schermafbeelding-2016-11-22-om-12-47-07

Ik zit op de bank, het is 19:15 in de avond als ik dit typ en Yannick is aan het werk. Ik heb net de meisjes in bad gedaan en naar bed gebracht. Zo’n momentje dat je als moeder een kop thee zet en op de bank ploft. Lana was vandaag niet helemaal fit, dus deze eigenlijke werkdag heb ik opgedeeld in momenten dat ik werk terwijl ze slaapt. Zo ook nu, maar de inspiratie ontbrak me. Maar er is genoeg om over te kletsen, dus koos ik ervoor een personal note ervan te maken. Hoe gaat het met ons, wat zijn de plannen en dat soort dingen ga ik vandaag bespreken.

Sinds kort werkt Yannick voortaan andere diensten (volgens mij zijn de diensten al 3x veranderd in een jaar tijd ofzo). Hij werkt nu 24 uur en daarop volgen dan 2 vrije dagen. Dat is dus heel fijn, hij werkt op die manier zo’n 3 diensten per week en is dus veel vrij, maar wel is hij dan 3 nachten niet thuis. Dat is minder fijn. Vooral het avondritueel (avondeten, alles van het eten opruimen, nog even met ze spelen voor het naar bed gaan, Aimy voeden en dan ze in bad doen en naar bed brengen) vind ik altijd best pittig in mijn eentje. Vandaag had ik gelukkig hulp van mijn ouders die kwamen eten en me hielp met ze in bad doen en naar bed. De vrije dagen van Yannick tussendoor zijn heel fijn. Het is net of we meer weekenddagen hebben die we dan verspreiden over de week. Ook vind ik het heel fijn om mijn werk zo te combineren nu Yannick meer van me over kan nemen voor de kinderen. Ik zie het dus nu nog vooral als voordeel.

Ook kijk ik erg uit naar de tijd die komen gaat. Het is bijna december en dit vind ik echt de leukste maand van het jaar. De verjaardag van mijn moeder vieren, Sinterklaasavond, de kerstboom opzetten en het huis versieren, de aanloop naar de feestdagen met al het leuks wat daarbij hoort, dan de feestdagen zelf met eerst Kerst en even later Oud en Nieuw. Allemaal leuke dingen.

Vorig jaar Kerst op Kellycaresse.nl
Vorig jaar Kerst op Kellycaresse.nl

Ik kijk ook uit naar de periode die komen gaat, namelijk mijn favoriete maand van het jaar: December. Ik kan ook erg genieten van alles eromheen, het lekkere eten voor de kerst, de kerstcollecties van mooie merken en ik wil ook dit jaar weer een soort kerstspecial op mijn blog doen. Of het weer zoiets wordt als vorig jaar (De KC Christmas Countdown met dagelijkse plogs en feestelijke recepten en daarna een vloggend het jaar uit week), of dat ik het toch anders ga vormgeven, dat weet ik nog niet. Maar ik wil er weer heel wat leuks van maken en daar ben ik al lekker druk voor in de weer. Hebben jullie hier nog leuke verzoekjes voor? Lekkere recepten die je wilt zien, weer wat plogs (photoblogs), outfit inspiratie, DIY of andere leuke dingen die in het thema passen? Let me know!

img_5540

Qua gezondheid gaat het even niet zo top. Nou is diabetes bij mij altijd in periodes van ups en downs, maar momenteel ben ik nog steeds erg ‘van de kaart’ door de wisseling van medicatie Ook ben aan het experimenteren met een nieuwe manier van het meten van mijn bloedsuikers (scannen), maar het resultaat daarvan is dat ik als een soort wipwap de hele dag schommel. Extreme hypo’s en extreem hoge bloedsuikers, maar weinig er tussen in. Dit zorgt voor erg veel vermoeidheid en ik merk wel dat dit dan ook veel met mijn stemming doet en me onzeker maakt over mijn eigen gezondheid. Hierdoor ben ik misschien soms wat minder actief op social media, of merk je het aan bepaalde artikelen. Ik probeer dit natuurlijk zo min mogelijk mijn content te laten beïnvloeden, maar ik vind het wel fijn dit met jullie te delen.

