Outfit: Citygirl in France – Lyon

Een outfit of the day op een wel heel bijzondere locatie. Afgelopen maandag vertrok ik met vriendlief en Lana op vakantie naar Frankrijk waar we zaterdagmiddag van terugkwamen. De zus van mijn vriend woont in Lyon samen met haar vriend en we bezochten hen in hun nieuwe huis. We hebben hele fijne dagen gehad, binnenkort komt de vlog ook online van deze vakantie. Ik vermeld voor de veiligheid op internet liever niet wanneer we op vakantie zijn vandaar dat het op mijn blog vrijwel niet opviel. Mijn zwager maakte deze outfit foto’s, waar ik hem voor wil complimenteren.

Le outfit:

Jeans: H&M, Suede laarsjes Primark, Lange leopard vest Pimkie, Longsleeve Vero Moda, leren tas Zara.

Wat vinden jullie van deze outfit? Laat het me weten in de comments.

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

41 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.