Sinds ik thuis zit doordat ik verplicht rust moet houden ten gevolgen van zwangerschaps complicaties, heb ik meer tijd om dingen te doen, die je in rust doet. Dat klinkt natuurlijk heel logisch. Ik ben een control-freak meisje, ik was altijd druk druk druk en naam geen tijd voor hobby’s zoals lezen, beauty avondjes, knutselen, of gewoon een avondje tv te kijken. Nu ik niet meer kan sporten, werken etc. heb ik moeten leren om creatief te zijn, om toch een soort dagritme voor mezelf te creëren in huis, en om ook echt de rust en focus te leggen op mijn zwangerschap en meer dingen voor mijzelf te doen. Om een lang personal verhaal kort te maken, doordat ik meer tijd heb doe ik meer dingen die wat rustiger zijn en een nieuwe bezigheid die ik erg leuk vind, is filmpjes kijken van youtubers. Ik ontbijt bijvoorbeeld doordeweeks alleen (vriendlief is om 07.00) de deur uit, en ik eet een stuk later en dan doe ik dit met de Ipad naast mij met een leuk filmpje op. Ik heb dan ook een favoriete lijst van youtubers ontwikkeld die mijn dag helemaal opfleuren! Deze lijst wil ik in dit artikel met jullie delen!

Allereerst Jenna Marbles, een youtuber die zich richt op humor en komiek. Wekelijks post ze een video waar wij vrouwen ons wel in herkennen en het is iedere week weer lachen geblazen. Ik kan geen video van haar online zetten omdat ze deze functie van delen heeft gesloten, maar via deze link kom je op haar youtube kanaal.

Bubzbeauty, een youtube account dat ik pas sinds een paar dagen ontdekt heb, en ik ben helemaal weg van haar video’s. Zowel op beauty en make-up gebied heeft ze geweldige tutorials, daarnaast heeft ze inspirerende vlogs, maakt ze ook video’s over haar healthy lifesyle, en deelt ze allerlei andere random tips. Het is een prachtige meid/vrouw die zojuist getrouwd is met haar man, en een kijkje in haar leven geeft via haar video’s.


Kletskerk en van Vloghem, het youtube account van Willemijn en Martine, die jullie vast ook wel kennen van hun leuke blog Livelifegorgeous. Deze dames hebben naast veel verstand van beauty en make-up, ook gewoon heel veel humor, en dit weten ze in hun video’s zo leuk over te brengen, dat het net lijkt of je een bezoekje brengt aan vriendinnen. Zowel humoristische sketches, als vlogs uit hun livelifegorgeous werkzaamheden, tot heerlijke recepten, deze dames weten je te vermaken!

VloggingLou! Dit is het vlogkanaal op youtube van Milou, ook wel bekend van haar blog Lifestylelou. Sinds een korte tijd is zij begonnen met vloggen op haar youtube account en wat doet ze dat leuk! Ik vind het gewoon leuk om mee te kijken in het leven van iemand anders in de vorm van vlog filmpjes. Milou heeft allereerst een super leuk huisje, met mooie inrichting en twee leuke katten (lush en Lieve). Het is heel leuk om haar spontane filmpjes te bekijken!

Het youtube account van D is for Dazzle heb ik ook ontdekt! Deze dame vlogt en maakt beauty, make-up en mode tutorials. Haar enthousiasme, eerlijkheid en spontaniteit spat van het beeldscherm af en is heel aanstekelijk. Ze deelt hele toffe outfits in filmpjes, maar ook maakt ze persoonlijke video’s wat ik heel leuk vind om naar te kijken. Ik kon geen video delen, maar via deze link kom je op haar kanaal.

De laatste favoriet die ik graag met jullie wil delen is het youtube account van Foodgloss. Dit is een account dat ontstaan is na het idee van Mascha van Beautygloss. Ze doet dit account samen met Francis, en ze maken kookvideo’s met de lekkerste recepten, die goed na te maken zijn thuis in je eigen keuken. Hartstikke inspirerend en ik heb zelf al een aantal van deze recepten geprobeerd. Echt een aanrader wanneer je niet weet wat je wilt koken, en wel een heerlijk en verse maaltijd op tafel wilt zetten.

Dit was een greep van de youtubers waar ik een abonnement op heb. Deze zijn momenteel mijn favorieten en ik kijk er steeds weer naar uit wanneer ze een nieuwe video posten. Ik ben heel benieuwd naar jullie favoriete youtubers want ik ben op zoek naar meer inspiratie om leuke youtubers te gaan volgen! Laat jullie favorieten dus weten via de comments als jullie willen.

Follow my blog with Bloglovin’ 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

11 gedachten over “Mijn favoriete youtubers – aanraders”

  1. Wendyslookbook zou ook nog mooi in dit rijtje passen! Ik heb zelf ook dit artikel geschreven, dus als je nog meer aanbevelingen zoekt kun je die ook bekijken:)

  2. Ik ben gek op Jenna Marbles! De eerste video die ik ooit van haar heb gezien was ‘The face’ en daarna ‘When the face doesn’t work’. Ik lach me elke keer weer kapot om die twee filmpjes :”). Als je van covers houd is Sam Tsui echt heel leuk (vaak samen met Kurt Hugo Schneider). Hij covert altijd de laatste liedjes en maakt daar hele professionele muziekvideos van!

  3. Ah super lief, Kelly!! Ik zie het nu pas! Haha. Wat een eer om tussen die ‘grote’ youtubers te staan! Enneh, om 12 uur komt er weer een nieuwe vlog online! 🙂

  4. Ik heb erg veel favo’s : fleurdeforce (fleurdevlog) sacconejoly’s (vloggen iedere dag hebben een super schattig kindje) myhousewifelife, missglamourazi, joeygraceffa, dailygrace en nog wel een paar haha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.