Personen die je wil volgen op Snapchat (+ Spam je Snapchat)

snac

Ik ben dol op Snapchat, ik weet dat Instagram Stories helemaal booming en happening is, maar mij krijg je niet van Snapchat af, dit grappige, real-life social medium is gewoon heel tof. Op Snapchat deel ik alles wat ik wil delen en dan vooral alles behalve picture perfect, gewoon the real life. De make-uploze momenten die ik liever niet op Instagram deel, gooi ik op Snapchat maar nog meer ‘kijkje in het leven van’ momenten kun je volgen. Ik volg ook een aantal personen op Snapchat die jij niet mag missen, mijn absolute aanraders om te volgen op Snapchat, deel ik vandaag.

Personen die je wil volgen op Snapchat (Dikgedrukt zijn de gebruikersnamen)

 1. Suus en Roos. Deze Brabantse vrouw weet wat humor is. Ze geeft ons een kijkje in haar leven als freelance schrijfster, mama van Roos en met haar eigen ‘Koken met Suus’ serie. Je wil haar vooral volgen als ze op stap gaat, met de nodige drankjes op, deelt ze al haar avonturen met ons. Ik kan je vertellen, humor is gegarandeerd. Ook is het geweldig om mee te mogen kijken naar haar dochtertje Roos, die het heel erg leuk op beeld doet!
 2. Laviesagista. Als er iemand is die je MOET volgen dan is het mijn collega en vriendinnetje Sanne wel, wat is zij hilarisch op Snapchat. Zij weet met ieder Snapchat filter wel een typetje te bedenken en ik kijk er iedere keer weer naar uit wanneer ze haar typetjes doet. Haar populairste typetje is Lutske, een meisje dat helemaal fan is van het verzamelen van rijst, helemaal enthousiast wordt van alles wat met rijst te maken heeft, maar ook zit er in dit karakter een zielig meisje dat op zoek is naar vrienden. Sanne zet dit typetje zo gaaf neer! Je moet haar zeker volgen om alle typetjes voorbij te zien komen.
 3. Fred van Leer. Ik ben echt fan van Fred van Leer en ik vind hem hilarisch, sympathiek en leuk. Ik moet altijd om hem lachen en op Snapchat geeft hij ons een kijkje in zijn leven met een heleboel humor tussendoor. Zeker een aanrader om te gaan volgen!
 4. The Kardashians. Hun leven is 365 graden anders dan dat van mij en daarom vind ik het heel leuk om daar een kijkje in te krijgen. Je kunt ze allemaal vinden onder:  KimKardashian, KhloeKardashian, KendallJenner, KourneyKardash en KylizzleMyNizzl.
 5. Queenofjetlags: Ik vind haar blog leuk en met name de vlogs die ze wekelijks upload, maar ook op Snapchat volg ik haar snaps graag. Ze is ook een mama maar dan met een totaal ander leven als dat ik heb. Ze is een echte fashionlover die de hele wereld rondreist om mee te gaan met haar man die een bekende DJ is. Nu ze ook mama is (rond dezelfde tijd bevallen) neemt ze haar dochtertje Olivia overal mee naar toe. Heel leuk om te volgen op Snapchat!
 6. WhoWhatWear.com  : Dit account vertelt je simpelweg wat de laatste trends zijn op modegebied en helpt je om inspiratie op te doen voor je nieuwste outfitje. Deze snaps zijn heel erg leuk om te bekijken!
 7. Yara Michels: Een inspirerende blogger, prachtige vrouw en heel leuk om te volgen via Snapchat waarin ze ons een kijkje geeft in haar werk als blogger en vlogger en wat ze zoal doet. Ze is altijd heel vrolijk en positief en ik word daar heel erg blij van. Een aanrader om te volgen dus.
 8. En als je mij wil volgen, dat kan via Kellycaresse en mijn man Yannick is te volgen via Sjenkie86. Wij geven op Snapchat een kijkje achter de schermen van hilarische snapchats met gekke filters tot aan de rotzooi die ik elke dag weer voor elkaar krijg in de keuken.

Dit zijn de redenen waarom ik Snapchat zo leuk vind!

