Opruimvideo van de keuken – met Yannick

Dia1Wij waren vorige week zo goed bezig met het opruimen van ons hele huis, de grote schoonmaak dat we op dag 1 besloten te vloggen. Om hier een opruimvideo / vlog van te maken. De keuken was aan de beurt, we hebben alles uitgeruimd, ik heb alles uitgesopt en samen hebben we alles gereorganiseerd. We hadden er samen veel lol om en we bonden het ook leuk om dit te vloggen in de vorm van een opruimvideo voor jullie. Kijk je met ons mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

We zijn benieuwd wat jullie van onze opruimvideo / vlog vonden. Hebben jij en je partner soms ook zoveel lol om dit soort dingen of levert het alleen maar irritatie op? Ik ben benieuwd of jullie dit soort huishoud/opruimvideo’s vaker willen zien. Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

17 gedachten over “Opruimvideo van de keuken – met Yannick”

  1. Sandra Valkenburg

    Af en toe hard op moeten lachen…geweldig hoe Yannick gewoon lekker mannelijk praktisch de prullenbak neerzet.

    Wel lekker ruimtelijk geworden.

  2. Super leuk! Ik vind opruimen zo rustgevend. Goed idee om er een video van te maken 🙂 jullie hebben een mooi keukentje!

  3. Dat tafelblok op de plek van de koelkast is echt veel beter. Persoonlijk had ik die trolly toch weggedaan. Ik houd heel erg van ruimte. Nu zit je altijd dat je met je afval/etensresten over iets heen moet. Veder heerlijk opgeruimd geeft een fijn gevoel hé. Tijdje terug hier ook een opruimproject gedaan… geeft een heerlijk voldaan gevoel gevoel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.