Outfit: Goldie London

‘Pap, het is 16.30, het wordt al donker maar ik wil dolgraag deze outfit nog op de foto hebben’, vroeg ik mijn vader voor ik die avond een feestje voor vriendinnen zou houden bij mij thuis. Dit is een outfit die ideaal is voor feestjes, etentjes of andere gelegenheden waar je wat netter gekleed wil zijn. Met deze blouse van Goldie London ga ik een beetje uit mijn comfort zone. Eigenlijk draag ik vrijwel nooit een blouse, toch vind ik ze vaak zo leuk bij anderen! Bij het Wear for love event shopte ik deze blouse en ik ben er helemaal verliefd op! Kijken jullie mee naar de outfit foto’s?

De blouse heeft prachtige fake-leather accenten rondom de mouwtjes en de knoopjes. Dit geeft een hele chique look. Ook heeft deze blouse een see-through effect wat ik erg leuk vind om te dragen op een witte  top. Dit maakt de blouse extra speciaal.

Ik combineer de outfit op een simpele jeans (van Primark) en leren laarsjes van Cellini. Natuurlijk draag ik mijn vertrouwde sieraden: een horloge van Michael Kors, mijn verlovingsring en zilveren oorbelletjes.

De lipstick die ik draag is een chubby stick van Clinique in 05 plushtest punch. Ik krijg regelmatig vragen over welke lipsticks ik draag dus ik zet het er voortaan wel gewoon bij. Wat vinden jullie van de outfit en dan met name deze blouse? Laat het me weten in de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

34 gedachten over “Outfit: Goldie London”

  1. Mooie blouse hoor! En je schoenen blijven geweldig! Misschien is het ook leuk om de blouse een keer in een highwaisted jeans of rokje te dragen? Daar wordt het wel erg chique van, maar soms is dat ook wel leuk.

  2. Die blouse is helemaal mijn smaak. Ik draag veel van dat soort blouses. Netjes naar je werk maar niet te chique al kun je het wel zo combineren dat het chique is. Heel leuk.

  3. Die blouse staat je echt heel erg goed! Vaker uit je comfortzone gaan! Ik zou persoonlijk wel andere (iets minder casual) schoenen erbij aangetrokken hebben, maar dat is natuurlijk ieder zijn persoonlijke smaak! 🙂

  4. Staat je goed dat leuke blousje 🙂 Leuk dat je vader foto’s van je wil maken! Zelf zou ik kiezen voor zwarte laarsjes, maar dat komt omdat ik echt helemaal niks heb met de kleur bruin haha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.