KC Photodiary: Feestje, workouts en events

kcphotodiarrr

Laten we weer een kijkje nemen in afgelopen week. Een gezellig week waarin ik niet stil zat en leuke dingen op de planning had staan. Een leuk familiefeest, ik deed wat fijne workouts, ik ging naar twee events (voor het eerst weer sinds tijden) dus het was een gezellig druk weekje, laten we de foto’s gaan bekijken.

Dit is mijn nieuwe speeltje. Ik ontving deze Fitbit om te testen voor mijn site, dit is een activitytracker, die je 24/7 draagt en die op die manier via je pols je activiteiten meet. Hij analyseert je slaap (ik kwam erachter hoe de gebroken nachten er via een schemaatje uit zien haha), hij analyseert hoeveel stappen ik elke dag zet (en dat zijn er veel meer als mijn Iphone laat zien, maar ik heb mijn Iphone dan ook niet 24/7 in mijn hand), hij houdt bij hoeveel trappen ik loop, hoeveel calorieën ik per dag verbrand enzovoorts. En dat zonder hartslagbandje om mijn borst. Ideaal dus. Ik heb ook nog kunnen regelen dat ik 2 Fitbits mag verloten, die winactie komt binnenkort tezamen met mijn review online.

We beginnen de ochtend met de Kleine Zeemeermin, een klassieker natuurlijk.

Het is heel belangrijk om de ogen van je kindje te beschermen tegen de zon. Van LeukeBril.nu ontving ik voor Lana en Aimy deze schattige zonnebrilletjes. Deze schijnen onbreekbaar te zijn (halleluja!) en hele goede bescherming te bieden voor de oogjes. En ze staan enorm schattig.

Healthy lunchtime: Twee volkoren boterhammen met een omelet en tomaatjes ernaast. Lekker!

We gingen gezellig even naar de stad en pauzeerden bij de Hema voor een koffietje (en een voeding-sessie).

Wat we vrijdag allemaal deden heb je in de plog van dinsdag kunnen zien.

Zaterdagochtend startte ik in de sportschool met een uurtje bodypump. Om 12.00 maakte ik voor het eerst een Tuna Melt als lunch (Tosti met kaas en een homemade tonijnsalade). Dat was lekker!

Van kraamvisite kregen we onder andere dit leuke spel van HABA. Er zijn maar weinig spelletjes te vinden voor de kleintjes van 2 jaar en dit spel is wel helemaal voor hen geschikt. We probeerden het zaterdag uit en vonden het erg leuk. Het is een soort puzzeltocht met opdrachtjes en Lana vond dat heel erg leuk en hield haar concentratie wat langer vast.

In de avond had ik een feestje en daar ging ik me wat uitgebreider voor opmaken. Op Snapchat deelde ik een live ‘Get ready with me video’ (Snapchat: Kellycaresse)’. Ik ging voor deze gestreepte jurk en deze make-uplook.

Op het feestje, een snelle selfie met mijn broer. En voor een spel moesten we hoedjes opzetten, vandaar mijn petje 😉

Zondag was een lazy pyjama dagje 🙂 Badjas aan en vooral lekker relaxen.

Deze Snapchat filter kon er nog iets van maken haha. Hier zit ik met Lana lekker lui op de bank een filmpje te kijken.

Ik maakte zelf een groentesoepje bij de lunch voor de extra vitamines.

En we keken de ‘101 Dalmatiërs’ ook al zo’n leuke klassieker.

Leuke budget tip: Bij Action kocht ik deze Activity boeken. Een soort knutselboeken met kleurplaten, stickers en allerlei figuren die je kunt maken. Ze zijn nog geen euro per stuk en je hebt er lang speelplezier van. Lana vindt ze in ieder geval erg leuk.

Als avondeten kookte Yannick zijn ‘Fried Rice‘ met extra veel groente en ik maakte er een tonijnsalade bij. Lekker!

Maandag kon ik dit filtertje wel gebruiken haha. Een dagje waarop er een hoop bijgewerkt moest worden in het huishouden, dus daar begon ik in de ochtend maar vast mee.

Daarna nam ik de meiden mee voor de lunch met de dames die ik ken van de zwangerschapsyoga. De baby’s lagen samen gezellig in de box. Dit zijn 2 van de 3 babies. Aimy en haar vriendje ;). Zo schattig!

Lekker lunchen!

Eenmaal thuis gekomen ga ik met Lana aan tafel kleuren terwijl Aimy op bed ligt. We eten een bakje fruit tussendoor.

In de avond had ik weer een training van Kimberly.

Ook nu ik weer gezonder eet en leef, kan ik niet van de chocolade afblijven. Is toch een soort gewoonte of verslaving. Maar ik heb mezelf aangeleerd om deze super pure chocolade te nemen. Dan heb ik aan 1 blokje genoeg want mijn ‘cacao behoefte’ heb ik zo binnen met een zo’n blokje. Erg lekker en eens stuk gezonder dan reguliere chocolade (die ook wel eens mag hoor;).

Ik bezocht voor het eerst sinds hele lange tijd weer eens een events in Amsterdam. Dinsdag wad dit een event van Lidl die hun nieuwe sportlijn lanceren van Crivit. Wat een prachtige collectie!

