Personal update: Kletsvideo video- en blog schema

Dia1

Vandaag heb ik een update voor jullie omdat er wat dingen gaan veranderen omtrent mijn video’s en Youtube kanaal. Na maanden voor mijn gevoel ‘maar wat gedaan te hebben‘, vond ik het tijd voor een duidelijk uploadschema en een vernieuwing van mijn Youtube kanaal en video’s. Een leuke nieuwe uitdaging met wat nieuwe dingen!  In deze video vertel ik wat jullie kunnen verwachten en daaronder zal ik de schema’s voor mijn blog en Youtube kanaal nog even opsommen.Klik hier als je de video niet kunt zien

| UPLOAD SCHEMA Youtube |
Elke WOENSDAG een vlog om 10.00
Elke VRIJDAG extra video om 06.00
Abonneer je op mijn Youtubekanaal om als eerst de video’s te zien.

Dit is het schema dat ik op Youtube zal hanteren qua uploads van de video’s. Ik ga dus weer terug naar 2 video’s per week waarvan een vlog (weekvlog) en een video die zal gaan over moederschap, huishouden, lifestyle, trends, gadgets, sketch video’s etc. De vlog (weekvlog) zal op woensdag dus al op Youtube te zien zijn.
Voor de handigheid nog even een schema van de artikelen en video’s op mijn blog:

| SCHEMA ARTIKELEN BLOG |
Maandag:  06.00 Mommy monday
Dinsdag:  06.00 Artikel
Woensdag:  06.00 Artikel
Donderdag:  06.00 KC Photodiary
Vrijdag:  06.00 Video
Zaterdag:  06.00 Vlog
Zondag:  06.00 Artikel
Soms komt daar nog een extra artikel of advertorial bij.

Ik ben zelf dol op plannen, dus ik vind het heel fijn om een vaster schema of structuur te hanteren. Voor anderen was het misschien niet eens opgevallen dat het een beetje onduidelijk was wanneer er een video/artikel online kwam, maar voor mij is het heel fijn dat vanaf nu alles in een schema zit, daar wordt mijn inner controlfreak rustig van 😉

Waarom weekvlogs? Ik vlog al zo’n 2,5 jaar vrijwel wekelijks, maar dan met beelden van 1 tot max 3 dagen per vlog. Ik merk dat ik in een week veel meer leuks doe om te laten zien en het geeft ook een duidelijker beeld wanneer ik ook gewoon de kneuterige ‘thuisdagen’ vlog waarin ik met mijn kindjes dingen onderneem, huishoudelijke dingen doe of lekker aan het kokkerellen ben. Zo worden de vlogs denk ik wat completer. Ik ben heel benieuwd hoe dit door jullie ontvangen zal worden.

Komende woensdag zal de eerste weekvlog op mijn Youtube kanaal verschijnen, super spannend vind ik om dat te doen en ik zal hierin ook rekening houden met mijn photodiary, dat je niet allemaal dubbelop zit te kijken wanneer je beiden volgt. Ik heb er heel veel zin in om leuke video’s te gaan maken en om te gaan weekvloggen! Voor mij een hele leuke en spannende uitdaging.

Verzoekjes voor video’s mag je ook altijd achterlaten bij de comments, daar heb ik heel veel aan! 🙂 Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Fijne zondag allemaal nog.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

12 reacties

 • Mama Lifestyle Blog
  10 juli 2016

  Wow wat ambitieus en spannend Kelly! Ik ben erg benieuwd naar je weekvlogs! Succes met vloggen ?
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Levenshaast: leven met een hersentumorMy Profile

 • 2momzs
  10 juli 2016

  Super leuk dat er weekvlogs komen! Ga zeker ieder woensdag kijken, ben heel benieuwd. Onze kindjes zijn bijna even oud dus ik ben vooral benieuwd naar de routine video’s.
  2momzs onlangs geplaatst…Sara OOTD || SuikerfeestMy Profile

 • Monique
  10 juli 2016

  Super leuk ik ben benieuwd! Een video die ik nog een keer heel graag zou zien als aanstaande mama is wat neem je allemaal mee als je op vakantie gaat met de auto met kleine kinderen en hoe krijg je dit allemaal in de auto. Wat is echt noodzakelijk om mee te nemen en wat kun je beter thuis laten. Ik vraag me al af hoe we dit moeten gaan doen straks met 1 kind en een hond dus ik ben heel benieuwd hoe je bijv. De auto goed kan inladen met spullen voor 2 kinderen. Nu hebben wij echt geen hele kleine auto maar tips zijn erg welkom ( als ik zie hoe vol de auto nu al is zonder kinderen haha)

 • Suus / Babyisthenewblack.nl
  10 juli 2016

  Lieve Kel, super leuk dit schema. Ik kijk ernaar uit. Bij mij gaan er ook meer video’s online komen en met een hogere frequentie want morgen komt eindelijk mijn VLOG-camera. Ben toch overstag 😉 Ga ook eens kijken om een schema te hanteren want dit voelt zo heerlijk overzichtelijk. Zet hem op met de weekvlogs.

  Dikke zoenen!
  Suus / Babyisthenewblack.nl onlangs geplaatst…Een week niet vloeken? Dat is verdomme niet te doen!My Profile

 • rachel
  10 juli 2016

  onwijs leuk kel hebben we weer om wat naar uit te kijken 😀 fijne zondag mop xx
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 9 juli ’16My Profile

 • Kiki
  10 juli 2016

  Super leuk! Ik vind echt niet dat je weinig video’s hebt gemaakt, hoor! Misschien kan je ook video’s maken met Yannick? De BF tag maar dan voor man en vrouw haha 😉 , hoe jullie elkaar hebben leren kennen, ‘My BF does my make-up (maakt niet uit dat Yannick je man is), een huistoer, kookvideo’s, … Ik kijk er alvast erg naar uit!

 • Linda
  10 juli 2016

  Ik kan mij goed voorstellen dat een een schema heel erg prettig werkt. En ben ook erg benieuwd naar je leuke nieuwe video’s. Jouw enthousiasme straalt er helemaal vanaf! 🙂
  Linda onlangs geplaatst…Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam Diary #2My Profile

 • Vanessa
  10 juli 2016

  Leuke kletsvideo! Ik kan me voorstellen dat een schema fijn werkt. Ik ben alvast benieuwd naar je weekvlogs, die vind ik altijd superleuk 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Spam je blog en social mediaMy Profile

 • Anneleen
  10 juli 2016

  Ik kijk ook uit naar je weekvlogs! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn levenMy Profile

 • Ellen
  10 juli 2016

  Leuk, kijk altijd graag naar je vlogs. Kijk nu altijd via je site. Maar ga ook eens wat vaker YouTube op. Ben ik wat eerder op de hoogte ?
  Ellen onlangs geplaatst…Kijk in de week #18My Profile

 • Kelly
  10 juli 2016

  Ik heb er zin in 😀 kijk vooral uit naar de weekvlogs!
  Kelly onlangs geplaatst…Kelly’s kookpot #1My Profile

 • Leonie
  10 juli 2016

  Oh, wat een leuk schema! Ik ben benieuwd naar je weekvlogs, altijd leuk:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Verlof in foto’s #3My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.