Vandaag een outfit of the day online die ik droeg toen ik een dagje naar Amsterdam ging voor een afspraak bij mijn mediabureau. Ik twijfelde om een jurkje aan te trekken, of een jeans met een jasje en ik ging voor het laatste omdat ik me daar toch wat prettiger in voelde. Dit witte jasje is ideaal om zowel netjes, als casual te dragen. Afhankelijk van de manier dat je dit jasje combineert maak je de look casual, zakelijk of iets daar tussen. Ik droeg mijn statement ketting van Primark om de outfit wat meer te geven.

De top die ik draag is een losse mouwloze top van Primark in een van mijn lievelingskleuren.

Jasje dicht.

Jasje open

En een close-upje van de make-up look die ik draag.

Het wordt misschien een beetje saai want dit is wederom mijn favoriete jeans van H&M. Ik vind colbert jasjes zo ontzettend fijn omdat ze in allerlei soorten outfits leuk matchen, ze zowel open als dicht te dragen zijn en heb je het erg warm dan doe je het jasje uit. Dit jasje is trouwens van Berchka en ik kocht dit jasje in het mooie Frankrijk (In Lyon).

Wat vinden jullie van deze outfit? Hoe dragen jullie colbert jasjes het liefst? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

29 gedachten over “Outfit of the day: Afspraken buiten de deur”

 1. Leuke outfit! En ik maar denken dat je er met Primark kleding niet stijlvol uit kon zien. Bewijs jij even het tegendeel 😉 Je haar zit ook mooi!

  Ik draag het liefst colbertjasjes/blazers van viscose of sweatstof, omdat ze wel netjes zijn, maar zo comfortabel als een vest zitten. Ik draag ze trouwens zowel op jeans en andere broeken als op jurkjes.
  Petra onlangs geplaatst…Voor een knappe douanierMy Profile

 2. Mooie outfit! Jasjes vind ik ook echt heel fijn, ik draag ze meestal open – ik heb een lichtroze jasje waar echt heel veel verschillende shirtjes onder kunnen en een rokje of een jeans, dus ik kan er alle kanten mee op 🙂
  Linda onlangs geplaatst…Ruimte in je hart.My Profile

 3. Zelf draag ik nooit jasjes of colbertjes. Vind het mooi staan, maar ik ben meer een truitjes en vestjes mens. Blouses ben ik bijvoorbeeld ook niet dol op. Allemaal wat te netjes voor me 😉 I love de ketting en je oogschaduw!
  Marion onlangs geplaatst…50 Random Questions TagMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.