Ik vertel jullie vast niet iets nieuws als ik vertel hoe dol ik ben op eten. Ik vind het heerlijk om lekker te eten, zowel thuis, bij vrienden of in een restaurant. Waar ik ook heel erg dol op ben is om te koken en bakken. Heerlijk in mijn keukentje nieuwe bakrecepten ontdekken of lekkere maaltijden. Het liefst maaltijden die makkelijk te bereiden zijn, met weinig ingredienten maar die heerlijk smaken. Ik vind daarom dat de nom nom nom tag niet mag ontbreken op mijn blog. Ik ga allerlei vragen beantwoorden op het gebied van koken, uit eten gaan en eten. Benieuwd naar mijn antwoorden? Lees dan verder.

Wat vind jij lekker wat verder iedereen vies vindt (en andersom)?
Ik ben dol op Hollandse recepten zoals stamppotten en ik weet dat veel mensen daar niet zo op staan te springen. Heerlijk spinazie, andijvie of rode kool bij het avondeten vind ik echt lekker. Ook spruitjes eet ik heel graag! Jammer genoeg is mijn vriend daar niet zo dol op. Ook ben ik dol op gerechten die er misschien voor het oog niet smaakvol uitzien zoals havermout pap omdat dit er voor sommige slijmerig uitziet.

Wat kook jij het liefst (en veel te vaak)? 
Italiaanse gerechten zoals pasta’s en lasagne, lekker met gehakt en veel groentes, dat kook ik het liefst een paar keer per week. En stamppot, dat mag hier maar eens per week in huis gegeten worden want mijn vriend houdt er niet van, zo jammer haha!

In welk restaurant zou je het liefste elke dag eten?
Dat zou wel heel erg saai worden denk ik maar ik ben dol op de sushi en grill. Daar is veel variatie te bestellen gelukkig maar toch zal het dan gaan vervelen.

Als er een broodje naar je vernoemd zou worden, wat zou er dan op zitten en hoe zou het heten? 
Zelfgebakken brood met zalm, roomkaas en bieslook! Mjam! Zo lekker!

Deel een handige kooktip: 
Als je een uitje wilt snijden dan ga je daar heel snel van huilen, dat is niet leuk! Mijn gouden tip: Eerst het ui ontpellen en dan in kwartjes snijden. Deze onder de koude kraan goed nat spoelen en dan je uitje snijden, geen tranen meer!

Wat staat er nog op je food baking bucket list?
Ik wil heel graag nog allerlei lekkere cheesecake recepten gaan uitproberen!

Zelf koken / eten bestellen / buiten de deur eten? 
Als ik er maar een mocht kiezen dan kies ik lekker voor zelf koken omdat ik het heel erg leuk vind om te doen, het tevens een stuk gezonder is en ook veel meer variatie geeft.

Ben je ergens allergisch voor? 
Niet dat ik weet.

Wat is je food obsessie van de afgelopen tijd/weken/dagen? 
Zelfgebakken brood, helemaal dol op!

Wat is je favoriete toetje?
Een stukje taart zoals monchou taart, appeltaart of lekker een stuk cake met slagroom mmm!

Ik vond dit een hele leuke tag om te beantwoorden maar dat kan ook niet anders als je zo dol bent op eten zoals ik! Wil jij deze tag overnemen? Voel je vrij om dit te doen, laat het me weten dan neem ik ook op jouw blog een kijkje.

Wat is jouw lievelingseten?

Liefs Kelly.

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

31 gedachten over “Food: Nom nom nom tag!”

 1. Wat leuk! Food, helemaal mijn straatje haha. Ik heb eigenlijk niet écht lievelingseten maar ik hou heel erg van pizza (oh wat gezond haha) maar ook van rijst’prutjes’ (=rijst met allerlei restjes er door heen).
  Susanne onlangs geplaatst…Recept: Eenpersoons QuicheMy Profile

 2. Ah wat lekker om te lezen, haha! Ik krijg er honger van! En die tip van het uitje snijden ga ik onthouden. Dat wist ik niet. Ik zet vaak een zonnebril op, haha!
  Marloes onlangs geplaatst…MAC Candy Yum YumMy Profile

 3. Hoe zou je broodje gaan heten dan? 😀

  Ps: wees welkom in het bloggerscafé (facebook groep) een gezellige plaats waar we bloggers samen proberen brengen 🙂
  Melissa onlangs geplaatst…A day in picturesMy Profile

 4. Wat een leuke tag! Ik had hem nog nooit gezien. Ik mag op m’n verjaardag nog altijd langs bij m’n moeder mijn lievelingseten kiezen maar ik vind inmiddels zo veel lekker dat ik nooit kan kiezen.
  Hester onlangs geplaatst…Instant happinessMy Profile

 5. Ik heb hem ook net gedaan en online geplaatst. Leuke tag!
  Appeltaart was ik nog vergeten als favoriete toetje! 😉 Heerlijk een warm stukje appeltaart met kaneel en slagroom! 🙂

 6. Pingback: Nom Nom Nom Tag! |

 7. Pingback: TAG | Nom nom nom! | The Miracle of Life.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.