Spam je blog! ( Of webshop)

spamjeblog

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een ‘Spam je blog’ post deelde en vandaag is het weer zover. Ik volg al een heleboel blogs maar ik vind het altijd leuk om nieuwe blogs of webshops te leren kennen. Ik gooi daarom de comments vandaag open voor die mogelijkheid. Wie weet ontdekken we zo allemaal wat nieuwe blogs of shops. Heb jij een blog of webshop?

Jullie mogen in de comments dus je eigen blog (of webshop) spammen maar je mag ook een blog of webshop delen die je graag volgt of bezoekt. Zo kunnen we nieuwe blogs en shops ontdekken.

Hoe spam je je blog? Laat een reactie bij de comments achter met je naam, de blog waar het om gaat en de Url mag je in het daarvoor bestemde vakje plaatsen (anders komt je comment gelijk in de Spam filter terecht). Waar gaat de blog over, waarom moeten we allemaal een kijkje komen nemen etc. Of wat voor webshop heb je? En wat mogen we daar echt niet van missen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments!.

Deze blog moet je ook zeker bekijken, die van Jaimey.nl 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

125 reacties

 • Bibian
  20 april 2016

  Oh dit laat ik mij geen twee keer zeggen Kel haha!
  Wij zijn Bibian en Manon, ouders van River, Nilo en Novelle. We bloggen over het moederschap en dan vooral persoonlijk. Verder hebben wij ook een youtube kanaal waar we elke donderdag een nieuwe video delen, meestal is dit een vlog, want die vinden onze kijkers het leukste! Ook delen we onze aankoopjes voor de kids regelmatig en eigenlijk van alles en nog wat! Ik ben niet zo goed in een goed mooi leuk “kijk eens bij ons” praatje, maar doe het gewoon eens 😉 haha Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Schoentjes voor NovelleMy Profile

 • Vanessa
  20 april 2016

  Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Vanessa, 26 jaar en woon in België. Mijn blog gaat over beauty en lifestyle. Je vindt er o.a. reviews, laatste nieuwtjes, tips, winacties… Daarnaast deel ik af en toe een persoonlijk artikel. Dit kan een plog zijn maar even goed een artikel over mijn chronische beperking CVS en fibromyalgie. Ik zou het ontzettend leuk vinden mochten jullie een kijkje komen nemen! 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Tip: Moederdag chocolade van Chocoladebezorgd.nlMy Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  20 april 2016

  Hoi Kelly, mijn blog staat vol met persoonlijke verhalen, informatieve verhalen en vlogs over moederschap, ondernemen en bloggen. Luchtig, soms diepgaand en met een vleugje zelfspot. Lees en kijk je mee?
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Met mijn kind praten over de doodMy Profile

 • Sandy
  20 april 2016

  Yay spammen! Hihi.
  Ik heb al een tijdje geen update meer geplaatst, maar mijn blog gaat vooral over de weg naar het zwanger worden.
  Ik heb er mijn verhaal tot nu toe op gezet ivm een buiten baarmoederlijke zwangerschap.
  Sandy onlangs geplaatst…The road to a successfull pregnancy #4My Profile

 • Deisy
  20 april 2016

  Aah superlief dat we mogen spammen Kelly <3 Ik ben Deisy en loop alweer 28 jaar op deze planeet rond haha. Op mijn blog schrijf ik over alles wat met positiviteit en persoonlijke ontwikkeling te maken heeft: levenslessen die ik zelf allemaal heb geleerd en nog iedere dag leer. Ik ben namelijk van mening dat je jouw leven zo kunt inrichten zoals jij graag zou willen (die grote dromen liggen gewoon binnen handbereik) en hoop mensen daarmee te kunnen inspireren. Je bent namelijk het mooiste als jij je goed over jezelf en over je leven voelt <3
  Deisy onlangs geplaatst…5 redenen waarom jij slechte gewoontes niet de baas kunt wordenMy Profile

 • Lifesabout
  20 april 2016

  Spammen voelt zo ongemakkelijk, haha. Ik blog op Lifesabout sinds anderhalf jaar. Mijn persoonlijke lifestyleblog is ontstaan nadat ik ernstig ziek werd na de bevalling en ik o.a hartpatiënt werd.
  Ik schrijf over alles wat het leven leuk of juist moeilijk maakt, maar ook over luchtige dingen, het moederschap en fashion/lifestyle. Tevens vind je er elke week recepten met zo min mogelijk zout en zonder pakjes en zakjes (onder andere nu de Wereldgerechten van Knorr).
  Lifesabout onlangs geplaatst…Zes maanden geleden…My Profile

 • Birgit
  20 april 2016

  Hier ga ik als beginnende blogger natuurlijk gebruik van maken. Ik heb als zovele een mama/lifestyle blog waarop ik redelijk veel deel.
  Mijn zoon is autistisch en ook dat komt vaak uitgebreid aan bod.
  Birgit onlangs geplaatst…Schoonmaakroutine: De eetkamerMy Profile

 • Bianca
  20 april 2016

  Oh superleuk! Vorig jaar ben ik met een vriendin een webshop begonnen met handgemaakte baby en peuter kleding. Met bijpassende accessoires en nu ook aankleding voor de babykamer.

  Wij werken puur op bestelling. Je kiest zelf een stof en vervolgens het product wat je ervan gemaakt wilt hebben. Dan gaan wij thuis aan de slag en 7 werkdagen later heb je het in huis. Ook hebben we een Facebookpagina waar veel voorbeelden en acties voorbij komen.

  Ik volg je al sinds de geboorte van mijn zoontje (1,5) leuk om je nu eens te spammen!!

 • Bianca
  20 april 2016

  http://Www.bengelss.nl
  Bianca onlangs geplaatst…Welkom in onze webshop!My Profile

 • Margreet Stegeman
  20 april 2016

  Ja!! Leuk moment om mijn jongenslabel onder de aandacht te brengen.

  http://www.monkeysdesign.nl

  Het label met jongenskleding en woonaccessoires.

 • Margreet Stegeman
  20 april 2016

  Naast mijn label kun je mij ook volgen op mijn blog Lentekriebelss. Hier geef ik je een kijkje in de keuken van een echte jongensmoeder ?.

  http://www.lentekriebelss.nl
  Margreet Stegeman onlangs geplaatst…Follow Friday: KnikkertjeMy Profile

 • Wilma
  20 april 2016

  Leuk Leuk!! Ik ben Wilma, een mama van 22 jaar. Een mama van een heel lief meisje, Yarah van bijna 1,5 jaar. Mijn blog is een mama-lifestyle-fashion blog! Een blog voor hippe mama´s =) http://www.wilmaaa.nl
  Wilma onlangs geplaatst…Leukste zomerjassen voor een meisjeMy Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  20 april 2016

  Leuk dat we mogen spammen. Hier komt mijn gespam!

  http://www.simpelsnufjeliefde.com

  Een blog over het leven, minimalisme en jongensmama zijn met een vurige 3de kinderwens die maar niet wil uitkomen.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Mijn 2de miskraam…..My Profile

 • Angelique
  20 april 2016

  Ik ben Angelique, 22 jaar, getrouwd, woonachtig in Maastricht en mama van 3 geweldige kinderen.
  Vorig jaar ben ik Jonge mama’s blog gestart.
  Mijn blog gaat over het leven als gezin met 3 kinderen, tips over opvoeden, reviews, DIY projecten, recepten, persoonlijke verhalen en meer. Ik hoop door mijn negatieve en positieve ervaringen anderen te inspireren, er is altijd ruimte voor de zon om te schijnen 🙂
  Angelique onlangs geplaatst…TrotsMy Profile

 • marjon
  20 april 2016

  Leuk…. ik ben een moeder van begin 30 met 2 kinderen. Ik werk 3 dagen in speciaal basisonderwijs. Ik blog over familie zaken…. mijn kinderen, leuke uitjes, DIY projecten en mijn werk als juf.

