertel, wie ben jij?My Profile

 • Laura
  5 december 2014

  Zeker weten leuk om eens een ‘normaal’ dagje te zien! Ik ken baby’s/kinderen alleen via oppassen op nichtjes en neefjes en ik vond het altijd heel erg lastig om in te schatten als ze naar bed gaan en gaan huilen of je ze moet laten huilen of niet. Hoe voel jij dit aan? En heb jij Lana vaak gewoon laten huilen totdat ze vanzelf in slaap valt of kwam dat pas met een bepaalde leeftijd? Fijn weekend!!

 • Carla Bast
  6 december 2014

  Leuke vlog weer Kelly !
  That’s real life je aanpassen aan je kindje hihi en net als je weer in je ritueel bent gaan zij het weer anders doen lolll
  Love Carla xx

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.