Wie volg jij graag op Snapchat? Welke accounts mag ik echt niet missen? Ook mag je je Snapchat account hieronder spammen en waarom we jou moeten volgen, super leuk om zo nieuwe accounts te leren kennen!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

39 reacties

 • Mama Lifestyle Blog
  24 augustus 2016

  Ik moet bekennen dat ik nog nooit op Snapchat ben geweest…. eerlijk gezegd heb ik al te weinig tijd om mijn Facebook pagina en Twitter account bij te houden, dus ik houd het liever bij maar bij deze twee kanalen. Ik vind de Snapchat foto’s die ik af en toe op internet voorbij zie komen wel altijd erg grappig.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…De eerste schooldag van mijn zoonMy Profile

 • Elisabeth
  24 augustus 2016

  Ja superleuk, Snapchat! Iknvolg Sanne ook, en Jim volgt Roosje :-). Zelf doe ik t niet echt. Soms, gewoon even n schattig filmpje van Jim. Mijn account is Alweereenmoeder.
  Elisabeth onlangs geplaatst…5 hulpmiddelen bij borstvoeding waar ik écht niet zonder konMy Profile

 • Channa
  24 augustus 2016

  Ik heb een account maar kijk er eigenlijk zelden op. Het is gewoon niet echt mijn ding!
  Channa onlangs geplaatst…Week in foto’s #25 – IJsjes, afscheid bij de gastouder & keelpijnMy Profile

 • Femke
  24 augustus 2016

  Ik volg alleen Laviesagista en die volg ik pas sinds afgelopen weekend. Ik denk dat ik de andere ook eens ga bekijken :-). Ze klinken heel leuk.
  Femke onlangs geplaatst…Blogmutsen & Co #33: Mijn 5 droomjobsMy Profile

 • Dees
  24 augustus 2016

  Oh wat leuk zal sommige ook eens gaan volgen.
  Heb zelf ook snapchat …..fittemamadees. hier laat ik ook mijn leven als mama zien en dingen over mijn voeding en sporten dus voor wie dat leuk lijkt voeg mij gerust toe. 😉
  Dees onlangs geplaatst…Avonturen van Robinn: Deel 1.My Profile

 • Carlijn
  24 augustus 2016

  De enige reden dat ik Snapchat zou gaan gebruiken zou Sanne zijn. Vind haar een hele leuke en grappige dame. Maar ik gebruik dus geen Snapchat, vind het met Instagram wel voldoende qua sociaal media om bij te houden. Geen spammen dus vanuit mij, maar mijn IG-account is ook best aardig 😉 @carlijnbiesemaat.nl voor de leukste tweelingfotootjes.
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: 19 aanwijzingen dat A&M overduidelijk een twee-eiige tweeling zijnMy Profile

 • Sanne Marlijn
  24 augustus 2016

  Aaaaah ZO leuk dat ik erbij sta! Wat een eer voor Lutske 😉 Ik vind jou ook erg leuk om te volgen, heb zoveel respect voor wat je allemaal onderneemt op een dag met twee meiden. Ik volg van de Kardashians alleen Kylie.

 • Irma
  24 augustus 2016

  Wat leuk! Ik ben ook gek op snapchat en vind het ook leuk om af en toe bij jou een kijkje te nemen.

  Mijn chalchat: irmatennapel

 • Nicole
  24 augustus 2016

  Ik had snapchat maar het was iets wat ik regelmatig vergat (al volgde ook ik Suus en Sanne natuurlijk). Nu met instagram stories doe ik het wel meer omdat ik toch veel op instagram zit dus dan denk ik er vaker aan!
  Nicole onlangs geplaatst…Heimwee naar de zeeMy Profile

 • Annemijn
  24 augustus 2016

  Ik vind snapchat ook erg leuk! Leuk omdat je makkelijk kunt zien wat iemand anders doet. De laatste tijd heb ik niet zoveel tijd meer dus ik moet bekennen dat ik nu bij de typetjes van Sanne doorklik totdat ik de ‘gewone’ Sanne en James weer zie.
  Annemijn onlangs geplaatst…Review: Essence nagellak #73 More than a feelingMy Profile

 • marjolein
  24 augustus 2016

  Voor allen die nog niet Snapchatten: Snapchat…misschien duurt het even voor je het snapt, maar snap je het snap er dan rustig op los en echt, voor je het weet hartje ook jij de filters ?
  Volg mij op Vroemmmama
  over het algemeen vol gas de dag door met 3 kids en een bbq maar heus, ik sta ook wel eens op de handrem.
  Tot Snaps!

