Q+A video : Over dromen, kinderen en huisdieren

Dia1Afgelopen donderdag had ik op Instagram een oproepje geplaatst of jullie vragen hadden aan mij, die ik kon beantwoorden in een Q+A video. Daar kreeg ik meer als 80 reacties met vragen op, super leuk! Veel vragen kwamen overeen met elkaar of hadden soortgelijke onderwerpen. De 7 leukste vragen heb ik uitgekozen om te beantwoorden in een video die ik vandaag met jullie zal delen. Mijn antwoorden over kinderen krijgen, huisdieren en mijn dromen en meer zie je in de video na de ‘lees meer’ knop.Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de video en mijn antwoorden vonden! Laat je reactie hierop achter bij de comments. Een hele fijne zondag gewenst!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

14 reacties

 • anouk
  8 maart 2015

  Heel leuk dat je er zo’n relaxte video van hebt gemaakt!
  anouk onlangs geplaatst…7 Things on a lazy sundayMy Profile

 • Milou
  8 maart 2015

  Haha wat leuk dat de lidl-workshop/diner het leukste was. Het lijkt mij ook erg gaaf om zoiets mee te maken. Ik koop zelf ook altijd mijn boodschappen bij de lidl en ze hebben zo vaak lekkere producten maar waarvan ik dan niet weet hoe en wat ik ermee moet. Wat leuk dat Lana zo qua innerlijk op jou lijkt. Komt dat ook doordat het een meisje is? Het lijkt mij heel bijzonder om al dat soort karaktertrekjes terug te zien bij je kind. Vooral het gevoelige, daar kun jij haar natuurlijk super in steunen.
  Milou onlangs geplaatst…Geluksmomentjes!My Profile

 • Lifesabout
  8 maart 2015

  Er zitten een paar leuke originele vragen tussen. Leuk om te zien en je zo beter te leren kennen!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Julia Challenge. Zweedse gehaktballetjes met rösti.My Profile

 • Anneleen
  8 maart 2015

  Leuke video, Kel! Mooi te horen hoe veel voldoening je haalt uit het bloggen. Je doet het bloggen met veel plezier en dat is volgens mij het allerbelangrijkste. Jammer dat je studie even stil ligt, maar ook dat komt vast wel goed!
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk project 4My Profile

 • Corinne
  8 maart 2015

  Leuke vragen en ook hele leuke antwoorden. Leuke manier om je beter te leren kennen.
  Corinne onlangs geplaatst…DIY PaaseierenMy Profile

 • Dita
  8 maart 2015

  Wat een leuke video! Leuk om je antwoorden te horen.
  Dita onlangs geplaatst…Een nieuwe plank in de keukenMy Profile

 • Eline
  8 maart 2015

  Hele leuke video 🙂 vond het gezellig dat je zo op de bank zat, gaf echt wat huiselijks!
  Eline onlangs geplaatst…Nieuwe relatie? Ga op vakantie!My Profile

 • Xaviera
  8 maart 2015

  Leuke video, gezellig zo op de bank! 🙂 Wat fijn dat bloggen je zo ontzettend veel plezier geeft en dat je blij bent met hoe het nu is.
  Xaviera onlangs geplaatst…Soulful Sunday #7My Profile

 • Annemijn
  8 maart 2015

  Wat een leuke q en a. Je komt lekker relaxed en spontaan over!
  Annemijn onlangs geplaatst…PLOG: Wintersport in Fiss 2015My Profile

 • Vanessa
  8 maart 2015

  Leuk filmpje om je beter te leren kennen! Fijn om te horen dat je zo gelukkig wordt van het bloggen. Dat straal je ook uit.
  Vanessa onlangs geplaatst…Three Things TagMy Profile

 • Sheela
  8 maart 2015

  Ik wil ook absoluut geen huisdieren later. Liever baby’s 🙂
  Sheela onlangs geplaatst…Inspiratie: 10 outfits met de HarembroekMy Profile

 • S
  9 maart 2015

  Wat leuk dat je mijn vraag beantwoord hebt over wat je van jezelf terug ziet in Lana. Ik heb zelf een dochter van 13 maanden en ik zie steeds meer van mij terug in haar

 • Milou
  9 maart 2015

  Waar ik later nog aan zat te denken, ik vind het heel erg lief en goed van je dat je tevreden bent met wat je hebt qua bloggen, followers, enzovoorts. Jij bent al best groot, groot genoeg om er je baan van te maken, maar toch ben je ook heel intiem en klein genoeg om het ook echt gezellig te houden en contact te houden met je volgers. Dat vind ik écht heel erg goed aan jou en dat inspireert mij echt.
  Milou onlangs geplaatst…Geluksmomentjes!My Profile

 • nadien
  10 maart 2015

  Hallo,
  Vind je filmpjes erg leuk om te bekijken. Helemaal als a.s mama. Zou het leuk vinden om een filmpje te zien of blog over hoe je een kinderwagen aankleed. Wat voor dekentjes, lakentjes en hoezen je daar voor gebruikt? Of in het ledikantje.. wel of geen slaapzak

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.