Personal update : Hoe gaat het nu met mij?

Wat heeft het lang geduurd tot ik deze personal update kon schrijven. Ik wist gewoon niet de woorden op ‘papier’ te krijgen. De vraag hoe het nu met me gaat vind ik dan ook erg moeilijk te beantwoorden. Het liefst zeg ik goed, want op veel vlakken gaat het ook gewoon heel goed. Ik heb een prachtige dochter die groeit als kool, ik ben dol verliefd op mijn lieve vriend waar ik iedere dag zoveel plezier mee heb. We wonen in een fijn huis en met mijn blog gaat het ook als een trein. Als een droom die uitkomt heb ik van mijn blog mijn baan kunnen maken. Wat wil ik nog meer toch? Dan komt het onderwerp ; gezondheid. Dat gaat helemaal niet zo goed maar het is nog te onduidelijk wat er precies aan de hand is. In deze update wil ik jullie uitleggen hoe het nu met me gaat.

Zoals jullie weten, ben ik bevallen bij 34 weken zwangerschap met een spoedkeizersnede door het Hellp syndroom. Op dat moment schommelde ik en mijn dochter tussen leven en dood. Als ik niet op tijd mezelf overtuigde dat het tijd was om een ziekenhuis te bellen dan waren we er misschien niet op tijd bij geweest. Dan had de zwangerschapsvergiftiging ons fataal kunnen zijn. Ik wil graag positief blijven en dat probeer ik dan ook want het is allemaal goed afgelopen. We waren er op tijd bij, het ziekenhuis heeft goede behandeling ingezet en ik ben nu trotse mama van onze dochter die het gigantisch goed doet. Het lijkt wel dat mijn lichaam daar een hele grote klap van heeft gehad. Mijn hele immuun systeem lag letterlijk plat. Mijn lever vocht tegen de vergiftiging en uiteindelijk bleek ook mijn schildklier het niet allemaal weer op peil te krijgen. Mijn schildklier functioneerde te snel waar ik medicijnen voor kreeg. Eind goed al goed zul je denken.

Om het mentaal allemaal te verwerken heb ik hulp gezocht bij maatschappelijk werk om er zeker van te zijn dat ik ook het psychische stukje niet zou ontlopen. Ik heb voldoende meegemaakt en het is dan goed om daar met iemand over te praten die er wat verder vanaf staat. Toen de schildklier beter was ingesteld leken mijn klachten maar niet weg te gaan. De hevige vermoeidheid die ik al maanden had ging maar niet weg en ook kreeg ik veel gewrichtsklachten. Pijn in mijn spieren, pijn in mijn pezen en de weke delen van mijn lichaam. Wat begon met vooral rugklachten, ging over naar ook knie klachten en dan kon ik soms op de bank liggen alsof ik een heftige knie blessure had. Ik kon de klachten maar niet plaatsen en wuifde dit weg dat het waarschijnlijk gewoon toeval was. Het ging alleen niet weg en even later begonnen ook mijn ellebogen zeer te doen. Tot ik op een gegeven moment zelfs pijn kreeg in de fijne motoriek van mijn vingers. Het dichtdoen van Lana’s rompertje en pakjes deed soms zelfs veel pijn. Ik wist niet wat ik ermee aan moest. De vermoeidheid was op dat moment al zo heftig dat ik vermoeid naar bed ga en nog vermoeider weer wakker wordt. Dit was voor mijn internist een reden om mij door te verwijzen naar de reumatoloog.

Bij de reumatoloog kon ik 2 weken terug terecht. Deze kon met lichamelijk onderzoek weinig afwijkend vinden dus zijn al mijn bloedwaarden geprikt. Mijn huisarts had dit twee weken daarvoor ook laten doen dus inmiddels zijn alle waarden die je maar kunt bedenken geprikt. Hier kwamen geen afwijkingen uit. Wel werd ik doorverwezen voor fysiotherapie om wat aan mijn conditie te doen. Was ik eerst de #fitgirl die 5-6 x per week intensief sportte, ben ik nu al bek af na het lopen van een trap. Erg frustrerend en daarom ben ik blij dat de fysiotherapeut me begeleidt. Op 6 juni kan ik weer terecht bij mijn reumatoloog om te kijken hoe de vordering van mijn klachten is.

