Outfit of the day, College day

 

Een nieuwe outfit of the day, hopelijk zijn de foto’s dit keer beter genomen. Dit keer liet ik ze maken door een vriendinnetje. Ik droeg een roze/rode jegging met sleehak veterschoentjes. Ik droeg een grijze blazer met daaronder een witte strik blouse.

foto-23Deze foto nam vriendlief trouwens. Vroeg in de morgen dus je ziet wel wat slaap oogjes haha!

Op bovenstaande foto zie je de losse strik blouse. Die ook heel leuk is zonder de colbert erop. Ik droeg mijn fijne Micheal Kors horloge erbij. Toevallig is alle kleding van Vero Moda en de veter sleehak schoentjes zijn van Primark. Is het opgevallen hoe erg ik houd van sleehak schoenen?

Ik vond deze outfit lekker comfy zitten maar toch wel er leuk uitzien. Wat vinden jullie van deze outfit? En wederom van hoe de foto’s genomen zijn?

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

4 reacties

 • Kelly
  2 februari 2013

  Mooie blouse, deze is leuker dan die gewone standaard blousen vind ik!!

 • Kimberley Schouten
  2 februari 2013

  Love it!

 • Jorinde
  2 februari 2013

  Leuke outfit!

 • Bo
  3 februari 2013

  Mooie blousje heb je aan, staat je goed!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.