PERSONAL

Onze trouwdag, een sneak preview

15-05-2015 Een kleine sfeerimpressie.

Fotografie door Paul Jespers

Het was werkelijk de mooiste dag van ons leven, naast de geboorte van Lana natuurlijk. Gevierd met de belangrijkste dierbaren om ons heen en dan voel je je heel erg rijk. Nu gaan we van ons honeymoon weekend genieten en heerlijk naar een hotel met ons tweetjes. Dankjewel voor alle lieve berichtjes, mails, tweets etc. Hartverwarmend hoeveel er met ons meeleven! I keep u posted want volgende week zal er veel meer online komen ;).

 

  Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.

Gerelateerde berichten

203 reacties

  • Joyce
    16 mei 2015

    Wauw Kel wat zag je er prachtig uit! Precies zoals verwacht haha xxxx
    Joyce onlangs geplaatst…5 dingen waar ik niet aan toe komMy Profile

  • Shirley
    16 mei 2015

    Natuurlijk moest ik steeds refreshen omdat ik het helaas heb moeten missen. Wat was je PRACHTIG! Heel veel geluk samen <3
    Shirley onlangs geplaatst…Diary 12-05: dagje zonder SkylerMy Profile

  • Kim
    16 mei 2015

    Oh wauw Kelly je was prachtig! De glimlach is niet van je gezicht te toveren. Wat een sprookje.

    Liefs, kim
    Kim onlangs geplaatst…Stash flash: EssenceMy Profile

  • Eline
    16 mei 2015

    Wauuwwww wat zag je er prachtig uit! Die jurk maakt je een ware prinses!!! Jij en Yannick stralen vooral ultieme liefde uit en daar ging het gisteren natuurlijk om! Echt prachtig
    Eline onlangs geplaatst…What’s in a name?My Profile

  • Marijke I easydailyfood
    16 mei 2015

    Prachtig! Wat een stralende koppies!

  • Linda
    16 mei 2015

    WAUW! Gewoon geen andere woorden voor.
    Wat zag je er prachtig uit, zeg!
    Geniet nog maar lekker na!
    X

  • Brenda
    16 mei 2015

    Ooohh Kelly!! Wat zag je er prachtig uit! Wat een mooi bruidje. Echt een prinsesje! Wauw!
    Ik wens jullie al het geluk van de wereld toe. Geniet van jullie honeymoonweekend en de witte broodsweken die volgen. Geniet na van deze mooie dag en geniet van elkaar!

    Liefs xxx

  • Stéphanie
    16 mei 2015

    Wauw, Kelly, wat zagen jullie er prachtig uit: de liefde spat er vanaf! Geniet van jullie weekend en vooral, geniet van elkaar!

  • Cindy
    16 mei 2015

    Wauw, wauw, wauw!! Wat zien jullie er prachtig en gelukkig uit! Supermooie jurk en je man in een goed pak. Het geluk straalt er van af. Heel veel geluk samen!
    Cindy onlangs geplaatst…Shining Saturday: Energie opladenMy Profile

  • elize
    16 mei 2015

    wauw, Kelly! supermooi! Echt heel gaaf!!!!!!
    elize onlangs geplaatst…Video: Mijn Lange Vesten & Kimono’s + hoe ik ze combineerMy Profile

  • loesblogt
    16 mei 2015

    Wat een prachtige foto’s! En wat zien jullie er gelukkig uit! Heel veel geluk samen <3
    loesblogt onlangs geplaatst…Fotoalbums voor dummiesMy Profile

  • Sandra
    16 mei 2015

    Wauw! Wat zien jullie er beiden prachtig uit en zo stralend 🙂 geniet van jullie honeymoon weekend en heel veel geluk samen!

  • Annelous
    16 mei 2015

    WAUW!! Wat zagen jullie er PRACHTIG en stralend uit. En wat een geluk met het zonnige weer…vandaag komt het (hier) met bakken uit de hemel.
    Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Ik wens jullie nog vele gelukkige jaren met elkaar, met heel veel liefde en voorspoed.
    Nu lekker nagenieten..

  • Rosanne
    16 mei 2015

    Wat zag je er prachtig uit Kelly (en Yannick ook ;))
    Ik ben blij te horen dat jullie zo hebben genoten gisteren!
    Geniet nog heerlijk na dit weekend!

  • Anne Solveig
    16 mei 2015

    Wat zie je er prachtig uit! En wat een big smiles overal, zo gaaf!! Ben benieuwd naar de rest!
    Anne Solveig onlangs geplaatst…17 redenen waarom het ontzettend leuk is om een blogger te zijnMy Profile

  • lisa
    16 mei 2015

    Wat zagen jullie er prachtig uit wauw ! Heel veel geluk samen als man en vrouw !

  • Janilee.
    16 mei 2015

    Wauw! Wat zagen jullie er mooi uit! Je jurk is geweldig <3 Geniet van elkaar!

  • mar
    16 mei 2015

    Wat ben je mooi! Echt prachtig! Je straalt ook echt! En je jurk vind ik perfect (hij is bijna hetzelfde als die van mij haha)! Van harte gefeliciteerd!

