Outfit of christmas day

Hoi lieve allemaal, hebben jullie een fijne kerst gehad? Er heerlijk van genoten met lieve mensen om je heen? Ik hoop van wel 🙂
Vandaag deel ik de outfit die ik droeg op tweede kerstdag. Eerste kerstdag waren we gezellig een dagje naar de Efteling geweest, de vlog daarvan komt vanmiddag online. In de Efteling droeg ik geen chique kerstjurk, panty en al dat soort kleding omdat dat gewoon veel te koud was. Die outfit vind ik dan ook niet zo leuk om te delen, maar op tweede kerstdag deed ik wel mijn best voor een feestelijke outfit. Het rokje hebben jullie al voorbij zien komen in de kerst outfit lookbook video maar de blouse nog niet. Een mooie wijnrode blouse die ik erg leuk vind staan boven de rok. Benieuwd naar de volledige outfit en waar ik alles geshopt heb?

De wijnrode blouse heeft een kanten detail bij de mouwtjes en is verder vrij neutraal waardoor de print op de rok wat meer de nadruk krijgt. Zowel de blouse als het rokje kocht ik bij de webshop Loavies. Die had ik besteld terwijl ik in een ziekenhuisbed lag en die shopdrang niet kon weerstaan haha. Ik draag een donkergrijze panty van H&M.

Dit zijn mijn nep-leren enkellaarsjes van Van Haren.

Ik koos ervoor om de blouse in de rok te dragen. De blouse heeft namelijk een wijdvallend model en door deze in de rok te dragen werd het accent meer op de  taille gelegd.

Ik draag een donkkerrode lipstick: #512 van Kiko.

Ik ben benieuwd wat jullie van de outfit vinden. Wat droeg jij gisteren op tweede kerstdag? Laat het me weten in de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

28 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.