Shoppen bij Rosada + Shoplog : Dagelijkse vlogs het jaar uit #5

Dia1

Vandaag op Oudejaarsdag zijn we aangekomen bij Vlog 5 van de ‘dagelijkse vlogs het jaar uit’ serie! We hadden een rustige ochtend en gingen daarna naar Roosendaal om te shoppen bij Rosada, dat is een fashion designer outlet centrum waar we nog nooit geweest waren. We wonen er niet heel ver vandaan dus besloten gezellig die kant op te gaan. We zijn geslaagd voor Lana, Yannick en een beetje voor mij en voor in huis en wat we gekocht hebben laat ik in een mini shoplog aan jullie zien. In de avond aten we kliekjes en had ik een rustig avondje me-time. Kijk je mee naar deze vlog?                                                                                        

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de vlog vonden. Iemand van jullie wel eens bij Rosada geweest of een andere designeroutlet? Welke vinden jullie een aanrader?
Ook wil ik jullie bij deze een hele fijne oudejaarsavond wensen en een mooie jaarwisseling! Over een paar uur komt het Grote Jaaroverzicht 2015 online van Kellycaresse waarin ik met jullie terugkijk op herinneringen, gebeurtenissen en momenten van afgelopen jaar, met een heleboel foto’s maand voor maand en analyseer ik het jaar zowel op privé als zakelijk gebied. Duiken we even de statistieken in en spreek ik mijn dankwoord uit aan jullie, want zonder jullie was het niet zo’n prachtjaar geweest! Lezen jullie straks ook weer mee ? 🙂

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

25 reacties

 • Femke
  31 december 2015

  Ik kom wel eens bij Rosada, maar vind dit niet zo’n heel geweldige outlet. De outlet in Roermond is stukken leuker, alleen zo ver weg haha! Leuke items hebben jullie geshopt. Fijne jaarwisseling :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Mijn blogjaar in 2015My Profile

 • Fenna
  31 december 2015

  Grappig om Rosada te zien, wij wonen er 10 minuten vandaan. Vind het altijd net zo’n spookstad haha. Slaag altijd wel bij de body shop 😉

  Fijne jaarwisseling!
  Fenna onlangs geplaatst…Highlights van het jaar: FennaMy Profile

 • Myrthe
  31 december 2015

  Ik vond Rosada niet heel erg leuk dat ik er was een tijdje terug, maar je bent goed geslaagd! Zitten echt heel erg leuke dingen tussen. Jij ook alvast een fijne jaarwisseling met je alcoholvrije champagne! Of was die inmiddels al op? Haah, gelukkig 2016!
  Myrthe onlangs geplaatst…Jaaroverzicht 2015 !!My Profile

 • Doortje
  31 december 2015

  Ik ben weleens in Roermond geweest. Daarnaast gaan wij af en toe naar bataviastad, want daar wonen we niet ver vandaan. Ik vind het ook altijd een beetje weinig winkels die wij echt leuk vinden, maar er is in ieder geval een Lindt winkeltje, dus ik slaag sowieso altijd voor chocolade, haha… Fijne jaarwisseling!
  Doortje onlangs geplaatst…2015/2016!My Profile

 • Marlotte
  31 december 2015

  Ah, ik ben nog nooit bij Rosada geweest, maar de verhalen waren toen niet altijd even positief. Toch maar een keertje kijken!
  Marlotte onlangs geplaatst…Proost op mijn eerste blogjaarMy Profile

 • Dorien
  31 december 2015

  Zo’n vleestang is echt super fijn! Vroeger (ik klink heel oud) maar meer dan 10 jaar geleden heb ik in Batavia stad gewerkt, lijkt qua opzet wel op Rosada. Is de Frozen koorts bij jullie ook al aangeslagen? Haha!
  Dorien onlangs geplaatst…PLOG: WAAR ZIJN WE AAN BEGONNEN?My Profile

 • Channa
  31 december 2015

  Nog nooit geweest maar misschien wel eens doen als werkgever in de buurt zijn. Goed geslaagd!
  Channa onlangs geplaatst…Het leed dat Oud & Nieuw heet!My Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  31 december 2015

  Ik ken Rosada niet eerlijk gezegd. Wel ken ik hier de outlet in Roermond wat natuurlijk een stuk dichtbij is voor mij.
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…2015 | Een terugblikMy Profile

 • Nesrin
  31 december 2015

  Gezellige vlog weer. Ik ken Rosada niet en ga ook nooit naar dit soort outlets toe.