zomer 2011

Ik kan dus geen kant en klaar antwoord geven op de vraag hoe het nu met me gaat. Ik heb goede dagen waarop ik best een paar uur door de stad kan lopen en daarna even kan trainen bij de fysio, maar er zijn ook dagen dat ik zo ontzettend moe ben dat ik niet vooruit te branden ben. Dit maakt het voor mij ook lastig om afspraken te plannen want vooraf weet ik niet hoe ik me voel. Het is voor mij ook heel frustrerend om mensen af te moeten zeggen omdat ik me helemaal niet fit voel. Dat is echt een teleurstelling voor mij. Doordat het zo onduidelijk is wat er nu precies aan de hand is vind ik het lastig om aan anderen uit te leggen wat ik ‘mankeer’. Ik mag helaas nog niet aan het werk in de horeca baan waar ik werk. Daar baal ik echt van want ik heb het daar altijd erg naar mijn zin gehad en een baan buitenshuis zou ik ook graag willen vervullen.

Op mijn blog wil ik niet teveel delen van de momenten dat ik me niet fit voel. Ik wil niet ‘klagen’ en word daar helemaal niet vrolijk van. Ik haal juist zoveel positiviteit uit mijn blog en mijn ‘goede’ dagen dus daarom deel ik die het liefste. Dit kan daarom wel een vervormd beeld geven. De dagen dat ik op bed of op de bank lig zijn gewoon niet zo interessant om te delen maar horen helaas wel bij het leven dat ik nu heb. Ik hoop zo ontzettend dat dit gewoon iets tijdelijks is. Dat mijn lichaam zo’n klap gehad heeft door de zwangerschapsvergiftiging en dat het zich nu aan het ‘resetten’ is.

Hoe het nu met me gaat? Goed, maar met ups en downs. Wachtend op duidelijkheid wat er aan de hand is, en vooral erg aan het hopen op herstel.  Ik heb het idee dat de gewrichtsklachten wel al aan het afnemen zijn sinds ik wat meer in beweging kom dus dat zie ik als heel positief. Met een positieve mindset kijk ik dan ook vooruit en hoop ik dat dit me helpt om te herstellen.
Ik wil jullie, mijn lieve trouwe bezoekers, onwijs bedanken dat jullie op mijn blog komen kijken. Jullie geven mij zoveel positiviteit en kracht en mijn blog houd me letterlijk en figuurlijk op de been. Jullie geweldige comments, de groeiende statistieken, jullie mailtjes en de toffe dingen die ik heb mogen doen dankzij mijn blog zijn echt goud waard voor mij. Door jullie kan ik mijn droombaan vervullen!

Heel veel liefs en een dikke zoen voor jullie allemaal!
Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram ofFacebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

53 gedachten over “Personal update : Hoe gaat het nu met mij?”

 1. Hey meis,

  Allereerst: niks klagen. Weet je, ik weet heel goed hoe je je voelt. Het is zo moeilijk als je niet weet waar je klachten vandaan komen en al helemaal: gaat het nog weg? Wat is de prognose? Ik vind je wen heel sterke vrouw. Kijk wat je allemaal hebt bereikt!

  Van het stukje dat jullie tussen leven en dood schommelde krijg ik echt kippenvel.

  Ik weet verder niet zoveel nuttigs te melden, dus wil je gewoon laten weten dat als je wil praten, ik er ben voor je. Hele dikke knuffel meis!!

  Liefs, Marjo

 2. Het klinkt idd wel als de naweeën van HELLP. Ik kamp tot op de dag van vandaag nog steeds met gekke klachten. Ik heb het eerste jaar na de geboorte van Sam ook allerlei rare dingen gehad. Zo heeft mijn lever heel lang gek gedaan. Na negen maanden werd ik opeens helemaal geel. En ook mijn nieren hebben een enorme klap gehad van de HELLP. Verder heb ik er migraine aan overgehouden en een blijvende torenhoge bloeddruk. Tevens heb ik nog heel lang moeite gehad met geluidsprikkels. Werd daar zo naar en misselijk van. Ik heb zo vaak in het ziekenhuis gezeten maar uiteindelijk hield men het erop dat je hele systeem moet herstarten. Zelfs tijdens mijn tweede zwangerschap blijven mijn bloedwaardes licht verstoord ten gevolgd van wat wat er 21 maanden geleden is gebeurd. En die vermoeidheid had ik ook. Niemand snapte het en ik kon het niet uitleggen aan de buitenwereld. Snapte er zelf ook niets van. Wat ik ook probeerde, hoe ik de boel ook forceerde, het hielp niets. Ik kan me heel goed voorstellen hoe je je voelt meid. Het is zo frustrerend want zoveel maanden later wil je verder en vooruit kijken. Wel kan ik zeggen dat het hier na ruim een jaar wat beter ging. Ik heb toen Sam 15 maanden was gejankt dat ik eindelijk weer een stukje kon rennen zonder dat ik direct uitgeput was. Mocht je willen, mail me dan gerust. Take care en een dikke knuffel. X
  Jess onlangs geplaatst…Nom nom nom…My Profile