  • Manon
    16 mei 2015

    Aaaaah waaaauw!!!!!! Volgens mij moet je je echt een prinses hebben gevoeld met die jurk, bloemen en alles, supermooi! Geniet van elkaar <3
    Manon onlangs geplaatst…Memorabele momenten – De keizersnedeMy Profile

  • Daniëlle
    16 mei 2015

    Wat zien jullie er beiden prachtig uit! Stralende foto’s. Fijn dat jullie zo genoten hebben, geniet er dit weekend ook nog van (en de rest van jullie leven natuurlijk!).
    Daniëlle onlangs geplaatst…FILM: FIFTY SHADES OF GREY (2015)My Profile

  • Lara
    16 mei 2015

    Ohh wauw lieve Kelly.. ik ben er stil van en zie opeens een beetje wazig 😉 Wat waren jullie prachtig, echt heel mooi! En wat zijn jullie een knap stel zeg! Ik wens jullie heel veel napret, geniet er van met elkaar! <3 <3

  • Koalabeautymama
    16 mei 2015

    Wat een prachtige foto’s! Gefeliciteerd met jullie huwelijk.
    Koalabeautymama onlangs geplaatst…Papa Mike vertelt: Waarom is het zo lastig om babymelk te kopen?My Profile

  • Tamara
    16 mei 2015

    Wauw wat ben je een beauty! Wat een waanzinnige jurk.. GEFELICITEERD! Jullie hebben vast een prachtige dag gehad, nu regent het :p Geniet samen en van lieve Lana..

  • Madelaine
    16 mei 2015

    Wauw wat een prachtige jurk!

  • Leonie
    16 mei 2015

    Wauw. Jullie zien er prachtig uit. Super mooi!! En wat n geluk met t weer he?! Geniet er van samen!

  • Odile | Go, mommy, go
    16 mei 2015

    Wat zagen jullie er prachtig uit! Je straalt!!
    Odile | Go, mommy, go onlangs geplaatst…Gaaf en mooi houten speelgoedMy Profile

  • Miranda
    16 mei 2015

    Wauw wat zagen jullie er prachtig uit! Je jurk staat je ontzettend mooi! Wat een prachtige foto’s.
    Miranda onlangs geplaatst…Instagram #73My Profile

  • Marloes
    16 mei 2015

    WAUW! Wat zagen jullie er geweldig mooi uit! Prachtig jurk Kelly, en stralende foto’s! Heel veel geluk, en geniet van jullie honeymoon!
    Marloes onlangs geplaatst…OPI Just Lanai-ing AroundMy Profile

  • Yudeska
    16 mei 2015

    Ohwaauw kelly je ziet er beeldig uit en wat een jurk zeg te mooi!! Geniet ervan, de fotos zijn geweldig geworden

  • Lifesabout
    16 mei 2015

    Oh wat waren jullie mooi! Ik zie alleen maar mensen stralen van oor tor oor. Zo ontzettend mooi om te zien!
    Lifesabout onlangs geplaatst…Memory Lane. 10- 16 mei.My Profile

  • doortje
    16 mei 2015

    Wauw!! gefeliciteerd!

  • Sandra(hpw)
    16 mei 2015

    Waaaauw! Gewoon wauw! Wat zijn jullie een prachtig stel!

    Vaak als ik op Pinterest van zulk prachtigs zie, heb ik zoiets van: Sluiers.. mehh! Maar jou staat het geweldig! En Yannick in 3-delig (?) pak! Fwietwiew 😉 Zo zou ik mijn vriendlief ook ooit nog wel willen zien, hmhmm! 😀 Hahah.

    Nou meis, geniet er maximaal van! Met alle lieve, dierbare mensen <3

  • Nicole
    16 mei 2015

    Jullie stralen! Echt heel erg mooi 🙂
    Nicole onlangs geplaatst…Getest: Nescafé ShakissimoMy Profile

  • elseniek
    16 mei 2015

    Wauw!! Zo mooi! Jullie stralen helemaal! En wat een heerlijke dream weddingdress heb je aan! Geniet van jullie honeymoon weekend!!
    elseniek onlangs geplaatst…Foodie: The tastiest hand cooked chips from LidlMy Profile

  • Gabriela
    16 mei 2015

    Waauw! Wat een pracht foto’s! En wat zie je er mooi uit! En die jurk! Waauw! Heel veel geluk met zijn 2tjes! En nu lekker ga genieten! Xxx

  • Sanne Marlijn
    16 mei 2015

    JE JURK!!!!! Ik was zo ontzettend benieuwd maar wat is hij stunning! En wat zijn de foto’s ook prachtig geworden, ik heb er gewoon geen woorden voor. Wat zijn jullie een lief en mooi stel en ik gun jullie gezin alle geluk van de wereld. Ik ben ontzettend benieuwd naar de komende artikelen, ik kan niet wachten. Maar voor nu zou ik zeggen GENIET!!

  • Lilian
    16 mei 2015

    Wow, jullie zien er prachtig uit! En zo gelukkig 🙂
    Lilian onlangs geplaatst…Dag uit het leven van een thuiswerkende (fulltime) mamaMy Profile

  • Lisanne
    16 mei 2015

    Waauw! Wat zagen jullie er geweldig uit!! En jouw jurk is ook zooo ontzettend mooi! Een heel fijn weekend toegewenst en van harte gefeliciteerd! xxx

  • Patricia
    16 mei 2015

    wauw wat zagen jullie er mooi uit heel veel geluk samen als man en vrouw!

  • Kim | Kimsbloglife
    16 mei 2015

    Waaaauw Kelly wat zag je er prachtig uit! 🙂 En Yannick trouwens ook! Prachtige foto’s ook! Super! Ik zat stiekem al heel de tijd op Instagram te kijken in de hoop al een foto te zien verschijnen, haha! Leuk dat je ons al even wat foto’s laat zien! 🙂 Geniet van jullie weekendje en ik ben al heel benieuwd naar al de rest! 🙂
    Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn favoriete tassen van My New Bag + kortingscode!My Profile

  • Willemijn
    16 mei 2015

    Wauw Kelly wat een prachtige foto’s! En wat zagen jullie er mooi uit! Vond jullie altijd al een mooi stel maar in deze outfits: prachtig! Jullie stralen helemaal! Geniet maar lekker van elkaar! Liefs

  • Ashley
    16 mei 2015

    Wauw echt heel mooi! &het geluk straalt gewoon van jullie gezichten af. Gefeliciteerd!
    Ashley onlangs geplaatst…Knuffelen met fluffy konijntjesMy Profile

  • Nicoline
    16 mei 2015

    Wat zag je er schitterend uit! Prachtig! Zo te zien was het een hele mooie dag! Geniet ervan!