 • Saskia
  24 augustus 2016

  Leuk om zo weer wat nieuwe accounts erbij te gaan volgen. Ik volg nu van dit rijtje alleen jou en Sanne. Mijn eigen account is twinkelbella daar snap ik gewoon zo nu en dan hoe mijn dag eruit ziet!
  Saskia onlangs geplaatst…Een kijkje in mijn schoonmaakkast (en mysterie!)My Profile

 • Lilian
  24 augustus 2016

  Ik had al een tijdje snapchat maar sinds kort gebruik ik het nu ook! Helemaal tegek. Een aantal die er tussen staan vol ik ook.
  Lilian onlangs geplaatst…Mijn favoriete plekjes in huisMy Profile

 • Leonie
  24 augustus 2016

  Leuk om wat nieuwe accounts te ontdekken! Ik volg jou en sanne met veel plezier.. Verder doe ik (nog) niks met Snap..
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Mamaupdate – #1My Profile

 • Nicole
  24 augustus 2016

  Ik heb onlangs een blog geplaatst met de 4 leukste meiden op snapchat en daar zaten Suus en Laviesagista ook bij inderdaad.
  Nicole onlangs geplaatst…Mijn 5 all time favoriete gamesMy Profile

 • Monique
  24 augustus 2016

  Ik heb snapchat een beetje verwaarloosd maar krijg door jouw artikel wel weer zin er wat meer mee te gaan doen. Ik heet daar ‘moonoloog’. Sanne en jou volg ik al!
  Monique onlangs geplaatst…Nog geen babynaam! | Gaat het allemaal wel op tijd lukken?My Profile

 • Nicole
  24 augustus 2016

  Zo leuk om te zien, toevallig heb ik gisteren snapchat geinstalleerd.. begrijp er nog weinig van, haha. En het is zo moeilijk om mensen te vinden? Mijn naam is Lipstickzone op SC
  Nicole onlangs geplaatst…In mijn ideale wereld..My Profile

 • Charlotte
  24 augustus 2016

  Ik heb gewoon geen tijd om ook nog eens snapchat bij te houden… Heel af en toe doe ik een poging, maar het lukt me gewoon niet haha
  Charlotte onlangs geplaatst…De dag van de zwangerschapstest…My Profile

 • lena
  24 augustus 2016

  ja suus en roos en sanne zijn zéker aanraden! zo leuk om te smullen van roos en sanne is natuurlijk ook fantastisch. ik mis elise joanne wel nog aan het lijstje?

 • MetMirjam
  24 augustus 2016

  Leuk lijstje! Ik vind het vooral leuk om te volgen met Snapchat en ben zelf actief op Facebook, Instagram en Twitter.
  MetMirjam onlangs geplaatst…Mijn 5 favoriete zomerse saladesMy Profile

 • Jamaila
  24 augustus 2016

  Wat leuk dat je je favoriete snapchats op een rijtje heb gezet. Ik volg nu alleen jou en sanne op snapchat maar er staan en paar in je rijtje die ik ook ga toevoegen!
  Jamaila onlangs geplaatst…Mijn laatst gekeken tv en series #2My Profile

 • Janske
  24 augustus 2016

  Ik ben nog nooit op Snapchat geweest *oops*…het trekt me gewoon (nog) niet…tof dat je het zo leuk vindt 🙂 Moet ik toch maar eens gaan kijken dan 😉
  Janske onlangs geplaatst…Bang voor mijn tweede bevalling?My Profile

 • peet
  24 augustus 2016

  Laviesagista is geweldig

  hoe komt ze er op

 • karlien
  24 augustus 2016

  Heb snapchat gedownload, niet begrepen en verwijderd. Toen voelde ik mij echt uit.
  karlien onlangs geplaatst…Eigen(w)ijs in Santpoort en Wijk aan ZeeMy Profile

 • Debbie
  24 augustus 2016

  Leuk! ik heb sinds een tijdje snapchat ontdekt, ik kijk vooral mee met anderen! Weet zelf nooit zo goed wat te snappen haha. Ik ga Laviesagisa zeker even volgen, ben benieuwd! Mijn soapnaam is djansen83

 • Debbie
  24 augustus 2016

  Whahaha autocorrect, ik bedoel natuurlijk snapnaam, niet soapnaam

 • Remy
  24 augustus 2016

  Ik ben ook fan van Lutske ?