 3. Mooi hoe je dit hebt verwoord. Het is niet niks wat je de laatste tijd allemaal hebt meegemaakt. Dat je lichaam niet mee werkt komt daar nog eens bij. Heel veel sterkte. Fijn dat je zo veel energie uit je blog haalt!
  Saskia onlangs geplaatst…Uniek zijn en blijven 🙂My Profile

 4. Wat een goed stuk, ik hoop dat dit ook een stukje helpt bij het verwerkingsproces mentaal, om het van je af te schrijven. Vervelend dat er nog geen duidelijke diagnose uit gekomen is. Veel sterkte en fijn dat je ondanks alles nog zo positief blijft!
  Cindy onlangs geplaatst…Hoera, het is juni!My Profile

 5. Das niet niks allemaal, goed dat je ook hulp hebt gezocht voor de emotionele verwerking. Het lijkt me moeilijk om dit allemaal een plekje te geven. Ik heb respect voor je openheid en wens je het allerbeste! Hopelijk knap je snel weer op!

 6. Zelf zie ik het helemaal niet als klagen. Waarom zou je iets wat bij je leven hoort weg moeten stoppen? Ik doe dat op mijn blog ook niet. Jammer dan, ik ben nou eenmaal chronisch ziek en daar hoort af en toe even mijn hart luchten, zo noem ik het liever dan klagen, nou eenmaal bij. Maar het heeft lang geduurd voor ik zover was. Dus fantastisch dat je zoveel energie en kracht uit je blog haalt, maar je hoeft echt niet altijd een grote glimlach op te zetten. Het mag ook af en toe even wat minder gaan. Je doet het super! Liefs!
  Marion onlangs geplaatst…Muziek in Mei: Passenger, Alison Krauss & Ben HowardMy Profile

 7. Jeetje wat heftig. Ik heb niet doorgehad op je blog dat het lichamelijk niet ok ging. Ik hoop dat ze erachter komen of het inderdaad nog een nasleep van Hellp is of iets anders. Ik snap goed dat je je blog als happy place ziet. Sterk dat je dit dan toch deelt! Liefs Céline

 8. Ik zie het helemaal niet als klagen, maar begrijp wel waarom je dat zo voelt. Ik herken het zelfs heel erg.

  Ik hoop echt dat er gauw meer duidelijkheid komt en dat er iets aan gedaan wordt. Ik weet helaas uit ervaring wat het betekent om chronisch gewrichtsklachten te hebben en alles wat daar bij komt kijken zoals de vermoeidheid. Niet leuk!
  Bij mij duurde het trouwens een jaar of 2,3 voor ik de goede diagnose had. Niet om je te ontmoedigen hoor, reuma is gewoon lastig te diagnosticeren soms. Het duurde voor mij heel lang voor ik überhaupt een doorverwijzing kreeg naar de reumatoloog. Eenmaal bij de specialist duurde het ook nog even voor de juiste vorm was vast gesteld.

  Gelukkig zijn er ook goede dagen en positieve dingen zoals je blog en voor jou natuurlijk je dochter! Heel goed dat je er ook zo naar kijkt:) Je hebt een mooi artikel geschreven, heel dapper hoe je alles zo goed verwoord! Hopelijk helpt het schrijven van stukjes zoals deze je ook nog.

