Outfit hoogzwanger fashionably big

Momenteel ben ik 33 weken zwanger, mijn buik groeit en groeit, mijn kledingkeuze wordt kleiner (hello te korte shirts) en het wordt moeilijker om leuke hippe outfits bij elkaar te sprokkelen. Ik bestelde dit nieuwe jasje bij de H&M zo’n 3 weken geleden welke een paar dagen terug binnenkwam, en ik ben er helemaal happy mee. Nu ik zwanger ben draag ik het jasje lekker open, het jasje zit lekker comfortabel en is te matchen bij veel outfits. Op de foto draag ik heel hip mijn haklaarsjes, maar ik moet eerlijk toegeven dat die enkel voor de foto waren want op hakken lopen in combinatie met harde buiken is geen optie meer. Het was gisteren mooi weer dus ik heb vriendlief gevraagd wat outfit foto’s te maken. 

Wat ik op de foto draag? Een Mama Jeans van H&M mama, dit is echt mijn favoriete zwangerschapsbroek. Ik heb deze broek al vanaf +- 9 weken zwangerschap en deze zit heerlijk rondom mijn buik. De top die ik draag, is nog van voor mijn zwangerschap hihi, gekocht bij de We en lekker rekbaar. Het jasje dat ik draag is van de H&M, en de laarzen zijn van Invito.

foto-92

Ik vond mijn armbandjes leuk matchen met mijn outfit en horloge dus ik noemde dit armcandy hihi. Ik draag mijn fijne Michael Kors horloge, de armbandjes zijn van Ebay.

Als ik terug ga kijken naar oudere outfit of the days zie ik het grote verschil in groei van mijn buik, zo gaaf om te zien! Ik ben benieuwd naar jullie reacties op deze outfit!

Liefs Kelly

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

31 gedachten over “Outfit hoogzwanger fashionably big”

  1. Leuke outfit combinatie zo. Blauw staat je erg goed! Die H&M jeans zitten echt goddeljk gewoon, heerlijk met die band over je buik geeft dat net een beetje extra steun.

  2. Bij H&M hebben ze ook basic hemdjes/lange tops die bij mij tot halverwege m’n bovenbenen komen (handig voor onder jurkjes). Die zullen bij jou dan wel over je buik vallen, dat je ze toch in je broek kan stoppen. Daaroverheen kan je dan een normaal shirt/bloesje dragen. Leuke foto’s!

  3. Kelly, wat leuk om zo veel van je te lezen.. ik wil echt al heel lang wat blogs van je lezen aangezien ik daar lang niet aan toe ben gekomen.. en nu heb ik gewoon heeeeel de ochtend tot nu zitten lezen.. nu ga ik maar aan mijn huiswerk.
    Leuk om te lezen dat alles goed met je gaat en je meisje. En ook super leuk om te lezen over beauty and health!
    Liefs, Anneke

  4. Ah Anneke wat super lief! Ik weet gewoon niet wat ik kan zeggen, heel erg bedankt! Leuk dat je het graag leest 🙂 super lief compliment!

  5. Pingback: Outfit of the day: Amsterdam Jacquard jacket H&M | Kelly Caresse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.