Spam je blog!

Het is zomer en ik merk ook aan de bezoekersaantallen dat men wat minder achter de computer te vinden is. Dat geldt ook voor mij, ik ben ook veel meer buiten te vinden. Lekker zitten in de tuin, wandelingen maken, fietsen en erop uit gaan om van het mooie weer te genieten. Ik lees nog wel blogs, maar wat minder dan ik in andere seizoenen doe. Toch vind ik het altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken en om dat mogelijk te maken heb ik vandaag een spam je blog artikel. Jullie mogen in de comments dus je eigen blog spammen, of een blog die je heel graag volgt. Zo kunnen we nieuwe blogs ontdekken wat weer leuk en nieuw leesvoer kan geven wanneer je bijvoorbeeld vanaf je tablet in de tuin lekker aan het surfen bent.

Spam je blog dus! Hoe doe je dat? Laat een reactie bij de comments achter met je naam, de blog waar het om gaat en de Url mag je in het daarvoor bestemde vakje plaatsen (anders komt je comment gelijk in de Spam filter terecht). Waar gaat de blog over, waarom moeten we allemaal een kijkje komen nemen etc. Maak er een leuk verhaaltje van!

Ik ben benieuwd naar de blogs die bij de comments voorbij gaan komen! 🙂

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

138 reacties

 • Marit
  21 juli 2015

  Hoi allemaal,
  Mijn blog is AlwaysMarit en ik heb elke dag een artikel. Over fashion, beauty, lifestyle, DIYs, tips en nog veel meer. Ik blog nu sinds februari 2014 en elke dag is er een artikel online gekomen, op tijd.

  Liefs,
  Marit

 • Stacey
  21 juli 2015

  Heel herkenbaar, ik merk aan mezelf dat ik minder blogs lees door het fijne weer en zie het ook aan mijn cijfers. Maar nieuwe blogs zijn juist een reden om uren lang te blijven dwalen, klikken en lezen dus kom maar op!

  Zelf blog ik op Legally-Brunette waar ik schrijf over fit, food and living
  the good life. Of het nu gaat om sporten, gezonde voeding, reizen of kleding, you name it en ik schrijf er over. Sinds kort zit ik ook op YouTube dus mocht je, je vervelen neem dan gerust een kijkje!
  Stacey onlangs geplaatst…Legally-Food: Recept Dadel noten taart + Winactie Yogi & Yousef DadelsMy Profile

 • Kimberly
  21 juli 2015

  Hihi Kel, je kent mijn blog natuurlijk al, maar toch spam ik hem even!

  Mijn blog heet Kimbahli.com en gaat simpelweg over alles wat ik leuk vind. Vooral reizen, lifestyle en persoonlijke stukjes! Lees over mijn reizen naar o.a. Curacao, India, Nepal, Uganda en Amerika – persoonlijke stukjes over mijn werk bij de Efteling, mijn race tegen het afvallen en sporten – leuke product reviews van beauty producten, leuke films en boeken – en zo nog veel meer!!
  Kimberly onlangs geplaatst…Mijn favoriete haarproductenMy Profile

 • Lieke
  21 juli 2015

  Ik ben Lieke en ik blog op Robust-Posch. ik ben mama van Mason Lennon Max en blog over ons leven op mijn blog. Hier komt echt van alles voorbij; shopping, vakantie, DIY etc. Echt mijn wereldje waar ik erg trots op ben!

  Neem gerust een kijkje!
  Lieke onlangs geplaatst…Shopping Monochrome/zwart-wit woondecoratie (véél foto’s) | Huisje, Inspiratie & ShoppingMy Profile

 • Shirley
  21 juli 2015

  De mijne ken je natuurlijk maar ik doe toch gezellig mee, haha. Ik ben Shirley en blog op Styleguide, maar ook op Mommytobe. Ik deelde hier alles tijdens mijn zwangerschap, maar nu vooral schrijf ik over het moederschap, mijn persoonlijke ervaringen en hier en daar wat informatieve teksten zoals nieuwe collecties, reviews etc 🙂
  Shirley onlangs geplaatst…9 x de fase waar we nu in zittenMy Profile

 • kimberley Leys
  21 juli 2015

  Mijn blog heet beautyandbirds.blogspot.be en ik schrijf meestal over beauty en make-up, maar doe ook TAGS, shoplogs, enz…

  Veel leesplezier en bedankt dat we mogen spammen 🙂

  xx Kimberley

 • Jenn
  21 juli 2015

  Leuk dat we mogen spammen! Ik schrijf op mijn persoonlijke blog over alles wat mij bezig houdt. Dingen die ik meemaak, dingen die me raken, alles kan voorbij komen. Een kijkje in mijn leven. Van afvallen en gezondheid tot doelen en dromen tot hele random dingen, maar wel altijd 100% mij!
  Jenn onlangs geplaatst…#Groeifactor 2: van jezelf houden en verbindingMy Profile

 • Kim
  21 juli 2015

  Wat leuk dat we mogen spammen vandaag. 🙂
  Mijn blog heet Dansen in de storm. Dat is omdat dat graag is wat ik wil leren: leren dansen in de storm. “Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain” zeg maar. Mijn blog gaat eigenlijk over alles wat daarbij komt kijken!

  Liefs
  Kim onlangs geplaatst…Persoonlijke update: medicatie afbouw updateMy Profile

 • Justin
  21 juli 2015

  Spam 🙂 Spam :). Gaat over hardlopen en multisports.
  Justin onlangs geplaatst…Mijn Spotify favorites week 30My Profile

 • Evelien en Joyce
  21 juli 2015

  Wat leuk!! Wij (Evenlien en Joyce) zijn sinds kort een nieuwe blog gestart Lady Mommy Me. Momenteel nog een simpele wordpress variant maar hier zal binnenkort verandering in gaan komen.
  Onze blog gaat over het moeder zijn maar daarnaast ook nog een gewoon persoonlijk leven hebben. Van alles gaat voorbij komen van persoonlijke verhalen, moederschap, recepten, tips tricks en wat beauty.
  We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!

  Liefs Evelien en Joyce
  Evelien en Joyce onlangs geplaatst…Four Food Blogs to Follow NowMy Profile

 • Nikki
  21 juli 2015

  Hi, ik ben Nikki en ik blog op Very Fine House over eh… dingen die ik leuk vind 😀 Veel DIY, maar ook gewoon foto’s van fijne dagen, ons nooit-affe klushuis, de huisdieren en soms een receptje. Ik probeer op maandag, woensdag en vrijdag te posten.

  Leuk om zo nieuwe blogjes te ontdekken!
  Nikki onlangs geplaatst…Fijn zondagmiddaguitje: het ZuiderzeemuseumMy Profile

 • Evelien en Joyce
  21 juli 2015

  Wat raar? onze blog plaatst hij er niet onder?
  Wel onze foto maar de link is niet iets van ons… Ik doe nog een poging

  https://wordpress.com/LadyMommyMe
  Evelien en Joyce onlangs geplaatst…Four Food Blogs to Follow NowMy Profile

 • Evelien en Joyce
  21 juli 2015

  http://wordpress.com/LadyMommyMe dit is onze blog

 • diana
  21 juli 2015

  heel leuk! en dankjewel dat we mogen spammen.

  mijn naam is Diana, en ik blog op eiland-meisje.nl. Een zomerse lifestyle blog over een meisje dat haar dromen achterna gaat (ik dus haha).