 • Jessica
  20 april 2016

  Hey wat leuk! Volg je al een tijdje op instagram en twitter en zag zo je berichtje voorbijkomen.

  Onze webshop Live Life Happy staat bomvol met héle leuke en vrolijke spulletjes! Met van alles: knutselspulletjes zoals washi tape en stickers, woonaccessoires, kaarten, hebbedingen en nog véél meer! Bij besteding vanaf 25eu is de verzending gratis én we hebben vaak hele leuke acties of producten gratis! 🙂

 • Linda
  20 april 2016

  Leuk initiatief Kelly!

  Op mijn blog Better than perfect schrijf ik graag over mijn ervaringen met gezond en gelukkig leven. Het hoeft niet altijd perfect te zijn. Ik deel graag recepten, maar ook reviews, natuurlijke verzorging en tips passeren de revue. 🙂

 • Julie
  20 april 2016

  Ik ben een Belgische blogger die op haar blog vertelt over haar dochtertje Norah (16 maand), het moederschap, mijn weg naar een gezond gewicht met Weight Watchers en vanalles wat me bezighoudt! Iedereen welkom om eens te komen kijken 😉

 • Nicole
  20 april 2016

  Dan spam ik ook even. Ik ben Nicole, gisteren 31 geworden (and proud of it!) en ben getrouwd met Bart en heb een dochtertje van 2. Ik blog al erg lang en sinds 2 jaar op Meisje-Eigenwijsje. Die naam ben ik gestart omdat ik vooral schreef over mijn dochter (= meisje-eigenwijsje) en alle trammelant die we ermee hadden toen ze doodziek in het ziekenhuis terecht kwam. Aangezien ik schrijven super vind ben ik ermee doorgegaan en heb ik ook veel over mijn postnatale depressie gedeeld en deel ik nu nog steeds een hoop over ons leven. Momenteel ook veel over health aangezien ik inmiddels 9.1 kg ben afgevallen. Vanalles wat dus bij mij…

  Als webshop wil ik graag Zreefer spammen, echt hele leuke kleding en met sinds kort een leuk modelletje erbij (Fay hihi)
  Nicole onlangs geplaatst…“Mama, foto maken!”My Profile

 • Danielle
  20 april 2016

  Leuk! Ik ga dan ook maar even lekker spammen!

  Ik ben Daniëlle en samen met mijn zus Jolanda blog ik over heerlijk eten en alles wat daarmee te maken heeft. Restaurant reviews, kookboektips, recepten, dagboeken en productreviews.
  Soms gezond, soms minder gezond, maar altijd even lekker!
  Danielle onlangs geplaatst…De heerlijke momentjes van Daniëlle – AprilMy Profile

 • Janneke
  20 april 2016

  Wat leuk dat we dit mogen doen vandaag! Mijn blog is Live Happily Healthy, een healthy lifestyle blog over voeding, beweging, afvallen en mindset met informatie en inspiratie.

  Altijd leuk om nieuwe websites te ontdekken 🙂
  Ciao!
  Janneke
  Janneke onlangs geplaatst…Checklist voor elke dag, met praktische tips!My Profile

 • Karlien
  20 april 2016

  Wat tof Kelly!

  Ik ben Karlien. Op mijn blog schrijf ik over reizen met kinderen (Curaçao!!), hotspots en (gezonde) recepten.
  Karlien onlangs geplaatst…Bagels and Beans HoornMy Profile

 • Joyce
  20 april 2016

  Hee!

  Ik ben Joyce, bijna 24 en kom uit Groningen. Sinds een week heb ik een blog war ik blog over mijn ziekte (nog geen diagnose), over mijn hobby’s : fotografie, scrappen en schrijven, maar ook reviews, shoplogs en gastblogs komen voorbij. Ook is er ruimte voor gastblogs, dus Kelly, mocht je ergens over willen delen.. Je bent welkom!

  https://joyceleeft.wordpress.com/ is mijn site!

  Groetjes Joyce

 • Nicole @ Everyday-Life.nl
  20 april 2016

  Wat leuk! Ik blog op everyday-life.nl over het moederschap en nog meer!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Shoplog – Winkelen bij de kringloopwinkel!My Profile

 • Nicoline
  20 april 2016

  Ja Spammen! Haha! Ik ben Nicoline en ik blog op Ma Petite Cherie over mijn kleine schatje, Elisa en het moederschap. Lifestyle, mommylife en onze avonturen als gezin komen hier voorbij!
  Nicoline onlangs geplaatst…Eindelijk weer eens Un petit PlogMy Profile

 • Rowenia
  20 april 2016

  Wat een leuk idee Kelly!

  Ik ben Rowenia ben 23 jaar en sinds kort heb ik mijn eigen blog. Ik blog over eigenlijk alles wat mij bezig houdt in mijn dagelijks leven, en wat ik erg leuk vind. Zo schrijf ik artikelen over Beauty, huishoudelijke dingen, diy en nog veel meer.

  Ik ken nog niet zo heel veel blogs en vind dit een erg leuke manier om nieuwe blogs te leren ontdekken.

  Ga vooral zo door met je blog, Ik kom elke dag even een kijkje nemen.
  Rowenia onlangs geplaatst…Boek – BroerMy Profile

 • Anne en Merike
  20 april 2016

  Wat leuk Kelly!

  Wij zijn Anne en Merike en hebben samen een blog dat helemaal over kinderfeestjes gaat.
  We schrijven over kinderfeestjes in de breedste zin en daar valt dus heel wat over te vertellen. Zo hebben we een rubriek over de grens, waarin je kunt lezen hoe verjaardagen in het buitenland worden gevierd, maar ook heel veel tips en ideeën hoe je traktaties kunt maken of je feestje kunt aankleden. Interviews met mensen die originele feestjes organiseren en natuurlijk ook heel veel cadeautips. Dus heb je kinderen tussen de 0 en 12 en iets te vieren kom dan zeker eens langs op ons blog.

  groetjes Anne en Merike

  bedankt Kelly we zijn nog niet zo heel lang bezig en hebben bij jou zeker bloginspiratie opgedaan
  Anne en Merike onlangs geplaatst…Feestjes over de grens: RoemeniëMy Profile

 • Dionne
  20 april 2016

  Wat leuk! Mijn naam is Dionne en sinds een aantal jaar heb ik een eigen persoonlijke (mode) blog. Ik ben dol op mode en het combineren van outfits. Mijn blog is mijn persoonlijke uitlaat klep naast mijn fulltime baan als PR & marketing consultant. Het is heerlijk om mijn hersenspinsels, reizen of outfit posts te delen. Nieuwsgierig? Bekijk mijn blog hier: http://www.diolifestyle.nl/

 • Elsie
  20 april 2016

  Altijd fijn om te mogen spammen 😉 Mijn blog is een persoonlijke blog vedettblond. Hier schrijf ik ook veel over gezonde leefstijl in combinatie met veel reizen waar ik echt van houd!

  ” Vedettblond by Elsie. A pineapple lover who only drinks good cappuccino from coffee companies or from the Ascaso Dream espressomachine at home. Also loves to travel and workout. Black, grey and navy blue are the most comfortable colors to wear.”
  Elsie onlangs geplaatst…Workout baby: Twee weken personal body planMy Profile

 • demallemolenmoeder
  20 april 2016

  Wat leuk zeg! Wat ben je toch een lieve meid die steeds ook aan anderen denkt!

