Dia1Voor onze vakantie naar Curaçao zijn we gaan shoppen om voldoende zomerkleding te hebben voor zowel mij, Lana als Yannick. Door een grote opruiming in mijn kledingkast had ik niet zo heel veel zomerse items meer en voor Lana hebben we in haar bijna niets wat heel zomers is. Afgelopen zomer was ze immers een veel kleiner meisje. Yannick kon ook nog wat tops en shorts gebruiken dus wij zijn naar Primark gegaan om goed te shoppen. De shopsessie hebben jullie al in een vlog kunnen zien, vandaag delen we de shoplog van Primark maar ook de aankoop die ik bij Hunkemöller deed voor de vakantie. Vooral met de kleding die ik voor Lana gekocht heb, ben ik heel erg blij! Ze hebben zoveel leuks op het moment! Kijken jullie mee naar de shoplog (inclusief outfit shots?).Klik hier als je de video niet kunt zien.

Ik ben benieuwd wat jullie van onze aankoopjes vonden! Later vandaag komt de shoplog van Yannick (inclusief fleurige outfit shots en Caribische muziek online, haha!). Laat je reactie op deze shoplog achter bij de comments. Een hele fijne zondag gewenst!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

31 gedachten over “Shoplog Primark en Hunkemöller zomerkleding +outfits”

 1. Haha ik vind die top met meloentjes en emoticons op best nog grappig! 🙂 ziet er een luchtige top uit voor op het strand! Dat groene jurkje staat je echt heel leuk! En wat een schattige kleertjes voor Lana! Die gympjes zijn zo schattig! Ik kom zeker terug voor de shoplog van Yannick! Veel plezier op reis! X
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk project 5My Profile

 2. Wat een leuke dingen haal jij toch altijd daar, staat je echt goed (duh met zo’n figuur). Enjoy curacao!

 3. Hele leuke items! Ook voor Lana. Ben erg benieuwd hoe de rompers bevallen. Heb zelf in het najaar rompers met lange mouw gekocht voor mijn dochter en ik vind ze niet mooi aansluiten aan de bovenkant. ze vielen erg wijd en de hals zit erg laag. Voor een zomerromper wellicht een minder groot probleem…

 4. Dat shirt met die smiley’s is juist wel super leuk en zou ik zeker weten ook gewoon in nederland aantrekken in de zomer. Erg leuke dingen gekocht dus en ook voor Lana

 5. Mooie items ook weer! Kei schattig dat broekje voor Lana met de madeliefjes erop! Ik vind je jurk ook erg leuk! Denk dat ik die ook ga halen voor mijn vakantie in Mexico! 🙂 En goed idee dat spijkerjack voor in het vliegtuig! 🙂
  Simone onlangs geplaatst…Quote van de weekMy Profile

 6. ik vind je spijkerjasje van primark leuk! en die bikini kleur lijkt me perfect voor jou! voor Lana vind ik die jurkjes en shortjes echt heel cute!

 7. Schools zijn altijd leuk. Je hebt leuke items voor jezelf als voor Lana gekocht! Hopelijk worden ze nu met plezier gedragen tijdens jullie vakantie!

 8. Superleuke shoplog, ik kreeg helemaal zin om naar Primark te gaan én om op vakantie te gaan, haha! Ik vind vooral je witte hesje en het groene jurkje supermooi, die zou ik zelf ook wel willen! En het shortje en rokje staan je ook heel erg leuk vind ik! Met zo’n mooie benen als de jouwe is dat shortje helemaal niet te kort 😉 En de kleertjes van Lana ook super schattig, zo’n zonnehoedje vind ik altijd zo lief, hihi!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Genomineerd voor de Liebster Award!My Profile

 9. Heeei.
  oh je hebt echt hele mooie kleren bij de primark gekocht.
  Mag ik vragen bij welke primark jullie waren?
  Wij gaan over twee maanden op vakantie en wil graag voor mijn
  zoontje nog zomer kleertjes halen maar in Rotterdam bijvoorbeeld
  hebben ze bijna geen baby kleding.

  Gr. lena

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.