  Over ruim 4 maanden verhuis ik naar Curacao, en daar schrijf ik dan ook regelmatig over. verder plaats ik leuke DIY’s, fashion artikelen, artikelen over bloggen en nog veel meer. Maar wel alles in een zomers tintje. Want ik hou van de zomer 😀

  Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen. Xdiana
  diana onlangs geplaatst…Bloggers lifeMy Profile

 • Evelien en Joyce
  21 juli 2015

  mijn god ik ben toe aan weekend… http://LadyMommyMe.wordpress.com
  Evelien en Joyce onlangs geplaatst…Rijkdom hoe zit dat?My Profile

 • Anita
  21 juli 2015

  http://www.writinganna.com Ik schrijf over van alles! 🙂
  Anita onlangs geplaatst…Xelly Cabau van Kasbergen – Make-upMy Profile

 • Cherrysfavourites
  21 juli 2015

  Cherry’s Favourites is mijn hangout! Come & join 🙂 ik schrijf over al mijn fav’s… Door mijn leven als stewardess zie ik nogal wat van de wereld en daar vlog ik over. Daarnaast schrijf ik over diy’s, flamingo’s, opblaasbeesten, de liefde, het mama-schap, shopping shopping en shopping en nog veel meer wat mij gewoon superduperfantastischblij maakt. Er zijn teveel leuke dingen om in 1 leven te proppen, daarom deel ik ze… So we can join our forces :-))) zet je roze bril maar op and I’ll welcome you to my ride……. 🙂
  Cherrysfavourites onlangs geplaatst…DIY tipitent in 1 middagMy Profile

 • angelique
  21 juli 2015

  Wat leuk! Volgens mij ken je mijn blog al. Ik ben een ‘alleenstaande’ mama van een zoontje van 4. Ik blog over van alles wat wij tegen komen. Van mijn studie tot opvoeding tot lifestyle tot beauty. Net als Kelly zelf haha. Ik heb de komende weken ook aardig wat winacties met als klapper een mega winactie de 24ste van augustus. (Goh hoezo reclame) ik vind het gewoon enorm leuk om te bloggen en vooral de interactie met lezers. Tuurlijk wil ik groter worden. Maar mn hart luchten is het allerfijnst.
  angelique onlangs geplaatst…Winnen | Mepal rösti schoolsetMy Profile

 • Bianca
  21 juli 2015

  wat leuk! Ik ben zelf hoog zwanger en kan niet zoveel meer dus lekker blogs lezen is momenteel een extra fijne tijdsbesteding. Helemaal leuk dus dat iedereen zijn blog even mag spammen want zo heb ik nog meer te lezen in het zonnetje in de tuin.

  Zelf heb ik een mamablog met persoonlijke verhalen en veel creatieve tips en ideeën.
  Bianca onlangs geplaatst…Growing up dutchMy Profile

 • Kelly
  21 juli 2015

  Mijn blog gaat over alles wat me bezig houdt! Daarom ook de ondertitel “Driving my life away”, in combinatie met het chauffeursvak wat ik erg gaaf vind. Je komt er van alles tegen van leuke DIY’s tot persoonlijke verhalen. Van shoplogs tot nagellak reviews. Alles wat ik leuk vind gooi ik op mijn blog ! Ik ben pas net begonnen, maar doe hard me best er wat van te gaan maken 🙂 voor nu puur als hobby! Ik hoop dat jullie t leuk vinden om er eens een kijkje te nemen !
  Kelly onlangs geplaatst…Mind goalMy Profile

 • Cindy
  21 juli 2015

  wat leuk! Ik blog sinds een tijdje samen met mijn man. Voornamelijk over ons zoontje, reizen en lifestyle. We zijn nog nieuw in het wereldje dus bedankt voor deze kans om lekker te spammen!!
  Cindy onlangs geplaatst…Recept Mango-Kokos-AnanassmoothieMy Profile

 • Lifesabout
  21 juli 2015

  Spammen voelt altijd zo stiekem….maar nu mag het, haha.
  Ik ben Geertje, 30 jaar en moeder van Sarah. Er is een hoop gebeurt voor en na de komst van Sarah. Ik ben sinds een jaar hartpatiënt en probeer dit een plekje te geven in mijn leven én dit te combineren met het moederschap.
  Mijn blog is dan ook een ode aan Sarah, maar tevens een verzameling van lichtpuntjes en positiviteit. Iemand met een passie voor schrijven als het gaat om lifestyle, moederschap, koken en hoe het mij vergaat als positieveling in opleiding. Soms serieus, maar vaak met een dosis humor. Dat is Lifesabout.nl
  Lifesabout onlangs geplaatst…Make the day happy met een ´pluk de dag´ lijstjeMy Profile

 • Dionne
  21 juli 2015

  Altijd leuk! <3

  Diolifestyle.nl is mijn eigen online plekje. Het is een lifestyle blog waar ik regelmatig mijn passie voor mode deel, vertel over de reizen die ik maak, je meeneem naar events en een kijkje geef in mijn leven. Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

 • Dionne
  21 juli 2015

  Diolifestyle is mijn eigen online plekje. Het is een lifestyle blog waar ik regelmatig mijn passie voor mode deel, vertel over de reizen die ik maak, je meeneem naar events en een kijkje geef in mijn leven. Kom je snel kijken?
  Dionne onlangs geplaatst…7 redenen om te starten met yogaMy Profile

 • Amelie
  21 juli 2015

  Wat lief dat we mogen spammen ♥
  Mijn stukje internet heet AA Beautyaddicts, waar ik mijn passie voor make/up en beauty uitstort. Je vind er reviews, favorieten, tips, lifestyle, tags, noem maar op! En dat in alle catergorieen, budget, high end, van kwast tot cleansing oil. Neem vooral een kijkje als jij ook verslaafd bent aan make/up!
  Amelie onlangs geplaatst…5 Picks: SkincareMy Profile

 • Femke
  21 juli 2015

  Ik heb precies 2 maanden geleden mijn eerste artikel gepubliceerd..Mijn blog bestaat dan ook paar sinds een korte tijd:
  http://www.lafemmefem.nl
  Ik blog over persoonlijke dingen, (beauty) reviews, inspiratie ideeën, recepten en nog wat andere dingen.. kom je een kijkje nemen/ reactie achter laten/ mij volgen?! Zou ik super leuk vinden :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Tuesday Tag Day: I love summer tag!My Profile

 • Danielleeee
  21 juli 2015

  Hoihoi !
  Ik ben Danielle van Theloveforpink.
  Sinds een lange stilte op de blog ben ik deze zomer weer begonnen. Je kunt er vier dagen in de week verschillende dingen lezen over mijn interesses. Neem een kijkje en laat vooral even een berichtje achter!

  X. Danielleeee
  Danielleeee onlangs geplaatst…Plog #14 JulyMy Profile

 • Dana
  21 juli 2015

  Wat leuk dat we mogen spammen vandaag! Mijn blog heet DC Journal, ik blog over van alles en nog wat. Van mijn schoolfrustraties tot mijn liefde voor MAC lipsticks. Bovendien hou ik veel van reizen en binnenkort neem ik jullie mee naar Hong Kong! Take a look 🙂
  Dana onlangs geplaatst…Capture the moment #28My Profile

 • Céline
  21 juli 2015

  Fijn dat we mogen spammen! Ik blog op celineschrijft.be over alles wat met boeken en beauty te maken heeft. Momenteel loopt er ook een leuke winactie waarbij je kans maakt op een verzorgingspakket.
  Céline onlangs geplaatst…Review | BoHo Nagellak 30 CaravaneMy Profile

 • Michelle
  21 juli 2015

  Wat een leuk idee! Ik vind het altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken 😀
  mijn blog gaat over hoe ik omga met de chronische ziekte van lyme, heerlijke gluten- en lactosevrije recepten en leuke hobbyideeën. Neem gerust eens een kijkje 🙂
  Michelle onlangs geplaatst…Diary #3My Profile

 • Mamalogisch
  21 juli 2015

  Ik volg je met veel plezier. Ik Annelies 31 en een beetje en trotse mama van Mister Happy Face blog op Mamalogisch.nl met vrolijke en natuurlijke inspiratie voor bewuste mama’s. Jonge ouders worden zich steeds meer bewust op het gebied van zwangerschap en de bevalling, geboorte, gezonde voeding, natuurlijke producten, natuurlijk ouderschap en duurzaamheid. Men gaat steeds meer opzoek naar alternatieven en men durft andere keuzes te maken en van de gebaande paden af te wijken. Met Mamalogisch wil ik een nieuwe generatie inspireren om bewustere keuzes te maken rondom zwangerschap, geboorte en ouderschap. Door mijn persoonlijk ervaring en kennis wil ik een positieve bijdrage leveren aan de beleving rondom een bewuste zwangerschap, bevalling en geboorte en de periode erna. Dit alles op een leuke en vrolijke en inspirerende manier met veel confetti en leuke styling. Zie ik je daar? Liefs, Annelies
  Mamalogisch onlangs geplaatst…Prachtig: Het leven uitgelegd door 6 jarig meisjeMy Profile

 • Rosanne
  21 juli 2015

  Wat lief dat wij hier onze blog mogen spammen!
  Ik ben Rosanne en zou het onwijs leuk vinden als je mijn blog komt bekijken! Ik heb veel verschillende hobby’s en blog dan ook over veel verschillende onderwerpen. Je artikelen over food, haar of make up verwachten maar ook bijvoorbeeld shoplogs en persoonlijke updates. Kom gezellig langs en laat vooral een reactie achter, dat vind ik erg leuk!
  Rosanne onlangs geplaatst…Healthy foodMy Profile

 • Esther
  21 juli 2015

  Een andere blog dan de andere!
  Ik schrijf over zwerfhonden, onze zwerfhond Simba en meer rondom de hondenwereld en onze reis naar Turkije naar het zwerfhondenasiel.