  Ik ben Deborah of misschien wel beter bekend als demallemolenmoeder. Ik ben 27 jaar oud, getrouwd en mama van een dreumes genaamd Julia. Klinkt leuk maar zo is het niet begonnen. Zwanger worden ging bij ons niet vanzelf na een hele tijd in de medische molen ben ik d.m.v. ICSI zwanger geworden. Hier schrijf ik over; hele persoonlijke, intense maar ook positieve verhalen. Weg taboe, schaamte en hallo jij zoals je bent! Ik ben natuurlijk nog veel meer dan dat, daarom blog ik ook over het moederschap, mijn leven, de dingen die mij raken of juist blij maken. Kortom heel veel. Hopelijk zie ik je een keer op mijn site!
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…Een week in foto’s..dagelijkse dingenMy Profile

 • Esther
  20 april 2016

  wow wat een leuke post dit! Ik ga alle reacties ook eens bekijken, lekker leesvoer 😉

  Sinds vorig jaar oktober blog ik op mamaisthuis met heel veel plezier en inmiddels al best groot bereik. Chronisch ziek maar zeker niet bij de pakken neer gaan zitten, ik heb een draai gegeven aan mijn passie voor schrijven en mensen. Op mamaisthuis deel ik eigen verhalen maar ook plaats ik interviews die ik allemaal zelf afgenomen heb. Moeders met een verhaal, bijzonder, verdrietig, uniek en eigen maar allemaal met een boodschap en een doel; openheid, troost en herkenning bieden. Daarnaast maken bedrijven het ook mogelijk om leuke producten te reviewen en weg te geven en dit doen wij dan ook als het producten zijn waar wijzelf ook blij van worden en waar wij achter staan. Neem gerust en kijkje! Fijne zonnige dag!
  Esther onlangs geplaatst…Moon Monsters; een gaaf en puur merk + winactieMy Profile

 • Kelly
  20 april 2016

  Fijn dat we mogen spammen ? Ik blog nu een paar maandjes en ben nog relatief nieuw in bloggerland. Ik ben nu zwanger en blog voornamelijk daar over nu maar als ik eenmaal ben bevallen zal het ook meer over opvoeding en ouderschap gaan. Ook vind ik het leuk om weekoverzichten te kijken bij anderen en dus ben ik die rubriek ook gestart ?
  Kelly onlangs geplaatst…Ik word een zwangere bruidMy Profile

 • Cindy
  20 april 2016

  Ik heb nu zo’n twee maandjes mijn mamablog dus altijd fijn om die even te mogen spammen! Ik ben mama van een dochter van 1,5 en hoogzwanger van mijn tweede. Mijn blog is mijn persoonlijke reis door het moederschap waarop ik graag mijn ervaringen deel, zowel de leuke momenten als de voor ons spannende momenten.
  Cindy onlangs geplaatst…Stuitbevalling vs. keizersnede: de voor- en nadelen op een rijtjeMy Profile

 • Marieke
  20 april 2016

  Wat leuk Kelly, dank jewel!!

  Ik ben nog heel nieuw op het gebied van bloggen, ik blog namelijk pas net 2 maanden!
  Ik blog het meeste over fashion, daar ben ik zelf het meeste mee bezig, maar ook over kids, beauty, recepten en lifestyle! Over alles wat mij interesseert.

  Ik heb 2 kindjes, Isabeau van 5 en Matz van 2.
  Marieke onlangs geplaatst…Oranje inspiratie voor Koningsdag!My Profile

 • Sabine
  20 april 2016

  Wat een leuke blogpost! Kom gerust op mijn website een kijkje nemen. Allemaal artikelen om jouw feestje te versieren en met groeiend blog.

 • Webkim
  20 april 2016

  Oeh, leuk, een spamblog!

  Ik ben Kim en op http://www.webkim.nl blog ik over het leven van drie jongens (8,6 en 4) en over hoe gezellig, druk en LUID dat is. 🙂

  Ik doorbreek regelmatig een taboetje en schrijf altijd met een knipoog en een scheutje zelfspot.

  Daarnaast heb ik ook een webshop: op http://www.babybij.nl verkopen we al acht jaar draagdoeken en draagzakken, we lenen ze ook uit via onze Doekenbieb en per mail voorzien we iedereen graag van een persoonlijk draagadvies.

  Zo. Einde spam. 🙂 Ik ga vanavond een rondje klikken langs alle anderen uit de reacties, superleuk!
  Webkim onlangs geplaatst…Getest: Virtual Reality bril van KruidvatMy Profile

 • Charlotte
  20 april 2016

  Hoi hoi! Wat leuk! Ik ben Charlotte en ik blog nu bijna een jaar op Aukjeswereld. Een blog waar dagelijks een artikel online kont over vanalles wat er in ons leven speelt. Ik ben moeder van een peuter van 2,5, juffrouw van groep 3 en we hebben thuis een eigen bedrijf. Genoeg variatie dus 😉
  Charlotte onlangs geplaatst…Win! Phlat ball aeroflytMy Profile

 • Sanne
  20 april 2016

  Wij hebben een webshop waarin we een doos verkopen vol basis spullen voor je baby! De doos is te bestellen in de varianten boy, girl of basic! Daarnaast verkopen we oa boxkleden, kruikzakken en hydrofiele luiers.

  Kom zeker een kijkje nemen!

 • Maike
  20 april 2016

  Heel leuk! Ik vind het zelf ook altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken.

  Ik ben Maike en ik schrijf voor mijn website Bruiloft Inspiratie. Dit is een site vol prachtige foto’s, ideeën en do it yourselfs om van iedere bruiloft, ongeacht het budget, thema of grootte een onvergetelijke dag te maken. Daar mag ik trots bij vermelden dat Bruiloft Inspiratie vorig jaar is uitgeroepen tot de beste trouwblog en ook dit jaar zijn we weer genomineerd!

  Ben je een bride to be of vind je het gewoon leuk om vast wat ideeën op te doen (kan natuurlijk ook voor de bruiloft van iemand anders zijn), neem dan gerust eens een kijkje!
  Maike onlangs geplaatst…Trouwen voor de kerkMy Profile

 • Eva
  20 april 2016

  Altijd leuk voor een ‘spam je blog’. Ik ben Eva en woon in België. Ik heb een blog die gaat over lifestyle, beauty, fashion en dergelijke dingen. Ik schrijf vaak over persoonlijke dingen, bepaalde dingen die met het leven te maken hebben, review en meer. Mijn blog bevat niet al te lange artikelen die makkelijk en snel weg te lezen zijn, in mijn ogen best handig dus!
  Eva onlangs geplaatst…Nagellak & nail art stash – April ’16My Profile

 • Simone
  20 april 2016

  Wat leuk dat we mogen spammen.
  Ik ben Simone en mijn blog gaat over alles wat mij interesseert in het leven en over mijn ziekte.
  Simone onlangs geplaatst…Buiten je comfortzoneMy Profile

 • Frank
  20 april 2016

  Ik spam graag met jullie mee!

  Ongeveer een maand geleden ben ik begonnen met een papablog. Eind december werd onze zoon geboren en dat heeft mij geïnspireerd om mijn verhaal te delen op het internet. Ik vertel over mijn vrije papadagen samen met mijn zoon, opa is aan het woord, ik deel DIY projecten, makkelijke en snelle recepten, ik schrijf over hoe we de zwangerschap ervaarde en etc . Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen!
  Frank onlangs geplaatst…MoederdagMy Profile

 • Cheryl Richter
  20 april 2016

  Hallo Kelly,

  Ik zet op mijn blog mijn taarten die ik bak. Ik schrijf er niet veel bij, maar vind het zelf erg leuk te zien, hoe ik vooruitga 🙂

  Groetjes, Cheryl

 • MetMirjam
  20 april 2016

  Wat leuk, ik doe ook even mee! 🙂

  Ik ben Mirjam en ik blog op metmirjam.com. Ik ben getrouwd met liefde van mijn leven Michiel en samen hebben wij een prachtige dochter van bijna 2, genaamd Fiene.

  MetMirjam is een Mama-Lifestyle blog over alles wat mij als mama bezighoudt, in de breedste zin van het woord. Van tips voor je kindje tot shoplogs en van dagjes uit tot recepten.

