Mijn wishlist met items voor na de zwangerschap van o.a Bent

Op het moment dat ik deze blog typ ben ik alweer ruim 30 weken zwanger. Dit is daarom dan ook niet het moment weer dat ik enorm aan het shoppen ben. Ik groei enorm (logisch), waardoor ik de komende weken nog vrolijk loop in mijn zwangerschapskleding en schoenen die passen. Ja, die laatste verwacht je misschien niet direct, maar ook je schoenmaat kan veranderen gedurende het verloop van de zwangerschap. Mede ook doordat je wat vocht kan gaan vasthouden, dus nieuwe schoenen kopen is ook niet iets wat ik nu zou doen. Ik beval rond april, dus dan gaan we het lente seizoen in en ik ben nu al aan het rondkijken voor leuke lente items en in deze blog deel ik mijn wishlist met toffe items om te shoppen voor na mijn zwangerschap. Lees je gezellig met me mee?

Mijn wishlist met items voor na de zwangerschap

Omdat ik qua maat natuurlijk niet gelijk weer in mijn oude garderobe pas, houd ik hier wel rekening mee. Inmiddels heb ik al drie keer eerder een kindje gekregen dus ik weet ook dat dit gewoon tijd nodig heeft en ik wil het proces van ‘terug in shape’ komen dan ook niet forceren of versnellen ten koste van die bijzondere tijd. Ik heb daarom dan ook zwangerschapskleding en ruimere kleding die ook na de bevalling een tijd van pas komt. Daarom focus ik me in deze blog vooral op schoenen en accessoires, want die passen in principe altijd wel na de zwangerschap. En als we het hebben over schoenen dan ga ik graag voor kwaliteit merkschoenen. Ik ben het type dat jaren met een paar schoenen kan doen dus dat loont zich ook als ik voor een goede kwaliteit ga. Een van mijn favoriete merken qua schoenen en accessoires is Guess. Ze hebben hele mooie items die naast trendy, ook tijdloos zijn en daardoor lang mee kunnen gaan. Waar ik voorheen vaak bewust ging voor donkere kleuren en tinten, ben ik nu helemaal weg van alles wat wit, beige, pastel en licht van kleur is. Ik wil me niet meer verstoppen in donkere kleding en in mijn garderobe zie je dan ook dat er steeds meer zachte en lichte kleuren te vinden zijn.

Deze voorkeur voor lichtere tinten neem ik dan natuurlijk ook mee in deze wishlist en hierboven zie je wat mooie schoenen en een tas van Guess die helemaal past in dit kleurenpalet. Qua trends zie je de laatste tijd veel glans, dierenprints en glitter en deze komen dan ook heel subtiel maar modieus terug in de items die je hierboven ziet afgebeeld. Vooral die sneakers linksboven met glitters zou ik het liefst direct in m’n winkelmandje stoppen. Door de dikkere zool lijken ze me, naar heel trendy, ook nog eens erg comfortabel wat ik ook erg belangrijk vind als moeder van 4 kinderen, waaronder een Newborn waar ik lekker mee ga wandelen.

Ik kwam ook de beige boots tegen die je rechtsonder op de afbeelding ziet staan. Het grappige is, dit is exact een lookalike van de boots die ik nu aan het afdragen ben die zwart zijn. Nu ik steeds meer lichte tinten draag, staat het niet meer zo leuk om daar dan hele donkere schoenen bij te dragen vind ik, dus deze beige boots zouden perfect die zwarte boots kunnen vervangen. Ik zie mezelf er echt al helemaal mee rondlopen.

Als ik nog ergens echt een zwak voor heb, dan zijn het tassen. Een vrouw kan toch echt niet genoeg tassen hebben? En ik heb dan ook nog eens een zwak voor mooie designertassen en die van Guess zijn dan ook nog leuk geprijsd, maar hebben daarnaast ook echt prachtige designs, zijn kwalitatief heel sterk (erg belangrijk als je je halve leven meesjouwt in een tas) en ze gaan dus ook lang mee. Ik heb verschillende toffe modellen gezien, maar dit schattige pastelroze modelletje staat het hoogst op mijn wishlist.

Ik kijk er nu al naar uit om na de bevalling zodra de hele kraambubbel en kraamtijd voorbij is om dan voor mezelf weer nieuwe items aan te schaffen die mijn garderobe afstemmen op de nieuwe ik ;). Wat voor items staan er op jouw wishlist qua accessoires, schoenen en kleding? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

0 reacties

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.