Plog : Vroeg opstaan, bloggen, beautydream en Sh’bam

pligdag

Deze week heb ik geen diary donderdag voor jullie maar een plog. Gewoon omdat het leuk is om ook eens een dag uit mijn leven in foto’s te delen in plaats van een weekoverzicht. Ik hoop dat jullie dat ook goed vinden ;). Ik had namelijk een leuke maar drukke dag op de planning en het leek me leuk om deze dag te kiezen om te ploggen. Ik denk niet dat ik nog uit hoef te leggen wat een plog is, het is gewoon de gekke benaming wat bedoelt wordt met een photoblog. Een fotoverslagje van een dag. Ik werkte deze dag namelijk zowel voor kellycaresse.nl als voor Beautydream wat voor een leuke variatie zorgde. Kijken jullie mee?

Om 5.05 ging onze wekker al. Yannick moest om 6.00 beginnen op zijn werk en aangezien mijn eigen auto met stukken zat en een auto nodig had die dag moest ik Yannick naar zijn werk brengen. Geen probleem, maar wel een beetje vroeg. In de ochtend heb ik het standaard koud dus mijn nieuwe berenjas kwam goed van pas.

Nadat we Yannick naar zijn werk gebracht hadden en rond 6.20 weer thuis waren hebben we samen nog een uurtje uitgeslapen. Daarna was het tijd om te ontbijten. Ik at een bakje griekse yoghurt met banaan, pindakaas en wat honing en Lana kreeg een Brinta papje met banaan.

Daarna bracht ik Lana terug naar bed voor haar ochtendslaapje en zette ik voor mezelf koffie zodat ik aan de slag kon.

Ik ging mezelf opmaken en klaarmaken voor de dag, dit is de look waar ik voor ging.

Daarna vond ik het wel nodig om mijn nagels te lakken. Zoals je kunt zien heb ik hele korte nagels en zijn ze best wel beschadigd. Dit komt door het vele handen wassen na het verschonen van luiers of het poetsen van ons huis. De kleur die ik opgedaan heb is nummer 62 van Little miss Juliette.

Aan het werk.

Toen werd Lana wakker, met haar op schoot keken we even een filmpje van K3. Als Lana achter de computer zit dan vind ze dat reuze interessant en het liefst pakt ze het toetsenbord om op te drukken, zo schattig. (wat een haarbos heeft ze he!)

Toen ging ik de spulletjes klaarzetten voor het beautyfeestje voor kids die ik die middag ging verzorgen voor Beautydream.

Daarna at ik een broodje met Lana.

Toen kwam de oppas voor Lana. Mijn vriendin (en tevens getuige) Thirza nam haar nichtje van 9 jaar mee om op te passen. Zij hadden een hele gezellige middag en Lana keek helemaal op tegen de grote meid. Zo leuk! Ik kon met een gerust hart van huis af voor de workshop die ik ging verzorgen in Boxtel.

Ik verzorgde voor 8 meiden een beauty kinderfeestje. 

Toen ik thuiskwam haalde ik Lana op en gingen we richting het werk van Yannick om hem weer op te halen. Deze gekke selfie maakten we in de auto.

We aten de lekkere spaghetti die Yannick gekookt had. Deze spaghetti is niet zo fotogeniek maar erg lekker.

In de avond ging ik lekker sporten. Yannick deed het avondritueel met Lana en ik ging een les Sh’bam volgen, dat is een uur helemaal losgaan op de muziek met fijne danspasjes. Ik droeg Yannick zijn xl John Mayer vest als ‘jas’, gewoon omdat deze heerlijk zit.

Ook deze snack is niet zo fotogeniek maar ik nam na het sporten (dan heb ik altijd flinke honger) een bakje griekse yoghurt met wat honing en een theelepel pindakaas, dat roer ik dan door elkaar en dat is zo’n heerlijke snack, love it!

Daarna ging ik douchen en me klaarmaken om naar bed te gaan.