  Mijn doel, ervoor zorgen dat er meer bekendheid is ronddom het Zwerfhondenprobleem en dat meer hondjes hun gouden mandje vinden.

  http://Www.luckywishes.nl
  Esther onlangs geplaatst…FOK OFF!My Profile

 • Marjon
  21 juli 2015

  Altijd leuk dit soort spam sessies!
  Ik blog op Marjon in the City over mijn ‘Road to NYC 2015’ en alles wat daar bij komt kijken. Van voeding tot loopschema’s tot dipjes. Oh en volgende week komt er een leuke sponsoractie voorbij die meer gericht is op fashion! Want dat is ook nog een van de dingen waar ik dol op ben 😉
  Marjon onlangs geplaatst…Road to NYC 2015: Update #3My Profile

 • Florence
  21 juli 2015

  Wat fijn dat we mogen spammen & zo nieuwe blogs kunnen ontdekken! Ik blog over van alles en nog wat: van reviews en outfits tot recepten en DIY’s. Je vind er ook leuke personal talks en travel-artikels terug. 🙂 Feel free to take a look!
  Florence onlangs geplaatst…I love summer TAGMy Profile

 • Marleen
  21 juli 2015

  Altijd leuk spam je blog artikelen. Ik blog sinds een aantal maanden. Ik blog vooral over lifestyle, beauty. Zou het leuk vinden als jullie een kijkje namen.
  Marleen onlangs geplaatst…PHOTO DIARY: Plannen, vakantie en inspiratie.My Profile

 • Amber
  21 juli 2015

  Leuk! Dit heb ik lang niet meer gedaan. Ik ben pas weer met een blog begonnen. Waar ik vroeger reviews schreef ben ik nu gaan schrijven over chronisch ziek zijn, samen met een vriendin.
  De blog is in het Engels, maar je mag gewoon in het Nederlands reageren als dat makkelijk is.
  Ik weet zelf namelijk nooit goed wat mensen liever hebben als ze in een andere taal schrijven maar wel Nederlands zijn dus ik zeg het maar.

  Verder komen er ook andere dingen online, foto’s, recepten, dat soort dingen, maar we zijn nog maar net begonnen dus we wilden eerst alle basics even online zetten zodat het iets duidelijker zou zijn hoe/wat.
  Amber onlangs geplaatst…Shopping as a spoonieMy Profile

 • Rafaëlla
  21 juli 2015

  Hoi! Ik ben Rafaëlla en ik ben sindskort ook een blog gestart.
  Nu nog een simpele wordpress maar daar gaat nog verandering in komen.

  Ik schrijf over mijn dagelijkse bezigheden. Nu ben ik druk bezig met verhuizen wat je kan volgen op mijn blog.

  Sinds kort ben ik getrouwd in Italië en ik wil hier meer over gaan schrijven. Want wat is daar veel over te vertellen haha!

  Tot ziens op mijn blog!
  Rafaëlla onlangs geplaatst…De sleutel!My Profile

 • Lisse
  21 juli 2015

  Daar maak ik natuurlijk gebruik van! Ik ben Lisse, 23 jaar en http://www.lavidalisse.nl is mijn persoonlijke food- en lifestyle blog met een groen tintje! Ik probeer elke dag een blogje te plaatsen! Leuk als je komt kijken!
  Lisse onlangs geplaatst…DIY: tekst op de muurMy Profile

 • Kaylee
  21 juli 2015

  Leuk dat we mogen spammen dankje wel 🙂

  Ik ben dit weekend mijn eigen blog begonnen namelijk: http://www.dearblog.nl
  Het is een blog met een portie lifestyle, beauty fashion en interieur, ook wil ik makkelijke photoshop tutorials gaan maken omdat ik een creatieve opleiding doe en het mij wel leuk leek om zo iets ook erbij te doen.

  Ik ben nog nieuw dus tips & tricks zijn altijd welkom 🙂
  Kaylee onlangs geplaatst…Review | Lush Massage bar Soft CoeurMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  21 juli 2015

  Spam je blog

  Leuk! Ik lees tijdens de zomervakantie eigenlijk net meer blogs, omdat ik het dan minder druk heb 🙂 Ik spam even lekker mee!

  Ik ben Kim, 23 jaar en woon in België. Sinds een jaar is bloggen mijn grootste hobby! Op mijn blog schrijf ik over alles wat ik leuk vind (o.a. fashion, interieur, food, bloggen,…). Ook schrijf ik veel persoonlijke artikelen en probeer ik taboes te doorbreken met mijn blog door persoonlijke verhalen (van mezelf en van anderen) te delen. Verder maak ik ook wekelijks twee video’s (o.a. shoplogs, vakantievlogs,…). Ik zou het heel leuk vinden als jullie een kijkje zouden nemen op mijn blog, wie weet vind je het zo leuk dat je blijft hangen 😉
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn nieuwe (namaak) Mulberry tasMy Profile

 • Nina
  21 juli 2015

  Mijn blog is Cutypies, hierop post ik foto’s en recepten van de door mij gemaakte taarten, koekjes en andere zoete baksels! Ik ben pas net begonnen, maar het zou leuk zijn als je een kijkje nam!

 • Lilian
  21 juli 2015

  Leuk, ik had het laatst ook op mijn site gezet en kreeg hele leuke reacties!

  Ik spam mijn blog ook graag. Ik heb een persoonlijke blog met inspiratie, leuke verhalen, tips voor een blij en efficiënt leven, moederblogs & veel positiviteit! Ook heb ik zo nu en dan een challenge, dan ga ik wandelen, schoonmaken of – zoals volgende week – m’n uitgaven bijhouden voor het avondeten.
  Lilian onlangs geplaatst…Groeifactor update #1My Profile

 • Janneke
  21 juli 2015

  Wat een leuk idee!
  Mijn blog Dieet enzo is een blog met elke week nieuwe motivatie en inspiratie die je helpen bij het afvallen door middel van praktische tips bij het afvallen, bewegen en jouw mindset. Neem gerust eens een kijkje!
  Ciao,
  Janneke
  Janneke onlangs geplaatst…Pure pastasaus: makkelijk met kruiden uit kruidentuin vanaf je vensterbank, balkon of tuinMy Profile

 • Ilonca
  21 juli 2015

  Ik blog nog niet heel lang, dus staan er ook nog maar 3 artikelen online. Ik vind bloggen echt heel erg leuk! Ik schrijf over dingen die ik leuk vind.
  🙂

 • Simone
  21 juli 2015

  Ik ben Simone en ik blog op de website simoneleeft.nl een persoonlijke blog over alles wat me interesseert in het leven en wat ik leuk vind om over te schrijven het zijn verschillende onderwerpen van DIY tot gadgets, maar ook lifestyle , food en verzorging.

  X- simone

 • Me-licious
  21 juli 2015

  Wat een leuk idee. Ik spam ook mee! Mijn blog heet Me-licious. Ik vind het heerlijk om dingen te delen. Wanneer ik een geweldige hebbedingetje tegenkom voor een betaalbare prijs, een lekker recept heb gemaakt, een goede film heb gezien of een nieuwe trend ontdek kan ik dit delen via mijn blog. Mijn blog is mijn kindje, creatieve uitlaatklep, dagboek en kunstwerkje tegelijkertijd…

  Dit was een van mijn laatste posts
  Me-licious onlangs geplaatst…Recept: Witlof Kipfilet Kaas & Zoete AardappelsMy Profile

 • Milou
  21 juli 2015

  Hoi! Ik ben Milou van Louleeft.nl en blog minimaal drie keer per week op mijn persoonlijke stukje op het web. Je vindt beauty- en fashiongerelateerde artikelen maar ook persoonlijke artikelen en zwanferschapsupdates. Ik zou het gezellig vinden als je eens een kijkje komt nemen:-) tot snel!
  Milou onlangs geplaatst…What About My Week #23 – Familie, vrienden & 30 wekenMy Profile

 • Esther
  21 juli 2015

  Ah wat leuk dit Kelly! Mijn naam is Esther en ik ben de eigenaresse van EstherNewsFlits: een persoonlijke lifestyle blog waar ik werkelijk over alles schrijf wat ik, een 17-jarig meisje, leuk vind. Meestal schrijf ik over fashion en food, maar vanaf vandaag vind je er om de zoveel dagen een reisverslag van mijn vakantie in Italië (waar ik momenteel ben) Hopelijk tot snel! 🙂
  Esther onlangs geplaatst…ZOMERVAKANTIE – autodag + dag 1My Profile

 • Lillyshuid
  21 juli 2015

  Ha, dit wordt mijn eerste keer spammen!

