Op citytrip zonder kids – Kellycaresse goes to London!

wegaannaarlonden

Kel, het is donderdag, dat betekent toch je wekelijkse KC Photodiary? Jep, dat klopt, die is er niet vandaag. En wel om een speciale reden. Want Yannick en ik zijn samen een paar daagjes in Londen! Kondigde ik vorige week al in een artikel aan ‘Of ik wel op reis durf zonder de kinderen‘ en dat er een last minute plan zou komen, hebben we vervolgens een stedentrip naar Londen geboekt, zonder de kinderen dus. Vet spannend. Maar as we speak…

zitten wij heerlijk in Londen, sterker nog, we zijn afgelopen dinsdag al vroeg met het vliegtuig vertrokken (de vlucht van 07.00) en komen vanavond (donderdagavond) weer thuis. Ik typ dit natuurlijk vooraf, dus dit is waar we qua tijden en dergelijke vanuit gaan. De foto’s in deze blogpost zijn trouwens zo’n 6 jaar geleden in Parijs gemaakt. Wij houden van het maken van stedentrips. Een leuke nieuwe stad ontdekken, bezienswaardigheden bezoeken, shoppen, lekker eten en gewoon samen op ontdekking gaan. En zo dus dit keer naar Londen. Als een soort van tussenstap voor een stedentrip die we misschien ooit wel willen maken naar New York City.

Ik ben zelf al een keer in Londen geweest, ik was toen namelijk in opdracht voor het poppenmerk Bratz een dagje op pad. Ik heb toen in totaal 6 uur doorgebracht in Londen, veel te kort om zo’n mooie stad te ontdekken, maar wel kort genoeg om te proeven dat dit een stad is waar ik graag nog eens met Yannick heen zou willen. Zo geschiedde, we boekten zomaar een last minute via TUI. Dit is overigens niet gesponsord, zelf betaald maar voor ons bevalt TUI zo goed dat we daarom voor deze maatschappij opnieuw kozen.  De planning is om allerlei bekende bezienswaardigheden te bezichtigen zoals de Big Ben, London Bridge en Buckingham Palace. We willen de London Eye bekijken, maar ook lekker shoppen in Oxford street. Alles schijnt al helemaal in kerstsferen te zijn versierd dus daar zijn we heel erg benieuwd naar. Wie weet kunnen we nog een leuke kerstmarkt meepakken. Ik denk dat we met name met openbaar vervoer alle leuke hotspots gaan bezichtigen. Er is genoeg te beleven dus dat zal vast genoeg afleiding bieden van het missen van de kinderen. En het lijkt me ook zo heerlijk om 3 dagen samen met Yannick te zijn en even gewoon alleen ons op elkaar focussen, echt zalig!

ardennen-samen-liefd

We kijken er heel erg naar uit (maar zitten er dus al als je dit nu leest haha) en uiteraard ga ik er vloggen en het een en ander over delen op social media en op de blog. Wij gaan er ondertussen heerlijk van genieten en ik kom later terug met een artikel hoe het nou bevallen is om 3 dagen mijn meisjes niet te zien ;).
Ben jij weleens in Londen geweest? Wat vond je van deze mooie Engelse stad? Wat heb jij er allemaal bezichtigd? Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

38 reacties

 • Nicole
  8 december 2016

  Ik ben al een paar keer naar London geweest. Prachtige stad! Meestal vlieg ik trouwens met Ryanair dat is vaak het goedkoopste ook!
  Nicole onlangs geplaatst…Schuldig omdat ik werk?My Profile

 • Saskia
  8 december 2016

  Wat tof dat jullie dit hebben gedaan! Mijn man en ik zijn afgelopen september drie dagen naar Berlijn geweest en ik moest wel even slikken bij het achterlaten van mijn kindjes. Maar het wende gelukkig ook snel en we hebben het heerlijk gehad. Geniet ervan!
  Saskia onlangs geplaatst…Zwangerschapsverhaal: Janine onderging diverse vruchtbaarheidsbehandelingenMy Profile

 • Kelly
  8 december 2016

  Ohh heerlijk!! London is mooi, wij zijn er doorheen gereden langs alle bezichtigingen af, heel gaaf! Engeland is in zijn algemeen gewoon geweldig!
  Kelly onlangs geplaatst…Lifestyle – NetflixMy Profile

 • Annemijn
  8 december 2016

  Wat leuk dat jullie daar nu zijn zeg! Heel veel plezier nog, valt me nu pas op dat je niks ‘gesnapt’ hebt, haha! Je kunt dus gerust weg zonder dat het echt opvalt op social media
  Annemijn onlangs geplaatst…Kerstmarkten in Zeeland en omgevingMy Profile

 • Loes Johanna
  8 december 2016

  Wat tof, veel plezier nog vandaag! Ben ook een aantal keer in Londen geweest, echt een hele leuke stad.
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Gaat jouw man mee naar elke afspraak bij de verloskundige?!My Profile

