OUTFIT: Gezelligheid met Shirley

DSC_0440

 

Ik had een hele gezellige middag in Amsterdam bij Shirley en daar hoort natuurlijk outfit foto’s schieten bij. Ik had Lana gezellig meegenomen zodat het gelijk een babydate was. Skyler en Lana zijn een heel schattig duo samen. Net zo groot, allebei lekker eigenwijs en vrolijk. Echt genieten om ze samen te zien. Het is heel fijn om met een mede jonge mama te kletsen over het moederschap, en alle ditjes en datjes daar omheen. We hebben allebei dezelfde kijk op het moederschap, lekker nuchter en we genieten er volop van. Shirley is natuurlijk de ster in het maken van mooie outfit foto’s dus ook ik mocht voor de camera gaan staan. Daarna heb ik voor haar outfit foto’s gemaakt. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat!

DSC_0425

DSC_0436

 

Wat heb ik aan in deze outfit? Ik draag mijn fijne Primark enkellaarsjes en vertrouwde jeans van H&M. Deze is nog van voor mijn zwangerschap en blijft mooi, echt een fijn stofje. De top is een korte mouwen top van H&M basic en het jasje dat ik draag is van het merk Object. Het is van een Boucle stofje, lekker warm en comfortabel. Valt het jullie op dat ik dol ben op blauwe/mintgroene/turqoise?

DSC_0445

 

DSC_0432

 

Wat vinden jullie van deze outfit? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

27 gedachten over “OUTFIT: Gezelligheid met Shirley”

  1. Wow, wat een mooie foto’s. Laat dat maar aan Shirley over. Leuke outfit, lekker draagbaar en toch gekleed. Ik ben ook fan van van dat turquooise.

  2. Super outfit! Dat zou ik zelf ook willen dragen 🙂 En het valt me idd op dat je dol op die kleuren bent haha. Maar het staat ook heel mooi bij je haar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.