LooksffWat ik vandaag met jullie ga delen is echt veel te schattig! Lana is vandaag het modelletje, zij showt aan jullie de duo set uit van Loocks double! Dit is echt de musthave voor ieder poppenmoedertje (of poppenvadertje natuurlijk!). Een setje kleding voor je dochter of zoon en haar of zijn pop of knuffel. Een kledingset voor jouw mini en haar of zijn inimini! Lana showt jullie hoe de look haar staat en bij haar knuffeltje ‘Knuffie’ en jullie kunnen ook een exemplaar winnen! Het setje is Lana eigenlijk nog wat te groot maar ik vind het te schattig om het niet al even te delen. Ook hoort er een winactie bij dit artikel!

De webshop Loocks verkoopt hele leuke duo setjes kleding voor je kindje en de pop. De kledingstukken zijn identiek aan elkaar.

Het kleine exemplaartje kan gedragen worden door een pop of een knuffel.

Bij Lana is de jurk nog wat te groot dus we deden ‘m alleen nog even aan om in te spelen. Haar knuffeltje past het jurkje al heel goed.

Echt om op te eten zo schattig! Ik deed een lintje om Lana’s middel zodat de jurk wat beter zou vallen.

Lana laat zien hoe de outfit bij ‘Knuffie’ staat.

Ook voor jongetjes zijn er leuke setjes te koop! Voor meer informatie verwijs ik je door naar de webshop. Het is ook een hele leuke cadeautip voor verjaardag. Vanaf maat 98 tot maat 128 zijn deze setjes te koop.
Wat vinden jullie van dit concept? Zou jouw dochter of zoontje hier ook helemaal blij van worden? Laat het me weten bij de komsten en als je er zelf ook blij van wordt, doe dan zeker mee aan de winactie!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

38 gedachten over “Musthave voor mini en inimini”

 1. Wat leuk! Mijn dochter heeft toevallig een pyjama setje, welke haar “meneer konijn” ook altijd aan heeft 🙂 Super schattig!

 2. Super leuk wist niet dat dit bestond anders was dit setje vast en zeker al toegevoegd aan de collectie van pop en dochter!

 3. Mijn moeder maakte vroeger altijd een jurk voor mijn verjaardag en mijn pop kreeg dan dezelfde. Super leuk dat dit nu ook kan voor mensen die niet zo handig zijn met een naaimachine!

 4. marinka groenenberg

  Wauw wat ontzettend gaaf en wat staat het Lana schattig.. Ik zou zelf mee willen doen voor mijn zoontje Ian en zijn knuffelvriend tiigertje!

 5. Wat ontzettend schattig! Ludo heeft vroeger zelf kleertjes voor zijn eigen teddyberen gebreid, maar ik krijg hem nu vast niet zover dat hij voor Ivar en Ivar’s beer hetzelfde truitje gaat breien.. Daarom maak ik graag kans op een setje voor mijn zoontje Ivar en zijn beer 🙂
  Sylvie onlangs geplaatst…Binnenkijken: Zelfgemaakte betonnen potMy Profile

 6. Mijn moeder maakte vroeger wanneer ik jarig was ook wel eens een trui / jurk voor mij en voor mijn pop.
  Zou dus voor mijn dochter nu ook leuk zijn, ik doe dus graag mee met deze win actie!

 7. Aah ik denk dat ik hier mijn meisje en haar beer ontzettend blij zou maken met zo’n setje! Wat een ontzettend leuk concept! (:

 8. Naomi van der Laan

  Super gaaf!!! Ik doe graag mee voor mn dochtertje.. Wat zal die daarmee verrast zijn, ontzettend leuke win actie. Nu maar duimen dat zij en dr pop straks matchend rondlopen, te leuk!!

 9. Manon van Leijenhorst

  Super schattig. Laat ik nu een dochter hebben die niets anders dan jurken zou willen dragen. En om dan ook pop in matching outfit in haar mini draagzak te kunnen meenemen zou het summum zijn! Ze heeft maat 110.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.