Tea tasting

Van mijn sportvriendinnetje Irma ontving ik een aantal heerlijke theesmaakjes, en ik als thee liefhebber was hier heel blij mee. De theesmaak waarover ik in deze blogpost schrijf is een bijzondere groene thee smaak: Clipper organic green tea. Een natuurlijke groene thee smaak die bewust geteeld is (fairtrade) en die vrij is van andere hulpstoffen.

 

 

 

Groene thee kan soms bitter smaken waardoor deze heel smaakgevoelig is, je houdt ervan, of je houdt er niet van. Deze thee is niet zo bitter maar zacht van smaak. De verpakking vind ik er al heel leuk uit zien, en het natuurlijke van deze thee wordt goed overgebracht op de verpakking.

Deze naturel groene thee vind ik heel geschikt voor beginnende groene thee drinkers. In groene thee heb ik de gezondheidsvoordelen van groene thee beschreven. Wil je groene thee wat op smaak brengen dan kan dit door wat verse citroensap toe te voegen of een heerlijke bloemenhoning.

Zoals je kunt zien op bovenstaande afbeelding, ik kan nog wel even vooruit met mijn groene thee vooruit. Ik ben ook heel benieuwd naar de green energy tea van yogi tea die ik gekregen heb van haar.

Kennen jullie deze thee smaak al? Zijn jullie hier ook benieuwd naar? Ik lees het graag in de comments. Ik ga nog even lekker genieten van een kopje van deze groene thee.

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

5 reacties

 • Laura Louise - Fablouise
  7 februari 2013

  Oehh I Like tea!!

 • rachel
  7 februari 2013

  ik drink alleen groene thee van de toko, koop dan zo’n pak met blaadjes en zetten maar :d deze ken ik niet maar lijkt me wel lekker!!

 • robin♥
  7 februari 2013

  deze kende ik nog niet maar ben gek op groene thee <3

 • Lionne
  7 februari 2013

  ik heb laatst bij de bagels & beans groene rooibos op (met een smaakje, iets met citrus geloof ik). Die was ook erg lekker!

 • Dina
  8 februari 2013

  Heerlijk, ik ben een echte theeleut.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.