 • rachel
  24 augustus 2016

  ik ben ook steeds meer into snaps ipv insta, ben insta een beetje zat geworden hihih en die nieuwe functies werken bij mij nog niet ondanks de update dus ja ik ga steeds meer snappen 😀 en och fred van leer moahaha pis in me broek af en toe en btw kel jij ben ook zo gek als een deur hahah
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 21 augustus ’16My Profile

 • Remy
  24 augustus 2016

  Leuk, een snapchat post! Ben altijd nieuwsgierig welke personen iemand anders volgt. Fred van Leer heb ik dus meteen toegevoegd. Hij is zo grappig! Bedankt voor de tip.

  Ben zelf behoorlijk snapchat verslaafd, gebruikersnaam: remyjayton
  En ik snapchat behoorlijk wat onzin over mijn leven. Heerlijk dat het over 24 uur alweer verwijderd is.

  Tips van mij:
  Deargoodmorning
  Fashionistachlo
  Geentroep

 • Chinouk Thijssen
  24 augustus 2016

  Ooooo, ik ben verslaafd aan Snapchat! Ik kijk ook naar Yara Michels, en ik vind Anna Nooshin en Jamie Li ook heel leuk.
  Zelf heet ik op Snap: chinoukthijssen
  Ik zie het een beetje als een realitysoap, dus ik neem je mee in de behind the scenes van een young adult-auteur en freelance redacteur en mijn hondje Cosmo heeft een grote rol. 😀

 • Kimberley
  24 augustus 2016

  Ik vind de snaps van Elise altijd leuk, zet die er eens heel snel bij 😛 En zelf snap ik via KimStories.

 • Hodan
  24 augustus 2016

  Hooi kelly super leuk blog en snaps. Ik zou het super tof vinden als je me gaat volgen. Want doordat ik een donker meisje ben volgen ze me niet zo snel. Mijn snapnaam is hodan6807 lots of love

 • Hodan
  24 augustus 2016

  Hooi kelly. Ik zou het super tof vinden als je me gaat volgen ik heet hodan6807. Lots of love ❤

 • Priscilla
  24 augustus 2016

  Ik vind het jammer dat Snapchat zo tijdelijk is! Daarom vind ik Instagram leuker. Ik gebruik Snapchat maar af en toe.
  Priscilla onlangs geplaatst…MC 2016 Week 7: Back to schoolMy Profile

 • femketje
  24 augustus 2016

  oehh leuk 😀 mijn snapchat is femketjenl
  femketje onlangs geplaatst…Freedom – Innocent Pro 32 Eye Collection Palette.My Profile

 • Suus / Babyisthenewblack.nl
  24 augustus 2016

  Suuuuuuuper lief Kel. Ik vind snapchat ook echt de bom. Het rauwe en onbewerkte is te gek. Ik gebruik tegenwoordig ook wel Instagram story maar snapchat blijft gewoon. Mijn naam daar is trouwens niet ‘Suus en Roos’ maar Sowiesosuus (bedrijfsnaam).

  Dikke zoen!

 • Leonie van Mil
  25 augustus 2016

  Ik ben zelf niet zo’n snapchatter, maar volg het wel graag. Hoewel je voor sommige snappers wel even de tijd moet nemen, omdat sommige verhalen erg lang zijn hahaha
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Nominatie Liebsteraward #4My Profile

 • PatriciaKleijn
  26 augustus 2016

  leuke tips, zelf is mijn naam patriciakleijn op snapchat, ik ben niet zo heel erg actief hoor af en toe 😉

 • Anneleen
  28 augustus 2016

  Ik volg je met veel plezier via snapchat! 🙂 mijn snapchat is: anneleendebondt
  Anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn leven #2My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.