Outfit of the day: Semi maxi skirt met split

Wisten jullie nog dat ik op zoek was naar dé maxi skirt die passend is bij mijn kleinere lengte van 1.64 m. lang? Ik denk dat ik hem gevonden heb. Dit is een maxi skirt die asymmetrisch valt, met een elastieken band in de zijkant waardoor je hem op gewenste hoogte kunt verstellen. Met deze crop top koos ik ervoor om de rok hoog te dragen, ik heb er geen behoefte aan om in blote buik rond te lopen (respect, voor wie dit moeiteloos doen overigens). De rok diende zo dus gelijk als ‘topje’. Ik laat je vandaag de gehele outfit met deze nieuwe rok zien.

Ik sta er misschien en beetje ongemakkelijk bij. Ik draag een grijze maxi rok (met split) van Iwantthatmusthave met daarboven een romantische witte croptop met kanten details (van dezelfde webshop). Omdat het buiten niet zo warm was, koos ik ervoor om er gewoon een vestje bij te dragen.

Dit vestje is een basic cardigan vestje van Hema. Verder draag ik een statementketting (ook van Iwantthatmusthave), een basic top onder de croptop van H&M, eenvoudige oorbellen van Pieces, mijn Michael Kors horloge en trouwring.

De schoenen zijn sandalen die ik scoorde in de Zara sale.

Doordat het weer buiten niet zo mooi was, besloot ik toch de foto’s binnen te maken omdat ik daar wat beter licht had. Ik hoop op zon om binnenkort weer outfit foto’s buiten te schieten. Ik ben afhankelijk van Yannick die alleen in het weekend thuis is, waardoor ik niet zomaar outfitfoto’s kan laten maken wanneer ik dit wil. Bedankt voor jullie lieve tips in mijn vorige outfit artikel! Ik lees ze allemaal en waardeer dit heel erg.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze outfit combinatie vinden! Ik hoop op een mooie zomer (want zo ziet het er momenteel nog niet uit) om heerlijk rond te lopen in deze rok en zomerse top! Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

37 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.