  Wat lief trouwens dat je je bezoekers bedankt, ik kom in elk geval graag lezen elke dag omdat je gewoon een superleuk blog hebt dus ga zo door;)

  fijne zondag!
  Miranda onlangs geplaatst…Tip: tubes helemaal leeg maken!My Profile

 9. Lieve Kelly,

  wat heftig allemaal. Je blijft er sterk onder heb ik het idee. Ik vind het heel knap van je dat alles zo goed bijhoudt en ook de moed hebt om dit met ons te delen. Geef jezelf de tijd, beetje voor beetje zal het hopelijk op den duur goed komen. Ik begrijp je frustratie ook wel goed. Ik ga straks sporten en ik moet er niet aan denken dat ik niet meer even 8 km kan rennen. Wat we allemaal niet voor granted aannemen. Ik ben een trouwe lezer geworden en ik volg je ook op instagram. Ik had al eerder tegen je gezegd dat ik je blog erg goed vind vergeleken met die hele populaire beautyblogs. Ik wens je heel veel sterkte. Groetjes, Roekiye.

 10. Wat vervelend voor je dat zoiets moois als een zwangerschap zo’n nare kant met zich kan meebrengen. Wel knap van je dat je zo positief blijft en je optrekt aan de mooie dingen. Ik hoop voor je dat er snel beterschap in aantocht is!
  Elise onlangs geplaatst…Ongewone riddersMy Profile

 11. Je ziet er altijd zo stralend uit dat we er haast aan voorbij gaan dat je niet lekker in je vel zit momenteel. Ik vind het knap dat je er zo open en eerlijk over schrijft. Ik hoop van harte dat het de goede kant op zal gaan en dat je helemaal hersteld.

  Jouw blog vind ik altijd heel erg gezellig. De brabantse gezelligheid spat er vanaf en ik kom graag elke dag even langs. Lief dat je ons bedankt 🙂
  Ik geef je met liefde een virtuele zoen en een knuffel terug.
  Bedankt Kelly voor de positiviteit die je blog uitstraalt en je heerlijke enthousiasme 🙂
  De Zuinige Student onlangs geplaatst…De crisis voorbij?My Profile

 12. Goed dat je dit hebt geschreven lieve Kelly. Mensen zien idd niet hoe het er ‘achter de schermen’ aan toe gaat! Ik hoop dat het snel beter met je gaat! Morgen breng ik je wat aardbeitjes uit eigen tuin. Ik hoop dat je daar een beetje beter van wordt…Hihi liefs
  Linda onlangs geplaatst…Pecan koekjesMy Profile

 13. Wat mooi en dapper dat je dit zo out in the open met ons deelt. Doordat jij gewoon jij bent is jouw blog ook zo leuk om te lezen en ik weet zeker wel dat je echte vrienden het wel kunnen begrijpen als je een keertje afzegt omdat je je niet goed voelt, ook al kun je geen naam aan het beestje hangen. Wat ik trouwens wel ‘apart’ vind ik dat je dus super vermoeid bent terwijl je schildklier snel werkt, dan zou je dus eigenlijk hyper moeten zijn en de symptomen kunnen hebben van een diabeet die teveel suikers heeft. Ik heb zelf namelijk hypothyroidie, een te laag werkende schildklier, wat juist wel gepaard gaat met vermoeidheid een een te langzame stofwisseling. Ik vind het dan zo raar dat die twee dingen bij jou elkaar tegen staan snap je? Ik hoop in elk geval dat er in eerste instantie iets aan je klachten kunt doen zodat je je weer helemaal top gaat voelen! Veel sterkte meis!
  Joyce onlangs geplaatst…PHOTO PEEK #24 EVEN GAS TERUG & HEMELVAARTMy Profile

 14. Prachtig geschreven artikel en dapper van je om dit zo te delen. Ik wil je heel veel sterkte en positieve vibes wensen! Hopelijk is er snel wat meer duidelijkheid.
  Meike onlangs geplaatst…Claire’s Neon PastelsMy Profile

 15. Jeetje wat een verhaal zeg. Wat goed van je dat je dit toch even deelt. Snap wel dat je niet altijd negatief wilt doen maar er is echt niks mis mee om dit soms even te delen. Ik hoop dat je je snel weer beter voelt. Heel veel sterkte!
  Anoeska onlangs geplaatst…MY WEEKLY UPDATE JUNI #1My Profile

 16. Jeetje Kelly, wat heftig allemaal! We wisten natuurlijk wel een beetje wat er aan de hand was, maar dat het allemaal zo erg was wisten we niet. Knap dat je dat zo met ons deelt, dat is zeker geen klagen.
  Ik hoop dat je je heel snel weer beter voelt, dat je geholpen kunt worden of dat het vanzelf minder wordt. En dat je je leventje weer kunt oppakken. Hele dikke knuffel voor jou! <3