  Neem gerust een kijkje!
  MetMirjam onlangs geplaatst…Shoplog Primark kids, april 2016My Profile

 • Rosadotje
  20 april 2016

  Ik heb een kleine webwinkel met hobbyartikelen. Moet nog groeien. Maar ik werk en ontwerp ook voor een hobbygroothandel. Af en toe plaatst ik een gratis digidownload /) wat een leuk initiatief dit, dat ga ik ook een keer doen. 🙂

 • Jodi - liefthuis
  20 april 2016

  Lief thuis moet je zien. Grapje natuurlijk je moet niks, maar ik zou het wel super leuk vinden als je een kijkje neemt voor alles over mijn spruit (juni 2015) mijn lief mijn huis en mijn leven.

  Vintage in huis, inrichting, maar ook veel over mijn lieve spruit, zwangerschap, miskraam enz
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Onze kleine dwarsligger lag in stuit….De versie…My Profile

 • Rosadotje
  20 april 2016

  Bekijk de freebies hier. rosadotje.nl/freebies/
  Rosadotje onlangs geplaatst…FREEBIE!!!! RoSaDotjeMy Profile

 • Lisanne
  20 april 2016

  Hoi allemaal mijn naam is Lisanne (niet te missen uiteraard want dat staat nou eenmaal boven mijn comment). Ik ben 24 jaar oud en woon samen met mijn vriend Dennis en lieve hond(je) Didi. Ik blog op CreaDidi.nl, hier laat ik o.a. DIY’s zien, lifestyle artikelen, foodgerelateerde artikelen en vanaf volgende week donderdag een nieuwe rubriek. Een rubriek die jij misschien vast leuk gaat vinden, als tipje van de sluier geef ik alvast huishouden.
  Mijn blog is een blog met een creatieve knipoog, dus houd je van lekker bezig zijn maar ook lekker random verhaaltjes lezen over andermans leven, shoplogs en dagjes uit? Dan moet je zeker een kijkje komen nemen op mijn blog. Fijne avond allemaal liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Personal update: Alleen op padMy Profile

 • lena
  20 april 2016

  Hooii ik ben lena 13 jaar en ik blog bijna een maand lang over lifestyle dingen:) ik woon in limburg en ja ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen eigenlijk…
  Ps. Ik ben nog niet zo een goede en prof blogger? but i like it!
  https://lifeoflenaa.wordpress.com/
  hoop dat je een kijkje neemt
  X

 • lena
  20 april 2016

  Gefeliciteerd!!

 • Jolande
  20 april 2016

  Wat leuk en lief dat we mogen spammen!!
  Samen met mijn man en zoontje van 2 woon ik in het mooie Eindhoven. Binnen de vriendengroep was ik niet de eerste die een kindje mocht krijgen. Zo zwaar als ik de eerste periode vond, zo veel had ik aan de tips die ik van vrienden en familie kreeg. Soms hele logische tips! Van het kaliber ‘ja duh!!’. Maar door alle hormonen en spanning kwam ik er zelf niet op. Ik ben deze tips gaan verzamelen en bundelen op mijn site. Ik zocht zelf ook veel op sites, maar vond daar de tips verstopt in blogs, reclames of nieuwsartikelen. Op tipsentopsvoormama.nl vind je snel, makkelijk en kort & bondig tips én topproducten. Het zijn allemaal tips en tops voor mij of vrienden geweest die het verschil hebben gemaakt. Misschien voor jou ook??

 • Lobke
  20 april 2016

  Ik ben lobke, 31 jaar en moeder van 6 kinderen, 2 jongens en 4 meiden..ik ben vorig jaar een eigen bedrijfje begonnen in handgemaakte haaraccesoires, kindersieraden,fotosieraden, orginele (kraam)kadootjes enz…ik maakte voor mijn meiden vaak zelf leuke hippe haaraccesoires en leuke bedrukte kleding..en gaf het vaak kado..en steeds meer mensen zeiden dit moet je gaan verkopen…dit ben ik gaan doen op facebook en in een aantal winkels liggen mijn spulletjes..en dat liep eigenlijk gelijk heel gogoeen nu sta ik regelmatig op faires en braderieen…en vanaf volgende week heb ik dan ook een webshop..hier ben ik druk mee bezig…

 • Kathelijne
  20 april 2016

  Hoi, ik heb een webshop met organic baby- & kinderkleding met stoere prints. Alle kleding is unisex, dus leuk voor jongens en meisjes

  http://www.agirlcalledcat.nl

 • Diana
  20 april 2016

  Wat leuk Kelly! Wij doen mee!

  Talklifestyle.nl (voorheen Proudbeauty.nl) is opgericht door Wendy en Diana in januari 2013. Toen begonnen als een beautyblog maar na een kleine pauze hebben ze het bloggen weer opgepakt. Sinds januari 2016 is Talklifestyle.nl een blog geworden voor alle vrouwen over alle aspecten van het leven. Moederschap, persoonlijke verhalen, entertainment, reizen, koken, gezondheid, beauty en nog veel meer.

  Wij zien jullie graag op onze blog! Laat een reactie achter en wij zullen zeker een kijkje nemen op die van jou/jullie!

  Fijne avond!!
  Diana onlangs geplaatst…Hotspots MaastrichtMy Profile

 • Karlijn
  20 april 2016

  Wat leuk!

  Ik heb PDS en een paar jaar geleden bereikten mijn klachten een hoogtepunt. In 2014 ben ik gaan eten volgens het FODMAP dieet en dit heeft mijn klachten enorm verminderd. Met het FODMAP dieet elimineer je bepaalde voedingsmiddelen die PDS klachten geven uit je voeding. Dit beperkt best wel wat je kan eten.

  Met mijn blog wil ik mensen laten zien dat je zelfs met beperkingen nog heerlijke dingen kunt eten en koken en deel ik mijn liefde voor koken met low FODMAP (meestal ook gluten- en lactosevrije) recepten.
  Karlijn onlangs geplaatst…Pasta uit de oven met kip en roomsausMy Profile

 • Annemae
  20 april 2016

  Hoi!

  Wat leuk dat we weer mogen spammen. Altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen!

  Mijn naam is Annemae, 17 jarige studente en doktersassistente in spé die naast van haar blog ook van borrel-avondjes, muziek, familie en haar vriendinnen houd. By Annemae is mijn persoonlijke-, lifestyle blog.

  X
  Annemae onlangs geplaatst…Hoe maak ik mijn foto’s?My Profile

 • Gabriëlla
  20 april 2016

  Ik begin net met het opzetten van een blog, waarop ik schrijf over ouderen en het ouder worden in het algemeen. Dit doe ik vanuit mijn opleiding, Toegepaste Gerontologie. Om gezond en gelukkig ouder te worden moet je tijdens je jeugd al bewust gaan leven. Niet zo oubollig en saai als je zou denken 🙂
  Gabriëlla onlangs geplaatst…A P R I L in het teken van bewegenMy Profile

 • Sanja
  20 april 2016

  Wat leuk! Mijn blog is http://www.bysan.nl Ik hou er niet van in een hokje gestopt te worden, dus is mijn blog maast mama blog ook een boel anders! Zo kun je er lezen over mijn/onze persoonlijke belevenissen en ervaringen, maar ook onder anderen nieuwe recepten ontdekken (gezond en ongezond) en leuke DIY’s vinden.

  Wie weet, tot kijk 😉
  Sanja onlangs geplaatst…5 redenen waarom ik mij supermama voel!My Profile

 • doortjesblog
  20 april 2016

  Leuk! Ik spam natuurlijk graag mee 🙂 op mijn blog schrijf ik over mijn leven met drie kinderen (waaronder onze tweeling) financiën, bewust leven, koken en eigenlijk nog veel meer! Neem maar eens een kijkje 😉
  doortjesblog onlangs geplaatst…Slapen zonder kinderen… *gaap*My Profile

 • Linda
  20 april 2016

  Ah wat leuk! Eigenlijk voelt dit best fout, want ik ben een echte lurker en laat normaal ook praktisch nooit een reactie achter.