  Lillyshuid gaat over Rosacea, Vitiligo, Huidproblemen, Huidverzorging, Make-up en alles wat daar bij komt kijken! M’n blog bestaat nog niet zo heel lang dus als je iets tegenkomt wat niet zo fijn/handig is, dan hoor ik dat graag!

  Liefs,

  Lilly

 • Mieje
  21 juli 2015

  Leuk dat je andere blogs op deze manier onder de aandacht wil laten brengen. Daar maak ik graag gebruik van. Sinds een kleine drie maanden blog ik op thuisbijmieke.nl. Een blog voornamelijk over het huishouden en alles wat daar voor mij bij hoort, van schoonmaken tot financiën. Ook persoonlijke artikels komen online. Daarnaast schrijft mijn zus af en toe, voornamelijk over uitstapjes en haar zwangerschap, en wat daarbij komt kijken. Het duurt niet lang meer of ik wordt tante 😀

 • Amy
  21 juli 2015

  Hi Kelly en lezeressen! Ik ben Amy, 20 en een student Grafisch vormgeven! Ik ben graag bezig met gezond eten, mijn eigen stijl (mode) en reizen, ik vertrek in augustus voor een half jaar naar het buitenland voor mijn studie en kan niet wachten om dat te delen! Ik ben een echte hobby blogger, ik plaats echt alleen maar dingen die ik leuk vind en wil delen (: Weinig reviews, maar veel persoonlijke stukjes op mijn blog! Hopelijk nemen jullie een kijkje, ik ga in ieder geval even dit leuke lijstje met blogs langs – altijd leuk nieuwe blogs om te lezen 🙂 Liefs, Amy
  Amy onlangs geplaatst…RokjesdagMy Profile

 • Nicole
  21 juli 2015

  Mij ken je natuurlijk al, dus ik wil je dit keer wijzen op de blog van Anita. Mindjoy.nl
  Ze heeft echt altijd erg goede artikelen om te werken aan je persoonlijke zelf.
  Nicole onlangs geplaatst…DIY: keukentje van afvalhoutMy Profile

 • Britt
  21 juli 2015

  Wat super leuk dat we morgen spammen!
  Ik ben Britt, geboren in de zomer van 1990 en woon samen met mijn lieve vriend in een knus appartementje in België. Mint and giraffes is mijn lifeblog over een happy & healthy life. Want wie wil dat nu niet?
  Ik vind het leuk als je eens een kijkje komt nemen en een lieve comment achter laat.
  Veel plezier op mijn Lifeblog! x

 • Kaboutertuin
  21 juli 2015

  Oh ik vind spam blogs altijd leuk! Dat wordt vanavond dus even lekker speuren naar nieuwe blogs die ik nog niet ken!

  Ik ben Emy, ik ben 30 jaar en ik ben trotse mama van drie jongens. L is 7 jaar, S is 4 jaar en F is 1 jaar. Ik blog o.a. over ons drukke leven, ons gezonde en suikervrije leven, recepten, creativiteiten, mijn webwinkel de Kaboutertuin en onze zoektocht naar een groen(er) leven. Veel leesplezier!

 • beautydiarynl
  21 juli 2015

  Wat lief van je, Kelly! Daar maak ik gebruik van.

  Ik ben een 16-jarig meisje dat blogt op http://www.beautydiarynl.wordpress.com . Mijn hoofdonderwerp is zoals de naam al doet vermoeden, beauty. Maar ook lifestyle & fashion komen vaak voorbij. Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje nemen en misschien een reactie achterlaten! XX
  beautydiarynl onlangs geplaatst…I ‘love’ Summer TagMy Profile

 • Renate
  21 juli 2015

  Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Renate, 19 jaar en ik heb een blog over beauty, fashion en lifestyle!
  Ik schrijf vooral over beauty en lifestyle, want ik vind het vooral leuk om beauty producten te reviewen – die ook nog dierproefvrij zijn – en ik ben dol op films en series, boeken, voeding, recepten, DIY’en.. en ik ben chronisch ziek, dus ik wil ook vooral in mijn blog gaan verwerken over chronisch ziek zijn en een positief leven!
  Mijn blog is: http://MissRenate.nl
  Renate onlangs geplaatst…The Body Shop Super Volume MascaraMy Profile

 • Denise/Meidenditjesendatjes.nl
  21 juli 2015

  Leuk als jullie eens een kijkje nemen op mijn blog! Ik blog over echte meiden dingen en dat kan voor jonge meiden zijn maar ook voor oudere meiden. Tips, film, lifestyle, beauty, reviews, eten en drinken zijn onderwerpen die je voorbij ziet komen 🙂 Ook moeders van meiden kunnen hier genoeg informatie vinden.

 • Nicky
  21 juli 2015

  Hoi, mijn naam is Nicky en NickyNails is mijn plekje op het internet waar ik graag mijn tips, tricks, ideeën en nieuwtjes vertel op het gebied van nagels, beauty, lifestyle en veel meer. Minimaal 3x per week kun je nieuwe artikelen vinden met uit een lopende onderwerpen zoals, nail art, nagellak swatches, limited edition, nagelverzorging, nieuwe collecties, enzovoort. Naast nagels kun je op mijn blog ook terecht voor DIY’s, recepten en persoonlijke artikelen zodat jullie mij ook als persoon leren kennen.
  Nicky onlangs geplaatst…Nieuwtjes op Dinsdag #3My Profile

 • Charlotte
  21 juli 2015

  Hoi! Ik ben Charlotte, bijna 30 en mama van Aukje (20 maanden) ik blog sinds kort over van alles in en om het leven van onze dreumes en haar op Aukjeswereld. Leuk als je een kijkje neemt!

 • Andrea
  21 juli 2015

  ik ben ook gek op het ontdekken van nieuwe blogs! Ik blog samen met mijn zusje over alles wat we leuk vinden. Vooral veel travel en sportblogjes.
  Andrea onlangs geplaatst…De leuke plekken in LondenMy Profile

 • Laura - Dagelijkse hap
  21 juli 2015

  Wat leuk dat we mogen spammen!
  Mijn vriend en ik bloggen samen op Dagelijkse hap. Hier zetten wij 4 keer per week een artikel online, wat zowel heerlijk recepten zijn, als beauty/lifestyle artikelen. Voor iedereen zit er dus wel wat tussen 😀
  Zeker een kijkje nemen dus 😉
  Laura – Dagelijkse hap onlangs geplaatst…Burger voor mensen met échte trekMy Profile

 • Josan
  21 juli 2015

  Hallo Kelly, mijn naam is Josan. Ik heb een blog voor meisjesmoeders. Ik blog over kinderkleding, fashion, beauty, lifestyle, mijn leven als mama, recepten en alles wat ik leuk vind.

  Soms kom ik even voorbij omdat ik vind dat je het leuk doet
  Josan onlangs geplaatst…Vichy Idéal Soleil Kind SPF50My Profile

 • Bregje
  21 juli 2015

  Leuk dat we mogen spammen, ik zie al allerlei interessante blogs voorbijkomen!

  Ik ben Bregje en blog sinds begin dit jaar over mijn leven. Na een pittige start houdt mijn dreumes van ruim 1 jaar me goed bezig en daarnaast studeer en werk ik ook nog. Never a dull moment dus! Ik schrijf eerlijk en ga gevoelige onderwerpen niet uit de weg, maar stop ook genoeg humor in mijn stukjes.
  Gezellig als je een kijkje komt nemen!
  Bregje onlangs geplaatst…GenietenMy Profile

 • Jessica & Jessica
  21 juli 2015

  een blog van 2 vriendinnen die sinds vandaag eindelijk ons blog hebben! http://Www.fashionfitwithjessicas.blogspot.com

  Over beauty, sport , ons prive leven en alles wat ons bezig houd! We zouden het leuk vinden als iedereen een kijkje gaat nemen! En je gaat toevoegen op instagram!

 • Charlotte
  21 juli 2015

  Hé wat leuk! Altijd leuk om nieuwe blog te ontdekken!

  Ik schrijf op Lovely Charlotte over van alles en nog wat, voornamelijk over mijn leven als mama van een (tweetalige) peuter en mijn dagelijkse dingen.

  Liefs!

 • Dalinka
  21 juli 2015

  Leuk dat we mogen spammen! Ik blog nu zo’n 3 maanden op Placefuly. Ik schrijf over unieke, mooie, leuke plekken in Nederland. Dit kunnen restaurants, winkels en koffietentjes zijn, maar ook evenementen, steden, natuurgebieden en hotels. Af en toe maken we een uitstapje naar het buitenland of de online wereld.

