kel1

Vandaag weer een leuk persoonlijk blogje online! Ik ga de Three Things Tag beantwoorden! Bij iedere vraag worden er om 3 persoonlijke dingen gevraagd, van dingen in mijn tas, favorieten meubelen, waar ik gelukkig van word, mijn favo bloggers en meer. Lees je mee?

nakd7

Drie dingen in mijn tas
– iPhone (what else haha)
– mijn insulinepomp met alle toebehoren voor mijn diabetes.
– een Nak’d reep als tussendoortje voor onderweg!

Drie dingen op mijn bureau
– iMac computer om op te werken.
– Mijn insulinepomp (wat zou ik zonder kunnen)
– een kopje rooibos thee!

Drie favoriete meubelen bij ons thuis
– Mijn make-uptafel, daar word ik altijd blij van. Heerlijk mezelf optutten. Ik kan heel gelukkig worden van fijne make-up en beautyproducten. Lekker oppervlakkig maar I love it.
– Ons bed: No words needed 😉
– De bank, wij hebben zo’n heerlijke plofbank waar je helemaal in wegzakt. Heerlijk om in te ontspannen of gezellig kopjes thee met vriendinnen op te drinken. Of met Yannick in de avond te relaxen met een wijntje, wat lekkers en onze favoriete serie.

Drie favoriete fruitsoorten
– Bananen, ik eet er dagelijks wel eentje, erg lekker!
– Aardbeien: Lekker zoet en meestal heerlijk van smaak. Vooral lekker op een beschuitje met roomboter <3
– Mango: Super zoet en lekker sappig.

Drie blogs die ik dagelijks bezoek
Misslipgloss: Om haar fijne reviews en leuke persoonlijke plogs en diaries.
Styleguide: Volg ik ook al jaren, leuke persoonlijke artikelen afgewisseld met mode en trends.
Fantasticmoms: Hilarische leuke dames, met het hart op de juiste plek, en voldoende sarcasme en humor om blij van te worden.


Drie liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg
– Ketsjup song (sorry als jij ‘m nu ook in je hoofd hebt haha)
– Spice girls met ‘stop right now’. ‘Thaaaaank uuuu very much!’
– Woezel en pip, allerbeste vriendjes. Dit liedje vindt Lana heel mooi, en ik zelf ook hoor maar als ik het eenmaal geluisterd heb, raakt het niet meer uit mijn hoofd hihi.

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk
– Aan chocolade waar ik mega veel zin in heb haha!
– Aan de sportschool want de spierpijn doet me herinneren wat voor heftige workout ik deed.
– Aan de wasmachine die zo klaar is om leeggehaald te worden en de was die in de droger kan.

avondroutine

Drie bloggers met een leuke persoonlijkheid
– Jessica van Fantastic moms, een lieve vriendin waar ik al heel lang contact mee heb. Met Jessica kan ik veel bespreken maar ook veel lachen, heel fijn is dat.
– Shirley van Styleguide en Mommytobe, ook een vriendin waar ik al jaren contact mee heb. We leerden elkaar kennen doordat we allebei zwanger bleken en op een zwangerschapsforum zaten samen en toen we afspraken klikte dit gelijk, super fijn.
– Mascha van Beautygloss, momenteel volg ik vooral haar vlogs en ik vind haar een hele lieve maar ook krachtige persoonlijkheid hebben.

Drie favoriete sporten
– Op 1 absoluut Bodypump, dat heb ik jaren gedaan en hoop ik over een tijdje weer op te pakken. Een hele fijne krachttraining groeples waar je sterker en fitter van wordt, op leuke muziek en waarbij je je eigen level en uitdaging kunt bepalen.
– Xco, Dit is een Cardio/krachttraining groepsles op hele leuke muziek. Een les waarbij je in 45 minuten het uiterste uit jezelf probeert te halen. Zorgt voor een strak en slank lichaam en een hele goede conditie.
Trainen met de kettlebell! Dit doe ik wekelijks een keer thuis, een workout waarbij ik al mijn spieren train en even lekker kan zweten en mezelf kan uitdagen.