  Maar goed, gaat-ie dan: mijn blog die ik samen met mijn vader(!) heb, gaat over tuinieren in de breedste zin van het woord. Dus over grote tuinen, tips voor kleine balkons en terrassen, maar ook over kamerplanten en vensterbanken. Want bijna iedereen wordt blij van groen, en het is veel makkelijker dan je denkt 🙂
  Linda onlangs geplaatst…Uitgebloeide bloemstengels van narcissen verwijderenMy Profile

 • Saskia
  20 april 2016

  Bedankt dat we mogen spammen!

  Ik ben Saskia, 20 jaar en ik blog sinds een jaar over voeding, opvallende artikelen die ik bij elkaar verzamel en ik deel mijn vegan recepten. Als Voeding & Diëtetiek student vind ik het een leuke hobby om naast mijn studie te doen. Tot kijk!
  Saskia onlangs geplaatst…Foodie Friday #18 | Groentewrap, Slaap Hacks & OveretenMy Profile

 • Hanna
  20 april 2016

  Heerlijk om even ongegeneerd te mogen spammen over m’n eigen blog. Ik blog als een bezig bijtje over mijn leven als afstuderende student en starter op de arbeidsmarkt, ook over allerlei andere zaken die in mijn leven spelen, het is dus een beetje een lifestyle blog. Kom een keertje kijken :).
  Hanna onlangs geplaatst…WOENSDAG GEHAKTDAG – Mexicaanse taco’sMy Profile

 • Bertine
  20 april 2016

  wat leuk!! mijn blog gaat voornamelijk over fashion, maar ik schrijf ook over beauty en allerlei andere dingen die mijn interesse hebben! ik heb een trendy stijl met een tikkeltje een aparte smaak;) ik zou het leuk vinden als jullie mijn blog zouden bezoeken!
  Bertine onlangs geplaatst…Hema it’s my beautiful skin day serumMy Profile

 • Sanne
  20 april 2016

  Wat leuk dit!
  Mijn blog heet Food & So Much More. De naam zegt het al een beetje, heel veel Food met een vleugje Fashion & Lifestyle. Ik deel elke dag lekkere, gezonde lowkcal recepten vanuit mijn achtergrond als diëtist maar soms zijn ze ook een beetje slecht (gewoon omdat het kan). Altijd met een goede uitgebreide uitleg. Elke week staan er ook 2 weekmenu’s online, één om af te vallen en één voor het gezin. Ik ben moeder van 2 kids en de Fashion & Lifestyle blogs zijn vaak gerelateerd aan kinderen maar niet altijd. Leuk als je een kijkje neemt op mijn blog!
  Groetjes Sanne
  Sanne onlangs geplaatst…Couscous met kippendijen en groente stoofMy Profile

 • femketje
  20 april 2016

  leeeeeuk! mijn beautyblog bestaat alweer 5,5 jaar 😀 ik post vooral veel make-uplooks met kekke kleurtjes, waarbij ik een berg betaalbare items gebruik en ook review! kom zeker eens kijken op http://femketje.nl/ en laat een comment achter <3
  femketje onlangs geplaatst…Essence – No Make-up Look Nailpolish.My Profile

 • Anouk
  20 april 2016

  Ik ben Anouk, een 17 jarige enthousiaste meid. Op mijn blog ikbeneenaapje deel ik graag persoonlijke blogs en een hoop makkelijke maar vooral leuke Diy projecten.
  Anouk onlangs geplaatst…DIY | Pinterest Hack – HartjesstempelMy Profile

 • Dana
  20 april 2016

  Leuk dat we mogen spammen! Momenteel ben ik bezig met host verhuizing. Anyways, ik ben Dana, bijna 20(over 4 dagen) en een studentje International business and management. Ik blog over beauty, lifestyle, fashion en reizen met een persoonlijke twist. Bovendien neem ik jullie elke keer mee op reis en zo ook mijn exchange in januari 2017!
  Dana onlangs geplaatst…Current listening #5My Profile

 • Sarah
  20 april 2016

  Spammen, leuk! Ik ben Sarah. Ik ben 26 jaar. Ik geef fulltime les op een middelbare school en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om te schrijven. Ik schrijf met name ‘column-stijl’, maar plaats ook persoonlijke blogs. Tot kijk!

 • Kristel
  20 april 2016

  Aah super leuk! Ik heb een eigen webshop (ZoYou.nl) met een Mini Store in Kaatsheuvel :-). Ik ben altijd op zoek naar de nieuwste trends en leukste musthave items die ik verzamel in de webshop, allemaal voor een leuk betaalbaar prijsje. Sinds kort heb ik de collectie uit kunnen breiden met een eigen t-shirt lijn, ontzettend leuk! Natuurlijk ben ik ook heel benieuwd wat jullie van de collectie vinden! 😉

 • Kelly
  20 april 2016

  Jeej spammen is altijd tof !

  Mijn naam is Kelly, ben 21 jaar oud en ik schrijf op The Dutch Notebook over alles wat mij bezig houdt. Persoonlijke artikelen komen aan bod, maar ook lifestyle en food gerelateerde artikelen. Driving my life away is niet voor niets de tagline. Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje komt nemen en misschien nog wel een reactie achterlaat !
  Kelly onlangs geplaatst…Goed begin van de ochtendMy Profile

 • Yesper
  20 april 2016

  Dan spammen wij ook graag mee #freepublicity #altijdgoed. Omdat onze “smoothiespreads” in het Koningsontbijt zitten vrijdag as hebben we een actie in onze webshop. 35% korting op je bestelling van een gezonder broodbeleg. http://www.yesperswebschuur.nl

 • Charissa
  20 april 2016

  Zoooo wat een hoop leuke reacties!! En als jullie dan toch allemaal aan het blogsurfen zijn, kijk dan ook eens op mijn blog http://www.cherrysfavourites.nl. Ik ben een vliegende mama (stewardess) die van shoppen houdt, reizen dus (duhhh ;-), alles mbt kindjes, leuke dingen doen, heb een flamingo fetisj en simply just love life. En daar gaat mijn blog dan ook over. ook heb ik een YouTube kanaal waar ik travel vlogs deel van al mijn reizen… Benieuwd? Have a look!!! X
  Charissa onlangs geplaatst…CherryblossomsMy Profile

 • Tamara TS
  21 april 2016

  Dankjewel voor de spam-plek! Ik ben Tamara, 33 en ik blog over vanalles en nog wat. Make-up, kleding, mijn pogingen tot gezond eten en drinken, muziek, festivals, mijn hondjes, en chronisch ziek zijn (Hidradenitis Suppurativa). Ik ben een beetje blijven hangen in de jaren 90, dus daar zullen regelmatig flashbacks naar komen. Ik ben begonnen in december, maar vanaf deze maand ben ik er vaart achter aan het zetten.