  • Gabriela
    16 mei 2015

    Waauww wat een pracht foto’s! En jou jurk! Echt wat zie jij er mooi en stralend uit! En yanick mag er ook zijn! Jullie zijn echt een lief stel! Nu lekker na genieten! XX

  • Kelly
    16 mei 2015

    Gefeliciteerd lieve newlyweds! Kel je zag er echt beeldschoon uit! En Yannick jij ook want je straalt =D heel veel geluk en geniet van jullie ‘newly wed bubbel’ 😉 Xx
    Kelly onlangs geplaatst…Reactie op Lekkere lasagne met spinazie en blauwe kaas door EmilyMy Profile

  • Saartje
    16 mei 2015

    Wauw Kelly wat een sprookje, je zag er prachtig uit! Wat een schitterende jurk ook! Geniet van jullie weekend en natuurlijk nog van harte gefeliciteerd! X
    Saartje onlangs geplaatst…Verjaardagscadeau ★Vlog#3My Profile

  • Isabeau
    16 mei 2015

    Wauw! Wat zag je er super uit! En Yannick ook hoor! Gefeliciteerd en geniet van jullie honeymoonweekend!! X

  • Diana
    16 mei 2015

    Wat een prachtige jurk! Mooie foto’s. Gefeliciteerd en veel geluk met zijn drieën.
    Diana onlangs geplaatst…I feel good…. #1My Profile

  • Emma
    16 mei 2015

    Whoow Kelly wat zag je er prachtig uit !!! X

  • Michelle
    16 mei 2015

    Bwaaah je jurk! Die onderkant. Holy cow. Prachtige foto’s.
    Michelle onlangs geplaatst…Kledingkast make-over met Marie KondoMy Profile

  • Eline
    16 mei 2015

    Gefeliciteerd je zag er heel mooi uit! Xx

  • Justine
    16 mei 2015

    Waaaauw, Kelly! Wat zien jullie er prachtig uit, vooral jij! Wat een jurk ook! Echt geweldig. Gefeliciteerd <3
    Justine onlangs geplaatst…Review: Victoria’s Secret parfum Victoria uit LondenMy Profile

  • Anneke
    16 mei 2015

    Wat zijn jullie prachtig!! (stiekem heb ik ieder uur gekeken of er ein-de-lijk een foto online kwam.. ze zijn het wachten waard!! jullie zien er geweldig uit) X

  • Celine
    16 mei 2015

    WAUW prachtig!! Je JURK! Super mooi!! Veel geluk gewenst!!

    Liefs, Celine
    Celine onlangs geplaatst…AANBIEDING ALERT: Stapelen maar bij Ici Paris XLMy Profile

  • lieke
    16 mei 2015

    Wow jullie zien er echt supermooi uit!
    Echt een droomjurk heb je Kelly! En je haar, prachtig 🙂

  • Seline
    16 mei 2015

    Wauw!!!! Wat zien jullie er prachtig uit!!!! Ik was hier zoooooooop nieuwschierig naar!
    Seline onlangs geplaatst…10 dingen die je niet tegen een (tweeling)moeder moet zeggenMy Profile

  • Joëlle
    16 mei 2015

    wauw wat zag je er mooi en gelukkig uit!!

  • Annemieke
    16 mei 2015

    Wauw wat zien jullie er prachtig uit!

  • Daddy Mike
    16 mei 2015

    Van harte gefeliciteerd! Jullie zijn een prachtig koppel! Heel veel geluk saampjes 🙂
    Daddy Mike onlangs geplaatst…Papa Mike vertelt: Waarom is het zo lastig om babymelk te kopen?My Profile

  • Mariska
    16 mei 2015

    Wauw wat zien jullie er beide prachtig uit en wat heb je een mooie jurk aan Kelly!

  • Myrna
    16 mei 2015

    Wow wat had je een prachtige jurk, staat je zo mooi! Jullie zagen er allebei mooi uit en het geluk is van jullie gezicht af te lezen. Mooie foto’s ook, de eerste is er een om in te lijsten!
    Myrna onlangs geplaatst…Catrice Nail Lacquer – All You Need Is PinkMy Profile

  • Naomi
    16 mei 2015

    Een echt sprookje! wat mooi!

  • Melissa
    16 mei 2015

    Wat zien jullie er prachtig uit! En die eerste foto is mooi zeg wauw 🙂 Fijn dat jullie een leuke dag gehad hebben.
    Melissa onlangs geplaatst…What’s in my (daily) make-up bag?My Profile

  • Anneleen
    16 mei 2015

    Wauw wauw wauw Kelly! Wat zag je er mooi uit! En zo’n prachtige jurk! Yannick ziet er ook heel chique uit in zijn kostuum! Geniet nog maar lekker na vandaag 😉
    Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

  • Tamara
    16 mei 2015

    Wauw je jurk!!! Prachtig!!! Nu lekker nagenieten!
    Tamara onlangs geplaatst…Zwanger Shoppen bij Sans OnlineMy Profile

  • Dionne
    16 mei 2015

    Wauw wat zien jullie er prachtig uit

  • Alie
    16 mei 2015

    Wáuw Kelly! Wat ben je prachtig!!
    Geniet lekker na, wij zijn heel benieuwd naar je verhalen en foto’s!

