Bloggen is een hele fijne hobby. Heerlijk schrijven over dat wat ik leuk vind, en een plekje op het internet hebben voor mijzelf. Ik ben dan ook heel dankbaar dat er zoveel lieve meiden (en mannen?) zijn die deze blogjes van mij willen lezen. Naast het schrijven voor mijn eigen blog, kan ik erg genieten van het lezen van anders blogs. Ik volg dan ook een flinke rij aan meiden met leuke blogs over lifestyle, mode, beauty, healthy lifestyle, zwangerschap en het moederschap. Omdat ik altijd weer nieuwe blogs wil ontdekken ben ik benieuwd naar jullie blogs! Ik heb al eerder Spam je Blog dagen gehad, maar vandaag is er weer zo een. Vertel mij over je blog, waar je over schrijft en waarom je het bloggen ook zo leuk vind!. Laat je reactie met je naam, website en waar je over schrijft achter in de comments!

Follow my blog with Bloglovin’ 

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

47 gedachten over “Spam je blog”

 1. Wat leuk:) Zo leer je gelijk andere blogs kennen!

  Ik ben eigenaresse van de blog A Cup of Life! Deze lifestyleblog neemt je mee in de wondere wereld van D.I.Y , fashion en food! Pak een lekker kop thee en kijk maar eens rustig rond.
  Liefs!

 2. Jaaa! Diolifestyle.nl is een lifestyle blog met veel verschillende soorten artikelen.
  Ik schrijf voornamelijk fashion, vintage, hotspots en lifestyle gerelateerde artikelen.
  Neem snel een kijkje!

 3. Wat leuk dit! Ik blog op http://withoutelephants.com/ over alles waar ik blij van wordt. het is mijn kleine plekje op het web, waar ik alles kan doen en laten wat ik wil. Meestal blog ik over beauty, maar ook interieur, voeding, mode en andere lifestyle onderwerpen zijn geliefd.

  Momenteel staat er een leuke winactie online voor het perfecte kerstlakje.

  Nu ga ik iedereens blogs lezen, volgens mij staan er erg leuke blogs tussen!

 4. Ik schrijf sinds kort op mijn nieuwe blog huisjeboompjeturkije.wordpress.com over dingen die mij bezighouden in het leven! Van recepten tot hoe mijn leven in Turkije verloopt.

 5. Leuk! Ja, mijn blog is the place to be!(read bedoel ik)
  Ik ben Shivani, 15 jaar (bijna 16) en ik woon in Suriname. Je vind op mijn blog leuke DIY’s, how to’s en artikelen over eten, sport en lifestyle. Je vind er ook leuke tags, challenges en persoonlijke artikelen. Neem snel een kijkje!Ik zou het leuk vinden als je me gaat volgen:)

  liefs,
  Shivani

 6. Altijd leuk die blogspam – ben zelf al druk aan het doorklikken naar bovenstaande blogs. Ik zelf blog over mijn dagelijks leven als mama van een dochtertje van bijna 1 en als echtgenote. Een parttime werkende moeder, die bloggen als uitlaatklep ‘gebruikt’ – die lekker ontspant met een kop thee/koffie of een wijntje en haar laptop op schoot :)) http://www.mijnlevenalsmama.wordpress.com Zie je daar!

 7. ik vind dit soort logjes heerlijk!! wat sommige al zeiden, weer leuke nieuwe blogs leren kennen :d
  ik ben te vinden op http://www.lafamiliab.nl waar ik over mijn alledaagjes dingetjes log, recepten plaats en frustraties uit vanwegen mijn anorexia

 8. Wat leuk dat je met bloggen begonnen bent, ziet er leuk uit je blog, lekker van genieten want het is heerlijk om te schrijven voor je eigen blog 🙂

 9. Oh wat fijn!

  Op onze blog http://www.heartpicked.com vind je alles waar we van houden – of juist niet! We = Noor (25) en ik (Petra, 29). Een persoonlijke verzamelblog met een humoristische inslag over o.a. gadgets, interieur, film, fashion en citytrips.

  Neem eens een kijkje! (En ga zo door met jouw blog – hij’s fijn!)

 10. Fijn dat we mogen spammen! Ik ben Evy en ik schrijf op http://www.mbfl.blogspot.com. Ik schrijf artikelen over make-up, beauty, fashion en lifestyle. Mijn lifestyle bestaat vooral uit dansen. Ergens in mei ben ik met mijn team Nederlands kampioen geworden en zondag hebben we weer onze eerste wedstrijd van dit seizoen. Bij Fashion moet je denken aan OOTD’s, want ik heb zo mijn eigen stijl. Verder plaats ik veel reviews, af en toe beauty-tips, DIY’s en nog veel meer!
  Ik zou het tof vinden als je een kijkje neemt.
  Bloglovin: http://www.bloglovin.com/blog/10563199
  xxx
  Evy onlangs geplaatst…Shoplog de Paris!My Profile

 11. Hoii,
  Mijn blog gaat over fashion, beauty en lifestyle. Ik was voor een maand of twee er mee gestopt wegens school maar ben inmiddels alweer opnieuw begonnen want, ik kon niet zonder het bloggen. Ik hou van bloggen omdat, je kan schrijven over dingen wat je leuk vind bijvoorbeeld fashion, beauty, lifestyle etc.
  Blog: http://www.alissazhang.blogspot.nl
  Je hebt trouwens een hele leuke blog! :).
  xx
  Alissa onlangs geplaatst…A fresh startMy Profile