 • sabrina
  21 april 2016

  Ik ga voor de combinatie van webshop & blog. Eerst was er de liefde voor de webshop met kinderkleding (www.zebrazonderstrepen.com). Maar langzaam aan kwam de liefde voor het bloggen piepen. én misschien is die liefde wel nog groter. Ik schrijf over alles dat te maken heeft met hippe mama’s en toffe mini’s. Van opvoeden tot fashion. Veel leesplezier!
  sabrina onlangs geplaatst…PinspirationMy Profile

 • Bregje
  21 april 2016

  Hee wat lief en leuk van je!
  Ik ben Bregje en ik schrijf over ‘Borlergondische belevenissen met ern korreltje zout en een flinke scheut diksap”. Je vindt er veel persoonlijke verhalen, maar ook restauranttips, mama-artikelen en shoplogs.
  Een webshop die een shoutout verdient is Flinque(.com) die maken echt gave en originele kleding voor kids!!
  Bregje onlangs geplaatst…Help! Ik snap mijn vrouw niet!My Profile

 • Winny
  21 april 2016

  Wat leuk zeg en erg fijn dat ik mijn webshop hier mag vermelden 🙂
  Mijn naam is Winny en ik heb een webshop met natuurlijke cosmetica en make-up. Veel van mijn producten zijn ook geschikt voor veganisten 🙂
  Naast de wat duurdere lijnen heb ik ook bijvoorbeeld merken zoals Boho en Benecos in het assortiment, deze lijnen hebben dezelfde prijs als de kruidvat alleen dan met alleen natuurlijke ingrediënten….kortom goed voor je huid en het milieu 🙂
  Daarnaast krijg je bij je bestelling altijd een leuk extraatje!
  Time to feel good and go…. Nature!
  Hopelijk tot snel op naibe.nl

 • Esra - Bows & Bells
  21 april 2016

  Als mama zoek ik naar de leukste musthaves voor mijn dochtertje Chloé van inmiddels 8 maanden oud. Ik vond dit zo leuk en besloot om mijn passie na te volgen en een webshop te kinderen speciaal voor baby’s en de kleintjes. Sinds december 2015 heb ik de webshop Bows & Bells. De bedoeling is dat mama’s (en papa’s, tante’s, neefjes, nichtjes) het echt als een feestje ervaren wanneer ze hun pakketje uitpakken. Daarom wordt je bestelling altijd leuk verpakt! Je vindt op Bows & Bells de leukste musthaves voor hele kleine prijsjes!

 • Lilian
  21 april 2016

  Wat leuk, ik doe graag mee! Mijn naam is Lilian, 21 jaar. De mama van Jay (’14). Op mijn blog schrijf ik over het moederschap. Van slaapjes, voeding, speeltjes tot aan zijn gezondheid wat even niet zo lekker gaat :(. Daarnaast blog ik af en toe ook wat ik zelf leuk vind, even buiten het mama om. Artikels verschijnen alleen op mijn blog als ik er zelf met de volle 100% achter sta!
  Lijkt jou mijn blog leuk, neem dan gerust een kijkje. Leuk zelfs.
  Tot snel!

 • Yneke
  21 april 2016

  Aah leuk :)! Met mijn blog http://www.hetkoepaard.nl wil ik andere mama’s (to be) inspireren dichtbij zichzelf te blijven en hun hart te volgen. Met al die meningen en oordelen, is dat vaak al lastig genoeg! Maar het kan wel :). Onderwerpen als co-sleeping, vaccineren en borstvoeding komen voorbij, maar ook ‘luchtige’ onderwerpen zoals een wekelijks kijkje in mijn leven.
  Yneke onlangs geplaatst…Thankful Thursday #7My Profile

 • rachel
  21 april 2016

  altijd leuk dat soort acties want dan kunnen we weer nieuwe sites ontdekken!! mijn naam is rachel, mama van niomi (12) en rashel (11) en getrouwd met ronald, mijn blog gaat over van alles en nog wat, we vloggen, plaatsen recepten ect. daarnaast vertel ik over mijn anorexia en heb daar ook een apparte site voor maar plaats toch regelmatig dingen op onze prive site
  http://www.lafamiliab.nl/
  http://www.lafamiliab.nl/project-a/
  gewoon een kijkje in ons dagelijkse leventje dus 😉
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 20 april 2016My Profile

 • Salina
  21 april 2016

  Super leuk dat we mogen spammen weer haha. Ik ben Salina, 22 jaar en heb een persoonlijke lifestyle blog. Ik praat voor veel over eten, televisie, tags en persoonlijke artikelen. Af en toe komt er ook wel iets van beauty, fashion of een shoplog voorbij.
  Salina onlangs geplaatst…Mijn droominterieur en home-wishlistMy Profile

 • Mary-Lou
  21 april 2016

  Ik ben een fulltime werkende moeder van 2 kindjes. Vaak is het een chaotische bende bij ons, maar bovenal hebben wij het fijn samen. In elk geval genoeg voer voor “mamaLou blogt”. Ik blog vooral over persoonlijke zaken. Het dragen van mijn jongste in een draagdoek of draagzak vind ik erg fijn, daarom heeft het dragen een vaste plek op de blog. Maar blogs over kinderboekjes en speelgoed zul je er ook vinden.

  @Kelly: bedankt voor de spotlight!
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Ik heb gezwerfboekt!My Profile

 • Groceriesglossy
  21 april 2016

  GROCERIES GLOSSY -> over gezonde boodschappen, producttesten, weetjes en budgetboodschappen!

  Handig voor iedereen die boodschappen doet, voor iedereen dus 😉

 • Manon
  21 april 2016

  Wat leuk! Ik kijk regelmatig op verschillende blogs. Toch neem ik bijna elke dag even een kijken op de website van Lifestyle. Het is een soort online magazine wat veel van een blog weg heeft, je vindt het reviews over beauty producten maar ook nieuwtjes, grappige weetjes of leuke dingen voor een dagje uit.
  Manon onlangs geplaatst…Mannen mijden gesprekken over libidoMy Profile

 • Danielle van Aanholt
  21 april 2016

  Sinds iets meer dan twee jaar heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt en is Pukkiez ontstaan. Unieke kraamcadeaus; handgemaakt, geheel naar jouw wens en eventueel met de naam van je kindje erop.

  Dus ben je zwanger en op zoek naar iets leuks voor je kindje? Of naar een persoonlijk kraamcadeau met naam? Bij Pukkiez vind je allerlei leuke producten voor baby’s. Alles wordt met de hand gemaakt, geheel naar jouw wens. Op veel producten kun je de naam van je kindje laten plaatsen. Zo heb je altijd iets unieks voor je kleintje!

  * kraamcadeau met naam * babycape * badcape * naamslinger * luieretui * rugzakje * bandana slab * wieglaken * ledikantlaken * aankleedkussenhoes * geboorteslinger * speelkleed * boxkleed * speenzakje

 • Raïsa
  21 april 2016

  Ik blog ongeveer anderhalf jaar over beauty, lifestyle met een persoonlijke twist. Elke woensdag komt er een artikel online over onze aanstaande bruiloft, in juni! Ik vind het leuk als je een kijkje neemt en een reactie achterlaat.
  To snel?!
  Raïsa onlangs geplaatst…Wedding Wednesday: OpeningsdansMy Profile

 • Marisca| Mama blogger
  21 april 2016

  Ik ben Marisca en moeder van Milan (5) en getrouwd met Patrick. Op mijn blog lees je niet alleen persoonlijke verhalen over het werk, moederschap en bloggen, maar juist ook leuk tips voor dagjes uit, diy’s, kidsfashion etc. Ik blog dagelijks dus je vindt iedere dag iets nieuws!
  Marisca| Mama blogger onlangs geplaatst…Lang leve schoolpleinmoeders!My Profile

 • Jaro Broeklander
  21 april 2016

  Blog over Banana een spaans zwerfhondje wat de wereld rondreist met haar Canadese mams en Hollandse paps!
  Op een prachtige manier geschreven!

 • Christine
  21 april 2016

  Hoi ik ben Christine en ik Ben eigenaresse van webwinkel Pretty Please 🙂 ik verkoop cosmetica die je niet snel ergens anders vindt: Engelse merken, solid shampoos, badproducten etc. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen :).

 • Christine
  21 april 2016

  Ik zie hierboven allemaal leuke blogs voorbij komen, mocht iemand interesse hebben in een leuke samenwerking, dan kan je altijd een mailtje sturen! Hoor graag van jullie :).