  • Edith Sofia
    16 mei 2015

    Wauw wat een prachtige foto’s<3 Je jurk is echt beautiful! Enjoy the honeymoon x
    Edith Sofia onlangs geplaatst…Mijn droomreisMy Profile

  • Wieneke
    16 mei 2015

    Wat een mooi en lief bruidspaar! Gefeliciteerd!
    Wieneke onlangs geplaatst…Liebster Blog AwardMy Profile

  • Bregje
    16 mei 2015

    Ooooh wat een prachtig stralend paar! Geniet van jullie weekend, ben benieuwd naar de rest van de foto’s en de verhalen!
    Bregje onlangs geplaatst…Brieven aan Laurens #2My Profile

  • Jessica
    16 mei 2015

    Wauw wat een mooie foto’s!! Jullie zien er beiden prachtig uit!
    Van harte gefeliciteerd!!
    Jessica onlangs geplaatst…Opgemaakt – Januari, februari & maart 2015My Profile

  • Kelly
    16 mei 2015

    Wauw wauw wauw wat zagen jullie er prachtig uit!!
    Kelly onlangs geplaatst…Plog | Rollende keukensMy Profile

  • Josan
    16 mei 2015

    Mooie jurk! Je hebt die ‘bridal glow’ Ik raak er bijna van overtuigd om zelf ook ooit nog te gaan trouwen 🙂
    Josan onlangs geplaatst…Kraamweek nachtmerrie deel 1My Profile

  • Dineke
    16 mei 2015

    Wauw wat waren jullie mooi! En je jurk ook; prachtig, precies wat ik bij je had verwacht!

    Geniet van jullie wittebroodsweken!
    Dineke onlangs geplaatst…Zwangerschap week 29My Profile

  • Mama's Jungle
    16 mei 2015

    Prachtig zijn jullie zeg!! Geniet van jullie weekend samen!
    Mama’s Jungle onlangs geplaatst…Gezond vlees online bestellenMy Profile

  • Denise
    16 mei 2015

    Gefeliciteerd! Jullie waren mooi!

  • José @ ENJOY! The Good Life
    16 mei 2015

    WAUW!!! Wat zien jullie er prachtig uit. Gefeliciteerd. Het geluk straalt er van af. ENJOY! your weekend 🙂
    José @ ENJOY! The Good Life onlangs geplaatst…Caprese Plaattaart met geroosterde tomatenMy Profile

  • Meike
    16 mei 2015

    Van harte gefeliciteerd! Prachtige jurk en hele mooie foto’s. De liefde spat er vanaf.

  • Pauline
    16 mei 2015

    Wauw wat zien jullie er prachtig uit! Veel geluk samen. Xx

  • Amelie
    16 mei 2015

    Gefeliciteerd!! Je ziet er werkelijk prachtig uit!!
    Amelie onlangs geplaatst…The Power of Make-UpMy Profile

  • Tamara
    16 mei 2015

    Wow! Prachtig! Nogmaals gefeliciteerd en geniet van jullie nacht weg <3

  • rachel
    16 mei 2015

    *pinkt even een traantje weg* wat mooi meis!!! gefelliciteerd en geniet lekker van jullie weekendje saampjes <3
    rachel onlangs geplaatst…Vlog 13 mei 2015My Profile

  • Thea van Galen
    16 mei 2015

    Gefeliciteerd!
    jullie zagen er prachtig en gelukkig uit!
    Veel geluk samen!
    Thea van Galen onlangs geplaatst…Een bijzondere boswandelingMy Profile

  • Jose
    16 mei 2015

    Jullie stralen van mijn beeldscherm af! 😀 Prachtige foto’s (die jurk!!!!!) en een prachtig stel. Ik wens jullie een droomweekend samen toe! <3

  • Dionne
    16 mei 2015

    Wauw! Wat een ontzettend prachtige foto’s! Wat stralen jullie, allebei! Prachtig!
    Dionne onlangs geplaatst…Lifestyle | Wat inspireert jou?My Profile

  • Nienke
    16 mei 2015

    Wauw! Wat een mooie jurk! Gefeliciteerd & geniet er van xx

  • Eilish
    16 mei 2015

    Wat mooi om jullie zo te zien stralen! Geweldig! Veel geluk samen ♡
    Eilish onlangs geplaatst…Personal ♥ Bijna in de landelijke finale?!?! | NAKPMy Profile

  • Corinne
    16 mei 2015

    Van harte gefeliciteerd! En wat zagen jullie er prachtig uit. Heel veel geluk samen met jullie dochter.
    Corinne onlangs geplaatst…MugcakeMy Profile

  • Audrey
    16 mei 2015

    Zo, wat moest ik lang scrollen om te reageren, haha! Wat een prachtige foto’s van een net zo prachtig stel! Gefeliciteerd 🙂
    Audrey onlangs geplaatst…Gelezen: De boeken van Sara LindqvistMy Profile

  • Michelle Kaiser
    16 mei 2015

    WAUW Prinsessenjurk. En wat zien jullie er mooi uit. Kijk nou wat een stralende gezichten… Die liefde spat ervan af. Prachtig prachtig prachtig. Just WAUW.
    Gefeliciteerd.
    Michelle Kaiser onlangs geplaatst…Foto tutorial: Winged EyelinerMy Profile

  • Noa
    16 mei 2015

    Wauw Kelly, wat een mooi foto’s! Je straalt helemaal…….. Heel veel geluk samen, en ik hoop snel nog meer foto’s te zien!

  • Angela | Great Body & Skin
    16 mei 2015

    Woooow je jurk! Huge! Ben normaal niet zo van traditioneel en volumineus, maar deze is echt prachtig! Van harte, mooie plaatjes! X
    Angela | Great Body & Skin onlangs geplaatst…Tropische Pindakaas-Banaan-KokosbonbonsMy Profile

  • Mirjam
    16 mei 2015

    GEFELICITEERD! Jullie zagen er geweldig uit. Plaatje!

  • Petra
    16 mei 2015

    Waaauww, wat zagen jullie er mooi uit!!
    Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Veel geluk samen!

