Outfit of the day: Pastelroze met veel wol

Vandaag deel ik een van mijn favoriete outfits van de laatste tijd. Zoals jullie misschien wel weten, ben ik dol op pasteltinten. Op de een of andere manier vind ik ze me heel mooi staan, het zijn lieve kleurtjes en ik vind het leuk om er eindeloos mee te combineren. Deze outfit hebben jullie al in delen voorbij zien komen. In vlogs of video’s heb ik deze al gedragen. De outfit is helemaal budgetproof want alle items komen toevallig van Primark. Ik ben dol op wollen items, ze zijn lekker warm en erg comfortabel. Kijken jullie mee naar de outfit combinatie die ik op deze foto’s draag?

De roze top die ik draag heeft een soort ingebouwde statementketting met strass-steentjes. Het wollen grote vest bevat ook gouden glitters, waardoor ik de top met het vest erg leuk vind combineren. Het vest is tevens lekker warm en zit wijd om me heen.

De cirkelsjaal maakt de outfit helemaal af. Wanneer het nog niet koud genoeg is om een jas te dragen, kan je zo prima naar buiten.

Op deze foto zie je de top wat meer in detail. De  top heeft een vleermuismodel wat ik erg mooi vind. Verder draag ik een grijze jeans van Primark, mijn Michael Kors horloge en basic zilveren oorbellen. Echt een outfit waar ik me prettig in voel.

Wat vinden jullie van de outfit die ik draag? Ben jij zelf ook dol op pastelkleuren? Laat het me weten in de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

51 gedachten over “Outfit of the day: Pastelroze met veel wol”

 1. Leuke outfit Kelly! Staat je goed.
  Mooi die sjaal, ik ben gek op sjaals, heb een hele bak vol. Als het buiten niet zo koud is ga ik inderdaad rustig met vest en een lekkere sjaal. Dat kan nu helaas niet haha, hopelijk komt dat snel weer!
  Miranda onlangs geplaatst…Nailart; Foolproof, supersimpel 🙂My Profile

 2. Mooie kleuren vind ik dit! Vind vooral je shirtje erg leuk, tof ook voor de zomer! Zulke vesten zitten ook altijd zo lekker he 🙂 Heb vandaag toevallig iets soort gelijk aan! Lekker warm!
  Marieke onlangs geplaatst…Body stashMy Profile

 3. Kijk vanavond naar De Slag om de Klerewereld, Undercover in Bangladesh! NPO2 21.10.
  Dan zie je kindjes van 7, 8 jaar aan t werk onder gevaarlijke omstandigheden JOUW vleermuis tshirtje maken! Zie jij Lana al over 6 jaar in zo’n fabriek zitten?
  Primark is echt OUT en bloggers zouden hier echt voorop moeten lopen in de afkeuring van deze ketens en niet promoten. Er zijn genoeg alternatieven. Die trouwens beter in jouw straatje passen. Organic clothing bijv.

 4. Mooie outfit en zoals je zelf zegt: pasteltinten staan je echt prachtig. ik ben dol op sjaals, dus met die mooie sjaal doe je mij ook een plezier haha! Maar je vest is ook prachtig zeg. Volgens mij kan je er lekker in verdwalen ;-). Nice!
  Deisy onlangs geplaatst…Het huishouden: mhaw of yah?My Profile

 5. Jah dat vest… helemaal ook iets voor mij helaas was mijn maat er niet meer toen ik bij de Primark was, baal nog steeds

 6. Ik ben dol op wollen truien, maar kan ze niet altijd makkelijk vinden (te duur, te synthetisch, te dun). Met Kerst krijg ik altijd een kerstkado van mijn ouders (lees: geld). En aangezien ik het even rustig aan moet doen was dit het ideale moment om mijzelf te verwennen met een mooie trui die ik normaal gesproken dus even niet zo makkelijk meer zou kopen. Ik ben dan ook erg geslaagd bij de V&D in de ‘shop-in-the-shop’ van Benetton. Een fantastische trui, van wol, angora en ok ok, ook acryl voor de helft van de prijs. Zó ontzettend blij mee. En waar ik regelmatig zwart, zwart of wel eens zwart draag. Is het nu een prachtige ecru trui geworden. Blij!
  Rory onlangs geplaatst…Weerbaarheid: een kind meer in zijn kracht zettenMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.