 • Vivienne
  21 april 2016

  Ha ik zie deze nu pas, wat leuk dat we mogen spammen. Ik ben Vivienne, 31 jaar en heb sinds februari een dochtertje: Lily-Rose. Ik heb een achtergrond in journalistiek en ben voor mijn dagelijke werk altijd met (online) content bezig. Toch blog ik pas sinds een half jaar. Mijn blog gaat over een healthy lifestyle en over het kersverse moederschap. Ik ben geen standaard mama of foodblogger – maar vind het wel leuk om over deze 2 passies te schrijven. Je vindt op mijn blog veel gezonde recepten, food tips en tricks en persoonlijke verhalen.
  Vivienne onlangs geplaatst…Koningsdag met een babyMy Profile

 • Leonie van Mil
  21 april 2016

  Leuk dat je dit doet. Ik ben leonie, 30 jaar, pedagoge en sinds 3 weken moeder van een jongetje. Mijn blog heet “mijn kind kan de was doen”. Dit gaat over opvoeding en lifestyle. Nu zal ik ook meer bloggen over persoonlijke ervaringen en zal het ook meer over moederschap gaan
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Theeleuten #2My Profile

 • Mirjam
  21 april 2016

  Leuk dat je dit doet!
  Ik ben Mirjam, en na lang te hebben gespeeld met het idee, ben ik een paar weken geleden begonnen met Smaak het Zelf. Dit doe ik samen met een van mijn beste vriendinnen Christine (van Pretty Please). En Smaak het Zelf is een blog over de leuke en lekkere dingen in het leven. We plaatsen recepten (zowel hartig als zoet), maar ook artikelen over leuke dagjes uit, handige tips voor het huishouden etc.
  We zijn nog heel nieuw dus, maar we nodigen iedereen uit om met ons mee te komen genieten. 😉
  Mirjam onlangs geplaatst…Zelf vanille extract en -suiker makenMy Profile

 • Jessica
  21 april 2016

  Leuk we mogen spammen!

  Sinds december 2015 ben ik begonnen met een blog, 3x per week komt er een artikel online. Van plog’s tot reviews, van herinneringen naar tips en DIY!

  Ook heb ik nu een WIN-actie voor moederdag! Neem een kijkje!
  Jessica onlangs geplaatst…*WIN-actie* Moederdag armbandMy Profile

 • My Creative Life - Marìs
  21 april 2016

  Een dag te laat, maar stiekem reageer ik alsnog 😉 Ik ben Marìs, 27, en heb een persoonlijke blog. Met 1x per week een video artikel, 1x per week een photodiary en 2x per week nog een ander artikel wat over vanalles kan gaan. Het kunnen tips zijn over een bepaald onderwerp, een review, persoonlijk artikel of een musical gerelateerd artikel.
  My Creative Life – Marìs onlangs geplaatst…Leven zonder internet, hoe deden we dat?My Profile

 • Maaike
  21 april 2016

  Ik reageer ook iets te laat, maar ik heb een foodblog!
  Maaike onlangs geplaatst…Currystoof met garnalen, witvis en tomaatjesMy Profile

 • Linda | One Day Trip
  21 april 2016

  Haii!

  Ik ben denk een van de enige reisbloggers hier 🙂

  Je kan op mijn blog terecht voor inspiratie voor stedentrips, maar ook neem ik je mee op mijn reizen (o.a. Zuidoost Azië en Zuid Amerika!).

  Enjoy 🙂
  Linda | One Day Trip onlangs geplaatst…Wijn proeven bij Bodega Finca Agostino in Mendoza (Argentinië)My Profile

 • Elyse
  21 april 2016

  Hii, Ik ben Elyse, Er zijn zoveel dingen op de wereld wat ons bezig houd. Hoe ga je er nou mee om?

  Ik blog over mijn ervaringen, deel mijn tips en blog over alles wat mij bezighoudt in het dagelijks leven!
  Elyse onlangs geplaatst…Wat te doen met koningsdagMy Profile

 • Carlijn
  22 april 2016

  Jaaa leuk dit! Waarschijnlijk leest niemand deze spam meer, aangezien het 2 dagen later is en ik de 99e commenter ben 😉

  Ik blog op carlijnbiesemaat.nl. over mijn tweeling van 10 maanden en over beauty. Ik schrijf over alles wat ik meemaak met mijn twee meisjes, hun ontwikkelingen etc. Op beautygebied heb ik een voorkeur voor luxe cosmetica en skincare, daar schrijf ik het meest over. Make-up reviews doe ik in mindere mate.
  Carlijn onlangs geplaatst…Hoe mijn huid in twee maanden flawless werdMy Profile

 • Michelle
  22 april 2016

  Lief dat we zomaar mogen spammen! Ik ben Michelle, 22 jaar, gelukkig getrouwd en inmiddels bijna 38 weken in verwachting van ons eerste kindje. Op bijzonderkleinwonder.nl schrijf ik over mijn zwangerschap, bewust jong moeder worden en alles wat daarbij komt kijken! Neem vooral eens een kijkje:)!
  Michelle onlangs geplaatst…DE IMPACT VAN DEZE ZWANGERSCHAP OP ONS HUWELIJKMy Profile

 • Ellen
  22 april 2016

  Grappig, ik kende dit fenomeen nog niet. Ik ben Ellen en ik blog nog niet zo lang. Ik blog op The Fabulous Life of Ellen en eigenlijk gewoon omdat ik het leuk vind om te kletsen op internet :).
  Mijn Fabulous Life leef ik samen met mijn 2 kleine meisjes, manlief en 2 katers in het mooie Brabant. Ik ben gek op buiten zijn in de natuur, mijn prachtige vakantieland Oostenrijk, creatief bezig zijn en rommelen in de tuin. Hierover en over willekeurige onderwerpen die mij boeien kan je lezen op mijn blog. Wees welkom!
  Ellen onlangs geplaatst…Confession: I’m an addictMy Profile

 • Rafaëlla
  22 april 2016

  Wat leuk!
  Ik heb ook een blog, deze ben ik nog aan het opbouwen. Ik schrijf over vanalles en nog wat. Maar mijn artikelen gaan voornamelijk over trouwen, ons nieuwe huis en de uitdagingen die ik tegen kom in mijn dagelijks leven.
  Kom gerust een keer kijken ?
  Fijn weekend!
  Rafaëlla onlangs geplaatst…Uitdaging.. Naar de bioscoopMy Profile

 • Margriet
  22 april 2016

  Leuk! Mijn naam is Margriet, ik heb een blog over opvoeden en kinderen, met tips, D.I.Y.’s en dagboekverhalen. Ik ben zwanger van ons eerste kindje en werk als opvoedondersteunster en jeugdwerker. Mijn blog: http://www.metdepaplepel.com
  Margriet onlangs geplaatst…Op gewicht blijven tijdens de zwangerschapMy Profile

 • Babeth Elisa
  22 april 2016

  Normaal hou ik er niet zo van om mijn blog te spammen maar nu kan ik er toch geen nee tegen zeggen 😉 Ik ben Babeth en ik ben sinds een tijdje begonnen met bloggen op mijn blog genaamd Babeth Elisa! Ik schrijf over van alles en nog wat, van beauty tot lifestyle. Ook ben ik sinds vandaag (!) een shop pagina met sieraden begonnen op mijn blog! Jullie zijn dus allemaal van harte welkom om een kijkje te komen nemen 🙂
  Babeth Elisa onlangs geplaatst…De shop is geopend!My Profile

 • Marushi
  22 april 2016

  Lief dat we mogen spammen! Ik blog op http://www.marushilifestyle.nl Het is een lifestyleblog met een vleugje beauty en fashion! -x-
  Marushi onlangs geplaatst…De Tassled HorlogeMy Profile

 • ikvindje
  23 april 2016

  Leuk, leuk! Wij zijn de gebroeders Maarten en Job en hebben de website http://ikvind.je Het is een plek waar beginnende kunstenaars de kans krijgen om binnen het thema “ik vind je…” een of meerdere mooie en creatieve ansichtkaartjes te maken. Deze kaartjes kun je als bezoeker versturen via PostNL. Daarnaast hebben alle kunstenaars een eigen profiel op de website. Wij denken een mooi platform om beginnende kunstenaars te ontdekken en persoonlijke kaartjes te versturen!