 • Ellen
  8 december 2016

  Gaaf zeg! Veel plezier!
  Ellen onlangs geplaatst…Waarom ik uitkijk naar de wintervakantieMy Profile

 • Manon
  8 december 2016

  Ah Londen is echt “mijn” stad. Ben er zo verliefd op! Inderdaad de bekende toeristenplekken zijn tof maar ook juist de buitenwijkjes, zijstraatjes en uitstappen bij “onbekende” metrostations is zo leuk!
  Manon onlangs geplaatst…FILMPJE: Kledingkast make-over – van bom ontploft naar zwangerproofMy Profile

 • Stefanie
  8 december 2016

  Wat leuk!! Nog veel plezier vandaag! Ik ben nog nooit in Londen geweest maar zou er graag een keer naar toe gaan.
  Stefanie onlangs geplaatst…Een druk sinterklaasweekendMy Profile

 • Monique
  8 december 2016

  Londen is zo leuk! Ik ben er met school geweest en later ook nog met Michiel. Ik ben er zelfs ten huwelijk gevraagd! Wel toevallig trouwens, want hij zit as we speak in het vliegtuig naar Londen. Met een vriend, dat dan weer wel… Geniet nog van jullie laatste dagje daar!
  Monique onlangs geplaatst…Winnen: telefoonhoesje met fotoMy Profile

 • Carlijn
  8 december 2016

  Jaaaa super dat jullie het toch gewoon gedaan hebben! Hoe bevalt het?!? Londen is natuurlijk al helemaal in kerstsfeer, perfecte tijd om te gaan. Vind Londen zelf ook erg leuk maar de laatste tijd wint Manchester het toch… De afgelopen drie maanden twee keer geweest, aanrader voor jullie volgende keer.
  Carlijn onlangs geplaatst…Het leed dat pers events bezoeken heetMy Profile

 • Mèlanie
  8 december 2016

  Wat super leuk, ik ben zo’n tweeenhalve week geleden met een bedrijfsuitje in Londen geweest. We zijn toen in de Londen Eye en op de Tower Bridge geweest. En er werd natuurlijk geshopt… Een super leuke stad waar ik zeker nog naar terug wil om samen met m’n man te ontdekken 🙂
  Mèlanie onlangs geplaatst…Hebben wij dan echt een slim kind..?My Profile

 • Nicole
  8 december 2016

  Londen is zo leuk!!! Vooral de musicals op west end! Veel plezier!!
  Nicole onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate #11 – Oh jee, een dwarsligger!My Profile

 • karlien
  8 december 2016

  Wow jullie zetten er wel vaart achter, top! Hoop dat jullie het heel erg leuk hebben.
  karlien onlangs geplaatst…Gezinsvakantie naar Sarlat in FrankrijkMy Profile

 • Kelly
  8 december 2016

  Wat leuk dat jullie t toch hebben gedaan! Heerlijk! Ben benieuwd wat jullie allemaal gedaan hebben! Heel veel plezier nog t laatste dagje!!
  Kelly onlangs geplaatst…Play DatesMy Profile

 • Juliette
  8 december 2016

  Heerlijk! Geniet van jullie laatste dag samen en de mooie stad natuurlijk! ? Ik kijk al uit naar de foto’s. Liefs
  Juliette onlangs geplaatst…Persoonlijke updateMy Profile

 • Celine
  8 december 2016

  Wat leuk zeg dat jullie dit hebben gedaan! Ik ben 3 jaar geleden met mijn lief in Londen geweest. Geweldige stad! Liefs, Celine
  Celine onlangs geplaatst…Mommy Personal: De positieve zwangerschapstest!My Profile

 • mama van dijk
  8 december 2016

  gaaaaaf veel plezier meid!
  mama van dijk onlangs geplaatst…Hoe het bevallingsverhaal écht begon..My Profile

 • Elvira
  8 december 2016

  Dól op Londen! Ik woon en werk hier nu 10 maanden als aupair in bij een gezin. Over 2 weken ga ik weer naar huis maar ik kom sowieso snel weer terug!

 • Leonie
  8 december 2016

  Super leuk. Londen is echt gaaf. Ik wil ee snel een keer naar terug.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamaupdate #16 – Oppassuces en swap deelnameMy Profile

 • felicia
  8 december 2016

  ik ben er nooit zelf geweest mijn man ook niet
  maar nu moet ik zeggen dat Engeland mij ook niet zo trekt om naar toe te gaan
  toe te gaan waarom weet ik niet
  maar heel veel plezier samen en genieten er lekker van met ze tweetjes

 • Jodi - liefthuis
  8 december 2016

  Ooow heerlijk ik ben benieuwd naar je verhalen.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…De meest rare, aparte en gekke zoekopdrachten voor Lief thuis…My Profile

 • rachel
  8 december 2016

  ooh wat super dat je het gedaan hebt kel :D, londen ben ik een paar keer geweest en bijft super daarzo!! veel plezier nog vandaag!!!
  rachel onlangs geplaatst…December tag!!My Profile

