Diary donderdag : Behind the scenes of a blogging mom

diartyddDeelde ik gisteren nog een plog uit mijn leven, is het vandaag weer tijd voor mijn wekelijks photo diary! Ik hoop dat dit niet een beetje teveel van het goede is haha. Een titel bedenken voor de diary donderdag is voor mij ook steeds meer een uitdaging aan het worden, want hoe vat ik in een paar woorden samen wat ik afgelopen week zoal gedaan heb? Het was in ieder geval een gezellige, leerzame en inspirerende week. Laten we maar gelijk naar de foto’s gaan die beschrijven wat ik zoal uitgespookt heb.

Vorige week donderdag begon al vroeg met een dagje vol afspraken. Ik kon op de heenweg gezellig meerijden met Diana, een mede mommyblogger waar het heel erg leuk mee klikte.

Heerlijke gezonde hapjes bij de persdag van Ganbaroo. Voor de rest van de foto’s verwijs ik je graag naar de plog van gisteren waarin ik de hele dag met afspraken in foto’s aan je laat zien.

Vrijdagochtend kwam mijn schoonmoeder op Lana passen zodat ik even lekker kon sporten. Dat was er die week namelijk door drukte bij ingeschoten. Dat voelt voor mij als sportaholic niet fijn dus ik vond het heerlijk dat ik lekker kon gaan. Ik ging voor een lesje Xco.

Na het sporten ging ik douchen en maakte ik me klaar voor de dag. Vervolgens dook ik de keuken in met mijn camera om de keukentour video op te nemen. Deze hebben jullie zondag online kunnen zien.

Zaterdagochtend begon ik rustig aan met een kopje koffie. Deze vrolijke mok matcht perfect bij mijn nagellak.

Daarna wandelden we even het dorp in samen met Lana. Hoe schattig staan deze nieuwe schoentjes! Dit zijn haar nieuw Bunnies van Ziengs. Ook haar denim legging matcht leuk bij de denim kinderwagen, oog voor detail haha.

Daarna gingen we met Lana naar de sinterklaasviering die bij mijn sportschool georganiseerd werd. Lana was heel erg blij met het cadeautje dat ze gekregen heeft.

Nienke helpt me af en toe met het verbeteren van mijn spelling. Dit is namelijk echt mijn zwakke plek waar ik onzeker over ben. Ik stuur haar af en toe artikelen in die ze verbetert en afgelopen zaterdag kwam ze een middag langs om mij les te geven.

Heel erg blij met de fijne tips en tricks die ik leerde van Nienke. Ik heb alles goed opgeschreven en ik zal nog regelmatig artikelen naar Nienke sturen om te laten verbeteren. Gelukkig gaf ze aan dat er al veel verbetering in zit.

Ik weet dat veel van jullie niet dol zijn op Uggs maar ik vind ze heerlijk. Met dit koude weer ga ik liever niet zonder Uggs de deur uit.

Zondagavond hadden Yannick en ik een datenight en gingen we samen heerlijk uit eten. We hebben er echt van genoten. Ook hadden we heerlijke gerechten op. Linksboven draag ik mijn nieuwe blouse van Goldie London (Via Wear for love)  and i love it! Vanmiddag zal er als extra artikel een outfit of the day mee online komen.

December is denk ik toch wel een van mijn favoriete maanden van het jaar. Er zitten fijne feestdagen in, de kerstsfeer met alle lichtjes, accessoires en kerstboom vind ik heel gezellig en het is een maand om stil te staan bij de mooie momenten die 2014 geboden heeft. Ik wens jullie bij deze een hele fijne feestmaand toe!

Maandag vertrok ik al vroeg richting Amsterdam voor een meeting bij Pampers met andere mommybloggers. Ik had helaas veel vertraging met het openbaar vervoer. Ondertussen maakte ik deze gekke lipstick selfie.