Drie dingen waar ik gelukkig van word
– Heel simpel: Yannick <3, Lana en Aimy<3
Deze drie lieverds maken mijn leven compleet, natuurlijk ook met andere lieve naasten om ons heen.

Drie favoriete quotes 
– She believed she should, so she did!
– You only live once (al is die quote wel heel hipster geworden haha)
– Live your dreams! Geloof in jezelf, en maak je dromen waar!

Drie vakantiebestemmingen
– Curaçao, ik ben er nu twee keer geweest en het heeft echt mijn hart gestolen. Ik wil hier graag vaker naar terug.
– Frankrijk, een land waar ik gewoon jaarlijks geweest wil zijn. Ik vind het land heel mooi, de cultuur heel fijn, de taal erg mooi en vooral het eten heel lekker. Een ideale vakantiebestemming voor mij.
– Amerika -> New York, een droombestemming waar ik dolgraag naar toe wil.

Drie dingen die ik dit jaar wil doen
– Een weekendje alleen weg met Yannick, bijvoorbeeld naar London of New York (als ik dat durf zonder de kinderen). Lijkt me heel fijn om samen op citytrip te gaan.
– Alle fotoalbums afmaken van Lana en Aimy. Bij Lana heb ik tot en met haar 2e levensjaar alles gereed maar daarna niet en bij Aimy moet ik nog beginnen met de foto’s vanaf na de kraamweek. Een mooi doel om af te ronden 🙂
– Fietsen met allebei de kinderen op de fiets! Lijkt me namelijk best spannend maar wel heel fijn om te doen, Fietsen is iets wat ik echt mis aangezien Aimy nog niet op de fiets kan.

Dit waren mijn antwoorden op de ‘Three things tag’. Welke drie spullen mogen niet in jouw tas ontbreken? Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

32 gedachten over “Persoonlijk: Three Things Tag”

 1. Och, die fotoalbums afmaken moet ik ook maar eens doen. Luuk’s eerste jaar heb ik inmiddels in een boek gevangen, nu het tweede jaar en de eerste helft van het derde jaar nog haha. Straks met nummer 2 erbij krijg ik er natuurlijk nog minder tijd voor 😉

  Wat bij mij momenteel niet mag ontbreken in mijn tas is:
  – Mijn iPhone
  – Mijn suikerpriksetje
  – Mijn portemonnee
  Joyce onlangs geplaatst…Aankondiging: 30 Day Blog Challenge NLMy Profile

 2. Bedankt voor de ketchup song, begon dat nummer al te missen ?.

  Hier standaard in mijn tas:
  – telefoon
  – portemonnee
  – sleutels
  En heel veel troep haha… van make-up tot bonnetjes 😉
  Fenna onlangs geplaatst…Gender reveal!My Profile

 3. Super leuk ingevuld Kelly! Wat er standaard in mijn tas zit is ; mijn telefoon, portemonnee en sleutels. Lekker saai haha maar zeker niet onmisbaar!

 4. Leuk om deze tag weer tegen te komen! Ik heb hem vorig jaar ook ingevuld. Blijven leuke vragen. 🙂 De drie dingen die niet in mijn tas mogen ontbreken zijn mijn medicijnen, telefoon en portemonnee. Zonder die drie dingen ga ik het huis niet uit, haha!

 5. Wat een leuke tag dit! En wat een mooie doelen/wensen heb je voor het komende jaar.

  3 dingen die niet mogen ontbreken in mijn tas (iphone zit altijd in mijn zak haha)
  – Agenda (ja ik ben nog van de papieren agenda)
  – Portemonnee
  – Deo
  Jessica onlangs geplaatst…Review – Gezichtmaskers PuredermMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.