Pittige keuzes met Wil & Tien (18+ praat ;)

Vandaag heb ik gezellig weer eens een vrijdag video voor jullie! Dit keer nam ik de trein naar Groningen waar ik samen met de gezellige dames van Wil & Tien afsprak om video’s op te nemen, bij te kletsen, een podcast op te nemen en een leuke dag te hebben. In deze video bespreken we bizarre keuzes. Van welke standjes je prefereert op het gebied van seks, tepelkloven of aambeien? Sixpack of toch die volle borsten? Slapen of seks, naja we hebben enorm gelachen en ik ben benieuwd welke keuzes jullie zouden antwoorden op de pittige vragen ;).


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Klik hier voor het YouTube kanaal van Wil & Tien waar vanmiddag om 16.00 een video live gaat opgenomen met mij. We gaan het hebben over het hebben van 3 kindjes, gender dissapointment, bodypositivity in de opvoeding en meer. Een hele mooie video om te kijken.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

3 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.