  Het Grote Jaaroverzicht 2015 wil ik niet missen!
  Nesrin onlangs geplaatst…Today is Tutu & ThuispakMy Profile

 • Martine
  31 december 2015

  Ik ben nog nooit bij Rosada geweest maar jij bent prima geslaagd zo te zien. Toch eens die kant op 😉 Fijne oud en nieuw! x
  Martine onlangs geplaatst…My Happy New Year -TagMy Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  31 december 2015

  Ik ben nog nooit daar geweest. Ziet er leuk uit! Leuke kleren! Fijne jaarwisseling!
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Weg met chaos challenge / de woonkamer.My Profile

 • Liset - Beautydagboek
  31 december 2015

  Wat een leuke vlog weer! Ik ken de outlet in Roosendaal niet, maar de huisjes lijken wel een beetje op die van de Roermond outlet. Jammer dat er niet zoveel winkels waren die je aansprak, maar je hebt wel erg leuke items voor Lana gehaald. Tumble & dry valt met niets tegen zeg, wat een leuke broekjes!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Video | Get ready with me for New Years EveMy Profile

 • Kimmetjekims
  31 december 2015

  Ik ben zelf nog nooit bij Rosada geweest, maar als ik dit zo zie wil ik er wel eens een kijkje nemen. Leuke dingetjes heb je geshopt Kelly! ?
  Kimmetjekims onlangs geplaatst…Personal / Plog | Dagje AmsterdamMy Profile

 • Drie
  31 december 2015

  Ik ben alleen in Bataviastad en Roermond geweest. Maar Rosada is dus niet echt een aanrader.. Ik ben benieuwd naar je jaaroverzicht!
  Drie onlangs geplaatst…2015 in vogelvlucht TAGMy Profile

 • Leonie
  31 december 2015

  Ik ken dat Rosada helemaal niet..
  Maar ik ben een keer bij zo iets vergelijkbaars geweest en dat vond ik vreselijk, haha.
  Leuk dat t haken zo goed gaat! Fijne jaarwisseling!!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: van 10 tot 1 TAGMy Profile

 • Nicole
  31 december 2015

  Rosada ben ik nooit geweest, maar ik woon 5 minuten bij Batavia Stad vandaan en dat vind ik heel leuk! 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…2015: The best and the worst van Everyday-Life.nlMy Profile

 • Lifesabout
  31 december 2015

  Ik ben nooit bij een outlet geweest, gek eigenlijk. Voor jullie een hele fijne jaarwisseling en een te gek en gezond 2016! En ik kijk uit naar je jaaroverzicht, altijd heerlijk om te lezen.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Ik herken mij zo in jou!My Profile

 • Steffie
  31 december 2015

  Lieve Kelly
  Voor jou en je gezin natuurlijk ook de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en een goed uiteinde gewenst 🙂
  Wat is Lana een schatje met die blote voetjes op dat tapijt zeg, om bij weg te smelten.
  Leuk dat jullie zoveel ondernemen met zn drietjes.
  Ik geniet van het kijken ernaar!
  Liefs, Steffie

 • Sheela
  31 december 2015

  Wat een heerlijk dagje zo. Echt erg leuk om mee te kijken met jullie. Wat een leuke spijkerbroekjes van tumble ‘nd dry. Ik heb echt zó veel moeite met een goed passende, leuke spijkerbroek te vinden voor Olivia. Zij heeft juist hele dikke billen. Degene die goed zitten op haar billen zijn bij de beentjes veel te wijd en bij de beentjes goed betekend te strak op dr billen haha! Ik wil jullie ook een hele fijne jaarwisseling wensen. Dat 2016 een heel mooi, gezond en gelukkig jaar mag zijn! Zeker straks met jullie tweede meisje erbij! Fijne avond!
  Sheela onlangs geplaatst…Als ik terug kijk op 2015…My Profile

 • Dionne
  31 december 2015

  Super leuke vlog weer! Jammer dat Rosada een beetje tegenviel.
  Dionne onlangs geplaatst…Mijn jaaroverzicht van 2015My Profile

 • Kelly
  31 december 2015

  Ik ken Rosada alleen van het erlangs rijden als we naar Zeeland gaan, zo zijn we er nog nooit geweest haha.
  Kelly onlangs geplaatst…Persoonlijk| 2015My Profile

 • Vanessa
  1 januari 2016

  Leuk, zo’n dagje gaan shoppen. Ik hoop ook wat te kunnen scoren in de sale komende maand!
  Vanessa onlangs geplaatst…Opgemaakte producten december 2015My Profile

 • Loes
  2 januari 2016

  Super leuk truitje voor Lana! Altijd zo schattig alle kinderkleding.
  Liefs
  Loes onlangs geplaatst…Life as Loes winactie met heerlijke verwenproducten.My Profile

 • Anneleen
  3 januari 2016

  Ook wel eens fijn, zo’n avondje voor jezelf! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Het nieuwe jaar in met een nieuwe site!My Profile

 • Aletha
  4 januari 2016

  Wat edn leuke trui heeft hij toch gekocht ;).
  Na mei moet je zeker eens terug komen dan zijn de winkels af. Misschien is de VIP grand opening wel iets voor je om er heen te gaan?!

  Gr veel liefs
  Aletha onlangs geplaatst…In to the future 2016My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.