Dia1Vandaag heb ik voor jullie de tweede vlog van vloggend het jaar uit. Dit is de vlog van afgelopen zondag. In de ochtend ging ik sporten en daarna gingen we als gezin op pad richting Purmerend om de opa en oma van Yannick een bezoekje te brengen. De vlog staat in het teken van lekker en veel eten haha, daarna gingen we lekker Thais afhalen en genieten van de avond samen. Kijken jullie mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Natuurlijk  ben ik weer benieuwd naar jullie reacties op deze tweede vlog. Laat ze me weten in de comments van dit artikel. Wat is jullie favoriete afhaalrestaurant?

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

18 gedachten over “Op familiebezoek en lekker eten! Vloggend het jaar uit #2”

  1. Ik ontbijt ook altijd met Vlogs, haha! Knap dat je in de ochtend al meteen gaat sporten. Ik hoop ooit weer X-co te mogen doen. Ik moest hard lachen om je scrabble woord Kerstoutfitinspiratiedingetje haha! Leuke Vlog weer meid.

  2. Echt genieten af en toe zoveel vlogs achter elkaar! Superlief ook dat je het nog steeds spannend vindt.. Hoeft helemaal niet. Je bent leuk!
    Esther Marieke onlangs geplaatst…Review | De EemhofMy Profile

  3. Ik vind het super leuk dat je vlogt. Ook fijn dat het gewoon zo lekker normaal is. Behalve dat Lana begint te lopen dan, dat is natuurlijk heeeeeeel bijzonder.

  4. Leuk!!! Oh zo fijn naar opa en oma. Ik zag de foto op Instagram en toen schoot ik even vol. Mijn oma is overleden in augustus. Mijn laatste oma. Ineens besefte ik dat het de eerste kerst zou worden zonder opa en oma. Heel gek gevoel. Geniet maar lekker van de verwennerij. Nergens zo fijn als bij opa en oma! 🙂 Dat Thais ziet er superlekker uit!
    Marion onlangs geplaatst…Shoplog: The Body ShopMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.