 • Hannah
  24 april 2016

  Wat een leuk initiatief! Going BanHannahs gaat over psychologie, gebalanceerde levensstijl en positief leven. Een echte mindstyler, kan je wel zeggen. Dagelijkse inspiratie om jezelf met de dag verder te ontdekken. Feel Good, Happy Living is dan ook mijn motto!
  Hannah onlangs geplaatst…The Happy BlogpostMy Profile

 • H*
  25 april 2016

  Er zitten weer pareltjes tussen! Daar gaat mijn productieve maandagmorgen. Zelf schrijf ik sinds kort over mijn zoektocht naar eerlijke en duurzame mode op KouweKleren.

 • Suzanne
  25 april 2016

  Op Wat eet je dan wel laat ik zien dat vega en vegan echt lekker kan zijn en zeker niet ingewikkeld! <3
  Suzanne onlangs geplaatst…Chocolade havermout bananenbroodMy Profile

 • patriciakleijn
  25 april 2016

  Wat lief dat we mogen spammen zo zeg!
  Ik heb een persoonlijke blog, waar ik eigenlijk schrijf over vanalles wat ik leuk vind
  ik ben op dit moment een beetje ana het schuiven en vernieuwen van routine blogjes, maar zoeizo heb ik op zondag het bloggers interview en eop vrijdag een weightloss journeyy verder komt er dagelijks nog veel meer voorbij zoals beauty, lifestyle, tgs etc. Het lijkt me leuk als je een kijkje komt nemen en misschien wel blijft hangen, je bent van harte welkom! Liefs Patricia http://www.patriciakleijn.nl
  patriciakleijn onlangs geplaatst…Filmreview: Dirty GrandpaMy Profile

 • Janneke | Crafty Time
  25 april 2016

  Ik ben Janneke, mijn blog heet Crafty Time. Hier post ik alles wat mij bezighoud en wat ik leuk vind. Het is een blog met een persoonlijke touch. Ik blog over de onderwerpen lifestyle, beauty en fashion. Ik zou het leuk vinden om je terug te zien op mijn blog! xx
  Janneke | Crafty Time onlangs geplaatst…Wishlist: spiegelreflexMy Profile

 • Mint
  25 april 2016

  Wat een leuk idee! Ik heb sinds kort een eigen blog, Mint in May. Je kunt er van alles (gaan) lezen over architectuur, interieur en design. Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje komt nemen!
  Mint onlangs geplaatst…Scandinavische stijl – de kleurenMy Profile

 • Carien - BlondieBeautyFashion
  25 april 2016

  Jeej! Wat leuk dat we mogen spammen! Ik heb een blog & YouTube-kanaal waar ik 3x per week mijn liefde voor mode en beauty deel en sinds een jaartje ook alles vertel over mijn zwangerschap en hoe ik het vind om mama te zijn van mijn zoontje Niks van 5 maanden. Ik zou het super leuk vinden als je een keer een kijkje wilt nemen op http://www.BlondieBeautyFashion.nl ! Liefs, Carien
  Carien – BlondieBeautyFashion onlangs geplaatst…Outfit of the dayMy Profile

 • Bianca- Mammabieb
  25 april 2016

  Hoi Kelly,
  Ook ik kom tussen alle andere even spammen.
  Ik ben namelijk ongeveer 3 maanden geleden een blog begonnen. Dit begon omdat ik een heel persoonlijk verhaal graag van mij af wilde schrijven. En dit dus ook op internet wilde. Dit over dwanggedachtes tijdens mijn kraamtijd. Sindsdien merk ik dat ik het heerlijk vind om mijn blogs te schrijven. Elke week komen er nu 2 artikelen online. Ik blog voornamelijk over het moederschap en persoonlijke verhalen. Ik ben erg puur en eerlijk. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn pagina.
  Liefs,
  Bianca
  Mammabieb
  Bianca- Mammabieb onlangs geplaatst…Do more of whatever make YOU happyMy Profile

 • Eef
  26 april 2016

  Wat leuk dat wij hier even de ruimte voor krijgen 🙂

  Mijn man heeft een nieuwe webshop gelanceerd in heren accessoires! Je vindt er echt van alles, van portemonnees, stropdassen, strikken tot riemen en sokken. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen!

  Groetjes,
  Eef

 • Good Movies To Watch
  27 april 2016

  Hoi Kelly!Een lijst van goede filmpjes die niet noodzakelijk populair zijn, maar ze zijn zeker must-sees!!!
  Groetjes

 • Sanne
  27 april 2016

  Hi! Ik ben Sanne en ik blog erg graag op http://www.avecsans.nl. Ik vind het leuk om over fashion, DIY en lifestyle te praten en mijn blog is ook in een persoonlijk tintje. Neem zeker een kijkje! Liefs, Sanne.

 • Marleen
  28 april 2016

  Altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen.
  Marleen onlangs geplaatst…MIJN TOP 5: FAVORIETE INTERIEUR MUSTHAVESMy Profile

 • Mandy | Miss. Blozz-M
  30 april 2016

  Wat een leuk idee!
  Ik ben niet zo’n geweldige schrijver, meestal plaatst ik vanalles op Instagram.
  Vanalles = eigenlijk alles wat ik ontwerp, ik hou van leuke prints en DIY projectjes.
  Voor Moederdag heb ik een PRINT & PIMP bedacht, welke nu ook op mijn Blog staat!
  De eerste stap is weer gezet 😉
  Neem gerust een kijkje!
  Groetjes, Mandy | Miss. Blozz-M Design
  Mandy | Miss. Blozz-M onlangs geplaatst…Moederdag | PRINT & PIMPMy Profile

 • Sylvia
  1 mei 2016

  Wat leuk dat we onze blogs mogen spammen! Ik blog sinds de kerstvakantie actief op http://www.mauws.nl over katten, katgerelateerde producten, het leven van mijn twee Ragdolls Mauws en Mimi en nog veel meer. ??
  Sylvia onlangs geplaatst…Goed nieuws en een tevreden smoeltje!My Profile

 • Nicolien
  3 mei 2016

  Zo’n kans laat ik natuurlijk niet lopen 😉 Ik ben Nicolien, 24 jaar en op dit moment maakt mijn blog een beetje een omslag. Van puur beautyblog naar persoonlijke blog waar nu ook al mijn zwangerschapsupdates online zullen komen. Toch blijft mijn beautyhartje kloppen en zal dit ook nog af en toe terug komen op mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje komt nemen!
  Nicolien onlangs geplaatst…Persoonlijk | Verjaardagscadeaus 2015My Profile

 • Monica
  11 mei 2016

  Wat fijn dat we mogen spammen Kelly!

  Ik ben Monica en ik heb een persoonlijke blog op http://www.littlebyme.nl waar ik van alles deel wat mij bezighoud. Dat is oa beauty en lifestyle en ook laat ik je meekijken in mijn leventje als werkende mama. Ik hoop dat je een kijkje neemt op mijn blog en nog beter… mij misschien wel gaat volgen 🙂

  xxx Monica
  Monica onlangs geplaatst…LBM week #18 | Op vakantie in PortugalMy Profile

 • Dries de Gelder
  13 april 2021

  Heerlijk dat spammen! Dit is totaal nieuw voor me 🙂

 • Goede doelen acties ideeen
  30 juni 2021

  Ik blog regelmatig en ik ben je erg dankbaar voor je informatie. Dit artikel heeft echt mijn interesse gewekt. Ik ga uw website noteren en blijf ongeveer een keer per week controleren op nieuwe informatie. Ik heb me ook aangemeld voor uw feed.

 • Crowdfunding goed doel
  14 juli 2021

  Geweldig artikel. Ik zal ook veel van deze problemen behandelen. Crowdfunding goed doel

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.