We werden door Pampers erg in de watten gelegd met een heleboel lekkere hapjes en drankjes. Zoals jullie misschien wel weten gebruiken wij momenteel geen Pampers luiers, we zijn erg tevreden met de luiers van Lidl. Toch was ik heel benieuwd wat Pampers te bieden heeft. Ik ga de komende tijd wat producten voor hun testen. Ik zal daar zeker kritisch in zijn want dat vind ik erg belangrijk. Vraagje aan mama’s: Wat voor luiers gebruiken jullie voor je kindje?

Mmm ook dit heerlijke hapje kregen we!

Met een goed gevulde goodiebag vertrok ik na de meeting naar huis. Er zitten onder andere Pampers luiers in. Ik kwam er bij de meeting achter dat Pampers bij een aantal supermarkten een Budget lijn verkopen, dit zijn de luiers in oranje pakken. Een lijn die qua prijs overeen komt met allerlei huismerk luiers. Ik ben dan ook zeker benieuwd wat wij hier van zullen vinden.

In de avond was het tijd om te koken. Ik deel al een beetje alsof het een mini kerstdiner was. Ik gebruikte namelijk de verse ravioli van de Delicieux collectie van Lidl. Dit kookte ik samen met spinazie, tagliatelle, spekjes en uitjes, een heerlijke combinatie!

Dinsdagochtend heb ik gefilmd voor mijn youtube kanaal. Ik kreeg veel verzoekjes voor deze video. Kunnen jullie al raden wat voor video dit zal worden?

Daarna ging ik een eindje wandelen met Lana. Ik vind het al erg koud buiten dus ik ben heel blij met mijn dikke furry jas van Primark. Met een warme sjaal erbij is het goed te doen buiten. Ook Lana had ik lekker warm ingepakt.

Ik had gelnagellak op en die zou eigenlijk 3-4 weken mooi blijven zitten. Toch vond ik deze al erg vaag aan het worden waardoor ik deze eraf gehaald heb. Wat een werk is dat! Uiteindelijk heb ik de gellak er grotendeels met een nagelvijl afgehaald. Daarna bracht ik deze mooie kleur van Opi op. Dit is een lakje uit hun kerstcollectie van dit jaar. Ik ben dol op dit wijnrode kleurtje!

En de postbode heeft mij verrast met deze grote pot Nutella. Deze vriend weegt maar liefst 1 kilo en gaat mij een heerlijke winter bezorgen! Hoe schattig. Deze limited edition Nutella is onder andere te koop bij Jumbo en C1000.

Gisteren was mijn lieve moeder jarig en in de ochtend ging ik daar gezellig op de koffie met Lana. Ik genoot van dit Brabantse worstenbroodje uit de grill. Zijn jullie ook dol op worstenbroodjes?

In de middag was Lana helemaal in haar sas want ik had haar een oud niet-werkend mobieltje gegeven om mee te spelen. Ze liep er de hele tijd mee rond, zo schattig!

In de avond werden we door mijn ouders uitgenodigd om lekker te komen eten om de verjaardag van mijn moeder te vieren. Ze hadden Chinees gehaald en daar zijn Yannick en ik dol op. Als cadeau voor mijn moeders verjaardag gaven we ze allebei een Efteling abonnement met parkeerkaart, waar ze onwijs blij mee zijn. Zo kunnen ze ook met Lana tijd doorbrengen in de Efteling waar we redelijk dicht bij in de buurt wonen. Leuk!

Dit was de diary donderdag van deze week. Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

64 gedachten over “Diary donderdag : Behind the scenes of a blogging mom”

 1. Woooooow, die pot Nutella! Te gek! Daar kom je de winter wel mee door! Die schoentjes van Lana zijn echt te schattig! Leuke diary weer. Heerlijk al die foto’s!
  Marion onlangs geplaatst…Bladieblablog #14My Profile

 2. Jeej, ik kan een keer antwoorden op een mamavraag haha! Ik gebruik voor Nilo huismerk luiers van de drOgist uit Duitsland. Ben wel benieuwd naar die budget Pampers… Ik wacht je review af 😀
  Manon onlangs geplaatst…In de kast van… RiverMy Profile