 17. Knap en dapper dat je dit zo op papier zet! Klagen doe je niet, en je verhaal doen mag altijd! Kan me voorstellen dat je hier ontzettend veel energie van krijgt. Hopelijk heb je snel meer duidelijkheid!
  D. onlangs geplaatst…WINACTIE: ZOEVA GOLDEN LUXERY SET!My Profile

 18. Lieve Kelly,
  Wat heftig om het zo te lezen zeg, ik wist niet dat je gezondheid er zo slecht aan toe was… erg vervelend… of nouja eigenlijk gwn k*t (laat ik het maar ‘netjes’ met een sterretje doen, haha)
  Ik vind het heel erg knap dat je dit zo met ons deelt, lijkt me toch best laatig, om jezelf zo open te stellen.
  Ik vind het wel erg fijn om dit te weten, en het is helemaal niet erg hoor, als je is ‘klaagt’. Dat is gewoon eerlijk zijn, haha.

  Ik wens je veel sterkte en beterschap, hopelijk komt er snel is duidelijk voor je. Be positive.
  Dikke kus

 19. Lieve Kelly,

  Jouw blog is juist zo leuk omdat jij zo ‘echt’ bent.
  Je hebt mijn leven veranderd, dat klinkt gek, maar ik als beginnende huisvrouw leer enorm veel van jou!
  Je vrolijkheid is enorm leuk, maar het is juist fijn om te weten hoe het met je gaat.

  Vind het best eng om te lezen dat Lana en jij dood hadden kunnen gaan, dat lieve meisje, en zo’n mooie, lieve vrouw, brrr, gelukkig is dat goed gegaan, maar de nasleep is wel heftig zeg, en wat naar dat ze niks kunnen vinden… Vooral die vermoeidheid lijkt me naar, ook frustreren dat je minder kan sporten, maar wel heel fijn dat je naar de fysio kan.

  Dikke zoen terug voor je lieve, kleine meid en voor jou!
  Jullie blog maakt mijn dag elke keer weer goed! 🙂

 20. Wow Kelly, ik heb respect voor je openheid! Wat heftig wat je hebt meegemaakt tijdens je zwangerschap.. Ik kan me voorstellen dat, dat je leven echt wel even op zijn kop zet. Heel knap hoe je hiermee omgaat en ik kan me voorstellen dat de onduidelijkheid heel vervelend is als je, je verhaal wilt delen met anderen. Maar geloof mij, mensen die geen begrip voor je situatie hebben zijn het niet waard jouw verhaal te horen! Jij voelt wat je voelt en daar kunnen anderen niet over oordelen. Voor jou zelf hoop ik wel dat er snel duidelijkheid komt zodat je hopelijk meer fitte dagen hebt en daardoor alle dingen kan doen die je wil doen! Veel sterkte, you can do it!

 21. Jeetje, ik schrik hier eerlijk gezegd wel een beetje van! Ik wist natuurlijk dat je je niet zo goed voelde qua gezondheid maar dat het zo ging had ik ook niet verwacht. Ik vind het heel dapper en top dat je zo open bent! Heel goed want je bezoekers lezen tussen neus en lippen door natuurlijk wel het één en het ander maar dit geeft wel wat meer duidelijkheid. Ik hoop zo erg voor je dat je je snel beter gaat voelen of in ieder geval dat je iets vooruitgang merkt. Sterkte en hou je vast aan de mooie dingen die wel goed gaan 😉
  Susanne onlangs geplaatst…The Food(d)iary | Week 22My Profile

 22. Wat je hebt meegemaakt is behoorlijk heftig. Zowel psychisch als lichamelijk. Logisch dat je af en toe je hart wilt luchten. Want zo zie ik het en absoluut niet als klagen. Hopelijk zijn je klachten een gevolg van het HELLP syndroom en nemen ze langzaam af. Doe het rustig aan, luister goed naar je lichaam en lucht af en toe goed je hart. Sterkte meid! Dikke knuffel.
  Petra onlangs geplaatst…Nieuw kort verhaal onlineMy Profile

