Dia1Een tijd geleden werd ik door VT Wonen uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen en een lookbook in te sturen met mijn woonsmaak, interieur wensen en welke ruimte ik in huis wel een make-over zou willen geven. Aan de hand daarvan heeft een styliste van VT wonen een virtuele kamer een make-over gegeven die helemaal in mijn smaak is uitgevoerd. Vorige week werd ik in een studio in Amersfoort uitgenodigd om het resultaat hiervan te bekijken en voor de opnames van de video hiervan. De video zal uiteindelijk op het Youtubekanaal van VT wonen komen te staan, mede met video’s van andere bekende Youtubers. Hoe deze dag met opnames eruit zag kunnen jullie in deze vlog bekijken.Klik hier als je de video niet kunt zien

Het was echt een hele inspirerende en leerzame dag. Het was voor mij nieuw om scenes vaker opnieuw te doen, een ingestudeerde tekst te presenteren en om met wat professionelere apparatuur te werken. Hier heb ik dus veel van geleerd! Ook vond ik de setting, ‘de nieuwe werkkamer’ ontzettend mooi en helemaal in mijn stijl uitgevoerd. Ik ben benieuwd wat jullie van de video vinden en van de ‘virtuele nieuwe werkkamer’. Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

15 gedachten over “Opnames VT Wonen Vlog #46”

  1. Ik dacht, VT Wonen, die sla ik over. Ik ben niet zo van de woonprogramma’s, maar toen zag ik pas dat het een vlog was. Wat ontzettend leuk om te zien met die opnames. Ik ben heel benieuwd hoe het geworden is. Ga je n.a.v. die dag ook nog dingen veranderen aan je eigen werkkamer?
    Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays #47My Profile

  2. Wat een leuke actie van VT wonen zeg! Gaaf om zoiets mee te maken lijkt me! Ben benieuwd naar het eindresultaat, maar het was al erg leuk om achter de schermen met je mee te kijken!

  3. ik ben dol op items van vt wonen en heb er veel in huis staan, ziet er leuk uit!

  4. Wat een mooie nieuwe werkkamer hebben ze voor je gemaakt, zou ik zelf ook wel willen, al snap ik dat het alleen in een studio was, ik zou zelf dan wel een groter bureau nemen denk ik

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.