  • Nanka
    16 mei 2015

    Wat zien jullie er prachtig uit! Heel veel geluk samen.
    Nanka onlangs geplaatst…Cannelloni makenMy Profile

  • Angelique
    16 mei 2015

    Wauw Kel wat zag je er prachtig uit!!
    Angelique onlangs geplaatst…Review | Zes maanden zonderMy Profile

  • Martina
    16 mei 2015

    Wauw die eerste foto is stunning!!! Onwijs leuk om te zien 🙂
    Heeeeeeeel veel geluk samen!
    Martina onlangs geplaatst…11 Mei 2014 – Outfit 32 weken zwangerMy Profile

  • Anne Baudine
    16 mei 2015

    Wauw, wat zag je er PRACHTIG uit! Je bent een écht prinsesje! En Yannick zag er ook prachtig uit! Pak zat hem heel goed!
    En wat een ontzettend mooie foto’s!
    Congratulations army wife! And enjoy your honeymoon weekend!

  • Eva
    16 mei 2015

    Wauw!!!!! Wat prachtig! Wat gaaf dat het zo geslaagd is!!! Liefs, Eva

  • lonneke
    16 mei 2015

    Wauw, wat zie je er ongelofelijk mooi uit!
    Die jurk staat je werkelijk prachtig, wat een plaatje!
    Ik snap dat het een geweldige dag was. Helemaal verdient!
    Liefs Lonneke
    lonneke onlangs geplaatst…Perfecte lentegeur! – Iris Bleu & Iris BlancMy Profile

  • Esmée - Veggielista
    16 mei 2015

    Van harte gefeliciteerd, jullie zien er prachtig en dolgelukkig uit! Liefs

  • Nicole
    16 mei 2015

    Wauw, ik had kippenvel bij het zien van de foto’s.. Wauwauwauw!!!!

  • Nesrin
    16 mei 2015

    Congrats happy couple!!

    Jullie zagen er prachtig uit. Wat een prachtige jurk Kelly, het is duidelijk de jurk!

    Jullie stralen heel mooi om te zien!
    Nesrin onlangs geplaatst…Nesrin’s monoloog (We run Amsterdam 10km)My Profile

  • angelique
    16 mei 2015

    Stralend. Jullie zagen er prachtig uit!
    angelique onlangs geplaatst…Lichtpuntjes en dankbaarheidMy Profile

  • xstudent
    16 mei 2015

    Waauuuw. Ik heb eerlijk gezegd niet echt iets met trouwens, maar nu ik jou zo zie: prachtig en wat een mooie jurk! Ook hele mooie foto’s.
    xstudent onlangs geplaatst…TAG: 10 FoodconfessionsMy Profile

  • margriet kuper
    16 mei 2015

    jullie zagen er prachtig uit….mooie jurk, je haar….stralend paar!

  • Hilde Dirkmaat
    16 mei 2015

    Wauw wat een mooie foto’s & wat zagen jullie er mooi uit! 🙂
    Jullie stralen allebei ontzettend! 🙂

  • Lisa
    16 mei 2015

    Wauw wat zie je er prachtig uit! En wat een mooie jurk heb je aan!! Hoop dat jullie hebben genoten van jullie dag. Heel veel liefde en geluk samen.
    Liefs xxx

  • Simone
    16 mei 2015

    Wauw, wat zagen jullie er prachtig uit! Je jurk is echt schitterend!
    Simone onlangs geplaatst…Wat als ik eerder… [#2]My Profile

  • Linda
    16 mei 2015

    Oh wat gaaf om vandaag al een sneak preview te zien! Wat zien jullie er beiden prachtig uit <3 Fijn om te horen dat het werkelijk een onvergetelijke dag is geworden!
    Linda onlangs geplaatst…Healthy Talk | Waarom minderen met suikers een goed idee isMy Profile

  • Vanessa
    16 mei 2015

    Wauw, wat zien jullie er prachtig uit. Het lijkt wel een sprookje! <3
    Vanessa onlangs geplaatst…De leukste haartrends voor de zomer van 2015My Profile

  • Joyce & Scarlet
    16 mei 2015

    Jullie zien er geweldig uit!! Gefeliciteerd!!

    Liefs <3
    Joyce & Scarlet onlangs geplaatst…Kan jij door het label heen kijken?My Profile

  • Danielle
    16 mei 2015

    Wauw kippenvel momentje toen ik de foto’s zag.. heel veel geluk samen en met de kleine! Geniet van jullie weekend.

    Xoxo Danielle

  • Esther
    16 mei 2015

    Ohhh Kelly, je jurk! Jullie zien er allebei er prachtig uit, en het geluk straalt gewoon van de foto’s af! Geniet van jullie weekend <3
    Esther onlangs geplaatst…Valencia – tips & foto’sMy Profile

  • Anouk
    16 mei 2015

    Jeeetje wat zie je er prachtig uit! Ik ben verliefd op je jurk. Jullie stralen helemaal!!
    Anouk onlangs geplaatst…My InstafoodMy Profile

  • Frederika
    16 mei 2015

    Gefeliciteerd met jullie huwelijk!!! Alle liefde, gezondheid en geluk toegewenst! Jullie zagen er prachtig uit! Echt prachtig! Liefs Frederika

  • Bente
    16 mei 2015

    Wat zien jullie er prachtig uit! Geniet van jullie eerste weekend als man en vrouw! 🙂
    Bente onlangs geplaatst…We Run Amsterdam!My Profile

  • Lisanne
    16 mei 2015

    Wow! Jullie zien er echt stralend uit! En een prachtige jurk! Gefeliciteerd en heel veel geluk samen❤

  • Dita
    16 mei 2015

    Wauw wat zagen jullie er mooi uit!!
    Dita onlangs geplaatst…Instaswap 2015 Spring editionMy Profile

  • Iris
    16 mei 2015

    Precies de jurk die ik dacht, een prachtige prinsessenjurk! Heel veel geluk samen en geniet ervan:)

  • Bianca
    16 mei 2015

    Gefeliciteerd met jullie huwelijk!
    Veel geluk samen!