 3. Leuke diary. Die pot Nutella heb ik nu een paar keer voorbij zien komen. Die gaat hier zeker op tafel komen. Hij is te leuk en lekker. Ik gebruik trouwens Pampers voor dochterlief, dat beviel bij zoonlief al. Op het kdv krijgt ze kruidvat luiers maar die vind ik zo stug. Heb zelf een keer een pak gekocht. De nachttest doorstonden ze niet. Bovendien had ik het idee dat ze sneller rode billetjes kreeg. Ik ben en blijf fan van Pampers Baby Dry.
  Petra onlangs geplaatst…Liefde op het eerste gezichtMy Profile

 4. De schoentjes van Lana zijn erg schattig! Zelf gebruik ik luiers van Kruidvat voor mijn zoontje, die zijn naar mijn weten de allerbeste :). Ik ben wel eens naar die van de Lidl of pampers overgestapt, maar die deden het toch beduidend minder goed in mijn ervaring. En de prijs van Kruidvat is natuurlijk erg voordelig :).
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Pakketje Vintagestore + kortingscode!My Profile

 5. Leuke plog! Met mooie foto’s. Ik vind uggs ook echt super fijn! Ik draag ze nu dagelijks. Lekker warm.

 6. Hi Kelly,
  Gezellig weekje zo!
  Wij gebruiken luiers van kruidvat. Voor pampers is onze kleine meid ‘allergisch’ . Ze krijgt er uitslag van. Daarom moeten wij steeds luiers meenemen naar het kdv, want ze gebruiken daar pampers. Dat is wel balen, maar ja alles voor tevreden dreumesbillen. En zo heeft ieder zijn eigen voorkeur :-).

  Groetjes,
  Angelique

 7. Inmiddels zijn de kinderen hier al 8 en 5, dus ik ben uit de luiers. ( Ik zit nu met dochterlief in de DIY periode. 😉 ) Ik heb altijd pampers voor ze gekocht. Ook andere merken geprobeerd, maar die vond ik stug, niet fijn of ze kregen er uitslag van. In de tijd van mijn zoon waren ze vaak in de aanbieding 3 pakken voor 20 euro, ik weet niet of dat nu nog is?

  Nutella is hier ook een echte favoriet! Zijn wel erg leuke potten om in de wintermaanden op tafel te hebben staan.

  Fijne pakjesavond morgen!
  Laura onlangs geplaatst…Budget tipsMy Profile

 8. hahaha! Ik moet hardop lachen om je roy donders opmerking 😛 Maar worstenbroodjes zijn typisch Brabants, en meneer Roy donders die is dol op worstenbroodjes waar ook nog een dikke laag bacon op gedaan wordt 😛

 9. Het is er eentje van Rimmel maar durf niet te zeggen welke, kan hem dus nu niet vinden :S , zodra ik het weet geef ik het je door 🙂

 10. Leuke diary weer! Mijn zoontje droeg kruidvat eigen merk luiers. Pampers zijn echt de meest vreselijke luiers ever! Mijn zoontje was altijd zeiknat als hij die luiers aan had. Het ving helemaal niet goed op en liet vaak die korrels die in die luiers zitten ook nog eens los.
  angelique onlangs geplaatst…Shoplog | KerstMy Profile

 11. Leuk Leuk! Ik heb je site gisteren ondekt .Jij bent echt een inspiratie voor opkomende mommybloggers. Super leuke!!

 12. Fijne diary weer 🙂
  Wat goed dat Nienke je helpt met je spelling, ik vind het dapper dat je toe durft te geven dat het hier en daar nog niet optimaal is. Ik vind wel dat je heel erg gegroeid bent! Ik volg je inmiddels alweer een hele tijd en ik zie je er echt in groeien!
  Linda onlangs geplaatst…Ik kreeg een adventskalender.My Profile

 13. Hi Kelly,
  Leuke week gehad zie ik.
  Wij gebruiken altijd kruidvat luiers. Onze dochter krijgt uitslag van pampers. Durf geen lidl luiers te proberen, omdat t nu goed gaat. Mooie billen, blije mama :-).