Daarna verving ik mijn insuline pomp, had ik nog wat gezellige what’sapp gesprekken en daarna ging ik slapen. Het was een drukke dag waarin ik 3 uur in totaal in de auto gezeten heb maar ik voelde me helemaal voldaan.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens een plog te zien. Volgende week heb ik weer gewoon een diary donderdag voor jullie maar dit vond ik wel leuk voor de afwisseling. Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties. Een hele fijne dag gewenst,

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

46 gedachten over “Plog : Vroeg opstaan, bloggen, beautydream en Sh’bam”

 1. Leuk overzicht! Ik moet wel even wennen aan de combinatie yoghurt en pindakaas. Het is niet iets wat ik snel zou kiezen of aan zou denken. Lijkt me geweldig om jouw passie over te brengen op een stel jonge meiden. Die hebben vast genoten, dat kan niet anders.
  Petra onlangs geplaatst…Love a blogMy Profile

 2. Leuk om eens een plog te zien hoewel ik je weekoverzichten ook graag bekijk hoor.
  Fijn om te zien dat je ook een workshop gaf voor Beautydream, het interesseert me wel omdat ik er aan denk om een opleiding visagie te volgen. Dus moest je hier tips over hebben of mss eens een artikel kan schrijven hoe jij met alles gestart bent zou dit heel interessant zijn.
  Vicky onlangs geplaatst…36 weken: laatste loodjesMy Profile

 3. Ooooh die jas! Ik heb ‘m uiteindelijk niet gekocht omdat ik bang was dat ie ergens onderin een kast terecht zou komen. Maar hij ziet er zo lekker knuffelig uit! Leuk dat je weer een feestje had met Beautydream! Kan me voorstellen dat dat af en toe wel erg leuk is, voor de afwisseling.
  Jessica onlangs geplaatst…HOERA! Fantasticmoms.nl bestaat 1 jaar!My Profile

 4. Lange en drukke dag! Maar wel fijn dat dat ook weer goed gaat 😉 Ik ga je snack met pindakaas, honing en Griekse yoghurt ook eens proberen!

 5. Wat vroeg opstaan was dat! Bah, daar ben ik zo slecht in haha!
  Ben benieuwd naar die lekkere spaghetti, maaltijden die niet zo fotogeniek zijn, zijn vaak heerlijk;)
  Miranda onlangs geplaatst…Foodfoto’s #10My Profile

 6. Wat een drukke dag. Lekker om zo productief bezig te zijn!
  Ik vind het zo leuk dat jij ook yoghurt met pindakaas eet. Ik vind dat ook heerlijk, maar iedereen verklaart mij altijd voor gek.
  Céline onlangs geplaatst…Opening primark ArnhemMy Profile

 7. ik heb ook altijd ontzettende honger na het sporten!! Op dit moment doe ik vooral bodypump, en ik eet dan vaak een bakje yoghurt met een banaan en wat kaneel.. maar voel me na de tijd altijd schuldig. alsof het sporten dan geen zin heeft gehad ofzo 🙁

 8. Die yoghurt met pindakaas en honing maakt me nieuwsgierig.. Hoe ben je bij die samenstelling gekomen? Ik eet ‘s avonds na het sporten altijd magere kwark, is het daar ook lekker in? Misschien moet ik het gewoon eens proberen… 🙂

 9. Wow jaaa! Wat een volle kop met haar heeft Lana, dat viel mij ook meteen op. 🙂 Schattig popje om te zien. Haha, selfie in de auto! Geweldig. :’) Leuk dat hij ook meedoet, vaak willen ze niet op de foto. Niet alleen mannen, maar ook vrouwen kunnen er wat van. Die spaghetti ziet er vet goed uit hoor, door de rode saus die er helemaal doorheen zit en hoe netjes het is opgediend is het zeker fotowaardig. 🙂 Wow, insuline? Heftige shizz. Ik moest altijd prikken op stage, maar nog nooit een pomp gezien. Wat amazing dat ook de zorg meegaat met de technologie. 🙂 Leuke dag dame, ook de workshop die je gaf en het voldane gevoel is volledig terecht! 😀

 10. Pindakaas en yoghurt lijkt me zo’n rare combinatie! Maar als jij het zelfs 2x per dag eet, wil ik het toch wel eens proberen 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.