 12. Hoi allemaal!
  Ik heb sinds kort een beautyblog en zou het heel leuk vinden om te weten wat jullie daarvan vinden! Natuurlijk is het niet nieuw tegenwoordig, maar mensen uit mijn naaste omgeving weten dat ik al zóó lang met beauty en fashion bezig ben! De eerste reactie die ik meestal krijg is: ”Zo dat werd tijd, blij dat je er eindelijk wat mee doet!” Vind dat echt fijn om te horen en ik merk, dat ik het zo leuk vind! Ik heb nog niet zoveel artikels geschreven (ben echt nét begonnen) maar ik upload om de dag en wil dit weekend al beginnen met YouTube filmpjes maken! Ik zit zelf ook veel in mijn vrije tijd naar make-up tutorials te kijken, heerlijk, bakje thee erbij! Als jullie een kijkje gaan nemen, laat je weten wat je ervan vind? Ik ben zo benieuwd en ‘hungry’ voor feedback!! http://www.bykbeauty.blogspot.nl

 13. Hoi! Ik ben een tijdje geleden (weer) een blog begonnen, en vindt het erg leuk om te doen. Mijn blog gaat vooral over lifestyle, maar er komen ook fashion updates tevoorschijn. Je kunt mij ook volgen op bloglovin, dus doe dat ook zeker!
  Laat ook even een reactie achter van wat je ervan vondt, tips/tops? Deel mijn site met mensen, zodat ik nog meer lezers krijg.

  Alvast bedankt (:
  Liefs, Larissa

  http://www.sweetfashionthoughts.blogspot.nl
  Larissa onlangs geplaatst…Mini herfst DIYMy Profile

 14. Hoi , hartstikke leuk dat we onze blog mogen spammen!
  Ik en een paar vriendinnen hebben samen een blog over beauty , fashion & lifestyle! We proberen elke week 2 artikels te posten!
  Kom zeker eens een kijkje nemen ! Er staat juist een leuke shoplog online 😀

  xxx-jes

 15. op mijn blog creativenails4fun plaats ik 2x per week een artikel over de laatste trends op het gebied van nagelverzorging. Eerlijke reviews, swatches en nail arts je vind het allemaal op mijn blog!
  De nail arts die ik maak zijn geinspireerd op fashion, culture, art & lifestyle 🙂

  Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt op http://www.creativenails4fun.blogspot.com!

  Xx julia

 16. makeyoubeautiful21

  Wij hebben een leuke blog over beauty, lifestyle, fashion en nog diverse onderwerpen.
  Iedere dag komt er wat nieuws op te staan en we zijn te volgen op Facebook en Instagram.
  Wij zouden het leuk vinden als je onze blog zou bezoeken en gaat volgen.
  Onze blog heet: http://makeyoubeautiful21.wordpress.com/
  Groetjes Bertina & Hanneke

 17. Ik heb je vooral via Mascha gevolgd! Erg leuk! Ik heb samen met mijn zus een blog die je misschien wel erg leuk vindt, er zijn namelijk goede raakvlakken! Ik blog vooral over beauty en lifestyle en mijn zus heeft 3 kleine kindjes en blogt vooral ook daar over! Neem eens een kijkje op http://www.stijlenschatjes.nl

 18. Hey ik ben Rafaëla ook wel eigenaresse van FaSStyle. Op mijn blog vind je fashion, beauty & lifestyle. Ik ben afgelopen december begonnen met mijn website, maar ‘k heb zelf wel andere blogs gehad.

  Neem eventjes een kijkje, zal ik leuk vinden hihi.

  http://www.fasstylee.blogspot.nl

 19. Superleuk! Ik ben een tijd terug begonnen met mijn blog maar heb besloten de draad weer op te pakken en zou het superleuk vinden als je een kijkje kwam nemen! Ook heb ik een Instagram account, waar je nieuwe updates en mooie foto’s tegen zult komen! Mijn blog gaat over alles wat met fashion, beauty en lifestyle te maken heeft, en er zullen ook persoonlijke onderwerpen en gerechten op komen!

  site: http://beautifulyoubyfleur.wordpress.com
  Instagram: Beautifulyoubyfleur

  Liefs Fleur
  Fleur onlangs geplaatst…Review: YSL Rouge VoluptéMy Profile

 20. Erg leuk! Ik ben een 19jarige fashionista. Ik blog vooral over mode, beauty & lifestyle. Ik deel mijn passie op http://www.come-moda.nl. Een leukste artikel heb ik niet perse, dus dit is de link naar mijn laatste artikel >> http://www.come-moda.nl/nederlandse-power-vrouwen/. Op dit moment ben ik actief op Facebook (www.facebook.com/comemoda) & Instagram. Op Instagram wordt ik gevolgd door fashionista Winonah de Jong. Ik heb meer dan 12000 volgers op mijn account –> http://www.instagram.com/comemoda. En om er bij te horen heb ik ook nog twitter: http://www.twitter.com/comemoda
  come-moda onlangs geplaatst…Nederlandse Power VrouwenMy Profile

 21. mijn huwelijk werkte niet, mensen adviseerden me om van mijn man te scheiden omdat hij een chronische bedrieger en een dronkaard was, het was een zeer vreselijke situatie om samen te leven met een dronken en bedriegende echtgenoot, het enige wat ik wilde was een verandering, dus nam ik contact op met heer Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396. Hij vertelde me dat hij mijn verbintenis met mijn man zou herenigen met zijn betovering, heer Bubuza vertelde me wat ik moest doen, wat ik meteen deed en vandaag vier ik het omdat mijn man helemaal is gestopt met drinken en vreemdgaan . Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.