    Jullie zagen er echt super mooi uit samen!
    Prachtige jurk ook! Echt super gaaf! 🙂

  • Tineke
    16 mei 2015

    Wauw Kel, wat een mooie foto`s! Je jurk is echt prachtig! Heel veel geluk samen!
    Liefs
    Tineke onlangs geplaatst…ZaterdagMy Profile

  • jilte
    16 mei 2015

    Wauw wat zagen jullie er mooi uit. Wat een mooie foto’s, komt ook omdat jullie er op staan 🙂 Geniet ervan. Heel veel geluk samen<3

  • Renske
    16 mei 2015

    Wauw! Wat zien jullie er ontzettend mooi en stralend uit! Echt een plaatje! Geniet van jullie honeymoon weekend!
    Renske onlangs geplaatst…Een herinnering voor iedere dagMy Profile

  • Whitley
    16 mei 2015

    Prachtige foto’s! Van harte gefeliciteerd en geniet van elkaar <3

    xxx

  • Naomi
    16 mei 2015

    wauw je ziet er schitterend uit! Jullie stralen allebei zo 🙂

  • Silvia
    16 mei 2015

    Wauw! Wat zie je er prachtig uit, je straalt helemaal. Ik hoop dat jullie een superdag hebben en het weer was ook mooi!
    Liefs,

  • Anna Laura
    16 mei 2015

    Wow wat waren jullie mooi. En je jurk is echt ontzettend mooi! Gefeliciteerd en heel veel geluk samen! Geniet van deze dagen 🙂
    XOXO

  • Anouk
    16 mei 2015

    Aller eerst natuurlijk gefeliciteerd met jullie huwelijk. En OMG wat zagen jullie er super mooi uit. Stiekum ook wel benieuwd hoe Lana eruit zag. Geniet enorm van elkaar. Maar dat doen jullie al heb ik al meerdere keren mogen zien in jullie flimpjes en vlogs die jullie samen maken.

  • Jildou
    16 mei 2015

    Wat zien jullie er prachtig uit! Geniet van jullie huwelijksreis!
    Jildou onlangs geplaatst…When in Helsinki, do as the Finns doMy Profile

  • Maartje
    16 mei 2015

    Wat zagen jullie er mooi uit! Prachtige jurk! Gefeliciteerd!

  • Marion
    16 mei 2015

    Oh Kelly, wat een mooie foto’s! De liefde en het geluk stralen er vanaf. Prachtig! Ik hou het nog net droog… X
    Marion onlangs geplaatst…Ik wil niet dood, ik wil alleen hulp!My Profile

  • Suus
    16 mei 2015

    Oh Kelly…ik ben sprakeloos. Die eerste foto van jullie is, denk ik, de aller mooiste trouwfoto die ik óóit gezien heb. Wat prachtig wat zagen jullie er sprookjesachtig uit. Heel erg mooi. Echt stil van.

    Fijn dat het zo’n geweldige dag was. Heel veel liefde en geluk voor jullie prachtige gezinnetje.

    Liefs X
    Suus onlangs geplaatst…38 weken en 1 dag.My Profile

  • Henny
    16 mei 2015

    Van harte gefeliciteerd! Wat zien jullie er prachtig uit. Heel veel geluk gewenst!
    Henny onlangs geplaatst…picknicken in de tuin.My Profile

  • Eline
    16 mei 2015

    Wauw! wat een supermooie foto’s. Veel plezier op jullie honeymoon 🙂

  • M.
    16 mei 2015

    Wat zagen jullie er prachtig uit! Gefeliciteerd <3

  • Sandra
    16 mei 2015

    Wauw prachtig Kelly! Geniet ervan samen :)!
    Sandra onlangs geplaatst…Update #4: Goodreads Reading Challenge 2015My Profile

  • Leanne
    16 mei 2015

    Die eerste foto is echt geweldig! Wat zien jullie er allebei fantastisch uit zeg! Ik krijg ook spontaan zin om te trouwen :p (moet ik eerst nog zo’n knappe man vinden natuurlijk ;D)

  • Dana
    16 mei 2015

    Gefeliciteeerd! Je zag er echt prachtig uit 😀
    Dana onlangs geplaatst…SHOP MY ROOM #1My Profile

  • Loes
    16 mei 2015

    Ik reageer nooit, maar dit is een reactie waard 😉 Gefeliciteerd en wat zag je er PRACHTIG uit! Geniet!!

  • beautydiarynl
    16 mei 2015

    Gefeliciteerd! Heel veel geluk samen (met jullie meisje natuurlijk!)
    Wat is je jurk mooi, Kelly! Geniet van dit weekend en van elkaar! <3
    beautydiarynl onlangs geplaatst…Monogotas vanille douchegel & bodylotionMy Profile

  • Carola
    16 mei 2015

    Wauw! Wat een prachtige foto’s!
    Gefeliciteerd!!

  • Mamablogger
    16 mei 2015

    Wat een mooie foto’s en wat een prachtige jurk! Geniet maar lekker na dit weekend.
    Mamablogger onlangs geplaatst…De babyuitzet | Wat gebruik je wel?My Profile

  • Anita te Gussinklo
    16 mei 2015

    Gefeliciteerd, wat een stralend bruidspaar!
    Heel veel geluk samen.

  • Xaviera
    16 mei 2015

    Gefeliciteerd! En wauw, wat een prachtige foto’s. ♡♡♡ Je jurk is fantastisch en Yannick’s pak is ook super mooi. De liefde tussen jullie spat van het scherm af! Geniet ervan dit weekend. X

  • Sandra
    16 mei 2015

    Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Jullie zagen er prachtig uit.