 • Fenna
  8 december 2016

  Leuk zeg! Ik vind Londen erg leuk om heen te gaan 🙂 Geniet ervan.
  Fenna onlangs geplaatst…Wishlist | BabyspullenMy Profile

 • Karin
  8 december 2016

  Ik ben in 2015 met Erik in London geweest. Ik vond de London Tower geweldig en ook Piccadilly Circus met die grote M&M’s winkel! Ook zijn we ‘s avonds in de London Eye geweest, dat had Erik als verrassing geregeld en was echt sprookjesachtig!
  Toen wij er waren was de Westminster Abbey helaas dicht, daar had ik heel graag binnen willen kijken omdat William en Kate daar getrouwd zijn. Dus helaas alleen van de buitenkant gezien. Een goede reden om nog eens terug te gaan!
  Karin onlangs geplaatst…DIY: – van H E R F S T naar K E R S T voor minder dan €10 –My Profile

 • Michelle
  8 december 2016

  Wat leuk! Ik zou ook wel heel graag naar Londen willen lijkt me zo gaaf! Geniet ervan!
  Michelle onlangs geplaatst…Denkt een huisarts soms te makkelijk?…My Profile

 • MetMirjam
  8 december 2016

  Oeh Londen, zo’n leuke stad!! Ik hoop dat jullie het heerlijk hebben (gehad) samen!
  MetMirjam onlangs geplaatst…Winnen | Een prachtig kerstcadeau voor.. MAMA!My Profile

 • Lifesabout
  8 december 2016

  Heerlijk Kel! Nooit in Londen geweest, maar staat zeker nog op het lijstje!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Leef jij je mooiste leven al? ‘Master your mindset’ van Michael PilarczykMy Profile

 • Mya
  8 december 2016

  Wat leuk! Hopelijk genieten jullie er lekker van.
  Ik ben een aantal jaar geleden in Londen geweest, voor maar 1 nachtje omdat we naar de musical ‘Chicago’ gingen en iedereen met wie ik was kenden de bezienswaardigheden allemaal al dus ze wilden niet weer daar langs. Jammer voor mij, maar wel een reden om zeker nog eens terug te gaan!
  Lijkt me ook super leuk om dan half/ eind november te gaan omdat alles dan al in kerstsfeer is en volgens mij is dat super gezellig!
  Mya onlangs geplaatst…ChickstartMy Profile

 • Sascha
  8 december 2016

  Zo gezellig en leuk Londen… ik wil er ook nog een keer met mijn man heen samen… lijkt me heel romantisch hihi
  Veel plezier nog en geniet ervan saampjes!!

  Liefs,
  Sas

 • Kelly
  8 december 2016

  Wat leuk dat jullie het toch hebben gedaan! Ben benieuwd hoe je het vond zonder de kids! Even quality time met je man! Ben benieuwd naar de foto’s!
  Kelly onlangs geplaatst…Play DatesMy Profile

 • Daniëlle
  8 december 2016

  Wat goed dat jullie al zo snel zijn gegaan! Ben benieuwd hoe jullie het hebben gehad. Londen lijkt mij erg leuk! Ik ben er nog nooit geweest!
  Daniëlle onlangs geplaatst…In de spotlight: Fit en PuurMy Profile

 • sherry
  8 december 2016

  Yeehh Londen my hometown. Veel plezier.

 • Agnes
  8 december 2016

  Bezoek ook eens Camden. Je hebt daar een te gekke markt.

 • Lifeaholic.nl
  8 december 2016

  Wat leuk! Heel erg veel plezier en geniet ervan! 😀 Ik ben zelf een paar jaar terug in Londen geweest! Hele leuke en drukke stad! <3
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…7 dingen die je vooral NIET moet doen als je op Curacao bent!My Profile

 • Audrey
  8 december 2016

  Londen is superleuk! Ik ben ook voor een mix van bezienswaardigheden, shoppen én lekker eten gegaan. Die foodmarkets daar zijn heerlijk 🙂

  Ik hoop dat jullie lekker hebben genoten met z’n tweeën.
  Audrey onlangs geplaatst…Even kletsen: drukke decembermaandMy Profile

 • Lindsay | lindsayvallen.nl
  9 december 2016

  Oh wat leuk dat jullie zo hoppa samen de hort op zijn gegaan! Ik ben benieuwd hoe jullie het hebben gehad 🙂 Ik ben nog nooit in Londen geweest, staat wel op mijn lijstje 🙂
  Lindsay | lindsayvallen.nl onlangs geplaatst…Nog één week tot #Lindsays8DaysofChristmasMy Profile

 • Marije
  9 december 2016

  Ah lekker hoor! Londen is geweldig! Ben er héél lang geleden een keertje geweest en we zouden 2 jaar geleden weer, maar omdat mijn moeder stervende was niet gegaan. We moeten het nog steeds inhalen… 🙂 Ben benieuwd naar hoe jullie het hebben gehad!
  Marije onlangs geplaatst…Heftige dagenMy Profile

 • Anneleen
  10 december 2016

  Oh wat leuk!! Hopenlijk hebben jullie er volop van genoten ! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.