Outfit : Jurkjes liefde!

Dit jurkje heb ik nu al iets meer als een jaar en haalde ik weer tevoorschijn tijdens mijn verhuizing. Ik droeg dit jurkje toen ik 11 weken was bij de Beautygloss party vorig jaar en het verbergde net mijn minuscule buikje. Tijdens de zwangerschap kon ik het jurkje niet meer aan en daarna was het winter waardoor ik er geen gelegenheid meer voor ontdekte. Nu het lente is krijg ik nog meer zin in jurkjes dus vond ik het perfect om dit jurkje weer te dragen. Wel nog met een legging en een vestje maar dat mag de pret niet drukken. Dit roomwitte kanten jurkje is van de H&M en past helemaal bij mij, lekker girly en zomers. Benieuwd naar de outfit foto’s? Klik dan op lees meer.

Ik ben op zoek naar meer van dit soort fijne zwierende jurkjes!

Ik houd van dit jurkje! Ik draag er een legging bij van de Zara en een cardigan van Vero Moda, super basic dus maar ideaal gecombineerd om het accent op het leuke jurkje te leggen.

Wat vinden jullie van deze outfit? Hebben jullie zelf ook zulke fijn zwierende jurkjes en waar shop jij deze het liefst? Ik wil er nog meer gaan kopen dus shop inspiratie is heel welkom in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

27 gedachten over “Outfit : Jurkjes liefde!”

 1. Mooi jurkje! Ik heb een vergelijkbaar model, maar dan met driekwart mouwen en in het legergroen. Het rokgedeelte is een dubbele laag waarbij de onderste laag net iets langer is. Dat geeft een nog zwieriger effect. Dat jurkje komt van Tender, maar die zijn vrij prijzig en de collectie van dit jaar vond ik ook niet leuk. Ik ben dus zelf ook nog op zoek naar tips!
  Marion onlangs geplaatst…Eetstoornis ~ Herstel: Ik had een keuzeMy Profile

 2. Staat je goed! Een typische Kelly outfit. En wat heb je een prachtig figuur zeg ♥

 3. Dit soort jurkjes zijn echt geweldig! Staat je ook erg mooi. Leuk dat je dit jurkje droeg toen je in verwachting was. Ik vind het altijd zo’n leuke herrinering als ik kleding draag die ik ook droeg tijdens de zwangerschap 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Favoriete roze lipsticks!My Profile

 4. Ik draag ook graag jurkjes, maar heb er maar weinig! Vaak omdat ze te kort zijn (heb nogal dikke billen haha) of omdat ik het toch niet aandurf! Stom he..
  Dit jurkje staat je goed!
  Nicole onlangs geplaatst…Photodiary: (paas)weekendMy Profile

 5. Heel leuk jurkje, ik ben ook gek op jurkjes al draag ik toch het liefst een spijkerbroek :-).
  Ik heb laatst wel onwijs leuke jurkjes besteld bij boohoo, onwijs veel keuze en niet duur!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.