Wow, vandaag mag ik 28 kaarsjes uitblazen. 28 jaar geleden werd ik op een zonnige zomerse dag geboren in ‘s-Hertogenbosch, de stad waar ook al mijn dochters geboren zijn. We gaan richting de 30 en daar voel ik me heel oké bij. De afgelopen jaren waren een soort stroomversnelling. In 5 jaar tijd kregen mijn grote liefde en ik drie gezonde kindjes, zijn we getrouwd en kochten we ons droomhuis waar we nu in mogen wonen. Veel prachtige grote life-events en ik vind het bijzonder om deze mijlpalen al op deze leeftijd te mogen hebben ervaren. Al zag ik dit allemaal niet gebeuren toen ik 19 was en net mijn diagnose gekregen had.

Ik weet het nog zo goed, ik was 19, ik had net de diagnose Diabetes type 1 gekregen en ik dacht dat het klaar was met me qua genieten van het leven en mijn toekomstbeeld. Ik zat er helemaal doorheen, was vrijgezel en zag het niet meer zitten, ik dacht niet dat ik ooit nog de grote liefde zou vinden waarmee ik uiteindelijk kindjes zou krijgen en een gelukkig leven zou hebben. Het was heel heftig om op die leeftijd zo geconfronteerd te worden met iets wat levenslang een extra belasting gaat zijn waarbij je geen idee hebt hoe je toekomst eruit gaat zien. Drie weken later ontmoette ik mijn grote liefde Yannick en sindsdien zijn al mijn dromen uitgekomen. Ik ben zo dankbaar dat hij in mijn leven mocht komen en heb in hem mijn geliefde maar ook beste maatje gevonden. Ik ben nu 28 jaar oud en zo onwijs gelukkig en dankbaar. Chronisch ziek zijn is iets wat elke minuut van de dag mijn leven beïnvloedt, maar het heeft me ook doen realiseren om al het moois uit het leven te halen dat erin zit en met die mindset wil ik dolgraag heel oud worden samen met mijn dierbaren. Dit zou ik iedereen op de wereld zo hard gunnen! Leef met de dag, geniet van elke minuut want die komt niet meer terug. Op een verjaardag sta ik daar altijd extra bij stil, herkennen jullie dat?

Vandaag ben ik jarig en daar ben ik heel trots op. We hebben vorige week al ons housewarming feest gehouden en daarbij mijn verjaardag en die van Yannick gelijk gevierd dus vandaag doen we niet al te gek veel. Er gaat natuurlijk wel een taartje gegeten worden en in de avond gaat een flesje bubbels open. Voor de rest zie ik wel wat deze mooie dag ons brengt.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

18 gedachten over “Personal Note: Jarig en terugkijken op mooie mijlpalen!”

 1. Van Harte Gefeliciteerd ?
  Ik heb al aardig wat meer kaarsjes uitgeblazen, ik geniet van iedere dag en van jouw schrijfsels.
  Heerlijk, ga lekker door en laat ons meegenieten.

 2. Gefeliciteerd Kelly?? Het stuk over diabetes heeft me geinspireerd. Ik was 10 toen ik diabetes type 1 kreeg. Eerst was ik er niet zo mee bezig, maar nu ben ik 16 en heb ook het idee dat ik later niemand zal vinden waarmee ik gelukkig word. Maar dankzij jou weet ik nu dat het wel kan en dat diabetes je leven niet bepaald❤❤ Dankjewel en nog een keer gefeliciteerd?❤??

 3. Hoi Kelly,
  Van ❤️e met je verjaardag!
  Wat heb je die blog mooi geschreven!
  Heel veel “gezonde” jaren nog!

  XXX Lulu

 4. van harte gefeliciteerd en ik ben zelf 31 en heb 4 kindjes ben 14 jaar samen met de papa
  en ik vind het gek genoeg heerlijk deze leeftijd hoe ouder ik word hoe meer ik mezelf goed voel
  meer zeker en trek mij niet meer de dingen aan van andere zoals vroeger
  mooi omschreven heb je het zo zie je maar je weet nooit wat er op je pad komt en wat het leven je brengt

 5. Nog gefeliciteerd Kelly!

  Verder had ik nog een soort van verzoekje
  Het lijkt mij echt super leuk om een uitgebreide blog of vlog van je moeders huid routine /producten te zien. En wat haar favoriete body verzorging is en eventueel favorite luchtje. Je ma ziet er altijd uit om door een ringetje te halen!. Misschien doe ik zo nog leuke tips op voor mijn moeder!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.