  Ik vind het ook heel leuk om nieuwe blogs te ontdekken, dus ik ga even kijken wat er allemaal geplaatst is!:-)
  Dalinka onlangs geplaatst…Personal Monday | Plog zaterdag 18 juliMy Profile

 • Sylvie
  21 juli 2015

  Leuk! Zo leer ik weer (een hoop!!) nieuwe blogs kennen!

 • Michelle
  21 juli 2015

  Wij hebben een webshop voor handgemaakte marshmallows!
  All natural and made in The Hague with heart emoticon

  We verpakken de Mallows mooi als cadeautje en versturen ze per brievenpost naar degene die je wilt verrassen (of naar jezelf natuurlijk).

  http://www.mallows.nl

  PS. dankjewel!

 • Selma
  21 juli 2015

  Hi.

  Ik blog over mode, beauty en van alles wat met het leven te maken heeft. Neem een kijkje hier: http://www.shoeaholicandmore.com.

  Groeten,
  Selma

 • Joy
  21 juli 2015

  Wat leuk dat wij onze blog mogen komen spammen!

  Ik blog op Huisje Boompje Luna, hier blog ik vooral over het dagelijks leven. Hierbij kun je door de naam waarschijnlijk al wel nagaan dat het dan ook voornamelijk over mijn huisje, boompje(die hebben we niet) en beestje (Luna, JackRussel) gaat.
  Ik plaats wekelijks een artikel over onze week, met daarin voornamelijk foto’s.

  Ben je benieuwd naar onze knappe JackRussel, neem dan zeker even een kijkje want er staan mooie foto’s op van Luna!

  Ook ben ik te volgen op twitter, Instagram(dagelijks actief) Facebook en bloglovin!

  We zouden het leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen!
  Liefs Joy! En een pootje van Luna!!
  Joy onlangs geplaatst…50 Fun Questions TagMy Profile

 • Lisanne
  21 juli 2015

  Oeh Kelly wat leuk dat je weer een spam je blog doet. Ik ben Lisanne en blog sinds kort op http://creadidi.nl hier doen wij vooral post posten over DIY van makkelijk tot moeilijk een stukje lifestyle, dingen wat wij leuk vinden, en iedere maandag een diario. Kortom voor echte creatievlingen voor het gehele gezin want ook mijn vriend post wel is moeilijke DIY’S liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…DIY – schilderijtje makenMy Profile

 • Romy
  21 juli 2015

  Hoi Kelly,

  Ik ben Romy en schrijf op Dochterlief.nl over mijn leven als moeder van een dochter en eigenlijk alles wat daarbij komt kijken. Bedankt voor het spammen!
  Romy onlangs geplaatst…Dingen die ik zou doen als ik de loterij zou winnenMy Profile

 • Annemae Schoonenberg
  21 juli 2015

  Hoi!

  Mijn naam is Annemae, een 17 jarige studente die op http://www.byannemae.blogspot.nl blogt over lifestyle, interieur en food.

  Laat je iedere zondag morgen verassen en geniet ervan!

  Liefs Annemae

 • Cherrysfavourites
  21 juli 2015

  Jongens wat cool dit! Ik zie mijn bezoekersaantallen omhoog schieten door jullie enthousiaste klikken op mijn naam 🙂 nice! Thx Kelly voor the opportunity!! (Zie mijn vorige reactie om te weten waar mijn supervetcoole blog over gaat!!)
  Cherrysfavourites onlangs geplaatst…DIY tipitent in 1 middagMy Profile

 • Simone
  21 juli 2015

  Wat leuk! Zo vind ik weer eens wat nieuwe blogs. Het is inderdaad een beetje stil momenteel, dus er zijn wel wat nieuwe blogs welkom bij mij 🙂

  Ik heb trouwens een persoonlijke blog en eigenlijk blog ik over alles wat mij interesseert en mij bezig houd. Eigenlijk enorm uiteenlopend dus. Neem gerust een kijkje! 🙂
  Simone onlangs geplaatst…TAG: 6 leuke levensvragenMy Profile

 • Emma
  21 juli 2015

  Hallo!
  Ik ben ook benieuwd naar nieuwe blogs, misschien ook wat nieuwe youtube kanalen.

  Mijn blog is aboutlifeasem.wordpress.com en ik heb het vaak over dingen die ik leuk vind. Mijn kijk op bepaalde momenten in het leven, apps die ik kan aanraden, beauty, fashion, lifestyle of gewoon een random praatmomentje. Ik heb ook een youtubekanaal, dus hier zal je ook veel over vinden op mijn blog. Ik ben net gestart dus verwacht niet teveel. Lijkt me erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen 🙂

 • Bertine
  21 juli 2015

  Super lief dat we mogen spammen! Ik blog alweer ruim 7 jaar op Aboutfashion.nl. Mijn blog gaat over mode, zoals de naam van mijn blog al verklapt, en ook over beauty en persoonlijke dingen! Ik ben gek op shoppen dus er komt regelmatig een shoplog voorbij:)

 • Claartje
  21 juli 2015

  Wat leuk, de mogelijkheid om je eigen blog te porren! Op mijn blog post ik dingen die ik voor mijn kinderen maak. Het heet daarom ook claartjescreaties. eventueel ook dingen die ik voor mezelf zou naaien maar dat is nog niet gelukt. Helaas kost naaien tijd en bloggen ook dus de laatste entry is van december haha. Ondertussen wel wat dingen in elkaar gedraaid maar geen tijd kunnen vinden daar en verhaal van op het web te gooien
  Claartje onlangs geplaatst…December 2014 – Matching mini’sMy Profile

 • Meaghan
  21 juli 2015

  Mijn blog gaat over eigenlijk alles wat je tegen kunt komen in het leven. Ik maak af en toe filmpjes (vooral Tags), vertel dingen over mijn studie HRM, test producten, schrijf dingen over mijn eigen leven en maak lijstjes. Hope you like it!

 • Vlienelien
  21 juli 2015

  Mijn blog Vlienelien is geen blog waar je heen gaat voor een gezellig verhaaltje. Ik schrijf omdat het me helpt mijn misgelopen zwangerschap te verwerken in de hoop hier anderen ook mee te helpen of in contact te komen met medelotgenoten.

 • lin
  21 juli 2015

  Wauw wat een spammers zeg 😉 hihi leuk!
  Ik doe ook wel even gezellig mee!

  Ik ben Lin en mama van 2 zoontjes! Ik blog dagelijks op http://www.mommysworld.nl
  over het dagelijkse leven met 2 jonge kindjes. Ook vind ik het leuk om te schrijven over mode, diy, trends, en eigenlijk alles wat maar in me opkomt!

  Liefs! Lin
  lin onlangs geplaatst…Make & Bake !My Profile

 • marjon
  21 juli 2015

  Ik ga de komende dagen eens kijken of er leuke nieuwe blogs tussen staan.
  Ik blog over een kijkje in mijn leven als moeder en juf.

 • Sabrina
  21 juli 2015

  mijn blog noemt zebrazonderstrepen. Ik blog over alles wat te maken heeft met kids en hun super mama’s. Pas bezig sinds een 3-tal maanden!
  Sabrina onlangs geplaatst…In de kast van Mathis #1My Profile

 • Godelieve
  21 juli 2015

  Leuk idee Kelly, zo leer ik weer nieuwe blogs kennen!
  Voor degenen die benieuwd zijn naar mijn blog. Op Liever Voordelig blog ik sinds kort en schrijf van alles over hoe je meer kunt doen van minder geld.
  Godelieve onlangs geplaatst…Tevreden zijn met wat je hebtMy Profile

 • Kim
  21 juli 2015

  Wat ontzettend leuk dat we mogen spammen! <3

  Ik heet Kim. Ik ben eigenaresse van mijn personal life blog http://dailybreakfast.nl. Ik heb mijn blog in 2013 opgericht omdat ik een uitlaat klep zocht voor mijn depressie. Inmiddels ben ik helemaal beter en ga ik vrolijk door met bloggen over van alles wat ik leuk vind. En nu, terwijl jullie genieten van je zomervakantie ben ik vol ongeduld aan het wachten op 7 September. De dag dat ik ben uitgerekend van ons zoontje.

  Liefs, Kim
  Kim onlangs geplaatst…My boyfriends birthday.My Profile

 • Bernadette
  21 juli 2015

  Hee allemaal!