Ik ga zo lekker een kopje thee zetten en er een boek (e-reader) bij pakken. Want hoe vaak heb ik het lezen weer opgepakt en neergelegd? Nu ga ik het gewoon doen. Ik ga lezen in: ‘Nooit meer te druk’ van Tony Crabbe, een boek dat een kennis me aanraadde. Het gaat om het creëren van een opgeruimd hoofd in een overvolle wereld. Ik ben benieuwd 😉 Als het boek me bevalt dan zal ik er meer over delen 🙂

Ben jij momenteel een boek aan het lezen? Zo ja, welke en is het een aanrader? En heb je nog leuke verzoekjes voor in de decembermaand op Kellycaresse.nl? Ik kijk zoals altijd weer uit naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

38 gedachten over “Personal note: Even bijkletsen met jullie”

 1. Balen dat het wat minder gaat met je suiker nu, hopelijk is dat snel allemaal weer wat meer op orde. Jij kijkt gewoon dubbel uit naar december haha,het is natuurlijk ook wel één van de leukste maanden van het jaar dus ik snap het wel ;-). Ik ben op dit moment niet aan het lezen maar bedenk mezelf dat ik weer wat nieuwe boeken op mijn e-reader moet zetten :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Review: Etos CC radiance creamMy Profile

 2. Gezellig zo dit, het leest echt weg alsof je lekker van je af hebt getypt. Vind het vervelend dat het met je gezondheid momenteel niet zo super gaat, pas goed op jezelf hè. De diensten van Yannick klinken aan de ene kant heel fijn maar drie nachten van huis zou ik geen pretje vinden. Maar jij hebt volgens mij betere slapers. Als ik drie nachten alleen zou zijn, zou ik die nachtnanny bellen die laatst in het nieuws was hahaha.
  Carlijn onlangs geplaatst…Foto-shoplog Manchester II (Superdrug, TK Maxx)My Profile

 3. Vervelend dat je zoveel schommelingen hebt met je gezondheid, hopelijk is alles snel stabiel en voel je je beter! Pittig om dat zo te combineren nu je ‘s nachts vaker alleen bent met de meisjes.
  December is een maand waar ik altijd naar uit kijk op je blog 🙂
  Fenna onlangs geplaatst…Wishlist | BabyspullenMy Profile

 4. Wat naar dat je nu zo schommelt met je diabetes. Hopelijk werkt het scannen dalijk beter en voel je je ook beter. Lijkt mij extra pittig met de zorg voor de meiden, maar jij kunt dit powermama! Ik lees op dit moment geen boek, want ik ben weer druk aan de studie voor mijn werk. Best pittig zo met mijn zwangerschap en de dreumes die rondhuppelt, maar het is wat het is!
  Angela – Mama met passie onlangs geplaatst…Het is zó anders! Zwangerschap 1 vs. zwangerschap 2My Profile

 5. Wat vervelend dat het met je gezondheid wat minder goed gaat, hopelijk wordt dat snel beter. Toch elke keer wel wennen met Yannick’s veranderende werkschema. Gelukkig bevalt deze nu goed! Ik heb net de hele Harry Potter serie nogmaals gelezen, dus ben ook weer op zoek naar iets nieuws. Lees dus even mee. 🙂
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Weekend Plog 7: weekendje ZeelandMy Profile

 6. minder om te lezen dat het niet zo lekker gaat met je suiker maar komt goed mop 😉 en ik lees geen boeken…ja schande he misschien haha maar heb daar dus geen geduld voor 🙁
  hoop dat je je snel weer wat lekkerder in je vel voelt meis <3
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 4 december ’16My Profile

 7. Ik zou het heel leuk vinden om weer een reeks vlogs te zien! Balen van je gezondheid. Hopenlijk krabbel je snel weer op. En ik ken het… lezen. Ik heb hier nog zoveel boeken liggen haha.
  Rafaëlla onlangs geplaatst…EetdagboekMy Profile

 8. Jammer dat het niet lekker gaat met je gezondheid, hopelijk verbetert dat snel.

  Ik heb een beetje een haat/liefde verhouding met december. Zo wil ik nu graag een boom kopen en neerzetten, maar over 3 weken heb ik schoon genoeg van dat ding en kan hij me niet snel genoeg weg zijn.
  Met ook nog mijn verjaardag is het vaak een hoop drukte en gedoe.
  Oud en Nieuw heb ik een bloedhekel aan.
  Meestal ben ik toch blij als het weer januari is en het gewone leven begint.

  Voor je blog hoop ik weer op een vlogweek!

 9. Balen dat je gezondheid even wat minder gaat, lekker je rust pakken zodra dat kan! December is hier ook favoriet, maar wel erg druk 😉 en het avondritueel is ook gewoon pittig als je dat alleen moet doen, dat ervaar ik precies hetzelfde 😉 ik ben benieuwd hoe je december in gaat delen op je blog, ik vind heel veel dingen leuk om te lezen of te zien, dus daar heb je weinig aan, haha!
  Doortje onlangs geplaatst…Eerste hulp bij Sinterklaas leftovers!My Profile

