Kellycaresse coaching

Kellycaresse Coaching

Woow, vandaag is de lancering van Kellycaresse coaching! Wat is dit voor mij een spannende dag en wat vind ik het spannend dit met jullie te delen. Maar ik ben tegelijkertijd zo mega enthousiast, alsof ik eindelijk mijn hart nog meer mag volgen. Ik heb enorm lang getwijfeld of ik de stap durfde te zetten. Ik voelde dat ik toe was aan een volgende stap. Ik heb Sociaal Pedagogische Hulpverlening gestudeerd, het voelt alsof het tijd is om daar meer mee te gaan doen en mensen echt wat dichterbij te kunnen helpen. Om anderen ook de kans te geven hun droom waar te laten maken en voor zichzelf te beginnen. En zo werd Kellycaresse Coaching geboren!

Kellycaresse Coaching lancering: een nieuw begin!

Waar het begon… 

Ik merk dat ik niet uitgepraat raak wanneer ik het heb over mijn werk, mijn passie. De passie voor het delen van je verhaal op social media en in video vorm. Ik vind mijn werk geweldig en ik zou zoveel mensen willen helpen om ook hun passie te vinden. Of dit is met vloggen, social media of juist het succesvol maken van je bedrijf door de inzet van social media en/of video, ik wil hier anderen mee helpen. Ik begon dit avontuur 6 jaar geleden en in die tijd heb ik alles zelf uitgevogeld. Ik heb enorm veel boeken gelezen, ben gevallen en weer opgestaan, ben heel simpel begonnen en leerde uiteindelijk alle tools die nodig zijn om een groot bereik op te bouwen en zoveel mensen te mogen inspireren met dat wat mij zo blij maakt. Van een studente werd ik een businessmom en leerde ik mijn hart te volgen en de mening van anderen vooral op een laag pitje te zetten. Je leeft voor jezelf en jouw geluk, maar voor ik zover was, heb ik een hele reis doorgemaakt en mezelf enorm leren kennen.

Kellycaresse Coaching

De online wereld verandert. 

Er is veel veranderd in de online wereld, en zo ook bij mij. Van vooral bloggen, ging ik over naar vooral video en Instagram en begon ik zelfs een podcast. Ik heb enorm veel geleerd van elke ontwikkeling die ik maakte. Uiteindelijk koos ik ervoor om te investeren in business coaching om mezelf nog verder te ontwikkelen. Maar als je begint aan coaching, kom je ook jezelf tegen. Dus was daar ineens die dip. De dip die me duidelijk wilde maken dat ik wat moest gaan opruimen en verwerken. Ik stond even stil en wist niet welk pad ik op moest. Ik voelde me somber, vermoeid en dit was het teken dat ik allerlei gebeurtenissen uit het verleden moest verwerken voor ik de volgende stap in mijn bedrijf kon maken. Je kunt pas anderen helpen, als je eerst jezelf op orde hebt. En zo gek is het niet,  ik heb zulke bizarre jaren gehad daarvoor. De achtbaan van 3 zwangerschappen in 4 jaar tijd, een bruiloft, een nieuwbouwhuis en het opbouwen van mijn bedrijf, maar toen ineens stond alles even stil. Ik was even op en wist het niet meer.

 

Coaching en persoonlijke ontwikkeling

Gelukkig heb ik die tijd genomen om aan mezelf te werken zowel met een businesscoach als een psycholoog, maar ook veel zelfstudie. Na duizenden geïnvesteerd te hebben in coaching, het lezen van veel persoonlijke ontwikkelingsboeken en boeken over ondernemen en het volgen van een traject bij een psycholoog kan ik eindelijk zeggen dat ik durf te gaan staan voor wat ik echt wil. Ik wil anderen helpen ook hun droom achterna te gaan. Ik vind vloggen zo enorm leuk, ik vind het opbouwen van een bereik op social media zo interessant en ik heb zoveel tools en strategieën geleerd die mij hebben laten groeien, dat het tijd wordt om anderen te gaan helpen. Ik kan honderduit praten hierover en ik heb al veel collega’s online kunnen voorzien van allerlei tips en tricks. Ik sta eindelijk sterk in mijn schoenen om de stap te wagen dus begon ik deze zomer aan dit plan. Dit voelde gelijk zo enorm goed, het maakt me zo gelukkig en ik voel dat ik zoveel mensen mag gaan helpen met hun droom!

cursus vloggen, Kellycaresse coaching

Online Cursus vloggen
De eerste stap die ik gezet heb is het ontwikkelen van een online cursus vloggen. Een cursus waarvan ik had gewild dat die al bestond toen ik begon. Dat had me zoveel uitzoekwerk en vallen en opstaan bespaard. Misschien wil je gaan vloggen om hier je business van te maken, omdat je al zo lang de wens hebt om voor jezelf te beginnen. Of je hebt al een bedrijf, maar je wilt deze enorm laten groeien door vloggen in te zetten. Dit is een cursus waarin alle tips en tricks zitten die ik in jarenlang ervaring heb geleerd. Men denkt misschien, ah ja dat vloggen is toch niet zo moeilijk? Het filmen en editten heb je zo geleerd (al behandel ik dit ook uitgebreid in de cursus) maar het moeilijke zit het hem in jezelf te durven laten zien. Jezelf kwetsbaar op durven stellen en de mening van anderen opzij durven zetten. Weten wie jouw doelgroep is zodat je ook precies weet welke content zij leuk vinden. Daarnaast vinden vele het zetten van de stap nog spannend omdat ze bang zijn er niet tussenuit te springen tussen alle andere vloggers, geen idee hebben of anderen hun content wel leuk zullen vinden en hoe ze dit dan moeten aanpakken.