  Mijn naam is Bernadette en op mijn blog Girl in Boots blog ik over health, lifestyle, journalistiek en meer.

  Ik in een notendop? Studente journalistiek. Hardlopen. Disney. Boterhammen met kaas.

  Ben je toe aan een vrolijke blog met een frisse blik? Dan is ‘Girl in Boots’ zeker een bezoekje waard!

  Liefs,

  Bernadette

 • Debby
  21 juli 2015

  Leuk! Mijn blog staat momenteel ook op een laag pitje terwijl ik op de camping in Spanje werk.
  Mijn blog gaat over je hart en je dromen volgen met veelal onderwerpen als reizen, yoga, mediteren en andere mindstyle & kunst.
  Debby onlangs geplaatst…Campingsoap número 3My Profile

 • Denise
  21 juli 2015

  hi!

  In hoeveel situaties vraag je jezelf wel eens af: wat zou beyonce nu doen? Wwbd.nl is een mindstyle blog van 2 vriendinnen die ook nog eens samen werken in Waalwijk en van alles meemaken en delen met heel veel humor. Must read!

 • Linda
  21 juli 2015

  Wat leuk dat we onze blogs mogen spammen! Ik blog over op een natuurlijke manier omgaan met paarden en ze zo natuurlijk mogelijk houden. Ik geef tips en inspiratie, deel ervaringen en leuke DIY’s, winacties en je kunt ‘buitenkijken’ bij anderen. Ik hoop dat de paardenliefhebbers op KellyCaresse.nl snel een kijkje nemen 🙂
  Linda onlangs geplaatst…Mijn paddock paradise op 2000 m2My Profile

 • amanda
  22 juli 2015

  Hoi, ja door het mooie weer ben je meer buiten of erop uit…ik heb een blog samen met mijn zusjes over alles wat wij leuk vinden o.a moederschap,food,kleding,winkelen,lijstjes etc..

  Xx
  amanda onlangs geplaatst…Review – Tangle TeezerMy Profile

 • Mamablogger
  22 juli 2015

  Leuk! Ik merk trouwens dat mijn bezoekersaantallen enorm stijgen. Geen idee hoe dat kan, maar had het in de vakantie niet verwacht. Mijn blog vind je op http://www.mamablogger.nl. Ik ben een 29 jarige moeder van een kleuter en blog over kidsfashion, reviews, dagjes weg, en heel veel,persoonlijke verhalen. Naast mijn blog werk ik op een Marketing en Communicatie afdeling, volg ik een HBO opleiding en heb ik nog een webshop. Je leest daarom ook veel over deze combi.

  Kom eens kijken zou ik zeggen!
  Mamablogger onlangs geplaatst…Low budget dagjes uit in de vakantieMy Profile

 • Barbara
  22 juli 2015

  Wat leuk om zo bij iedereen even te lezen en te kijken!

  Ik ben Barbara en blog op Babsoluut, voornamelijk over mijn peuter, peuterspelletjes die ik bedenk, gratis printables, peuter knutsels en uitjes met kinderen. Ook hoe ik het leven als thuiswerkende moeder combineer en over de liefde als ouders. Of over mijn werk. (ontwerper geboorte, trouwkaarten en uitnodigingen, fotoboeken en meer)
  Ik ben pas net begonnen met bloggen. Dus echt een dalende lijn ontdek ik nog niet natuurlijk.
  Barbara onlangs geplaatst…DIY: 4 x knutselen met flessendoppenMy Profile

 • Tikva
  22 juli 2015

  Ik merk juist dat mijn blog nu booming is, maar dat krijg je als je schrijft over reizen met kinderen. Mensen willen toch snel nog even opzoeken wat er te doen is in Bangkok of liever dichterbij in Delft.

  Blog voor ondernemende gezinnen dus die op zoek zijn naar een bestemming voor minimaal 1 nachtje weg tot rondreizen in o.a. Azie en (latijns) Amerika. We hebben de laatste tijd enorm veel stedentrips getest, zoals Mons met de briljante dierentuin Pairi Daiza tot sprookjesachtig Bremen dus voor wie nog even kort weg wil genoeg te ontdekken.
  Tikva onlangs geplaatst…Weekendje weg met peuter – 10 praktische tipsMy Profile

 • Melissa
  22 juli 2015

  Mijn blog gaat over fashion, lekkere Recepten, beauty & nog veel meer. Lijkt mij leuk als je even kijkt en mij volgt op bloglovin. http://Www.mejuicychoose.weebly.com.

  X
  Melissa onlangs geplaatst…Snack – Appel met kaneel &suikerMy Profile

 • Leonie
  22 juli 2015

  Wat leuk! Mijn aanstaande en ik zijn sinds kort een foodblog begonnen met daarop natuurlijk recepten én reviews van allerlei speciaalbiertjes.

  Ons blog is gebaseerd op onze stijl van koken en uitspraken die we doen, hihi. Zo ook de titel: we kunnen altijd nog patat halen (dat is de standaardkreet hier in huis bij het proberen van iets nieuws en is tot nu toe 1,5 keer nodig geweest).
  Leonie onlangs geplaatst…Lunchtip #1 BAQ GroningenMy Profile

 • Barbara
  22 juli 2015

  Leuk! Ik doe mee! Mijn blog is te vinden op onlybyme.nl. Een blog over mijn leven als alleenstaande mama van een kleuter die opvoeden combineert met studeren. Er komt van alles voorbij wat me bezighoudt. Voel je welkom om eens binnen te wippen!
  Barbara onlangs geplaatst…#IBZD week 4 – Huismus eerste klas!My Profile

 • marjolein
  22 juli 2015

  Mijn blog kun je vinden op kookeetdeel.blogspot.com.
  Ik post daar 2 keer per week een lekker recept! De recepten die ik post zijn (meestal) gezond, en niet te ingewikkeld.
  Neem vooral eens een kijkje!

 • Eline
  22 juli 2015

  Mijn blog gaat over gezond worden en blijven. Ik ben ondertussen ruim 70 kilo afgevallen en vertel hierover. Ik deel gezonde recepten en post foto’s in bikini, ik wil taboes doorbreken. Dikke mensen zijn niet dom en ondanks mijn niet perfecte lijf mag ik er absoluut zijn!
  Eline onlangs geplaatst…KrotensaladeMy Profile

 • Janne
  22 juli 2015

  Bijna alle ladies die ik leer kennen willen vaak wel ‘wat strakker’ worden, een bikinilichaam, fitter, lekkerder in hun vel en meer energie hebben. Soms willen ze ook nog wel 5, 10 of zelfs meer kilo er af! Mijn blog draait helemaal om voeding, fitness, mindset/motivatie & lifestyle om een fittere, strakkere versie van jezelf te worden zonder b*llshit zoals crashdiëten of ‘magic pills’ 😉 Er zijn nog teveel vragen en onduidelijkheden m.b.t. afvallen & fitness/voeding en die wil ik graag de wereld uit helpen.
  Zelf ben ik dan ook personal trainer & online coach en help ik vrouwen in heel Nederland richting hun doel!
  Janne onlangs geplaatst…De opmerkingen die je als #fitgirl te vaak hoortMy Profile

 • janske
  22 juli 2015

  Oh wat leuk!

  Mijn naam is Janske en op mijn blog http:/jansyluvzu.wordpress.com schrijf ik over mijn leven als mama van dochtertje Lola, diy’s, shoplogs, reviews,challenges, tags maar ook schrijf ik o.a. iedere maand een brief aan mijn dochter. Kom gerust een kijkje nemen! 🙂
  janske onlangs geplaatst…Maak een uitstapje met je kind – Mama Challenge #2My Profile

 • Linda | One Day Trip
  22 juli 2015

  Ik heb een reisblog! Dus ben je nu niet op vakantie of wil je wat inspiratie opdoen, bezoek dan mijn blog en droom lekker weg 🙂
  Linda | One Day Trip onlangs geplaatst…5x eten en drinken in Lissabon!My Profile

 • rachel
  22 juli 2015

  mijn blogs ken je ook al onze persoonlijke site http://lafamiliab.nl/ en mijn project-a site betreft mijn anorexia http://www.lafamiliab.nl/project-a/

  verder lees ik graag blogs over van alles en nog wat, persoonlijke blogs maar ook beauty blogs 😀
  rachel onlangs geplaatst…Was gezellie!My Profile

 • Queenchubby
  22 juli 2015

  Wat leuk om op deze manieren nieuwe blogs te leren kennen! Uiteraard mogen jullie ook een kijkje nemen op mijn blog: http://Queenchubby.wordpress.nl

 • Het Sushimeisje
  22 juli 2015

  Ik merkte ook wel minder bezoekers maar ben daarentegen de laatste tijd heel druk geweest en nu ik weer wat actiever blog merk ik weer dat de activiteit ook langzaam aan weer terugkeert. Al zie ik inderdaad dat veel blogs een zomerstop hebben aangekondigd.

