Pleister fun (ahum)

In dit logje wil ik een situatie beschrijven die bij mij al tot veel ergernissen heeft geleidt maar die voor jullie misschien ook wel herkenbaar kan zijn. Ik ben gewoon eerlijk, ik ben niet altijd zo handig.

Ik vind het heel erg leuk om de keukenprinses uit te hangen, maar met messen, nee daar ben ik niet zo goed in. Zo vind ik het lastig om aardappelen dun te schillen (ruzie met het schilmesje) en ook wanneer ik groente snijd (zoals tomaten) dan gaat dat niet altijd zoals ik zou willen. Uien snijden is ook al zo’n feest, met traanogen zie ik niet zoveel meer en probeer dan nog netjes te snijden en je vingers buiten bereik te houden. Ik heb al meerdere keren meegemaakt dat ik in haast lekker aan het kokkerellen was en ik me per ongeluk sneed aan het mes. Mijn eerste gedachte is dan altijd, ach het valt wel mee!, ik ga lekker door met kokkerellen, er is haast dus. Vervolgens ontstaat er een plasje bloed (yuk) en valt het niet mee, althans door koken is even geen optie. Wij hebben in een kastje een aantal pleisters staan welke ik dan in volle haast probeer te zoeken. Als ik de juiste pleister gevonden heb (er zijn 10 formaten uhh) is het een kunst om deze open te maken want met een vinger ben ik gewond. Met een hand een een halve pink probeer ik dan de verpakking van de pleister open te maken. Pleisters zijn vaak op een hele lastige manier ingepakt met een verpakking er omheen die zogenaamd makkelijk open te maken is.

Hebben jullie dat wel eens geprobeerd, in haast een pleister uit het folie eromheen halen? Nou bij mij lukt dat op dat moment niet terwijl het bloeden toeneemt. Dit soort situaties gebeuren ook juist net wanneer ik alleen thuis ben en mijn lieve vriendje niet bij me is om te helpen. Als ik dan eenmaal met kunst de pleister uit de verpakking heb gehaald is het de bedoeling deze netjes op te plakken. Ook dit gaat niet altijd zo netjes.

Om een lang verhaal kort te maken, ik en pleisters is niet zo’n succes!. Herkennen jullie dit of doe ik nu in mijn eentje deze enge confessie? (haha). Iemand tips om dit makkelijker te maken?

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

4 gedachten over “Pleister fun (ahum)”

  1. Heel herkenbaar! Pleisters eerst uit de verpakking halen, terwijl je al bloed haha dat is zo onhandig! Ik heb geen tips voor je, sorry. Maar ik herken je probleem

  2. hey kelly beterft aardappelen dun schillen wel , ik zou een breede dunschiller gebruiken en beterft de pleisters ik al ze uit de karton en doen ze in de la hoef je alleen die plak dingen er nog af te halen gr natanja

  3. ja ik herken het ook haha! maar ergste plek om te snijden is tussen je vingers in zeg maar, dat blijft open gaan omdat het de hele dag tegen elkaar aan schuurt zoooo irritant!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.