 23. Hey meis, wat enorm knap van je ten eerste dat je t toch op papier probeert te zetten. Die tijd die je hebt meegemaakt is niet niks geweest, ik kan er deels over meepraten en ja ook ik zit nog met klachten en klagen doen we zeker niet. Je mag best een keer zeggen dat het niet zo goed gaat.. Want het is niet alleen maar positief, gezondheid is 1 vd belangrijkste dingen! Daar moet je echt goed op letten en het is inderdaad frustrerend als je niet weet wat het is!
  Ik geef je een virtuele knuffel en hopelijk snel ook een echte!
  Veel liefs
  Nicole onlangs geplaatst…Plog #2 vrijdag 30-5-2014My Profile

 24. Pff wat onwijs vervelend zeg. Dat je er zoveel last van hebt, maar ook vooral dat ze nog steeds niet weten waar het door veroorzaakt wordt. Dat moet heel erg frustrerend zijn. Ik wens je erg veel sterkte en hoop ook dat er gauw wat verbetering zichtbaar wordt voor je! 🙂
  Manon onlangs geplaatst…BodieBoost Bikini Boost: eerste indrukMy Profile

 25. Wat vreselijk dat je je zo rot voelt, ik kan me voorstellen dat wat jullie hebben meegemaakt een nasleep heeft.
  Ik hoop dat je je snel beter voelt en knap dat je ondanks alles toch het positieve uit je leven probeert te halen!

 26. He wat naar al deze klachten! Kan me voorstellen dat het erg frustrerend voor je is. Ik hoop dat het snel beter wordt, want je bent zo jong! Dan zou je geen klachten van je spieren moeten hebben:(
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…La VieSagistaMy Profile

 27. Wat een stoere, sterke meid ben je ook! Ik vind je zwangerschapsverhaal echt wel heftig en hoop zo dat je er weer bovenop komt! Die onwetendheid is ook zo vermoeiend hè..

  Jij heel erg bedankt voor je fijne blog, want elke keer weer laat jij ons genieten van je positieve artikelen!
  Esther onlangs geplaatst…Funky Simone Slow Juice tea partyMy Profile

 28. Jeetje wat een heftig verhaal Kelly. Goed dat je het van je eigen hebt afgeschreven, en wat ga je er goed mee om allemaal. Ik hoop voor je dat het snel allemaal duidelijk word waar de klachten vandaan komen, en het belangrijkste: dat je er vanaf komt! Sterkte meid! Liefs
  Marloes onlangs geplaatst…The Last Night In Ibiza!My Profile

 29. Heel erg goed juist dat je het van je afschrijft. Volgens mij ben je echt een bikkel! Hopelijk lucht het voor jou iets op. Het is wel een heftig verhaal zeg. Aan de ene kant fijn natuurlijk dat er niks ergs uit de tests is gekomen. Aan de andere kant weet je dan ook niet waar je aan toe bent. Ik herken je verhaal deels, vooral het moe zijn en dat niet kunnen uitleggen aan anderen.

  Ik hoop voor je dat er snel weer betere tijden aanbreken wat betreft je gezondheid! Veel sterkte de komende tijd!

 30. Wat onwijs knap dat je dit allemaal durft op te schrijven! Ik heb echt respect voor je dat je het aan ons vertelt en ik vind het dan ook absoluut niet klagen. Veel sterkte, geluk en herstel toegewenst in de toekomst en lekker genieten van je prachtig gezin!

 31. Wat heftig lijkt het me om in jouw schoenen te staan. Ik vind het onwijs knap dat je dit met ons deelt. Dat zal zeker niet makkelijk zijn en ik hoop dat je steun krijgt uit alle reacties! Ik wens jou en je gezin al het goeds. Ik hoop dat het snel wat beter met je gaat of dat je in ieder geval duidelijkheid krijgt en weet wat je eraan kan doen!

  Liefs,
  Kim
  Kim / Vintage & Beauty onlangs geplaatst…Outfit: feeling like a hippie with Ethnic RebelMy Profile

 32. wat een heftig verhaal wat fijn dat je het zo met ons durft te delen. Wat een stap dat je hulp hebt gezocht! Hopelijk vinden ze iets, en gaat het snel weer beter met je! Heelveel sterkte en succes! Liefs, Alexa
  alexa onlangs geplaatst…21 jaar geledenMy Profile

