Autogordel tijdens zwangerschap

Autogordel tijdens zwangerschap: Vandaag heb ik voor jullie review van een product waar ik heel enthousiast over ben, en wat voor mij het autorijden nu ik ver in mijn zwangerschap zit een stuk vertrouwder maakt. Ik review voor jullie de BeSafe autogordel voor zwangeren. Een soort koppelstuk dat je op een makkelijke manier kunt gebruiken in je autostoel om ervoor te zorgen dat je autogordel niet rondom je buik zit, en deze je buik niet kan afklemmen. Ik vind een normale autogordel niet lekker meer zitten, en bovendien is het ook gevaarlijk wanneer je een ongeval zou krijgen als de autogordel door de enorme druk de babybuik zou vast drukken. Deze gordel voorkomt dat je de autogordel rond je buik draagt, en zorgt er wel voor dat je veilig in het verkeer kunt rijden.

Autogordel tijdens zwangerschap

De Be Safe is heel makkelijk in gebruik en ook gemakkelijk te verplaatsen naar verschillende auto’s. Zo rijd ik soms in mijn eigen auto, en soms in die van mijn vriend en dit is geen probleem omdat je de Be Safe heel makkelijk in de auto bevestigd en weer meeneemt.

Als je de Be Safe wilt gebruiken doe je als eerst een riempje om de achterkant van je autostoel. De voorkant laat je op de zitting zitten en je gaat als het ware zitten op de zitting van de BeSafe. Je bevestigd de normale autogordel aan een kliksysteem op de Be Safe, en vervolgens maak je deze vast hoe je een normale autogordel ook vast maakt. De Be Safe zorgt er op die manier voor dat de autogordel onder de buik gedragen kan worden.

Ik vind de Be Safe lekker zitten en ik voel me een stuk zekerder op de weg. Zowel ik als mijn ongeboren kindje zit veilig geborgen in de auto. De BeSafe is verkrijgbaar bij diverse babywinkels, meer informatie kun je vinden via deze link. Via de link kun je ook een filmpje vinden van hoe je dit product kunt bevestigen in je auto. De beSafe wordt aangeraden te gebruiken vanaf 8 weken zwangerschap en beschermt jou en je kindje niet enkel bij ongevallen maar ook tegen de druk van de autogordel bij stevig remmen. Ik had gewild dat ik dit product eerder ontdekt had om meer veiligheid te kunnen garanderen. Vanaf nu stap ik de auto niet meer in zonder mijn BeSafe.

Had jij al eens gehoord van de BeSafe zwangerschapsgordel? Hoe kijk jij hier tegen aan? Ik ben benieuwd naar jullie reacties in de comments.

Liefs Kelly.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

12 gedachten over “Autogordel tijdens zwangerschap”

  1. Oh dat was 3 weken terug toen we nog ‘even’ op en neer naar Nederland zijn gereden vanuit Zuid-Frankrijk Niet dat de gordel oncomfortabel zat, maar meer voor het stukje veiligheid op zo’n lang traject. Goede review, duidelijke foto’s.

  2. Wat super handig ik wist helemaal niet dat zulke dingen bestonden!
    Goed dat je er een review over schrijft zullen veel zwangere vrouwen baat bij hebben denk ik!

  3. Hier heb ik inderdaad wel eens van gehoord, alleen niet specifiek van dit merk. Ik kan me voorstellen dat je dit eerder in je zwangerschap had willen ontdekken, voor het extra veilige gevoel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.