En sportkleding moet natuurlijk getest worden! We kregen een pittige workout van Personal Trainer Barbara den Bak. Heerlijk afgemat werden we haha!

En we kregen de outfit mee naar huis, zo blij mee! Deze items zijn gedurende 4 weken te koop bij Lidl (vanaf 25 april). Mijn fitbit matcht perfect bij dit leuke sportjack, helemaal mijn favo kleurtje.

Daarna haalde ik bij SLA een salade voor onderweg in de trein. Lekker!

Gisterenochtend keuvelde ik lekker thuis met m’n meisjes. We deden alles op het gemakje, heerlijk.

Later die dag ging ik met Kimberly naar de lancering van de nieuwe sites van Janine (o.a Pretapregnant) bij Supperclub Amsterdam. Er stond een Photobooth dus we konden het niet laten daar even gebruik van te maken haha.

Met Janine! Dat was een geslaagde avond.

Daarna weer naar huis en deze photodiary maak ik om 23.00 af haha ;). Ik ga lekker slapen. Ik ben benieuwd naar jullie reacties op deze diary. Laat ze achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

57 gedachten over “KC Photodiary: Feestje, workouts en events”

 1. Wat toevallig, wij hebben ook de kleine zeemeermin en 101 dalmatiërs gekeken. Zó leuk om die films lekker ongegeneerd te kijken. Wat ben je goed bezig met sporten je voeding. Ik zie zo op de foto’s echt al resultaat. Fijne week.
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…Geluk!My Profile

 2. Wat een leuke week 🙂 Leuk ook dat je weer events gaat bezoeken. En heerlijk om die Disney films te kijken. Luuk vindt vooral Planes en Cars leuk om te kijken en kan zich dan langere tijd op de tv concentreren.
  Joyce onlangs geplaatst…Bloggers be like tagMy Profile

 3. Die fitbit lijkt me super handig! Ben ook wel benieuwd hoeveel ik precies beweeg. Volgens mij heel veel met zo’n kleine baby haha. Wat leuk al die Disney films. Kan niet wachten om die later ook met mijn mini te bekijken! Jeugdsentiment alom! En die chocolade van lindt heb ik ook altijd in huis, vind m heerlijk.
  Vivienne onlangs geplaatst…Koningsdag met een babyMy Profile

 4. Wat een leuk weekje! Ik ben erg benieuwd naar de sportkleding van de Lidl, die legging die jij draagt had ik ook op het oog.

  Je eten ziet er allemaal lekker uit, even weer een mooi bewijs dat je weight watchers kunt doen en heerlijk kunt eten! O en de 101 dalmatiërs moet ik ook maar snel eens weer kijken, maar dan de tekenfilm versie.

 5. Wat een heerlijke week! Leuk speeltje is de Fitbit he!
  Ik heb er sinds vorig weekend ook 1… als je zin heb in een uitdaging, mijn emailadres die ik voor deze reactie heb gebruikt mag je toevoegen! 🙂

 6. Wat een gezellige diary!
  Ben benieuwd naar de Lidle collectie, ga zeker eens een kijkje nemen wanneer het in de winkel ligt.
  Leuk om te lezen dat er een aantal dames schrijven dat je al kunt zien hoe goed je het doet met sporten en voeding. Dat is ook zeker zo! ????

  Liefs,

  Kimberly

 7. Die donker rode lippenstift staat je heel erg goed, wie je draagt op het feestje! Moet je vaker doen. Ik ben ook nog opzoek naar leuke en handige zonnebrilletje voor Jay. Ik ga eens kijken op die webshop!
  Lilian onlangs geplaatst…Koningsdag: Fashion KidsMy Profile

 8. Haba heeft heel veel leuke 2plus spellen! De nieuwste heeft kleine pinguïns, zo cute. En vormen en kleuren is ook een leuke. Volgens mij zit er in Eindhoven een hele leuke speelgoedwinkel die ze verkoopt, is echt tof! Have fun met je meiden!

 9. Hoi Kelly,
  Super leuk om de kinderzonnebrillen te zien. Ik hoop dat je er blij mee bent en dat ze goed zitten bij Lana en Aimy. Hopelijk kunnen wij veel meer moeders blij gaan maken met deze zonnebrillen 🙂 Fijne weekend alvast X

 10. Weer super leuk op deze foto’s te zien.
  Lekker gezellig weekje…met sport feestje lekker eten en familie
  Nu weer weekend!!

 11. Lekker bezig qua sporten en goed eten, zeg! En ja, de kleine zeemeermin, die heeft hier ondertussen ook alweer overuren gedraaid 😉 Hele pure chocolade hoef je mij echt niet te geven, trouwens, maar wel zoveel beter dan melkchocolade. Verdorie, waarom lust ik alleen maar slechte dingen? :’)
  Kimberley onlangs geplaatst…Tag: Waar je huis woontMy Profile

 12. Klinkt als een hele leuke en fijne week! Zo leuk om jullie op deze manier te kunnen volgen! En die hele pure chocola kan ik trouwens ook heel erg waarderen de laatste tijd, super lekker!
  Babeth Elisa onlangs geplaatst…De shop is geopend!My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.