 33. Mooi geschreven Kelly en ook goed dat je dit deelt. Ook voor mensen in je directe omgeving zal het fijn zijn om te lezen hoe het nou echt zit. Je weet misschien niet wat je hebt of mankeert, maar dat er iets is, daar kun je niet omheen. Zwaar ook voor je omdat je natuurlijk ook nog voor een kindje moet zorgen. Een zwakke gezondheid is echt niet fijn en ik hoop voor je dat er gauw verandering in komt! Veel sterkte 🙂
  Beautydagboek onlangs geplaatst…John Frieda Frizz Ease Go Curlier Heat-activated SprayMy Profile

 34. Heel erg mooi geschreven Kelly! Echt ontzettend balen dat het nog steeds niet goed gaat en alles zo onduidelijk is… Ik hoop dat daar snel verandering in komt! Take care! Liefs ♥
  Hannah onlangs geplaatst…Blog anniversary! 🙂My Profile

 35. Hey Kelly!

  Ik volg je blog nu al een tijdje! En ik vind dat je altijd zo positief over alles overkomt! Echt knap en leuk om te lezen :)!
  Ik herken veel van je klachten met gewrichten etc. Ook de moeite om het anderen uit te leggen terwijl je niet echt iets hebt wat benoemd kan worden. Erg frustrerend soms. Dat je de ene dag op de bank ligt alsof je een blessure hebt en de volgende dag het bijna niet meer voelt.
  Ik ben voor deze klachten naar een homeopaat gegaan. Mijn fysiotherapeut heeft me hier naar doorverwezen. Ik wil je dit echt graag aanraden. Het helpt bij mij goed!
  Groetjes!

 36. Wauw wat een mooi stukje lief en ik begrijp je punt heel goed. Ik deel liever ook niet als het minder gaat, juist de positieve vibe rondom het bloggen en onze blogs trekken ons er sneller doorheen. Maar dat neemt niet weg dat het altijd goed gaat, ik hoop echt van harte dat er gauw duidelijkheid komt en je je leven helemaal kleur kunt geven zoals je in gedachten hebt. Je bent zo’n doorzetter en hebt al zoveel ervaren, dit gaat je ook lukken. Maar weet dat je het niet alleen hoeft te doen. Je geeft elke dag zoveel, als ik iets terug kan doen dan weet je dat ik klaar sta. Heel mooi geschreven lief en heel dapper van je dat je het online zet. Ben mega trots hoe je het allemaal weet te combineren. Ik gun je alle geluk van de wereld toe en daar hoort ook de duidelijkheid met je gezondheid bij. Hopelijk is het niet iets blijvens, maar kan je er met oefeningen of tips vanaf komen. Dat hoop ik zo, tot die tijd blijf ik duimen <3 Denk aan je lief! Mega knuffel X

 37. Ik volg je blog nu al bijna een jaar en was eigenlijk altijd een stille volger. Toch wil ik nu graag even laten weten dat je het super goed doet. Je mag trots zijn op wat je bereikt hebt en hoe je met alle gebeurtenissen omgaat. Het is allemaal niet niks als je lichaam niet mee werkt en het je soms in de steek laat. Hopelijk komt er snel duidelijkheid en gaat het snel beter met je! Veel liefs Charmain

 38. Knap dat je het van je af hebt geschreven! Hopelijk komt er wat duidelijkheid en gaat het langzamerhand beter met je. Gelukkig heb je heel veel lieve mensen om je heen, en zie je zoveel dingen nog positief in! Ik wens je alles toe wat je maar nodig hebt, een dikke virtuele knuffel terug <3

 39. Wat goed dat je dit hebt kunnen opschrijven in een artikel. Je komt zo sterk en positief over. Het is vervelend en soms ook ontmoedigend als je lichaam niet meewerkt. Dat je toch een positieve instelling houdt en niet bij de pakken neer gaat zitten vind ik moedig! Ik hoop dat je je snel weer beter gaat voelen. Sterkte!

 40. Ik vind het zo goed dat je dit plaatst! Soms lijkt het wel alsof bloggers alleen maar de leuke momenten delen, en de mindere gewoon weglaten.

  Ik hoop dat het snel weer beter gaat met je!

 41. Pingback: Mama lifestyle blog | Personal update puzzelstukjes krijgen een plekje

 42. Een tijd geleden was ik in exact dezelfde situatie als jij nu. Ik heb voor een lange tijd last gehad van Knie klachten. Een paar maanden geleden heb ik voor het eerst PeaPlex geprobeerd, tot nu zijn de resultaten erg positief. Ik zou het zeker aanraden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.