  • Marloes/GLAMOURMOES
    16 mei 2015

    De jurk is echt stunning! Jullie zijn een plaatje. Gefeliciteerd met jullie huwelijk. Volgens mij was het een prachtige dag!
    Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…OOTD Adidas by Pharrell WilliamsMy Profile

  • Astrid
    16 mei 2015

    Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk jullie zagen er prachtig uit

  • Eline
    16 mei 2015

    Wow! Wat zien jullie er fantastisch uit. Gefeliciteerd :-)!!
    Eline onlangs geplaatst…Babykleertjes wassenMy Profile

  • Lisanne
    16 mei 2015

    Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Wat zag je er mooi uit en wat heb je ook een mooi weer gehad gisteren ik heb nog aan je gedacht hoor toen het zonnetje door kwam. Super mooie foto’s. Meid ga lekker genieten van je weekendje!!!

  • Annemiek
    16 mei 2015

    Wat zag je er mooi uit zeg!

  • Danique
    16 mei 2015

    Gefeliciteerd! Wat zien jullie er prachtig uit! Ik wens jullie heel veel geluk en liefde samen en geniet van jullie prachtige gezin

  • simone
    16 mei 2015

    Wat zagen jullie er prachtig uit, geweldig mooie foto’s ook. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!
    simone onlangs geplaatst…P2 sheer glam lipstick – My ValentineMy Profile

  • Patricia Schmitz-Heres
    16 mei 2015

    Wat zagen jullie er allebei ontzettend goed uit!!! Moet een mooie dag geweest zijn! Gefeliciteerd!
    Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Review | Libresse Multistyle inlegkruisjesMy Profile

  • Kelly
    16 mei 2015

    WAUW WAUW WAUW!! Het gelukkig is van jullie gezichten af te lezen! Gefeliciteerd!
    Groetjes Kelly

  • Marloes Dekker
    16 mei 2015

    Wauw, wat zagen jullie er mooi uit!! Gefeliciteerd met jullie huwelijk en heel veel geluk gewenst❤️ Liefs Marloes

  • Lisanne
    16 mei 2015

    Wauw wauw wauw! Wat zien jullie er prachtig en stralend uit. Je jurk is geweldig en de foto’s zijn adembenemend. Heel veel geluk samen en geniet van jullie ‘honeymoon’!
    Lisanne onlangs geplaatst…Zaterdag Mamadag | Buikfoto’s ♥ Day at the beachMy Profile

  • Lore
    16 mei 2015

    Wat een prachtig kleed! Het lijkt wel een sprookje!
    Ik weet plots hoe mijn kleed er mag uitzien later 🙂
    Veel liefs

  • Romy
    16 mei 2015

    Wauw, wat zien jullie er prachtig (en gelukkig!) uit! Echt supermooie foto’s! Gefeliciteerd met jullie huwelijk en heel erg veel geluk samen!

  • Tamara
    16 mei 2015

    Ahh sh*t wat ben je mooi!!!! #hearteyes 😉

  • Fleur
    16 mei 2015

    Wat een prachtige foto’s!
    Geniet er van en heeeeel veel geluk samen:)!
    Fleur onlangs geplaatst…Lifestyle | Mijn eerste body scrub ervaring met SabonMy Profile

  • Karlijn
    16 mei 2015

    Wauw wat een sprookjesjurk Kelly! Jullie zien er allebei prachtig en stralend uit 🙂 Echt heel mooi! Geniet van elkaar dit weekend en de rest van jullie leven natuurlijk!

  • Romy
    16 mei 2015

    Oh wauw, wat een prachtig stel! Heel veel liefde en geluk gewenst!
    Romy onlangs geplaatst…Hulde aan de leidster(s) van het kinderdagverblijfMy Profile

  • My Creative Life - Marìs
    16 mei 2015

    Ohh wauw wat zagen jullie er allebei mooi uit! I looooove your dress! <3
    My Creative Life – Marìs onlangs geplaatst…Recept: Hartige taart makenMy Profile

  • Miranda
    16 mei 2015

    Wat een prachtig paar zijn jullie. Vind de foto’s ook erg mooi. Gefeliciteerd!!!
    Miranda onlangs geplaatst…Boekrecensie| Inge Ipenburg – Het gerechtMy Profile

  • Wendy (B)
    16 mei 2015

    Oh wow!
    Kelly, je bent gewoonweg superprachtig!
    Heel mooi boeketje ook!

  • Marleen
    16 mei 2015

    Wauw, wat zag je er prachtig uit!

  • Elise
    16 mei 2015

    De foto’s zijn echt prachtig! Je ziet er echt uit als een prinsesje!

  • Dhini
    16 mei 2015

    wat een prachtige trouw jurk! Jullie stralend echtpaar!
    Prachtig foto`s
    Dhini onlangs geplaatst…Cactus muurstickersMy Profile

  • Joyce
    16 mei 2015

    Wat zagen jullie er geweldig uit! Heel erg mooi. En van harte gefeliciteerd!
    Joyce onlangs geplaatst…Gastblog: Het ging mis met de ruggenprikMy Profile

  • Kimberley
    16 mei 2015

    Prachtige foto’s! Gefeliciteerd 🙂
    Kimberley onlangs geplaatst…Ik zit met me dikke bips in DISNEY!My Profile

  • Elise
    16 mei 2015

    Je lijkt wel een prinsesje! Gefeliciteerd
    Elise onlangs geplaatst…Twee meiden in de keuken.My Profile

  • Karin
    16 mei 2015

    Gefeliciteerd en geniet nog maar lekker na van deze superdag!!
    Karin onlangs geplaatst…Praat je wel eens over school met je kleinkinderen?My Profile

  • Mijntje
    16 mei 2015

    Wauw! Supermooie stel zijn jullie zeg. Prachtige foto’s.
    Veel geluk samen en liefde en alle goeds!
    Genietze en liefs, Mijntje.

