outfitjr

Tijd voor een nieuwe outfit of the day, with the bump! Vorige week was ik in Amsterdam en tussen twee afspraken door sprak ik af met Shirley om outfitfoto’s te schieten en te lunchen. Tijdens mijn reis van de ene naar de andere afspraak wandelde ik ook tussendoor en toen regende het een beetje wat ook effect heeft op mijn (ineens nogal big) hairdo, maar dat maakt niet uit, that’s life! Ik draag hier een fijne zwangerschapsoutfit en ben op de foto’s 22 weken zwanger, kijk je mee naar de rest van de foto’s?

Wat draag ik? Ik draag een zwangerschapsvest van Mamalicious (wat ook na de zwangerschap nog prima te dragen is), een zwarte basic langere top van H&M, een zwangerschapsjeans van Noppies en mijn geliefde nieuwe Michael Kors tas. Sieraden: Trouwring, simpele zilveren oorbellen van Bijou Brigitte, parel armbandjes van Primark en mijn Michael Kors horloge.

De schoenen die ik draag zijn van Nelson schoenen.

Zoals je ziet is de buik niet meer te verbergen en ben ik er zelf ook wel heel erg trots op! Voor mij is dit een hele fijne en warme outfit om nog de hele zwangerschap te kunnen dragen. Ik ben benieuwd wat jullie van de outfit vinden en wat voor zwangerschapskleding jij het liefst draagt/ droeg. Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

49 gedachten over “Outfit with the bump : Cosy and warm!”

 1. Ik vind dit een superleuke outfit. Zou het zo zelf uit de kast trekken, en ben niet eens zwanger. Door de strik wordt je belly nog meer benadrukt, heel erg mooi. De tas erbij is wel echt de eyecatcher van je look hoor, vind ‘m prachtig. Normaal ben ik niet zo’n Michael Kors-fan maar dit is wel een pareltje!
  Carlijn onlangs geplaatst…Mijn 4 favoriete zwarte mascara’sMy Profile

 2. Een hele mooie warme mama look! Je ziet er mooi zwanger uit! Heel veel plezier se laatste weken. Je straalt echt.

 3. Wauw je buik is echt al heel mooi groot en rond! Pff ben jaloers… Ben nu 22 welen zwanger en het leek allemaal heel hard te gaan qua groei van mn buik, maar zo ongeveer sinds 19 weken lijkt het wel stil te staan! Mn buik wordt wel strakker, dus mn baarmoeder groeit, maar de omvang blijft hetzelfde. Nou! 🙁
  Maar je hebt een leuke outfit aan. Zeker dat vest is heel gaaf! Ik vind dat iets bollere haar juist wel heel mooi staan! Alsof je ineens lekker veel volume hebt ofzo. En je straalt… Och meid wat straal je! De zwangerschap doet je volgens mij echt goed.
  Milou onlangs geplaatst…Oud en nieuw hoor je te vieren op een groot hip feestMy Profile

 4. Wat een mooie vrouw ben je! Je hebt ook een leuke stijl! Lekker genieten van je zwangerschap en nu inderdaad tijd om je mooie buik te showen. Na 11 maanden mis ik mijn bolle buik nog steeds!

 5. De outfit is leuk maar valt een stuk minder op door hoe je zelf straalt! Wauw prachtig Kelly zelf als je een vuilniszak aan zou doen ziet het er fantastisch uit doordat je zo straalt
  Kim onlangs geplaatst…Uit huis gaanMy Profile

 6. Wow, super mooie foto’s! En mooie buik, die mag je zeker showen! Ik vind het zelf ook zo fijn dat ie nu goed zichtbaar is. Ik draag zelf graag zwangerschapsbroeken van de H&M en heb een paar jurkjes. Zwangerschapsshirtjes heb ik nog niet, maar ik pas wel steeds minder dus misschien moet ik toch nog even een klein shopje doen… Dat vest is erg gaaf!
  Vivienne onlangs geplaatst…Cheat or treat? Gezonde tussendoortjes!My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.