 10. Ik hoop en gun je zo dat er gauw wat meer stabiliteit komt met je gezondheid, spannend dat het zulke uitersten kan vertonen. Maar hopelijk gaat het elke dag een beetje beter en merk je snel vooruitgang. En dat boek is inderdaad een aanrader, echt een eyeopener voor mij geweest en ben benieuwd wat je ervan vindt! Geniet van deze stralende, nieuwe week lief X
  Dagmar onlangs geplaatst…Zwanger week 40 – De uitgerekende datum gehaald!My Profile

 11. Ik hoop en gun je zo dat er gauw wat meer stabiliteit komt met je gezondheid, spannend dat het zulke uitersten kan vertonen. Maar hopelijk gaat het elke dag een beetje beter en merk je snel vooruitgang. En dat boek is inderdaad een aanrader, echt een eyeopener voor mij geweest en ben benieuwd wat je ervan vindt! Geniet van deze stralende, nieuwe week lief X
  Dagmar onlangs geplaatst…Zwanger week 40 – De uitgerekende datum gehaald!My Profile

 12. Leuk zo`n kletsartikel! Fijn dat Yannick nu meer vrij is maar die avonden lijken me best pittig inderdaad! Jammer dat het met je gezondheid wat minder gaat 🙁 Ik hoop dat het snel beter zal gaan! Deze maand is inderdaad zo gezellig! Ik zou het leuk vinden om plogs, vlogs en receptjes te zien! Ben benieuwd!
  Lieke – Life As Lieke onlangs geplaatst…Waarom ik de herfst en winter zo leuk vindMy Profile

 13. Vervelend dat het niet zo goed met je gezondheid gaat. Dat komt natuurlijk nooit goed uit en is gewoon heel naar. Ik hoop dat het gauw weer wat stabiel is. Ook met de nieuwe manier van meten. Fijn dat Yannick wat meer thuis is na zijn dienst. Het is inderdaad een voordeel dat hij overdag wat vaker vrij is, maar zo’n dienst van 24 uur weg zijn, lijkt me ook best pittig. Fijn dat je hulp krijgt van je ouders!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Douglas kerst shoplog/unboxing december 2016My Profile

 14. Nou, ik vind het avondritueel met onze twee meisjes ook pittig als ik dat alleen moet doen, snap je heel goed! En dan ook nog die onwijze schommelingen met je diabetes erbij 🙁 hoop dat dat gauw beter gaat! Ik ben benieuwd wat je van het boek vindt, die kan ik ook wel gebruiken, haha 😉 Ik ben opnieuw bezig met “onderhuids” van Nikki French, onwijs spannend en zó goed geschreven! Take it easy, meis! Xx
  wendy onlangs geplaatst…Mama is druk…My Profile

 15. Vervelend dat het even minder gaat…. En snap best dat je het pittig vind in je eentje het avondritueel doen met twee kids. Ik heb ook van die avonden dat mijn man er niet is en dan vind ik het soms ook heftig. Het hangt ook echt er vanaf hoe de mannen zich gedragen 🙂

  En wat lezen betreft, ik ben gek op lezen, doe het alleen veels te weinig! Maar ik ben nu begonnen in Judas, echt superspannend! Een aanrader dus!

  En het boek Nooit meer te druk heb ik ook klaarliggen! Dus als ik straks twee weekjes vrij ben ga ik zeker weer wat meer proberen te lezen!

 16. Wat vervelend dat het momenteel niet zo lekker met je gezondheid gaat. Hoop dat het snel weer stabiel wordt. Blijft altijd schipperen met tijd voor je werk, kinderen en het lastigste…. voor jezelf. Goed dat je, je rust pakt met een ‘boek’. Hoop je snel weer eens te zien!
  José@ENJOY! The Good Life onlangs geplaatst…SNAPSHOTS WEEK 48/2016My Profile

 17. Lezen doe ik ook veel te weinig, je kent het wel geen tijd voor (maken!). Zorg goed voor jezelf, en als iets niet lukt / af komt, eerst aan jezelf denken hoor! Ben benieuwd naar je komende blogs/vlogs, mag ze altijd graag lezen en kijken. Dit soort kletsblogjes vind ik ook super leuk!
  irma onlangs geplaatst…My Pinterest favorites #3 It’s christmas time!My Profile

 18. Leuk om te lezen zo een personal note 🙂 wat vervelend dat je bloedsuikers nog steeds van de wap zijn… hopelijk ben je snel wat stabieler ingesteld! Nog gefeliciteerd met je moeder! Vloggend het nieuwe jaar in lijkt mij wel erg leuk 🙂
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Blond Amsterdam Winactie!My Profile

 19. Wat vervelend dat het even niet goed gaat met je diabetes. Ik hoop dat het snel terug beter met je gaat en duim voor je! Ik kijk al uit naar de kerstsfeer hier op je blog. Je maakt er vast en zeker weer iets leuks van, daar ben ik zeker van ! X
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.