Ook heeft Youtube een algoritme dat je helpt groeien als je begrijpt hoe het werkt, in de cursus leer ik precies die tools en strategieën kennen zodat je enorm kunt groeien. Deze onderwerpen ga ik van A tot Z behandelen met in totaal 8 videolessen, 3 bonuslessen, een uitgebreid werkboek en e-book en een community met gelijkgestemden waarin we elkaar gaan supporten tot groei. In die community zit ik ook om vragen te beantwoorden en om live trainingen te geven. Wanneer je deze cursus volgt heb je over 8 weken je eerste vlog online staan die er superprofessioneel uitziet waardoor je precies weet hoe je je succes verder kunt uitbouwen. Hoe cool is dat!  Vandaag lanceer ik de cursus voor het eerst met een enorme korting, dus ga naar mijn nieuwe site om meer over te lezen over de cursus vloggen.

Naast de cursus vloggen, lanceer ik vandaag ook mijn gratis videotraining Vloggen voor wie eerst wil weten of dit wel wat voor je is. Een training met uitgebreide videoles, een e-book met werkboek van ruim 16 pagina’s om een voorproefje te krijgen om te ontdekken of jouw droom hier inderdaad in verstopt zit. Die kun je via deze pagina gratis downloaden.

 

Je kunt niet alles alleen..

Ik had dit overigens niet kunnen ontwikkelen zonder mijn team bestaande uit een community manager, webdesigner en virtual assistent die mij ieder moment hebben bijgestaan bij de ontwikkeling van dit nieuwe bedrijf. Zij hebben me geholpen bij alle puntjes op de i, en zullen ook ondersteuning bieden bij de cursus en op de achtergrond. Waar ik Kellycaresse.nl helemaal in mijn eentje run, was het voor dit bedrijf tijd om te investeren in een team van toppers die me hierbij helpen. Voor mij ook een enorm nieuwe en spannende stap maar het voelt zo goed om dit samen te doen.

cursus vloggen, Kellycaresse coaching

Live coaching Social media en vloggen

Binnenkort ga ik aan de slag met het ontwikkelen van mijn volgende cursus. De cursus Instagram en Instagram stories en leer ik je hoe je deze kanalen kunt inzetten om te groeien met je bedrijf, of om hier een verdienmodel aan te koppelen. Dit wordt ook een mega waardevolle cursus en ik heb er heel veel zin in om deze te ontwikkelen. De online cursussen zijn ideaal om laagdrempelig mega veel te leren en de juiste kickstart te maken voor je bedrijf of een bedrijf op te zetten. Maar naast online cursussen, ga ik ook live coaching aanbieden zodat je ook 1-op-1 met mij kunt werken of in een groep. Ik neem je dan letterlijk aan de hand en kijk mee naar jouw individuele situatie, blokkades en wensen om je te helpen groeien en je dromen achterna te gaan. Klinkt dit voor jou nu al enorm interessant? Bekijk dan mijn pagina Kelly Caresse Coaching.

Woow, wat voelt het heerlijk om dit te lanceren en deze droom waar te maken om nog meer te mogen helpen en inspireren in het waarmaken van dromen. Om social media en vloggen kunnen we niet meer heen, dan is het fijn als iemand met veel ervaring je echt kan helpen. Ik heb zelf ook zoveel baat gehad bij coaching en was zonder nooit zover gekomen. Wil je op de hoogte blijven van mijn programma’s dan kun je je aanmelden via onderstaande mailing list zodat je af en toe (ik ga je niet spammen!) een mailtje krijgt bij nieuwtjes en lanceringen!

De Kellycaresse coaching site

Bekijk hier mijn nieuwe website Kelly Caresse Coaching!

Maar ben niet bang dat er iets veranderd op Kellycaresse.nl of op mijn vlogs of social media kanalen. Ik vind vloggen veel te leuk, ik word heel blij van het opnemen van podcasts, het delen van blogposts en het actief zijn op Instagram, dus dat blijf ik gewoon lekker doen!
Ik ben enorm benieuwd naar jullie reacties.

Fotografie: Volliefdefotografie

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

4 gedachten over “BIG NEWS: Lancering Kellycaresse Coaching”

  1. Wat tof dat je dit gaat doen en op deze manier anderen kunt helpen. Mijn hart ligt nog steeds bij het bloggen. Ik heb geen ambitie ok er mijn werk van te maken. Maar zou wel graag mijn bereik willen vergroten. Ik zal je nieuwe coaching site meteen bekijken.

  2. Oh super gaaf dat het eindelijk is begonnen.
    Ik ga alles even doorlezen en me aanmelden🥰

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.