  Mijn blog gaat over Aziatische (pop)cultuur en komende maand ga ik een maandje door Zuid-Korea reizen. En zal daar dus ook een beetje over bloggen.
  Het Sushimeisje onlangs geplaatst…Ik ga naar Zuid-Korea. Wil je een postkaart? Dat kan!My Profile

 • Kim
  22 juli 2015

  Op Life, My Style blog ik over de zaken die mijn leven kruiden. Gezonde voeding staat centraal maar ook beauty, fashion, mijn leven en DIY’s passeren de revue. En af en toe kan ik het niet laten om mijn scherpe pen boven te halen om mijn mening te verkondigen.
  Kim onlangs geplaatst…Mijn Gedacht! ~ Persoonlijke ruimteMy Profile

 • Irina
  22 juli 2015

  Ik ben Irina, 19 en ik blog op Ordinary Odd.
  8 december 2013 begon ik hier met bloggen met de volgende gedachte:
  ‘Ordinary Odd. Gewoon Ongewoon. Misschien een gekke naam. Maar toch slaat die op mij. Ik ben maar een gewoon meisje, maar toch ben ik uniek. Iedereen is uniek, en dat moet je niet vergeten. Met mijn site wil ik mensen hier aan blijven herinneren. Je bent misschien niet bekend, of populair of wat dan ook, maar toch ben je uniek. Je hoeft niet te doen alsof je iemand anders bent. Jij bent jij, en dat is wat telt.’
  Inmiddels is bloggen uitgegroeid tot mijn grootste hobby, schrijf ik 2 artikelen in de week en staat er daarnaast iedere zondag een filmpje voor je klaar.
  Ik schrijf voornamelijk over lifestyle, beauty, fashion en DIY. Neem gerust eens een kijkje!

 • conchita
  22 juli 2015

  Wat leuk dat wij onze blog mogen spammen. Momenteel is het op mijn blog ook wat rustiger. Maar dat is te begrijpen met dit mooie weer. Ik blog op ww.beautyfanatic.nl over beauty, fashion, huidverbetering en alles wat ik verder leuk vind.
  conchita onlangs geplaatst…High heels are safeMy Profile

 • Sandra - Hip & Moeder
  22 juli 2015

  Hip & Moeder

  DE lifetsyle blog voor hippe moeders.

  Als je moeder wordt, “verlaat je de wereld” van Ik. Hiermee bedoel ik, je Ik word wij en wij word gezin. Je hele ik is weg en bestaat voor een groot deel alleen nog maar uit het verzorgen en leven voor je kind(eren) en gezin. Uiteraard doe je dit met liefde en is dit het mooiste wat er is. Maar soms, heel soms is het gewoon fijn om weer even Ik te zijn. En het huishouden, je gezin etc. even te vergeten. Dan ben je bij Hip & Moeder op het juiste adres.
  Hier neem ik: Sandra Dijkhuizen, je mee in mijn dagelijkse belevenissen, schrijf ik over van alles met betrekking tot kinderen, deel ik heerlijke recepten, geef ik mijn eerlijke mening over o.a. producten en vakantieparken, en geef ik leuke tips! Reden genoeg om nu lekker te gaan zitten met wat te drinken en iets lekkers en te gaan genieten van je IK moment!

 • Femke
  23 juli 2015

  Wat leuk!

  Op mijn blog op femkedegrijs.com deel ik over hooggevoeligheid & vermoeidheid (bijvoorbeeld over mijn vitamine B12-tekort) en geef ik tips voor meer energie :).
  Femke onlangs geplaatst…‘Ik heb een pesthumeur – waarom chagrijnig zijn gezond is’ mijn interview in het tijdschrift Glamour ligt in de winkel 🙂My Profile

 • Nicoline
  23 juli 2015

  Kom eens kijken op mijn mamablog. Een leuk hoekje internet met lifestyle, mama zijn en vooral veel baby!
  Nicoline onlangs geplaatst…Mijn galblaas operatieMy Profile

 • Linda
  23 juli 2015

  Wat leuk! Ik ben twee maanden geleden een blog begonnen met mijn vader. Hij is tuinman en helemaal gek van zijn werk, het is echt zijn hobby. Mijn ouders hebben een fantastische tuin en elke keer als ik ‘thuis’ kom, maak ik met mijn vader een rondje. Zijn enthousiasme en kennis is echt gigantisch, en ik vond het enorm jammer dat hij dat nooit met een breed publiek kon delen. Daarom hebben we onze kwaliteiten gebundeld (ik ben journalist en werk voor een online platform) en zijn we Groene Passies gestart. Mijn vader moest eerst wel overgehaald worden (hij weet niet veel van internet), maar hij is in het afgelopen half jaar ook razend enthousiast geworden!

  Of je nu een grote tuin, balkon, moestuin of alleen een vensterbank hebt, je kunt op onze site heel veel tips en inspiratie vinden 🙂

 • lana
  23 juli 2015

  hallo allemaal,
  ik ben lana en ik heb een blog genaamd blue sparkles.
  De naam staat voor de sparkles van het leven, de leuke dingen die ik meemaak enz.
  Blauw is ook gewoon mijn lievelingskleur en ik vond het mooi staan.
  IK schrijf vooral over lifestyle en ik zie mijn blog dan als mijn plaatsje op het net waar ik vanalles kwijt kan.
  Ook diy ik graag dus er staan ook wel wat leuke dingen op of handige tricks.
  Neem zeker eens een kijkje 🙂
  Groetjes lana xxx
  lana onlangs geplaatst…Tips tegen liefdesverdrietMy Profile

 • Linda
  23 juli 2015

  Wat een ontzettend leuke naam voor een blog!
  Linda onlangs geplaatst…Deze tomaten heb ik dit jaar geplantMy Profile

 • Evelyn
  23 juli 2015

  Via een nominatie voor een tag ging ik verder op zoek naar tags en kwam zo, via een ketting van gesurf en geklik, op jouw blog terecht. Hij staat meteen ook bij mijn favorieten!

  Ik ben zelf nog maar net beginnen bloggen. We zijn net geëmigreerd naar Zweden en ik probeer op deze manier de Belgische kennissen/vrienden/familie op de hoogte te houden. 🙂

  The Swedest Thing…want er is niets “sweeters” dan Sweden, in my humble opinion.

  http://theswedestthinginstockholm.wordpress.com
  Evelyn onlangs geplaatst…Eten.My Profile

 • Stéphanie
  23 juli 2015

  Lieve Kelly,

  Toen ik in verwachting was las ik onder andere jouw blogs om me voor te bereiden op mijn leven als moeder. Die blogs hebben me veel houvast gegeven en ik heb toen besloten om na de geboorte van mijn zoontje ook te gaan bloggen. No nonsense, waarheid en cliches over mijn leven met mijn zoontje.

  Een pure mamablog dus. Het geeft mij heel veel rust om van me af te schrijven en daarbij vind ik het ook vooral heel erg leuk.

  Liefs, bedankt voor je mooie posts en je platform voor andere bloggers!

  Stéphanie
  Stéphanie onlangs geplaatst…Baby 6 maanden update!My Profile

 • Emeral
  24 juli 2015

  Alles over make-upartiesten, how to’s, make-up, visagisten, models & celebs
  http://www.emeral-beautylife.nl/

 • Lisa Lisica
  24 juli 2015

  Hoi ik ben Lisa! van Lisa Lisica,
  ik ben 13 jaar en ik ben een beginnend blogger over beauty, fashion en creativiteit!
  Ik zou het heel erg leuk vinden als je een kijkje zou nemen! ik heb ook een youtube kanaal en andere sociale media waar je me op kan volgen en kan vinden op mijn blog: http://lisalisica.weebly.com/
  Als je tips hebt hoor ik het graag! omdat ik 2 weken weg ben upload ik niets, maar daarna ga ik weer vol aan de bak!
  bedankt voor het lezen van dit bericht! en misschien wel checken van mijn website!
  ik zou het heel erg leuk vinden als je mijn fb pagina ”liked” omdat ik daar veel op update!
  bye bye xxx Lisa Lisica!