  Groetjes,
  Angelique

 14. Wat zijn Lana haar schoentjes stoer!!

  Ik gebruik afwisselend luiers, als ik naar duitsland ga eigenmerk DM of Rossmann. Anders Lidl overdag en ‘s nachts Aldi want die hebben 4+. Aldi zijn een stuk soepeler dan Lidl.

  Pampers ben ik geen fan van, stinken en mijn zoontje lekt erin door. Gebruik wel altijd pamper billendoekjes maar koop ze in duitsland. Daar zijn ze goedkoper.

 15. Haha zoals alle reacties hier: Wat een heerlijkheid, die grote pot nutella!! VIND IK LEUK.
  Je nieuwe video zal vast gaan over de kledingcollectie van je kleine…?
  Ben benieuwd!
  Leuke foto’s.

 16. Mag ik even heel blij worden van de positieve ‘flow’ waar je ons (in ieder geval mijzelf) in meesleept? Leuk om je ‘donderdag diary’ te volgen. Een nieuwe titel zei je? Waarom niet gewoon ‘Kelly’s Diary’? Dekt de lading en vind ik leuk klinken?
  Afijn. Luiers. Ik gebruik heel graag de Pampers Active Fit voor mijn dochtertje. Nooit wat anders dan Pampers geprobeerd eigenlijk. Ik ben er erg tevreden mee. Diverse soorten van Pampers geprobeerd. Deze is echt favoriet:)
  Rory onlangs geplaatst…Meneer, is dit het Naardermeer?My Profile

 17. Wat een leuke diary weer! En awh dat cadeau voor je moeder zal ze zeker kunnen waarderen!

 18. Dat heerlijke eten altijd…mmm. Ik vind uit eten gaan ook altijd zo genieten.
  Ik ben benieuwd naar je video, ik gok op een kledingkasttour van Lana? Die schoentjes van haar zijn ontzettend leuk.
  Sarah vindt mijn mobiele telefoon ook zo interessant, maar die ruil ik dan snel om voor een oude afstandsbediening waar ze haar tanden in kan zetten. Maar een oud mobieltje is ook een optie! Leuke week weer!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mama. Photodiary van SarahMy Profile

 19. Dit soort artikelen vind ik zelf de leukste, lekker nieuwsgierig mee kijken 😀 Erg leuk gedaan weer en je lijkt (ken je natuurlijk niet persoonlijk) mij zo’n ontzettend lief en aardig persoon en een hele goede mama! x

 20. Gellak blijft bij mij ook niet lang zitten helaas… Slappe nagels maken meer kapot dan je lief is haha! Maar toch, gewone nagellak chipt dezelfde dag vaak nog, gellak blijft toch zeker een (kleine) week mooi zitten 🙂

 21. Wow, die pot Nutella! 🙂

  Ik zweer zelf bij Pampers luiers en ben vooral fan van de Baby Dry variant. Ze zijn eigenlijk altijd wel ergens in de aanbieding. Toen mijn dochter nog heel erg klein was, gebruikte ik trouwens ook naar tevredenheid de luiers van het huismerk van Kruidvat. Die hebben namelijk luiers in het prematurenmaatje 0 en die hadden wij destijds echt nodig.
  Romy onlangs geplaatst…Trend: de kersttrui!My Profile

 22. Anita te Gussinklo

  Leuke diary Kelly.
  Mijn zoon is alweer een tijd uit de luiers.
  In het begin gebruikte ik Pampers en later ben ik over gegaan op de luiers van Kruidvat.
  Die waren toch een heel stuk goedkoper.

 23. Leuk he hoe je kinderen blij kunt maken met dingen die je gewoon hebt liggen. Mijn zoon belt ook de hele dag met opa en oma haha
  Els onlangs geplaatst…Koekjes bakkenMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.