New in : Nieuwe enkellaarsjes

Ik heb een bijzondere relatie met schoenen. Ik heb fases dat ik veel schoenen koop en graag afwissel in de schoenen die ik draag en ik heb fases dat ik dat onderdeel uit mijn garderobe een beetje verwaarloos. In mijn zwangerschap en daarna had ik dus zo’n fase. Ik had een paar schoenen die ik dan continue droeg en afwisselde. Dat waren dan ook altijd de schoenen die jullie voorbij zagen komen in outfit foto’s. Soms schaamde ik me dan een beetje want sommige paar schoenenen zijn al tig keer in outfit foto’s voorbij gekomen. Ik wil bij outfit foto’s eerlijk zijn en ook echt de schoenen laten zien die ik die dag draag. Momenteel bevind ik me in de fase dat mijn interesse in schoenen weer aan het groeien is. Het kriebelde ineens weer om wat nieuwe schoenen te gaan bestellen. Ooit durfde ik dat niet online maar nu ik een kindje heb vind ik dat toch wel heel erg makkelijk. Ik ben dol op enkellaarzen en toen ik van de webshop van Sooco een paar schoenen mocht bestellen ging ik dan ook voor enkellaarzen. Ik laat ze jullie vandaag zien want ik ben heel erg blij met mijn nieuwe schoenen.

Ze zijn van het merk La strada waar ik eerlijk gezegd nog nooit van gehoord had, tot mijn oog viel op deze paar schoenen. Ze zijn donkergrijs met mooie details aan de bovenkant. Riempjes, rietjes, bandjes zitten om de schoen heen wat zorgt voor een mooie eyecatcher.

Ik vind ze erg mooi combineren op een skinny jeans, ze geven een vrouwelijk effect maar zijn toch erg stoer. Ook vind ik het mooi dat de hak ook zwart is, dat maakt het plaatje helemaal compleet.

Ik bestelde ze in maar 38 en mijn schoenmaat varieert van 38-39, afhankelijk van hoe het model valt. Het zijn vrij strakke schoenen (meer voor wat smallere voeten) en wonder boven wonder zaten ze gelijk als gegoten. Ik denk dat ze ook leuk zullen staan met een legging eronder en een jurk voor een meer vrouwelijk effect. Ik ben in ieder geval erg blij met dit exemplaar van La strada. Wil je ze zelf ook bestellen? Ik ontving ze van de webshop Sooco en dit is het exemplaar van mij. Je zult deze schoenen denk ik nog regelmatig in outfit foto’s voorbij zien komen.

Wat voor schoenen draag jij graag? Ook dol op enkellaarzen of ben je meer van de sneakers, lage schoentjes zoals loafers of juist hele hoge laarzen? Laat het me weten in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

46 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.