  • Stephanie
    16 mei 2015

    PRACHTIG! Van harte gefeliciteerd <3
    Stephanie onlangs geplaatst…De Unsuccessful Adulting TagMy Profile

  • Andrea
    16 mei 2015

    Waauw Kelly!! Je straaalt!! Je jurk is echt mijn droomjurk, en ik had verwacht dat je er zo uit zou zien!! Yannick zag er ook mooi uit!! Geniet van het weekend!! Liefs x

  • Melissa
    17 mei 2015

    Gefeliciteerd! Jullie zien er prachtig uit!!!
    Melissa onlangs geplaatst…Sudocrem disastersMy Profile

  • Marije | BakingBeautyNL
    17 mei 2015

    Wauw Kelly, wat zagen jullie er prachtig uit. Wat een mooie foto’s. Het geluk spat van de foto’s af! We want more! We want more!
    Marije | BakingBeautyNL onlangs geplaatst…Groot nieuws! Baby op komst!My Profile

  • Sara
    17 mei 2015

    Wat zag je er prachtig uit! Super mooi. Het geluk straalt er af. Gefeliciteerd!!!!

  • Tamarah
    17 mei 2015

    Wat zagen jullie er prachtig en gelukkig uit! Heel veel geluk samen!

  • Marjoleinee
    17 mei 2015

    Wat een prachtige foto’s ! Heel erg veel geluk samen ♥
    Marjoleinee onlangs geplaatst…Weekendje weg | WierdenMy Profile

  • Paola
    17 mei 2015

    Wauw wat zagen jullie er prachtig uit! Ik vind je jurk echt geweldig en wens jullie een goed huwelijk toe! Ik ben benieuwd naar de aankomende artikelen!
    Paola onlangs geplaatst…A walk through the meadowMy Profile

  • Kimberley
    17 mei 2015

    Echt een prachtige jurk, Kel! Jeetje, net een sprookje dit!
    Kimberley onlangs geplaatst…Na één maand bloggenMy Profile

  • Linda
    17 mei 2015

    Prachtige foto’s Kelly! En wat een mooie jurk!

  • Sylvie
    17 mei 2015

    Wat een schitterende foto’s! Ik ben heel benieuwd naar de foto’s van Lana! Geniet van het nagenieten 🙂
    Sylvie onlangs geplaatst…Mooi plekje: LeenderbosMy Profile

  • Aranka
    17 mei 2015

    Wauw wat zien jullie er prachtig en gelukkig uit!

  • Bertine
    17 mei 2015

    nogmaals gefeliciteerd! wat zagen jullie er beiden prachtig uit! die eerste foto is echt een prachtig plaatje:) veel geluk!

  • beautifulday4makeup
    17 mei 2015

    Jullie zien er stralend uit.
    beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Novexpert Beauty KitMy Profile

  • amber
    17 mei 2015

    Wauw! echt wauw!

  • Nicetobeout
    17 mei 2015

    Mooie foto’s, wat een schitterende jurk en prachtig boeket!
    Nicetobeout onlangs geplaatst…Zomerse shoplog & wishlistMy Profile

  • Eline
    17 mei 2015

    Jullie zagen er prachtig uit!
    Eline onlangs geplaatst…WINACTIE || Win kaarten voor het Better Event!My Profile

  • Marieke
    17 mei 2015

    Wauw, wat zien jullie er prachtig uit!!
    Marieke onlangs geplaatst…Inspiratie voor jouw werkplekje!My Profile

  • janske
    17 mei 2015

    Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Jullie stralen helemaal! Geniet van elkaar!
    janske onlangs geplaatst…Lucky Lola Shoplog met o.a. Munster Kids, Mockies, Hema & PrimarkMy Profile

  • Marjon
    17 mei 2015

    Wat zagen jullie er prachtig uit! Jullie stralen & je jurk is fantastisch! Gefeliciteerd & geniet van elkaar!
    Marjon onlangs geplaatst…Nike Womens 10km: Je was geweldig!My Profile

  • Merel
    17 mei 2015

    Wauw, wat zie je er mooi uit!

  • Naomi
    17 mei 2015

    1 woord : PRACHTIG

    DIE JURK IK BEN VERLIEFD ! Gefeliciteerd natuurlijk

  • Laura
    18 mei 2015

    Prachtig! Jullie zien er geweldig uit en de liefde straalt van de foto’s af! Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!

  • Lilian
    18 mei 2015

    Wow wat een prachtige foto’s! Jullie zien er geweldig uit!

  • Britt * TevredenStudentenleven
    18 mei 2015

    Prachtig!! Jullie stralen!!
    Britt * TevredenStudentenleven onlangs geplaatst…Fav Home KiekjesMy Profile

  • Sonja
    18 mei 2015

    Wat zagen jullie er fantastisch uit! Zichtbaar genoten zo te zien!
    Sonja onlangs geplaatst…5 überhippe kraamcadeaus, oh had ik maar..My Profile

  • Tiffany
    18 mei 2015

    Wat zagen jullie er beiden PRACHTIG uit! En god, wat een mooie jurk. Past je fantastisch mooi!
    Tiffany onlangs geplaatst…Quote Of The Week – TFOISMy Profile

  • Nicky
    18 mei 2015

    Kelly, wat zag je er prachtig uit! Echt als een prinsesje.
    Gefeliciteerd met jullie huwelijk en ik wens je heel veel geluk samen.
    Groetjes NIcky

  • Roxanne
    24 mei 2015

    Wauw, jullie zagen er stralend uit! Kelly, je ziet er prachtig uit, wat een prachtige jurk!
    Roxanne onlangs geplaatst…Picture my life #1: 21 mei 2015 Libelle ZomerweekMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.