 • Tamara - Crazygreatlife
  25 juli 2015

  Ik ben Tamara, 28 en mama van Zoë (ZoëKspam ;-)) en blog op crazygreatlife.wordpress.com. Hier blog ik over onze dagelijkse leven, hobbys, dingen rondom het moederschap en mijn creatieve uitspattingen.
  Tamara – Crazygreatlife onlangs geplaatst…Gelezen: OnvoorwaardelijkMy Profile

 • Karlijn
  26 juli 2015

  Mijn blog heet Karlijn’s Kitchen en ik plaats recepten, schrijf over creatief omgaan met voedsel intoleranties (prikkelbare darm syndroom en FODMAP dieet) en over reizen 🙂

 • All About Bertina
  27 juli 2015

  Ben je gek op beauty, fashion en lifestyle? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.blogspot.nl
  Ik schrijf iedere dag één artikel. Naast het schrijven voor mijn blog maak ik ook video’s.
  Elke zondag om 16:00 staat er een nieuwe video online op mijn kanaal die ook via mijn blog te bekijken is.
  Ik schrijf met veel plezier, humor en met een persoonlijke touch.
  Ik nodig je graag uit om mijn blog en YouTubekanaal te bezoeken.
  Je kunt me ook volgen via sociaal media.

 • Samantha
  29 juli 2015

  Mijn naam is Samantha mama van Liam 4 en Mila van bijna 2.
  Ik heb een mamablog MamaVanSuiker.nl Neem gauw een kijkje en stap in mijn wereld van moederschap.
  Samantha onlangs geplaatst…Inspiratie quotes voor kinderenMy Profile

 • Anne Fleur | The Happy Book Blog
  30 juli 2015

  Leuk! Ik ben Anne Fleur, en heb sinds (heel) kort een boeken/stripboeken blog. Niet veel boekenblogs gaan ook over stripboeken, dus dat is vrij ‘uniek’. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje kwam nemen!

 • Frederique
  31 juli 2015

  Wat een fantastisch leuke blog dit! Ik heb hem net via via ontdekt en kan niet stoppen met lezen. Ik ben sinds afgelopen maandag een blog begonnen (www.fredays.nl) en blog over van alles; het alleenstaand moederschap, sport, muziek, fotografie en nog veel meer. Liefs, Frederique
  Frederique onlangs geplaatst…Boksen als remedieMy Profile

 • Fleur
  31 juli 2015

  Hey allemaal! Mijn blog gaat over alles wat ik leuk vind om te delen met de wereld! http://www.myloveforfoods.nl 🙂

  Zie jullie daar!

 • We like fashion
  5 augustus 2015

  Hoi!
  Ik en mijn vriendin hebben nu net een half jaartje onze blog, waar we vooral over fashion en lifestyle schrijven. Ook houden we van DIYs en kan je ook wel een beetje beauty terug vinden. Omdat het nu -voor ons- zomervakantie is posten we 4 artikelen per week in een thema dat om de 2 weken veranderd. Eerst lifestyle, nu fashion en
  back2school komt er ook nog aan.

  Oke genoeg gepraat, ik hoop dat je benieuwd bent en een kijkje neemt!
  Welikefashionblog.wordpress.com
  Instagram: welikefashionblog

  Xx
  We like fashion onlangs geplaatst…My fashion favorieten, tagMy Profile

 • A Pinkie Life
  5 augustus 2015

  ‘A Pinkie Life’ is een recente blog gevuld met leuke DIY’s, lifestyle, shopping, alledaagse ‘pinkie things’.Ik probeer elke woensdag een DIY te plaatsen en elke zondag een weekoverzichtje. Tussendoor zullen er nog artikels bij komen. Aarzel niet om eens rond te kijken en mij te volgen op bloglovin
  http://apinkielife.wordpress.com
  A Pinkie Life onlangs geplaatst…DIY: Kleurrijke lichtjesMy Profile

 • Timeless Elegance
  11 augustus 2015

  Mijn naam is Astrid (21), eigenares van timeless-elegance.weebly.com
  Timeless Elegance begon op 26 augustus 2014. Oorspronkelijk als een modeblog voor Belgische en Nederlandse modeliefhebbers, maar groeide al snel uit tot een blog met een portie lifestyle, persoonlijke artikelen, beauty, fashion, reizen & tips. Al van jongs af aan hou ik van mode en alles wat daar mee te maken heeft (denk aan: magazines, modebloggers, mode op straat, modeseries,..) Naarmate ik ouder werd breidde mijn interesses uit naar beauty, reizen en meer. Bloggen is voor mij daarom de perfecte manier om mijn fascinatie voor mode, beauty en reizen te delen. Kortom bij Timeless Elegance kan je terecht voor semi-dagelijkse blogposts 100% vanuit het hart!

  Blog: timeless-elegance.weebly.com

 • Daisey
  12 augustus 2015

  Hi,

  Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Daisey 12 jaar en blog nu ongeveer 4 maanden op deze blog.

  Ik blog over beauty, fashion en lifestyle en ook ben ik nu een beetje bezig met video’s!

  Mijn blog: http//:www.daibelezza.com

  Liefs,
  Daisey

 • One week seven days
  27 augustus 2015

  Heeei allemaal,

  Vanaf vandaag staat mijn eerste artikel online. Elke dag kun je een artikel verwachten op mijn blog over van alles en nog wat.
  Mijn blog: https://oneweeksevendays.wordpress.com/
  Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt
  <3

 • Missy Blue Eyes
  27 augustus 2015

  Hi, mijn naam is Aysa en ik ben 12 jaar ;). Ik ben nog niet heel lang bezig met mijn blog, dus er staan nog niet heel veel artikelen op, maar ik blog voornamelijk over lifestyle, beauty, how-to’s, hersenspinsels, dingen die me bezig houden en mijn leven.
  Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt!

  X Aysa

 • janine
  28 augustus 2015

  Hii, ik ben janine Emma mulder en ik schrijf dagelijks artikelen op mijn blog http://janinemma.nl over beauty, lifestyle en meer! Neem gerust een kijkje en voor vragen of tipHii, ik ben janine Emma mulder en ik schrijf dagelijks artikelen op mijn blog http://janinemma.nl over beauty, lifestyle en meer! Neem gerust een kijkje en voor vragen of tips kan je altijd contact zoeken! X

 • Yoni van ekkendonk
  22 september 2015

  http://yonivanekkendonk.blogspot.nl/

  mijn website gaat over mijn beperking
  over mijn ervaringen en dingen waar ik tegenaan loop
  Nemen jullie een kijkje?

 • Robin
  24 september 2015

  Hee! Mijn naam is Robin en ik blog sinds een paar maanden op http://www.girlwithablog.nl Op deze blog schrijf ik over dingen die ik meemaak, dingen die ik leuk vind en andere persoonlijke verhalen. Maar daarnaast vul ik ook tags in, geef ik recepten, schrijf ik reviews en geef ik tips over van alles en nog wat.

  Ik zou het leuk vinden als je een keer een kijkje neemt en een reactie achterlaat wat je er van vind. Je kan me ook volgen op Bloglovin onder ‘girlwithablog’.

  Thankyou!

 • Riko Winter
  29 december 2015

  Spam je blog, zie ik staan en dacht: waarom niet?

  Ik heb al enige tijd een persoonlijke blog op een jongerenwebsite, maar ben sindskort op een eigen site begonnen. Het is te vinden op http://www.writtenbyrikowinter.nl. Er staan ook artikelen over diverse onderwerpen. Lees ze gerust eens!

 • All About Bertina
  19 februari 2016

  Ben jij net zo dol op beauty als ik? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.nl, dagelijks plaats ik artikels over beauty maar ook komt er wel eens een fashion of lifestyle artikel online, kortom alles wat ik leuk vind en mee maak lees je op deze blog. Je zult voornamelijk veel reviews vinden over beautyproducten. Naast mijn blog vind je mij ook op YouTube waar iedere zondag om 16:00 een nieuwe video online komt. Ook ben ik te volgen op alle sociaal media. Benieuwd geworden? Neem gerust een kijkje!

 • ScarsofMemories
  8 november 2016

  Heey,

  Ik heb een blog over hoe een slecht gevoel je leven kan beïnvloeden jammer genoeg, het is een nogal persoonlijke blog. Ik heb deze blog ook gemaakt om van anderen mensen die slecht in hun vel zitten eens te horen hoe zij ermee om gaan en om op die manier elkaar ook wat te kunnen steunen. Kom gerust eens een kijkje nemen en vertel je verhaal. ?
  http://www.scarsofmemories.wordpress.com

 • yoni
  22 november 2018

  Mijn blog gaat over mijn beperking, En alle tegenslag wat ik heb gehad, maar ook de positieve en leuke dingen in het leven!
  Neem een kijkje! (aanrader!)

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.